Preview & Review
  • Registrace

Valencia doma zabrala a porazila Athletic 2:0

Tým slaví gól do sítě BilbaaValencia v neděli odehrála proti Athleticu Bilbao na Mestalle velmi vydařené utkání. Trefili se Nani a Zaza, obrana pracovala vesměs dobře a co nezvládla, to vykryl Alves. Netopýři tak zvítězili 2:0, což je zároveň velmi slušnou pozvánkou na středu, kdy Los Ché na Mestalle hostí v rámci ligové dohrávky Real Madrid.

1. POLOČAS

V 5. minutě vysunul Perez přesnou nahrávkou Zazu, který z kraje pokutového území Bilbaa vyslal přízemní střelu, která skončila metr vedle soupeřovy branky. Brzy poté měl podobnou šanci i Munir, ale tomu skončil v poslední chvíli do střely obránce.

Největší šanci měli však ve 12. minutě hosté, když Lequeho u značky pokutového kopu nikdo nelídal. Stačila tak jednoduchá přihrávka na něj a rázem byl sám na Alvese, ale ten jej skvěle vychytal.

Během chvíle však Valencia trestala – Orellana našel ve velkém vápně soupeře za obranu nabíhajícího Naniho přesným pasem. Portugalský hráč pak bez problémů střelou k tyči poslal domácí do vedení 1:0.

Chybu při rozehrávce udělal v 22. minutě Alves, který mimo pokutové území odkopnul míč na San Joseho, jenž sklepnul míč před sebe na volného De Marcose a ten jej dopravil do prázdné branky. Sudí však správně odpískal ofsajd de Marcose a domácím se oddychlo.

Ve 33. minutě zkusil střelou z 20 metrů překvapit Raul Garcia, ale Alves byl na svém místě a míč chytil do náruče.

Na konci 43. minuty domácí mohli navýšit stav. Zaza při protiútoku našel u tyče Orellanu, který okamžitě před vybíhajícím brankářem vracel míč před odkrytou branku, ale tuto nahrávku vypíchnul obránce. Míč však našel Naniho, ale tomu střela nesedla a šla přímo na brankáře.

Jenže v nastaveném čase se při akci na jeden dotek nakonec publikum dočkalo, když míč našel volného Zazu, a ten střelou k tyči překonal Iraizoze. Poločas tak sudí ukončil za stavu 2:0.

2. POLOČAS

Na konci 47. minuty se Zaza řítil při protiútoku do další šance, ale obránce jej zavčasu doběhnul a odstavil ve velkém vápně od míče. Následný rohový kop našel na zadní tyči Garaye, ale ten usměrnil míč hlavou pouze do boční sítě.

V 55. minutě nečekanou střelou překvapil Iraizoze Orellana, ale brankář Bilbaa nakonec míč vyrazil.

Munir si o necelých 5 minutě později krásnou otočkou poradil na křídle s obráncem a poslal míč pod sebe na nabíhajícího Pareja, který vyslal míč střelou bez přípravy vysoko na tribuny.

Valencia rozhodně měla zápas pod kontrolou a do další akce se dostala při protiútoku, na jehož konci střílel zpoza velkého vápna Munir, ale jeho střela jen těsně minula branku Bilbaa.

O další dvě minuty později přišel další protiútok. Tentokrát unikl po levé straně Nani. Technickou stahovačkou si udělal místo na střelu okolo obránce, kterou ale Iraizoz parádním zákrokem zneškodnil.

Opět si další protiútok připravili domácí. V 69. minutě dostal Nani krátkou přihrávku do vápna, kde si ale zbytečně zkoušel pohrát s míčem a zbytečně tak o něj přišel, jelikož jej stihnul doběhnout obránce a vypíchnout mu jej.

První střídání na domácí straně se událo v 71. minutě. Za Enza Pereze šel na hřiště mladík Carlos Soler.

Hosté mohli konečně snížit v 75. minutě, kdy ani tři hráči nestihli dohnat Williamse, který si naběhl na polovině Valencie na centr a upaloval směrem k Alvesovi, kterého chtěl nakonec překonat střelou k tyči, jenže brazilský gólman ukázal fantastické reflexy!

S další akcí se musel Alves popasovat v 78. minutě, kdy centr z přímého kopu našel u značky pokutového kopu Raula Garcíu, ale ten sklepl míč přímo na domácího brankáře.

