Hlavní
  • Registrace

Bodové hodnocení hráčů za sezónu 2017/2018: Známe vítěze!

parejokondogbia5223Pomalu se rozbíhá příprava na novou sezónu, no my jsme vám dosud dlužili závěrečné shrnutí ohledně bodového hodnocení hráčů dle jejich výkonnosti, které jsme sledovali od začátku kalendářního roku 2018. Pojďme se tedy podívat, kdo pro sebe získal nejlepší body, i komu se naopak dle ukazatelů v uplynulé sezóně tolik nevedlo.

Právě čtete třetí článek, který představuje hráčské hodnocení. Všechny informace potřebné k pochopení, kde a jak takové hodnocení vzniká, jsou uvedeny v úvodním článku, který jsme této problematice věnovali. Data byla posbírána po zakončení sezóny 2017/2018, a jelikož jsme bodové ohodnocení výkonů hráčů sledovali až od začátku kalendářního roku 2018, tak aby hráč mohl být zařazen do naší statistiky, tak musel během letošního kalendářního roku nastoupit alespoň v devíti soutěžních utkáních. Do statistik tedy nebylo bráno v potaz přátelské utkání proti Al-Nassr Rijad ze Saúdské Arábie.

Závěrečné hodnocení

Skupina brankáři

Nakonec oba brankáři dostali dostatečný prostor v utkáních, aby oba mohli být zařazeni do naší statistiky. Dva poslední zápasy skončily výhrou Netopýru a v obou případech branku střežil Jaume Domenech. Získal dostatečný počet utkání a solidní hodnocení, které ho nakonec těsně vyneslo na první příčku. Pouze rozdílem dvou setin bodu poráží Neta Muraru. Pro zajímavost – nejlepším brankářem v La Lize se stal Slovinec Jan Oblak z Atletica Madrid s průměrným hodnocením 7,08 bodů po 37 odchytaných zápasech.

1. místo Jaume 6,87 bodů / 10 zápasů
2. místo Neto 6,85 bodů / 17 zápasů

Skupina obránci

Mezi obránci od posledního vydaného shrnutí došlo také ke změnám. Nejdříve však upozorníme na to, že Nacho Vidal odehrál v kalendářním roce 2018 pouze tři zápasy, tedy nemůžeme ho do naší statistiky zařadit. To samé platí i v případě Toniho Lata, kterému chybělo k zařazení do statistiky odehrát pouze o jeden zápas více. Nyní tedy už k vyhlášení nejlepšího obránce. Nejlepším obráncem se nakonec stává možná poněkud překvapivě Gabriel Paulista, který předběhl Jose Luise Gayu a odsunul ho na druhé místo s rozdílem pouhých dvou setin bodu. Na třetí místo se posunul Jeison Murillo, který předběhl Ezequiela Garaye. Nutno avšak podotknout, že Murillo odehrál přesně minimum potřebných utkáních. Dále páté místo mezi obránci patří Martinu Montoyovi a poslední místo Rubenu Vezovi.

1. místo Paulista 7,08 bodů / 22 zápasů
2. místo Gaya 7,06 bodů / 23 zápasů
3. místo Murillo 6,97 bodů / 9 zápasů
4. místo Garay 6,94 bodů / 17 zápasů
5. místo Montoya 6,91 bodů / 17 zápasů
6. místo Vezo 6,84 bodů / 18 zápasů
nezařazen Lato 6,94 bodů / 8 zápasů
nezařazen Vidal 6,93 bodů / 3 zápas

Skupina záložníci

Všichni záložníci splnili předpoklad odehrát alespoň devět utkáních. První tři místa zůstávají neměnná, akorát se zvětšily bodové rozdíly mezi hráči. Kapitán Dani Parejo si bodově ještě polepšil a stává se nejlepším záložníkem v týmu s průměrným hodnocením 7,45 bodu. Druhé místo patří Geoffreyi Kondogbiovi, který získal v průměru 7,33 bodu. Goncalo Guedes zaznamenal velký pokles výkonu v druhé polovině sezóny, ale nakonec mu 6,97 bodu na utkání stačí na třetí pozici mezi záložníky. Neoblíbené bramborové místo patři Nemanju Maksimovičovi, který je následovaný Francisem Coquelinem na pátém místě. Další velký bodový propad zaznamenal Carlos Soler, který se propadl až na šesté místo mezi záložníky, a nakonec získal v průměru pouze 6,75 bodu na utkání. Mladík Ferran Torres přeskočil na sedmém místě Andrease Pereiru, kterého tak sesazuje až na poslední místo.

