Hlavní
  • Registrace

Bodové hodnocení hráčů: Kondogbia atakuje Pareja, Guedes ztrácí

kondogbia5144V tomto článku vám přinášíme bodové hodnocení hráčů podle jejich výkonnosti v nedávných zápasech. Od začátku kalendářního roku 2018 už jsme viděli několik odehraných zápasů, proto můžeme začít vcelku objektivně sledovat hodnocení jednotlivých hráčů a jejich vývoj v průběhu sezóny. Kdo si v roce 2018 vede zatím nejlépe? A kdo se stane nejlepším valencijským hráčem na konci sezony?

Úvodem

Právě čtete druhý článek, který představuje hráčské hodnocení. Všechny informace potřebné k pochopení, kde a jak takové hodnocení vzniká, je uvedeno v prvním článku věnovaném bodovému hodnocení hráčů. První článek dále obsahuje bodové hodnocení hráčů k 17. únoru 2018 (po utkání s Malagou). Nyní si představíme výsledky ze tří posledních odehraných zápasů, a jaký mají dopad na celkové hodnocení. Nové hodnocení vychází ze zápasů proti Realu Sociedad, Athleticu Bilbao a Realu Betis. Celkové hodnocení se datuje k 4. březnu.

Aktuální hodnocení

Skupina brankáři

Podle očekávání se všech tří zápasů zhostil Neto Murara. Po dvanácti zápasech konečně dokázal vychytat čisté konto, a to se odrazilo i v hodnoceních. Nově získaná hodnocení nabývají hodnot – 6,5; 7,4 a 7,4. Jaume Domenech se šesti účastmi ještě stále zůstává v hodnocení, ale byl těsně sesazen svým spoluhráčem z prvního místa.

1. místo Neto 6,74 bodů / 10 zápasů
2. místo Jaume 6,72 bodů / 6 zápasů

Skupina obránci

Do všech tří posledních utkání se zapojili tři obránci. Těmi jsou Gabriel Paulista, Jose Gaya a Jeison Murillo. Martin Montoya naskočil do dvou zápasů a Ruben Vezo nastoupil pouze v jednom utkání. Nejlépe si počínal krajní obránce Gaya s průměrem skóre 7,2. Na druhém místě Martin Montoya s průměrem 7,1. Třetího nejlepšího skóre dosáhl Gabriel Paulista s průměrem 7,0. Nejlepším individuálním výkonem je zisk 7,6 bodů Montoyi v zápase proti Realu Sociedad. V celkovém hodnocení na prvním místě stále zůstává Gaya, který se zlepšil o pár setin bodu. Kvůli nízkému počtu odehraných zápasů ze statistik odpadává z druhého místa Lato, na jehož místo se posouvá Garay. Třetí místo patří poté Paulistovi.

1. místo Gaya 7,08 bodů / 13 zápasů
2. místo Garay  6,95 bodů / 8 zápasů
3. místo Paulista 6,89 bodů / 14 zápasů
4. místo Montoya 6,85 bodů / 12 zápasů
5. místo Vezo 6,83 bodů / 12 zápasů
nezařazen Lato 7,00 bodů / 5 zápasů
nezařazen Murillo 6,85 bodů / 4 zápasy
nezařazen Vidal 6,90 bodů / 1 zápas

Skupina záložníci

Ve všech třech utkáních nastoupili Francis Coquelin, Dani Parejo, Carlos Soler, Goncalo Guedes a Ferran Torres. Dvou zápasů se zúčastnil Kondogbia a jednou na trávník vyběhl Maksimovič. Nejvíce se dařilo Kondogbiovi, který ze dvou zápasů dostal průměrné hodnocení 7,9 bodů. Naopak nejnižší hodnocení patří Solerovi a Guedesovi, kteří ve třech zápasech získali průměrné hodnocení 6,4 bodů. Nejlepším výsledkem je hodnocení 8,0, které získal Kondogbia v utkání proti Bilbau. V celkovém hodnocení na prvním místě zůstává Parejo, avšak druhý Kondogbia zaostává pouze o tři setiny bodu. Třetí Guedes se propadá pod hranici 7 bodů, ale ještě si udržuje třetí pozici. Do statistik momentálně zahrnujeme všechny záložníky. Ferran Torres překonal hranici potřebných 6 zápasů a dostává se na sedmé místo, čímž odsuzuje výkony Andrease Pereiry na poslední místo.

