Hlavní
  • Registrace

Bodové hodnocení hráčů: Kondogbia atakuje Pareja, Guedes ztrácí

kondogbia5144V tomto článku vám přinášíme bodové hodnocení hráčů podle jejich výkonnosti v nedávných zápasech. Od začátku kalendářního roku 2018 už jsme viděli několik odehraných zápasů, proto můžeme začít vcelku objektivně sledovat hodnocení jednotlivých hráčů a jejich vývoj v průběhu sezóny. Kdo si v roce 2018 vede zatím nejlépe? A kdo se stane nejlepším valencijským hráčem na konci sezony?

Úvodem

Právě čtete druhý článek, který představuje hráčské hodnocení. Všechny informace potřebné k pochopení, kde a jak takové hodnocení vzniká, je uvedeno v prvním článku věnovaném bodovému hodnocení hráčů. První článek dále obsahuje bodové hodnocení hráčů k 17. únoru 2018 (po utkání s Malagou). Nyní si představíme výsledky ze tří posledních odehraných zápasů, a jaký mají dopad na celkové hodnocení. Nové hodnocení vychází ze zápasů proti Realu Sociedad, Athleticu Bilbao a Realu Betis. Celkové hodnocení se datuje k 4. březnu.

Aktuální hodnocení

Skupina brankáři

Podle očekávání se všech tří zápasů zhostil Neto Murara. Po dvanácti zápasech konečně dokázal vychytat čisté konto, a to se odrazilo i v hodnoceních. Nově získaná hodnocení nabývají hodnot – 6,5; 7,4 a 7,4. Jaume Domenech se šesti účastmi ještě stále zůstává v hodnocení, ale byl těsně sesazen svým spoluhráčem z prvního místa.

1. místo Neto 6,74 bodů / 10 zápasů
2. místo Jaume 6,72 bodů / 6 zápasů

Skupina obránci

Do všech tří posledních utkání se zapojili tři obránci. Těmi jsou Gabriel Paulista, Jose Gaya a Jeison Murillo. Martin Montoya naskočil do dvou zápasů a Ruben Vezo nastoupil pouze v jednom utkání. Nejlépe si počínal krajní obránce Gaya s průměrem skóre 7,2. Na druhém místě Martin Montoya s průměrem 7,1. Třetího nejlepšího skóre dosáhl Gabriel Paulista s průměrem 7,0. Nejlepším individuálním výkonem je zisk 7,6 bodů Montoyi v zápase proti Realu Sociedad. V celkovém hodnocení na prvním místě stále zůstává Gaya, který se zlepšil o pár setin bodu. Kvůli nízkému počtu odehraných zápasů ze statistik odpadává z druhého místa Lato, na jehož místo se posouvá Garay. Třetí místo patří poté Paulistovi.

1. místo Gaya 7,08 bodů / 13 zápasů
2. místo Garay  6,95 bodů / 8 zápasů
3. místo Paulista 6,89 bodů / 14 zápasů
4. místo Montoya 6,85 bodů / 12 zápasů
5. místo Vezo 6,83 bodů / 12 zápasů
nezařazen Lato 7,00 bodů / 5 zápasů
nezařazen Murillo 6,85 bodů / 4 zápasy
nezařazen Vidal 6,90 bodů / 1 zápas

Skupina záložníci

Ve všech třech utkáních nastoupili Francis Coquelin, Dani Parejo, Carlos Soler, Goncalo Guedes a Ferran Torres. Dvou zápasů se zúčastnil Kondogbia a jednou na trávník vyběhl Maksimovič. Nejvíce se dařilo Kondogbiovi, který ze dvou zápasů dostal průměrné hodnocení 7,9 bodů. Naopak nejnižší hodnocení patří Solerovi a Guedesovi, kteří ve třech zápasech získali průměrné hodnocení 6,4 bodů. Nejlepším výsledkem je hodnocení 8,0, které získal Kondogbia v utkání proti Bilbau. V celkovém hodnocení na prvním místě zůstává Parejo, avšak druhý Kondogbia zaostává pouze o tři setiny bodu. Třetí Guedes se propadá pod hranici 7 bodů, ale ještě si udržuje třetí pozici. Do statistik momentálně zahrnujeme všechny záložníky. Ferran Torres překonal hranici potřebných 6 zápasů a dostává se na sedmé místo, čímž odsuzuje výkony Andrease Pereiry na poslední místo.