1. místo Parejo 7,45 bodů / 24 zápasů
2. místo Kondogbia 7,33 bodů / 22 zápasů
3. místo Guedes 6,97 bodů / 24 zápasů
4. místo Maksimovič 6,94 bodů / 13 zápasů
5. místo Coquelin 6,83 bodů / 11 zápasů
6. místo Soler 6,75 bodů / 20 zápasů
7. místo Torres 6,59 bodů / 14 zápasů
8. místo Pereira 6,43 bodů / 12 zápasů

Skupina útočníci

Vedení Santi Miny se zdárného konce nedočkalo, byl překonaný Rodrigem Morenem. Nejlepším útočníkem se tedy stává Rodrigo se průměrem 7,05 bodu na utkání. Druhý Santi Mina získal v průměru 6,94 bodu na utkání. Další dvě místa zůstala neměnná, třetí místo mezi útočníky patří Simone Zazovi s průměrem 6,80 bodu na utkání a s rozdílem pouhých dvou setin bodu poslední místo mezi útočníky pak zbývá pro Luciana Vietta.

1. místo Rodrigo 7,05 bodů / 26 zápasů
2. místo Mina 6,94 bodů / 19 zápasů
3. místo Zaza 6,80 bodů / 22 zápasů
4. místo Vietto 6,78 bodů / 19 zápasů

Celkově nejlepší / nejhorší hráč v týmu

Nejlepší v týmu

Nejlepším hráčem v týmu se dle bodového hodnocení soutěžních zápasů odehraných v kalendářním roce 2018 stává Dani Parejo, který si svoje první místo držel po celou námi sledovanou dobu. Jeho konečný výsledek 7,45 bodu na utkání je vynikající a mezi hráči z celé La Ligy mu patří čtvrté místo. Lepší byli pouze Lionel Messi, Cristiano Ronaldo a Toni Kroos. Druhým nejlepším hráčem Los Che je dle získaného hodnocení další záložník Geoffrey Kondogbia, třetí místo pak patří obránci Gabrielu Paulistovi. Přes průměr 7,00 bodu na utkání se dostali ještě obránce Jose Luis Gaya a útočník Rodrigo Moreno.

1. místo Parejo 7,45 bodů / 24 zápasů
2. místo Kondogbia 7,33 bodů / 22 zápasů
3. místo Gabriel 7,08 bodů / 22 zápasů

Nejhorší v týmu

Na druhou stranu na posledním místě zůstal od posledního vydaného shrnutí záložník Andreas Pereira, který se už vrátil z hostování zpátky do Manchesteru United, v příští sezóně ho už v dresu Netopýrů neuvidíme. Druhý nejmenší průměrný počet bodů získal mladičký záložník Ferran Torres a třetí nejhorší výsledek si připsal trochu překvapivě další klubový odchovanec ve valencijské záloze Carlos Soler.

1. místo Pereira 6,43 bodů / 12 zápasů
2. místo Torres 6,59 bodů / 14 zápasů
3. místo Soler 6,75 bodů / 20 zápasů

Přihlášení

Chatbox

Santi - 13/07/2018 - 17:22

Tak real chce Rodriga, jestli zaplatí výkupku klidně ať jde, koupil by se guedes + nějaký nadějný útočník i třeba dobrej pravej obránce

jansosom - 11/07/2018 - 16:52

Podla mna zase Gameiro preskoci Zazu 10-krat,vyslo mu par zapasov,ale je velmi nemotorny,velakrat spomali len akciu Valencie,ja som od neho cakal viac,ako sa chytil na zaciatku a potom len padala jeho vykonnost,snaha sa mu neda upriet,ale je to malo,Gameiro je rychlejsi a verim ,ze bude prinosom pre muzstvo a bude sa mu darit aj strelecky,este taky stary nie je.

JaakkoPN - 11/07/2018 - 10:29

Ale som prekvapený ze Wass,ktory patril medzi najlepsich v Celte,prisiel za tak nizku sumu...