1. místo Parejo 7,33 bodů / 15 zápasů
2. místo Kondogbia 7,30 bodů / 12 zápasů
3. místo Guedes 6,96 bodů / 13 zápasů
4. místo Maksimovič 6,93 bodů / 9 zápasů
5. místo Coquelin 6,87 bodů / 10 zápasů
6. místo Soler 6,80 bodů / 9 zápasů
7. místo Torres 6,60 bodů / 6 zápasů
8. místo Pereira 6,53 bodů / 6 zápasů

Skupina útočníci

Do všech tří utkání naskočil Rodrigo Moreno a Simone Zaza. Dva starty si připsal Santi Mina a jeden start Vietto. Nejvíce se dařilo Santi Minovi, který v zápase proti Realu Sociedad vstřelil dva góly, za což následně dostal hodnocení 8,2 bodů. Rodrigo ani Zaza si vysoké hodnocení nevysloužili a průměrně ze třech zápasů získali jenom 6,6 a 6,7 bodů. V celkovém hodnocení se na první místo dostává Santi Mina, který jako jediný útočník překonal hranici 7 bodů. Na druhém místě je Rodrigo. Třetí a čtvrté místo zůstává neměnné.

1. místo Mina 7,06 bodů / 13 zápasů
2. místo Rodrigo 6,93 bodů / 15 zápasů
3. místo Zaza 6,80 bodů / 13 zápasů
4. místo Vietto 6,76 bodů / 12 zápasů

Celkové nejlepší / nejhorší hráč v týmu

Nejlépe hodnoceným hráčem stále zůstává Parejo, avšak jeho náskok se snižuje. Druhý Kondogbia dříve ztrácel 0,22 bodu, nyní už je to pouze o 0,03 bodu. Jako třetí nejlépe hodnocený hráč byl dříve Guedes s 7,12. Ten se ale propadá a na třetí místo se momentálně dostal Gaya s 7,08 body, těsně následovaný Santi Minou s 7,06 body.

Na opačném konci seznamu hodnocení je stále Pereira. Jako druhý nejhůře hodnocený hráč je Ferran Torres, avšak roli v hodnocení hraje, že na hřiště se dostává většinou jako střídající hráč ke konci utkání, a nemá tedy dostatečný prostor zazářit. Na třetím nejhorším místě zůstává Jaume. Neto díky lepším výkonům se posunul na čtvrtou nejhůře hodnocenou pozici.

Nejlepší v týmu
1. místo Parejo 7,33 bodů / 15 zápasů
2. místo Kondogbia 7,30 bodů / 12 zápasů
3. místo Gaya 7,08 bodů / 12 zápasů

Nejhorší v týmu
1. místo Pereira 6,53 bodů / 6 zápasů
3. místo Torres 6,60 bodů / 6 zápasů
3. místo Jaume 6,72 bodů / 6 zápasů

Závěrem

Představili jsme vám změny v bodovém hodnocení hráčů. Do konce sezóny chybí ještě odehrát dalších 11 utkání. Relativně velký počet budoucích zápasů dává prostor pro zamíchaní kartami. Už možná brzy uvidíme na čele nového hráče. Celkově nejlepší individuální hodnocení si vysloužil Santi Mina v zápase proti Realu Sociedad. Naopak nejhorší výkon podle hodnocení zaznamenal Carlos Soler v utkání proti Athleticu Bilbao. Kde sice nastoupil až na posledních 11 minut, ale dokázal z počátečního hodnocení 6,5 se dostat na 5,8. V dalším utkání čeká Valenci velmi důležitý zápas proti Seville, který bude mít velký vliv na boj o postupová místa do evropských pohárů. Souhlasíte s bodovým hodnocením hráčů nebo by si někteří hráči podle vašeho názoru zasloužili bodů více či naopak méně?

Grafická příloha

grafy5144

Přihlášení

Chatbox

Santi - 13/07/2018 - 17:22

Tak real chce Rodriga, jestli zaplatí výkupku klidně ať jde, koupil by se guedes + nějaký nadějný útočník i třeba dobrej pravej obránce

jansosom - 11/07/2018 - 16:52

Podla mna zase Gameiro preskoci Zazu 10-krat,vyslo mu par zapasov,ale je velmi nemotorny,velakrat spomali len akciu Valencie,ja som od neho cakal viac,ako sa chytil na zaciatku a potom len padala jeho vykonnost,snaha sa mu neda upriet,ale je to malo,Gameiro je rychlejsi a verim ,ze bude prinosom pre muzstvo a bude sa mu darit aj strelecky,este taky stary nie je.

