Preview & Review
  • Registrace

Červená karta a čtyři obdržené branky - tak se Valencia předvedla proti Eibaru

Kouč VoroValencia v sobotu přivítala na Mestalle Eibar, kterému dovolila v první půli skórovat a v jejím závěru pak navíc dostal Soler červenou kartu doplněnou o penaltu, kterou hosté proměnili. V druhém dějství přidali hosté bezmocný Valencii další dvě branky a zvítězili 0:4.

1. POLOČAS

V úvodních minutách byly oba týmy aktivní a střídaly se ve vytváření útočných šancí, ale na obou stranách nebyly akce dotažené do konce. Jenže s blížícím se koncem první desetiminutovky začala být hra velmi kouskovaná kvůli faulům na obou stranách.

V 15. minutě nakonec probral publikum Zaza, kterému Gayá po průniku z křídla poslal nadýchaný centr na zadní tyč, ale útočník domácích poslal míč hlavou těsně nad branku!

Za hostující tým se v 19. minutě pokusil překvapit střelou zpoza obránce Arbilla, ale jeho přízemní pokus z 18 metrů jen proskákal o metr vedle Alvesovy branky.

Ve 28. minutě však překvapil Sergio Enrich, jenž zužitkoval nenápadný centr ke značce pokutového kopu před brankou Netopýrů. Escalante se zbavil obránce a nakopl míč do malého vápna, kde se zjevil Enrich a v pádu hlavičkou překonal Alvese – 0:1.

O 10 minut později čelil Alves další hlavičce. Tentokrát po centru z přímého kopu, ale tentokrát šel míč téměř přímo na brankáře Valencie, a ten tak neměl problém skrýt v rukavicích.

V nastaveném čase první půle vytáhnul sudí proti domácím velmi kontroverzní rozhodnutí. Při rohovém kopu došlo ke kontaktu mezi Solerem a Escalantem. První jmenovaný strčil do soupeře a uviděl za to nepochopitelně červenou kartu, následovala penalta, jenž proměnil Adrian, a poločas tak byl ukončen za stavu 0:2.

2. POLOČAS

Druhý poločas začal za jedné změny v sestavě domácích, kdy Cancela na hřišti nahradila nová posila Fabián Orellana.

V 57. minutě odrazila obrana Valencie centr pouze před své pokutové území, kde z voleje napřáhl Dani Garcia a fantastickou ranou k tyči urval třetí branky pro tým Eibaru – 0:3.

Hosté si v další části zápasu hlídali pohodlný náskok, zatímco Valencia byla zcela bezzubá.

Jako druhý střídající hráč šel na plac na straně Valencie ofenzivní záložník Bakkali, jemuž uvolnil místo na hřišti v 72. minutě Mina.

Obrovskou šanci si Netopýři připravili v 76. minutě, kdy Medrán prohodil míč ve vápně mezi obránci a Zaza jen těsně promáchnul naprázdno před brankářem Yoelem.

Nakonec o 2 minuty později sehráli přesnější akci opět hosté, když nákop našel do vápna Netopýrů nabíhajícího Enricha a ten si okamžitě zpracoval míč a nenápadnou střelou k tyči zblízka překonal Alvese – 0:4.

V 84. minutě Orellana ve velkém vápně zkusil technickou fintu a pokusil se přehodil gólmana Yoela, ale ten vyškrábnul míč zpod břevna.

Hosté už zbytek zápasu v poklidu dohráli a mohli se tak těšit z výhry 0:4. Pro Valencii je to naopak hořká pilulka, kterou musí spolknout.