Luky967 - 11/07/2018 - 08:10

Není na toho Gameira už trochu pozdě? Přece jen zbavit se 27 letýho Zazy a přivést 31 letýho Gameira mi moc smysl nedává. O to víc, když se Zaza u nás rozehrál. Ale zase na jaře přišel útlum, tak možná nevěří, že si Zaza tu výkonnost udrží, tak uvidíme...

Lucas8 - 10/07/2018 - 22:18

Za me pokud se ma Gameiro vymenit se Zazou... tak ok.

Harakant - 10/07/2018 - 13:41

Jasné, že Hans by rád z Atalanty do Valencie a zahraťsi i Ligu Majstrov :D Dúfam, že Montoya skončí.... Bo jeho chyby tento ročník boli enormné...

Harakant - 10/07/2018 - 13:38

Tak tak... Za Gameira 20 miliónov... Dúfam, že to nebude taká lemra jak ten... Jak sa volal? :D Vietto... lol ....

duffman.sk - 10/07/2018 - 13:23

Omg, ten Gameiro ma byt co? 20m za 31 rocneho hraca?

Ingi - 09/07/2018 - 18:06

Ano, oznámení Wasse očekáváme v nejbližších hodinách :) Budeme informovat, až to bude oficiální

duffman.sk - 09/07/2018 - 11:34

Takze asi pride Daniel Wass

Lucas8 - 08/07/2018 - 23:46

Jankto uzu prestoupil do Sampdorie

JaakkoPN - 08/07/2018 - 23:46

Tak vraj sme kupili Gameira za 20 mega...

jansosom - 08/07/2018 - 19:32

https://www.youtube.com/watch?v=d0ued8WbcBM

jansosom - 08/07/2018 - 19:30

To drevo Jankta snad nie

jansosom - 08/07/2018 - 19:30

Gameiro za 20 mil. na 3 roky do Valencie zevraj v utorok ma podpisat :)

JEFFINHO - 04/07/2018 - 12:24

Doufam, ze za Jankta takove prachy nevyhodime...Za Udine sem ho mockrat hrat nevidel, ale v repre me teda nepresvedcil

Lucas8 - 03/07/2018 - 23:04

Meli jsme o nej zajem ale prestupove cile se meni neustale. Mohl byt problem v jeho finanncnich pozadavcich...

Harakant - 03/07/2018 - 22:58

Práve som čital správu, že J. Pastore koncom júna prestúpil z PSG do AS Roma za 24mil €... Nemala náhodou Valencia záujem o tohoto hráča alebo aspoň Marcelino?

Targis - 21/06/2018 - 01:08

ahoj

Jose.Enrique - 17/06/2018 - 08:29

Tak Portugalsko vs Španělsko,to byla reklama na fotbal a Španělé jsou pro mě jasní favorité na zisk trofeje.

Lucas8 - 16/06/2018 - 00:27

Ronaldo je fakt mimozemstan... jinak Guedes nic moc. Jen tak dal, at ho nikdo nechce a my ho muzem vvykoupit

Harakant - 15/06/2018 - 20:13

Dnes to je RODRIGO vs GUEDES :DVaše tipy pre zápas...

QooBo - 07/06/2018 - 22:41

Rychlo kupme Guedesa nech si este viac nezvysi cenu na MS

Ingi - 07/06/2018 - 12:30

Bohužel všechno se točí kolem peněz, takže si myslím, že Valencia čeká jenom na nějakou super nabídku na Zazu a nebude mít problém to podepsat. Na druhou stranu na jaře byl o dost horší jak na podzim, takže nečekám, že přijde nějaká bomba nabídka. Závěrem bude, že zůstane ve Vale :D

Ingi - 07/06/2018 - 12:30

Bohužel všechno se točí kolem peněz, takže si myslím, že Valencia čeká jenom na nějakou super nabídku na Zazu a nebude mít problém to podepsat. Na druhou stranu na jaře byl o dost horší jak na podzim, takže nečekám, že přijde nějaká bomba nabídka. Závěrem bude, že zůstane ve Vale :D

JEFFINHO - 07/06/2018 - 11:59

Moc nerozumím té strategii prodat ještě pořád mladého Zazu a koupit 31 letého Gameira

ruty - 07/06/2018 - 11:48

JEFFINHO: Máš tu jednu přestupovou spekulaci do útoku ;) Ingi je teď velmi pilný redaktor, takže v nejbližších dnech přijdou i další spekulace :D