JaakkoPN - 11/07/2018 - 10:29

Ale som prekvapený ze Wass,ktory patril medzi najlepsich v Celte,prisiel za tak nizku sumu...

Luky967 - 11/07/2018 - 08:10

Není na toho Gameira už trochu pozdě? Přece jen zbavit se 27 letýho Zazy a přivést 31 letýho Gameira mi moc smysl nedává. O to víc, když se Zaza u nás rozehrál. Ale zase na jaře přišel útlum, tak možná nevěří, že si Zaza tu výkonnost udrží, tak uvidíme...

Lucas8 - 10/07/2018 - 22:18

Za me pokud se ma Gameiro vymenit se Zazou... tak ok.

Harakant - 10/07/2018 - 13:41

Jasné, že Hans by rád z Atalanty do Valencie a zahraťsi i Ligu Majstrov :D Dúfam, že Montoya skončí.... Bo jeho chyby tento ročník boli enormné...

Harakant - 10/07/2018 - 13:38

Tak tak... Za Gameira 20 miliónov... Dúfam, že to nebude taká lemra jak ten... Jak sa volal? :D Vietto... lol ....

duffman.sk - 10/07/2018 - 13:23

Omg, ten Gameiro ma byt co? 20m za 31 rocneho hraca?

Ingi - 09/07/2018 - 18:06

Ano, oznámení Wasse očekáváme v nejbližších hodinách :) Budeme informovat, až to bude oficiální

duffman.sk - 09/07/2018 - 11:34

Takze asi pride Daniel Wass

Lucas8 - 08/07/2018 - 23:46

Jankto uzu prestoupil do Sampdorie

JaakkoPN - 08/07/2018 - 23:46

Tak vraj sme kupili Gameira za 20 mega...

jansosom - 08/07/2018 - 19:32

https://www.youtube.com/watch?v=d0ued8WbcBM

jansosom - 08/07/2018 - 19:30

To drevo Jankta snad nie

jansosom - 08/07/2018 - 19:30

Gameiro za 20 mil. na 3 roky do Valencie zevraj v utorok ma podpisat :)

JEFFINHO - 04/07/2018 - 12:24

Doufam, ze za Jankta takove prachy nevyhodime...Za Udine sem ho mockrat hrat nevidel, ale v repre me teda nepresvedcil

Lucas8 - 03/07/2018 - 23:04

Meli jsme o nej zajem ale prestupove cile se meni neustale. Mohl byt problem v jeho finanncnich pozadavcich...

Harakant - 03/07/2018 - 22:58

Práve som čital správu, že J. Pastore koncom júna prestúpil z PSG do AS Roma za 24mil €... Nemala náhodou Valencia záujem o tohoto hráča alebo aspoň Marcelino?

Targis - 21/06/2018 - 01:08

ahoj

Jose.Enrique - 17/06/2018 - 08:29

Tak Portugalsko vs Španělsko,to byla reklama na fotbal a Španělé jsou pro mě jasní favorité na zisk trofeje.

Lucas8 - 16/06/2018 - 00:27

Ronaldo je fakt mimozemstan... jinak Guedes nic moc. Jen tak dal, at ho nikdo nechce a my ho muzem vvykoupit

Harakant - 15/06/2018 - 20:13

Dnes to je RODRIGO vs GUEDES :DVaše tipy pre zápas...

QooBo - 07/06/2018 - 22:41

Rychlo kupme Guedesa nech si este viac nezvysi cenu na MS

Ingi - 07/06/2018 - 12:30

Bohužel všechno se točí kolem peněz, takže si myslím, že Valencia čeká jenom na nějakou super nabídku na Zazu a nebude mít problém to podepsat. Na druhou stranu na jaře byl o dost horší jak na podzim, takže nečekám, že přijde nějaká bomba nabídka. Závěrem bude, že zůstane ve Vale :D

Ingi - 07/06/2018 - 12:30

Bohužel všechno se točí kolem peněz, takže si myslím, že Valencia čeká jenom na nějakou super nabídku na Zazu a nebude mít problém to podepsat. Na druhou stranu na jaře byl o dost horší jak na podzim, takže nečekám, že přijde nějaká bomba nabídka. Závěrem bude, že zůstane ve Vale :D

JEFFINHO - 07/06/2018 - 11:59

Moc nerozumím té strategii prodat ještě pořád mladého Zazu a koupit 31 letého Gameira

ruty - 07/06/2018 - 11:48

JEFFINHO: Máš tu jednu přestupovou spekulaci do útoku ;) Ingi je teď velmi pilný redaktor, takže v nejbližších dnech přijdou i další spekulace :D