V 79. minutě střídali Los Ché podruhé. Na pozici pravého obránce šel místo Montoyi Joao Cancelo.

Velmi častý obrázek tohoto zápasu – v 84. minutě si opět Nani převzal nahrávku ve velkém vápně soupeře a mezi třemi obránci si udělal místo na střelu. Tentokrát skončila vedle branky.

Jako poslední žolík přišel v 84. minutě do hry Bakkali, kterému přenechal místo na hřišti Orellana.

Další šanci domácích spálil v 87. minutě Zaza, který dostal do vápna soupeře pěknou přihrávku, ale v pádu následně zakončil jen těsně vedle tyče branky Bilbaa.

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 18/02/2018 - 19:58

Po jednom zápasu těžké soudit, ale myslím, že předvedl slušný výkon včera :)

Harakant - 17/02/2018 - 22:43

Opäť sa skoro konali veľké prekvapenie na úkor Valencie :O Ale netopiere to nevzdali a berú všetky 3 body ;) Čo hovoríte na výkon navrátilca Murilla? :)

Ingi - 13/02/2018 - 15:05

Čau, super nápad. Osobně mám nápad, jak to udělat. Přednesu to "šefům" a uvidíme, jestli se jim to bude líbit.

JEFFINHO - 13/02/2018 - 09:08

Borci..bylo by moc těžké udělat nějaké hodnocení jedlotlivých hráčů po každém zápase (myslím tím nějakou anketu, kde si každý ohodnotí, jak se mu hráčův výkon líbil) ... ukládat to do nějaké databáze a na konci sezony udělat nějakou výslednou tabulku?? :)

Ingi - 11/02/2018 - 21:33

Santi Mina stále trochu podceňovaný útočník :)

Jenseny - 11/02/2018 - 20:39

Dneska musíme! Bude to alespoň 4:0 :D pro nás samozřejmě

Luky967 - 11/02/2018 - 20:30

Dneska už není místo pro zaváhání, prostě musíme vyhrát, jestli chceme bojovat o LM!

Lucas8 - 11/02/2018 - 20:01

Guedes v zakladu... Dnes to prolomime!

Kr3mi - 10/02/2018 - 21:46

martinpavlicekjr: lístky nejlepší koupit z ofiko webu, jdou do prodeje cca 2-3 týdny před mačem, ale dá se i na Mestalle v pokladně, sám jsem byl na Realu před 2 týdny a lístky byly v prodeji i den před mačem. jinak doporčuji, Mestalla je magické místo! ;)

martinpavlicekjr - 10/02/2018 - 15:16

Proč? Protože stim nemám zkušenost :D ještě nevím na jaký zapas pojedem, ale teoreticky bysme možná jeli až na poslední, u kterého předpokládám, ze bude větší zájem o lístky.

Jose.Enrique - 09/02/2018 - 21:40

Proč si ty lístky na fotbal nekoupíš přímo na Mestalle???Nepamatuju se,kdy bylo u nás naposledy vyprodáno.Jen platíš veksláky s lupeny,Se zeptej Lucase,když jsme byli spolu,za kolik mu je prodali a jaký měl místo lol

martinpavlicekjr - 09/02/2018 - 11:05

Díky Lucas, chci poprvé na Valencii na Mestallu ale nejdřív bych chtěl vyřešit lístky a až potom letenky.

JaakkoPN - 08/02/2018 - 22:48

No nic,,tak im dame 3 a hor sa do finale

Jenseny - 08/02/2018 - 22:25

Barca nemít messsiho, tak je fakt průměrná

Snnume - 08/02/2018 - 22:24

ahoj, dneska boj :)

Jenseny - 08/02/2018 - 22:21

Hrajeme skvěle, dobře dopředu i dozadu... jen ať nám to vydrží, hlavně musíme dát gól a hlavně nedostat nějaký opravdu blbý...

Jose.Enrique - 08/02/2018 - 21:44

Dneska postoupíme do finále!