1. místo Parejo 7,33 bodů / 15 zápasů
2. místo Kondogbia 7,30 bodů / 12 zápasů
3. místo Guedes 6,96 bodů / 13 zápasů
4. místo Maksimovič 6,93 bodů / 9 zápasů
5. místo Coquelin 6,87 bodů / 10 zápasů
6. místo Soler 6,80 bodů / 9 zápasů
7. místo Torres 6,60 bodů / 6 zápasů
8. místo Pereira 6,53 bodů / 6 zápasů

Skupina útočníci

Do všech tří utkání naskočil Rodrigo Moreno a Simone Zaza. Dva starty si připsal Santi Mina a jeden start Vietto. Nejvíce se dařilo Santi Minovi, který v zápase proti Realu Sociedad vstřelil dva góly, za což následně dostal hodnocení 8,2 bodů. Rodrigo ani Zaza si vysoké hodnocení nevysloužili a průměrně ze třech zápasů získali jenom 6,6 a 6,7 bodů. V celkovém hodnocení se na první místo dostává Santi Mina, který jako jediný útočník překonal hranici 7 bodů. Na druhém místě je Rodrigo. Třetí a čtvrté místo zůstává neměnné.

1. místo Mina 7,06 bodů / 13 zápasů
2. místo Rodrigo 6,93 bodů / 15 zápasů
3. místo Zaza 6,80 bodů / 13 zápasů
4. místo Vietto 6,76 bodů / 12 zápasů

Celkové nejlepší / nejhorší hráč v týmu

Nejlépe hodnoceným hráčem stále zůstává Parejo, avšak jeho náskok se snižuje. Druhý Kondogbia dříve ztrácel 0,22 bodu, nyní už je to pouze o 0,03 bodu. Jako třetí nejlépe hodnocený hráč byl dříve Guedes s 7,12. Ten se ale propadá a na třetí místo se momentálně dostal Gaya s 7,08 body, těsně následovaný Santi Minou s 7,06 body.

Na opačném konci seznamu hodnocení je stále Pereira. Jako druhý nejhůře hodnocený hráč je Ferran Torres, avšak roli v hodnocení hraje, že na hřiště se dostává většinou jako střídající hráč ke konci utkání, a nemá tedy dostatečný prostor zazářit. Na třetím nejhorším místě zůstává Jaume. Neto díky lepším výkonům se posunul na čtvrtou nejhůře hodnocenou pozici.

Nejlepší v týmu
1. místo Parejo 7,33 bodů / 15 zápasů
2. místo Kondogbia 7,30 bodů / 12 zápasů
3. místo Gaya 7,08 bodů / 12 zápasů

Nejhorší v týmu
1. místo Pereira 6,53 bodů / 6 zápasů
3. místo Torres 6,60 bodů / 6 zápasů
3. místo Jaume 6,72 bodů / 6 zápasů

Závěrem

Představili jsme vám změny v bodovém hodnocení hráčů. Do konce sezóny chybí ještě odehrát dalších 11 utkání. Relativně velký počet budoucích zápasů dává prostor pro zamíchaní kartami. Už možná brzy uvidíme na čele nového hráče. Celkově nejlepší individuální hodnocení si vysloužil Santi Mina v zápase proti Realu Sociedad. Naopak nejhorší výkon podle hodnocení zaznamenal Carlos Soler v utkání proti Athleticu Bilbao. Kde sice nastoupil až na posledních 11 minut, ale dokázal z počátečního hodnocení 6,5 se dostat na 5,8. V dalším utkání čeká Valenci velmi důležitý zápas proti Seville, který bude mít velký vliv na boj o postupová místa do evropských pohárů. Souhlasíte s bodovým hodnocením hráčů nebo by si někteří hráči podle vašeho názoru zasloužili bodů více či naopak méně?

Grafická příloha

grafy5144

Přihlášení

Chatbox

Keleagego - 26/04/2018 - 01:16

Viagra Cialis Generico п»їcialis Levitra 20mg 8 Stuck Preisvergleich

Keleagego - 25/04/2018 - 17:35

Generic Viagra 50 Mg Cheap For Sale Generic 120mg Sildenafil Keflex Products online cialis Fluoxetine Fluoxetinum Genuine Viagra Cheap

Keleagego - 25/04/2018 - 04:54

Order Tamoxifen Online Commander Viagra cialis from canada Cialis Kaufen Internet Nuevo Hora Para Tomar Propecia

Keleagego - 24/04/2018 - 21:42

Mavidol cialis How Do A Zithromax Capsule Look

JEFFINHO - 23/04/2018 - 13:52

Cancelo udajne podepsal v Interu na 4roky...tak a ted chci videt stejne zpravy o nas a Kondogbiovi

venab - 22/04/2018 - 21:36

zdravím, měl by někd zájem o krásnou vlajku VCF koupeno během superpohar08 na Mestalle? vodnikk @ seznam.cz