JEFFINHO - 07/06/2018 - 07:05

Co nejaké přestupové spekulace? Su moc rád, že ve vedení měli rozum a opci na Vietta neuplatnili

Harakant - 01/06/2018 - 20:11

Môže mi vlastne niekto vysvetliť, že ako môžu takéto kluby s takýmito dlhmi existovať? :( :S :O https://sport.aktuality.sk/c/339777/ako-zadlzene-su-spanielske-kluby-lobotkova-celta-si-moze-oproti-gigantom-vydychnut/

JEFFINHO - 29/05/2018 - 13:40

Doufam ze to nedopadne, ten uz ma to nejlepsi za sebou

Luky967 - 29/05/2018 - 07:43

podle Dailystar.co.uk máme spolu s Villarrealem zájem o Cesca Fabregase :O

Kesp - 28/05/2018 - 10:50

ahoj

Syphoon - 25/05/2018 - 13:48

Přestupové okno ještě nezačalo a já už jsem s přestupy skoro spokojenej :)

Harakant - 24/05/2018 - 16:06

Pravda svätá :) Do roku 2022 ... A Gaya tiež predlžil kontrakt do roku 2023 :D Už len niečo urobiť s druhým krajom... Bo akosi tam nikoho najsť schopného.... A čo bude s Guedesom?

Luky967 - 24/05/2018 - 13:50

Kondogbia už je náš! :p

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 15:58

Náhodou,třeba by byl rád kdyby mu kamarádi z jeho webu přijeli na svatbu plným autobudem a místo Ave María by mu hrála Valencijská hymna :D

Syphoon - 22/05/2018 - 15:04

Jose: Ty máš kontakty všude :) Woyta raději změní termín a místo konání svatby než abychom mu tam přijeli takový hovada jako jsme my :D lol

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:20

A klucííí odpovídejte mi do soukromé pošty,přece mu nedáme vědět kolik nás tam nakonec přijede :D

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:20

A klucííí odpovídejte mi do soukromé pošty,přece mu nedáme vědět kolik nás tam nakonec přijede :D

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:17

Viděl bych to tak,že se potkáme v Praze,odjedeme do Pardubic a až zjistíme kde se žení,uneseme mu budoucí manželku a dokud nedostaneme pozvánky,tak jí nevrátíme,tzn.že svatba buď bude s námi,nebo nebude :D xD hlaste se hromadně,nebudu odpovídat každému zvlášť. lol

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:14

Zdravím Vás všechny kamarádi,Dověděl sem se jednu tajnou informaci o kterou se s námi ředitel a majitel portálu nechtěl podělit a to,že se první Červnový víkend žení.Asi chtěl ušetřit (nebo jste někdo dostali pozvánku?) a tak plánuji se pozvat sami.

JaakkoPN - 21/05/2018 - 16:37

Rodrigo v nominacii na MS.

Harakant - 12/05/2018 - 20:06

Musím povedať, že Vietto druhý polčas hrá o čosi lepšie ... Dokonca i gól vsietil .... Aspoň si to kus vylepší u fanúšikov, keď Valencia vyhrá :D

Harakant - 12/05/2018 - 19:06

Bože môj! :@ Čo robí ten Montoya a Vietto! :@ Jeden to ku#ví a druhý si koleduje o vylúčenie...

Keleagego - 12/05/2018 - 18:54

Cialis Kaufen Duisburg Viagra Super Force cialis 20mg for sale Does Retin A Require Prescription

Harakant - 06/05/2018 - 14:26

Valencia má jedno šťastie, že Betis prehral v Bilbau... Inak by mohla byť ešte pekná šaráda 2 kola pred koncom ligy...A predpokladám, že Marcelino bude teraz posledné dva zápasy experimentovať... 3 miesto má asi dávno v čudu ... Škoda toho

Valencianista - 05/05/2018 - 22:37

Boha krista na konci dostaneme gol

Valencianista - 05/05/2018 - 10:54

Ako je to s tým Adidas? Končí u nás či sa ešte nevie?

Harakant - 29/04/2018 - 18:35

Poďme Valecnia!!!Dnes sa zapíšeme do nasledujúceho ročníka Ligy Majstrov!!!AMUNT!!!

JEFFINHO - 23/04/2018 - 13:52

Cancelo udajne podepsal v Interu na 4roky...tak a ted chci videt stejne zpravy o nas a Kondogbiovi

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__