Lidé v této konverzaci

  • Po každém zápase mám s to chutí vyhodit některého hráče za absolutně bídný výkon a dneska asi budu vyhazovat až do pozdních ranních hodin. Obranné čtveřici nemůžu dnes nic vyčíst, možná že si Montoya víc nepohlídal svého hráče při prvním gólu, ale byl s ním v souboji, tak budiž; Gaya super, Mangala když už nic, tak jezdil po prdeli a bylo ho plné hřiště. Suareze jestli ještě někdy uvidím na hřišti, tak pošlu anonymní výhružný dopis panu Vorovi - kazí hru, zatápí obraně, není schopný nic vytvořit a ještě je přece frajer a profík a usmívá se a je mu to jedno. Na facku... Medrán 75 minut neviditelný nebo kazil, Soler bez Pareja poloviční Tu červenu mu vytýkat nehodlám, rozhodčí byl dneska taktéž na facku. Cancelo na facku. Dopředu nic, dozadu nic, pletl se pod hohy se Zazou a nic. Mina se pletl pod nohy Zazovi a nic. Chudák Gaya musel s míčem až k pokutovému území sám jen tak, aby tam dostal balon. Zazu nechci odsuzovat po prvním zápase, ale spálil dvě šance (myslím že jediné), motal se všem pod nohy a nikomu nebyl schopný kloudně nahrát. Pravda, že dokáže vybojovat míč, vyhrává hlavičkové souboje, ale k čemu to, když balon už nepředá dál... Doufám že příště už v základu nebude.
    Celkový dojem z dneška opravdu špatný. Hra nefungovala vůbec, záloha nebyla, Suarez na place a Eibar hrál v pohodě. Trochu mě mrzí, že jsme se nedostávali tak často před jejich bránu, aby to bylo trochu zajímavý. Ale tím, jak jsme si nemohli kloudně nahrát, vše hráli dozadu, byli hodně nepřesní a nedokázali držet míč, natož vytvořit tlak, tak jsme působili hodně slabým, rezignovaným dojmem. Jako by hrála plzeň proti Barceloně. Hlavně tuhle sezonu přežít a začít hrát nějaký systém. Dnešek byl dán chybějícím Parejem a Enzem, ale jestli mají odejít? hm.....

    Líbí se mi 0 Krátká URL:

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 17/08/2017 - 14:08

Španělská a ostatní media stále zásobují infem, jak jsou přestupy skoro dojednané, ale stále ještě nic není oficiální.Takže vyčkáváme na oficiální oznámení a potom vydáme článek :)

JEFFINHO - 17/08/2017 - 13:08

Vietto udajne do Fiorentiny

duffman.sk - 17/08/2017 - 12:36

Gabriel Paulista se dva roky po přestupu z Villarrealu do Arsenalu vrátí do Španělska. Brazilský obránce má namířeno do Valencie, kluby jsou domluveny na odstupném pohybujícím se okolo jedenácti milionů eur.

jansosom - 14/08/2017 - 17:50

Suhlasim s nazorom Jose.Enrique,ze na pohare zial s tymto kadrom mozeme zabudnut,tipujem aj tuto sezonu okolo 10 miesta,ked sa nieco nezmeni v nakupovani hracov,tak zial o vyssich prieckach mozeme len snivat,kym tito mladi hraci dozreju a zacnes sa im darit tak nam ho vyfukne Barca,alebo Real,popripade ine velkokluby :(

martinpavlicekjr - 14/08/2017 - 17:43

Jedete někdo do Madridu kouknout na zápas s Realem?

Lucas8 - 14/08/2017 - 09:51

Spis je to o tom ze na tom spatnem hledma aspon neci dobreho. Nejake velke jmena jsem na přestupech stejne nikdy nedelali... villa silva mata alba joaquin atd atd u nas teprve delali jmeno... myslim si ze skauting mame dobry a hodne dobrou akademii. Souhlasim ze to letos asi na prvnich pet nebude ale myslim ze pod marcelinem se na to bude dat divat ikdyz se bude prohravat

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:38

Vidím to tak,že jsme na tom stejně jako Sparta,ale ta aspoň koupila nějaká JMÉNA,zkusili předkolo EL dostali na frak,to my si o pohárech můžeme tak 3-5 let nechat zdát,než to někomu dojde a kádr který se teď buduje se prostě vymění a zase znova dokolečka,jinými slovy lépe už bylo a vzpomínky dělají Valencii.