Keleagego - 22/04/2018 - 14:41

Zithromax For Oral Suspension online pharmacy Tadalafil 20 Mg Softgel Discount Viagra Pills

Keleagego - 22/04/2018 - 01:54

Package Insert Amoxicillin Can I Buy Synthroid Online cialis generic Buy Clomid In Uk Keflex For Staph

Lucas8 - 21/04/2018 - 16:33

lepsi link http://extremotvplay.com/en-vivo/directv-sports.php

Lucas8 - 21/04/2018 - 16:17

link http://capoliga79.blogspot.cz/2018/03/capo2.html

Lucas8 - 21/04/2018 - 16:13

pojdem Celta je bez Aspase polovicni... coz se da rict i o nas bez Pareja ale tak snad...

Harakant - 20/04/2018 - 11:20

Nechápem tú zostavu... Už ide do tuhého... Finiš sezóny je skoro tu a Marcelino zavalí takúto zostavu? Nebyť tej prehry, tak máme narovnako body s Real Madrid a už len trojbodové manko na Atletico Madrid... :(

holm-x - 18/04/2018 - 20:41

A famozní Montoya. Po sezoně hostující hráči odejdou a toto bude standart. Čeká nás dost práce.

JEFFINHO - 18/04/2018 - 20:24

Ja opravdu nechapu proc chteji koupit nuloveho Perreiru...a co dela v zakladu minusovy Vietto to mi hlava taky nebere..to muzem hrat rovnou v deseti...k tomu se pridal neviditelny Maksimovic, spatne branici Murillo a rozhodci ktery nevi co ma piskat a vypada to jak to vypada

holm-x - 18/04/2018 - 20:06

Sakra pošli tam normální sestavu. Tenhle soubor si ani neškrtne.....

JEFFINHO - 14/04/2018 - 17:08

Zatim hrajem dost dobre...ale z tolika sanci se proste musi dat gol, kor na Camp Nou

Daupe - 09/04/2018 - 11:21

ahoj

Harakant - 08/04/2018 - 19:31

Real s Atleticom dnes remozovali!!! :O Los Che to dnes musia dať a ŠUP na tretie miesto :) AMUNT

Harakant - 06/04/2018 - 21:46

Neviem, či som dobre zahliadol... Ale dnes pred odchodom do mesta som len zahliadol na sociálnej siete správu ohľadom Guedesa a 35 miliónov €... Nevie niekto niečo bližšie???

JEFFINHO - 01/04/2018 - 17:04

...no zatim i ten vykon je takovy aprilovy...

Bembli - 01/04/2018 - 13:38

Tak co sejdeme se v Plzni ? :D snad seženu lítky, docela se těším :D

Woyta - 01/04/2018 - 12:08

Osobni zkusenost s tim nemam, ale dle informaci od jinych co to vyuzili ti to prijde na mail a ty to iba vytlacis.

aimardj - 01/04/2018 - 11:42

Diky za radu. Tieto 2 moznosti som vybral aj ja. Lebo inym strankam neverim. A nevies nahodou ako to chodi na tej stranke valencie ? Ci listky poslu na mail alebo postou ?

Woyta - 01/04/2018 - 11:20

ahoj, tak to ti tajně závidím. Také mne čeká rozlučka se svobodou, ale bohužel ne ve Valencii. Na Getafe určitě nebudou před zápasem vyprodané, takže doporučuji zajít odpoledne na pokladny a osobně koupit. Pokud máš i tak obavy, Případně lze i online, přes oficiálního distributora, ale lístky teprve začnou prodávat až cca týden před zápasem. Lístky ti nebudou posílat, ale vytiskneš si je. Link zde: http://en.valenciacf.com/ver/1002/buy-tickets-online.html

aimardj - 01/04/2018 - 11:09

Caute. Potreboval by som poradit. Mam rozlucku zo slobodu vo Valencii a chcel by som kuknut aj zapas. Valencia-Getafe. Kde mam kupit lisky ? Myslite ze by mi do 2 tyzdnov prisli lisky ? Ak ano aka stranka ? Alebo radsej az na mieste ?