JEFFINHO - 07/06/2018 - 07:05

Co nejaké přestupové spekulace? Su moc rád, že ve vedení měli rozum a opci na Vietta neuplatnili

Harakant - 01/06/2018 - 20:11

Môže mi vlastne niekto vysvetliť, že ako môžu takéto kluby s takýmito dlhmi existovať? :( :S :O https://sport.aktuality.sk/c/339777/ako-zadlzene-su-spanielske-kluby-lobotkova-celta-si-moze-oproti-gigantom-vydychnut/

JEFFINHO - 29/05/2018 - 13:40

Doufam ze to nedopadne, ten uz ma to nejlepsi za sebou

Luky967 - 29/05/2018 - 07:43

podle Dailystar.co.uk máme spolu s Villarrealem zájem o Cesca Fabregase :O

Kesp - 28/05/2018 - 10:50

ahoj

Syphoon - 25/05/2018 - 13:48

Přestupové okno ještě nezačalo a já už jsem s přestupy skoro spokojenej :)

Harakant - 24/05/2018 - 16:06

Pravda svätá :) Do roku 2022 ... A Gaya tiež predlžil kontrakt do roku 2023 :D Už len niečo urobiť s druhým krajom... Bo akosi tam nikoho najsť schopného.... A čo bude s Guedesom?

Luky967 - 24/05/2018 - 13:50

Kondogbia už je náš! :p

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 15:58

Náhodou,třeba by byl rád kdyby mu kamarádi z jeho webu přijeli na svatbu plným autobudem a místo Ave María by mu hrála Valencijská hymna :D

Syphoon - 22/05/2018 - 15:04

Jose: Ty máš kontakty všude :) Woyta raději změní termín a místo konání svatby než abychom mu tam přijeli takový hovada jako jsme my :D lol

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:20

A klucííí odpovídejte mi do soukromé pošty,přece mu nedáme vědět kolik nás tam nakonec přijede :D

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:20

A klucííí odpovídejte mi do soukromé pošty,přece mu nedáme vědět kolik nás tam nakonec přijede :D

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:17

Viděl bych to tak,že se potkáme v Praze,odjedeme do Pardubic a až zjistíme kde se žení,uneseme mu budoucí manželku a dokud nedostaneme pozvánky,tak jí nevrátíme,tzn.že svatba buď bude s námi,nebo nebude :D xD hlaste se hromadně,nebudu odpovídat každému zvlášť. lol

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:14

Zdravím Vás všechny kamarádi,Dověděl sem se jednu tajnou informaci o kterou se s námi ředitel a majitel portálu nechtěl podělit a to,že se první Červnový víkend žení.Asi chtěl ušetřit (nebo jste někdo dostali pozvánku?) a tak plánuji se pozvat sami.

JaakkoPN - 21/05/2018 - 16:37

Rodrigo v nominacii na MS.

Harakant - 12/05/2018 - 20:06

Musím povedať, že Vietto druhý polčas hrá o čosi lepšie ... Dokonca i gól vsietil .... Aspoň si to kus vylepší u fanúšikov, keď Valencia vyhrá :D

Harakant - 12/05/2018 - 19:06

Bože môj! :@ Čo robí ten Montoya a Vietto! :@ Jeden to ku#ví a druhý si koleduje o vylúčenie...

Keleagego - 12/05/2018 - 18:54

Cialis Kaufen Duisburg Viagra Super Force cialis 20mg for sale Does Retin A Require Prescription

Harakant - 06/05/2018 - 14:26

Valencia má jedno šťastie, že Betis prehral v Bilbau... Inak by mohla byť ešte pekná šaráda 2 kola pred koncom ligy...A predpokladám, že Marcelino bude teraz posledné dva zápasy experimentovať... 3 miesto má asi dávno v čudu ... Škoda toho

Valencianista - 05/05/2018 - 22:37

Boha krista na konci dostaneme gol

Valencianista - 05/05/2018 - 10:54

Ako je to s tým Adidas? Končí u nás či sa ešte nevie?

Harakant - 29/04/2018 - 18:35

Poďme Valecnia!!!Dnes sa zapíšeme do nasledujúceho ročníka Ligy Majstrov!!!AMUNT!!!

JEFFINHO - 23/04/2018 - 13:52

Cancelo udajne podepsal v Interu na 4roky...tak a ted chci videt stejne zpravy o nas a Kondogbiovi

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__