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:33

Lucas8 a Kewell,klucíííí proč mám úplně opačný názor a to že jsme ve velké a hrozně hluboké pi.i????Rád bych se pletl (pak bych se i klidně omluvil),ale tohle mužstvo má stejně jako v loni,tak na dvanacté místo a tohle přece od Valencie nemůže stačit.

Lucas8 - 12/08/2017 - 19:35

Taky mam ten pocit.... jak jsem videl marcelina pracovat na treninku a po tom co jsem mluvil s mistnima ve valenciii tak to vypada ze jdem dobrou cestou po delsi dobe

Kewell - 12/08/2017 - 10:16

Tak jsem koukal na sestřih ze včerejšího Trofeo Naranja, chce to jen zlepšit bránění standardek a ono to půjde. Sice zatím žádný velký posily letos, ale nějak mám z toho týmu dobrej pocit. Uvidíme

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Sven - 09/08/2017 - 00:51

Ja bych radsi dodge ...dodge viper

ruty - 08/08/2017 - 11:15

JEFFINHO má pravdu, po bitvě je každý generál, takže radši pomlč Svene. Nebo piš dopředu, co se chystáš vsadit :D

JEFFINHO - 07/08/2017 - 22:08

A ja sem si vcera dal k obedu svickovou a zalil to pivem...tvl koho to jako zajima???

Sven - 07/08/2017 - 20:16

tak vcera jsem vsadil na jablonec plzen 2 jihlava slovacko 10 a ostrava slavia praha 0 za 100 a vyhral jsem 1274

Morawa - 07/08/2017 - 12:14

Chori Dominguez se vrací do Španělska, bude další sezónu hrát ve druhé lize za Rayo :)

Sven - 04/08/2017 - 19:28

chybi tady jinak ten smajlik s tou cigaretou :D ;)

Sven - 04/08/2017 - 18:23

Kua tohleto musel byl zapas jak prase https://www.youtube.com/watch?v=hsQ9i5oyXas skoda ze jsem byl na nocni ale videl jsem pak hned rano zrychleny zaznam na ct4 a k tomu mi hralo dune rainbow to the stars :D ;)

Morawa - 04/08/2017 - 12:24

Marcelino nepočítá s Orellanou a do role kapitána má jasno, bude jím Parejo....

duffman.sk - 03/08/2017 - 15:14

Udajne Vale dostane 2.4 MIL EUR.Inak Marca pise ze sa je zaujem o Krychowiaka (za 22M).

JEFFINHO - 03/08/2017 - 14:25

Murillo by měl byt už náš, na pět let, za 13mil. eur ... nevíte za jakých podmínek odešel ten Negredo do Besiktase???

Morawa - 02/08/2017 - 16:31

Případně z PSG

Ingi - 02/08/2017 - 15:28

Je tomu tak, snad to urychlí nějaký nákup z Interu.

Morawa - 02/08/2017 - 12:36

Negredo už prý je hráčem Besiktase :@ :( :@

jansosom - 02/08/2017 - 09:32

No vidim to s Valenciou zase je to na zaplakanie,s tymto timom mozeme na pohare znova zabudnut,velke reci len a normalne posily nikde,skor oslabenie timu,ked uz nas americke timy porazaju tak to je smutne,aj ked sa jedna len o priatelsky zapas :(

duffman.sk - 01/08/2017 - 22:57

Jeison Murillo by se měl po dvou letech vrátit na Pyrenejský poloostrov. Na příchodu kolumbijského obránce milánského Interu pracuje Valencia, která by mohla dohodu oznámit do konce týdne,

Sven - 29/07/2017 - 13:24

Valencianista: no valencie je cerny kun ale tak nekdy jo

Valencianista - 29/07/2017 - 00:20

Sven - Tak keď máš tolko šťastia tak vsádzaj aj na Vale v lige xD

Sven - 28/07/2017 - 12:24

vcera jsem vsadil m. boleslav skenderbeu 1 aik stockholm braga 0 a sturm graz fenerbahce 2 za 100 a vyhral jsem 1003

Ingi - 27/07/2017 - 12:21

Já sleduju příchody a odchody, všechno pořád ve fázi spekulací, nic ofiko

JEFFINHO - 27/07/2017 - 09:36

Co nějaké příchody? Pořád nic?