Sven - 30/03/2018 - 13:44

hele a podsem tady tady mam spiciho jezise i s vojakama :)

JaakkoPN - 26/03/2018 - 11:22

Ale Jose nebud na chlapca zly...mozno je len fanusikom Emeryho heh

Jose.Enrique - 25/03/2018 - 09:59

Sven no tvl.Ty si marný,tady si na stránce klubu Valencia CF,ne někde i slimejšů v Abu Dhabí,vůbec nechápu proč nás informuješ o tom co se děje v tom uměle vytvořeném klubu,který ani z ropou nedokázal NIC,tedy pokud nepočítám Ligue 1,což je liga opravdu na "úrovni"

Sven - 24/03/2018 - 21:51

l nebo nabil zase jak chcete jen na dno dzeka

Sven - 24/03/2018 - 21:49

PSG v létě vymění kouče, prozradil MeunierO tom, že kouč Unai Emery by v létě mohl opustit Paris Saint Germain se od vyřazení klubu v osmifinále Ligy mistrů mluví takřka neustále. Tentokrát to ale prohlásil přímo jeden z hráčů PSG. "V létě dojde v PSG k mnoha změnám, včetně kouče," prohlásil během reprezentačního srazu Belgičan Thomas Meunier a slova okamžitě převzala řada francouzských médií včetně L'Equipe. Emery s klubem ve své první sezóně vyhrál domácí pohár i ligový pohár. Letos může obě trofeje obhájit a přidat i ligový triumf. (dailymail.co.uk)to jsou jenom kecy nebo zvasty jak chcete nejake zbloudile, poblouznene dusicky, belgicani jsou nejlepsi ve fotbale, ale odsad pocad, asi si dal pulku do nosa a da

JaakkoPN - 23/03/2018 - 21:07

Rodrigo dava gol Nemecku

Ingi - 16/03/2018 - 21:37

Ano, na oba přáteláky. Proběhnou 23. a 27. března

JaakkoPN - 16/03/2018 - 18:30

Dani Parejo vraj premierovo v nominacii Španielska na zapasy proti Nemecku a Argentine ?

Joseph Dupleix - 16/03/2018 - 15:11

To vypadá dost blbě. Aderlan odehrál v Sao Paolu 8 minut a Abdennour v Marseille taky zrovna nezáří, takže se u nich uplatnění opce očekávat nedá + ten Nani. Dá se očekávat, že Orellanu vykoupí Eibar a Cancela Inter. Jinak bída.

JEFFINHO - 15/03/2018 - 08:35

Tak prej nakonec Kondogbiu vykoupime (zdroj EF)..to by byla parada!!! Docela bych uvital nejaky clanek o nasich hracich na hostovani a jak to vypada s uplatnenim opci (napr sem cetl, ze Naniho Lazio nevykoupi a my se ho budem snazit prodat do Ciny...)

Sven - 13/03/2018 - 14:42

villa gol v nedeli

Harakant - 12/03/2018 - 20:28

A prečo sú dortmunďáci hajzli :D :D :D

Harakant - 12/03/2018 - 20:28

A prečo sú dortmunďáci hajzli :D :D :D

Sven - 12/03/2018 - 19:01

ten dortmund to jsou hajzlicci :)

Orven - 12/03/2018 - 13:53

ahoj

Harakant - 10/03/2018 - 22:01

Mimo reč... Minule som tu zachytil diskusiu ohľadom vstupeniek na zápasy a podobne.Náhodou nejaký "výlet" spojený so zápasom sa nekonali v minulosti?Len tak pre info xD

Harakant - 10/03/2018 - 21:58

Nebyť tej sérií prehier, tak Valencia by mohla byť aj vyššie :)Ale, ak už Netopiere nezaváhajú a súperi áno :S ...Tak na konci sezóny to môže vyzerať aj inak :P

Jenseny - 10/03/2018 - 18:15

Rodrigo se hezky rozehrál... kdo by to do něj ještě před dvěma lety řekl... :D

Jose.Enrique - 10/03/2018 - 17:42

Tak jestli vyhrajeme u těch blbečků v Seville,tak příští rok hrajeme ligu mistrů.

Syphoon - 09/03/2018 - 07:56

Čelt jsem to, ale to bude nějakej blaf! Tedka mu to tam sice nepadá, ale i tak hraje dobře!

Santi - 07/03/2018 - 22:22

Taky se smeju, to není normální

JEFFINHO - 07/03/2018 - 21:04

Prej chceme prodat Zazu a ze ho pustime za 5mega...wtf? Opet nas klasicky nakup za draho / prodej za levno???

Santi - 06/03/2018 - 18:14

Tak prej na Goncala nebudou prachy, prý se bude jednat o dalším ročním hostování..., což je asi utopie, jelikož PSG potřebuje prodávat..., zdroj eurofotbal

Santi - 06/03/2018 - 16:10

Šak Cancelo 35M a Kondogbia 25M, tak 10 ještě zbyde..ať šetrří na Guedese.., třeba za 40 nebo 45 nám ho prodají

JEFFINHO - 06/03/2018 - 15:22

Inter chce prej vykoupit Cancela za 35mega .. Takže Kondogbia + 10M ... doufám, že to klapne

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__