Sven - 25/07/2017 - 21:36

dnes jsem vsadil fcsb plzen 0 a aek cska 2 za 100 a vyhral jsem 926

Joseph Dupleix - 20/07/2017 - 14:04

Tak snad se Sivera prosadí a budeme ho moci koupit zpátky.

Sven - 19/07/2017 - 21:45

tak naposledy co jsem vyhral na copa america 2015 v zakladni skupine druheho kola za 100 nebo 200 pres 1400 pak jsem sice delsi dobu nesazel jsem dnes vsadil na rosenborg dundalk 0 a kodan zilina 02 za 100 a vyhral jsem 1530

Valencianista - 19/07/2017 - 17:26

Čo sa týka Antonia Siveru, tak je to dobré rozhodnutie pre všetky 3 strany. Lenže ak zahviezdi v Alavese a bude tam chcieť aj ostať pričom ho Deportivo nebude chcieť predať, tak možno budeme lutovať že sme ho neposlali len na hosťovanie.

Lucas8 - 18/07/2017 - 19:44

Villalba je hodne specificky hrac. Uz loni nehral pripravu protoze trucoval kdyz jsme ho nechteli pustit do barcelony a letos by tomu mohlo byt podobne. Krouzi kolem nej jine kluby... podrobnosti nevim ale aktualne je porad netopyrem

Vlacho - 18/07/2017 - 15:11

zdravičko, mám dotaz, jak to je s Franem Villalbou, je ještě u nás? A jestli jo jaktože se nepřipravuje s áčkem?

Morawa - 17/07/2017 - 17:15

https://www.transfermarkt.de/statistik/vertragslosespielerDocela dobrá jména.... :)

duffman.sk - 17/07/2017 - 15:52

Yup, transfermarkt - Current market value: 5,00 Mill. € :(

Valencianista - 17/07/2017 - 14:56

No ak predali Diega za 300 tisíc tak nech ide celé vedenie do piče. Keby sa aspoň stal jednotkou Jaume....

MelvinSig - 17/07/2017 - 09:14

https://youtu.be/EBthD9jeCso

Jenseny - 17/07/2017 - 07:53

Přál bych jim Áčko, ale podle mě to je utopie....

Luky967 - 16/07/2017 - 21:26

Není náhodou ten problém s posilováním způsobený i finanční fair play vzhledem k tomu, že jsme se nedostali do žádných pohárů? Nevím, jak to přesně funguje... ;) Na druhou stranu hráči z rezervy se mi zatím hodně líbí v přátelácích :)

Valencianista - 16/07/2017 - 19:15

Už vidím ako si Bakkali namaže našu obranu na chleba hneď v prvom vzájomnom zápase

Lisandro - 16/07/2017 - 13:48

By me zajímalo, kdy představíme nejake posily ? Pořád jen prodáváme nebo pujcujeme a nikoho nekupujeme. Neříkalo se, že , když Lim nastoupil, že si budem moct dovolit hráče světové extratridy ? Ze začátku jsme dali miliony a teď nemáme ani peníz na nějaký nákup ? Není to divný ?

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 22:25

Kluci podali bojovnej výkon, skoro to ani nevypadalo na přátelák :) ten třetí gól byl naprostá paráda.

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:22

Jinak Alavés má zájem o Siveru,. Doufám, že ho vedení neprodá, protože by to byla další facka a Neto by potom musel chytat jako bůh.

JEFFINHO - 13/07/2017 - 21:21

Ty jo, zatím velice sympatický výkon...hrajem fakt dobře

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:17

je na youtubu:https://www.youtube.com/watch?v=IZv51FNv3Nc

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Dneska velmi pěkné utkání, obrana celkem šlapala, i když občas tam bylo okénko, ale Alves ukázal své...
Po každém zápase mám s to chutí vyhodit některého hráče za absolutně bídný výkon a dneska asi budu v...
Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__