Jenseny - 08/02/2018 - 21:04

Z tohoto zápasu očekávám nejlepší týmový a srdcařský výkon v téhle sezóně a moc se těším. Podle mě vyhrajem 3:1

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:41

No jsem spis skepticky. Barca ma vice zkusenosti se zapasy vyrazovaci faze. Navic rozhodci jim zaseto urcite pomuze ale rad sekdyz budu plest

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:37

martinpavlicekjr 3 tydny max rekl bych

Harakant - 08/02/2018 - 19:30

Ako to dnes tipujete? :D Vschopí sa Los Che a bude dráma so sladkým koncom? :) Alebo to Blaugranas nedopustí a ostanú len oči pre plač... :(

martinpavlicekjr - 08/02/2018 - 10:09

Čau, nevíte někdo, jak dlouho před zápasem si muzu koupit vstupenku on-line na Valencii? :D

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

By nesměli bejt z Madridu,aby zase nefňukali,takový je prostě sport.

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

https://www.sport.cz/fotbal/la-liga/clanek/958544-godin-jako-drakula-penalta-se-ale-nepiskala-budou-muset-nekoho-zabit--abychom-ji-kopali-zuri-kouc.html#hp-artcl

Harakant - 04/02/2018 - 23:11

Ak chce Valencia podávať i naďalej takéto výsledky a výkony. Tak s LM sa naisto môže rozlúčiť. Minimálne môže rátať s EL a maximálne s ničím. Rysuje sa výkonnosť z minulého ročníka.

mikita10sM - 04/02/2018 - 22:47

absolutne cele zle toto, do predu sme boli uplne čajový, nič nevieme vymyslet, len si to stale nahrávať dozadu a atletico absolutny antifotbal lol

Ingi - 04/02/2018 - 21:29

Dostaneme okolo 70. na 1:0, a tak to i skončí :D

Snnume - 04/02/2018 - 21:05

ahoj, tak kolik to tipujete dneska? :)

Harakant - 04/02/2018 - 16:55

Je to kus na hlavu :S Valencia proti Realu prišla s výpraskom a Leganes ukoristil bod :@ Čo je toto za systém.... :O

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:06

Krasne vysledky pro nas... bohuzel se obavam ze my zitra bodovat taky nebudeme....

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:05

Sevilla a Villarreal dneska

JaakkoPN - 03/02/2018 - 14:30

Orellana zatial 2 goly proti Seville...

Lucas8 - 01/02/2018 - 23:32

Skoda... remiza by byla super...tak odveta bude tezka ale jeste to neni beznadejne. Barca bude pristilepsi tyden po Lize a taky LM tak treba mozna....

mikita10sM - 01/02/2018 - 23:24

sakra proč to Mina nedaval s prvej ? šak mal prazdnu branku...

Jose.Enrique - 01/02/2018 - 22:56

Zrovna jsem chtěl napsat jestli udržíme 0:0 a doma předvedeme zázrak.....no a dostaneme kouska.

Santi - 01/02/2018 - 22:45

ten maksimovic to dobře dojebal

Ingi - 01/02/2018 - 22:36

Můj tip je, že hraji na 0:0. Chtějí uzdravit do odvety hráče, a potom na domácím hřišti předvést zázrak :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:32

Tezko marcelinovi neco vycitat... co chces proti nim hrat a jeste u nich? Momentalne asi mužstvo s nejlepsi formou v evrope a jeste s týmem ktery ma na kazdy post top kvality hrace. Jako ruku na srdce my v tomhle nejsme konkurence ani v nejlepsi forme...

Santi - 01/02/2018 - 22:26

No nevím, jestli to tak chtějí hrát, nebo jestli je tam takový rodíl v kvalitě.. , ale nahrát si neumí

Ingi - 01/02/2018 - 22:26

Valencia parked bus :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:22

Zatim tezka defenziva ale nedostali jsme gol... zatim!

Gaspa - 01/02/2018 - 21:45

ok :)

Lucas8 - 01/02/2018 - 21:07

Pro vsechny! Jsou opraveny kometare pod clanky tak budeme radi kdyz se zapojite... ;)

Daspazin - 30/01/2018 - 14:22

ahoj

Snnume - 28/01/2018 - 22:50

škoda :(

Vlacho - 28/01/2018 - 00:54

Taky sem toho názoru, že obě pencky jasné, i když té druhé benzema dost pomohl, ale Montoya tam nemúže do něho nesmyslně skákat když míč stejně letěl za ně. Jinak výkon vcelku dobrý (po delší době co jsem měl možnost vidět zápasy), škoda nevyužitých šancí, ale ty byly i na straně Realu. Výhra Realu zasloužená, ale výsledek vcelku krutý pro nás :/

jansosom - 27/01/2018 - 16:54

No Montoya vyriesil zapas,nechapem ako moze ist tak do subojov,aj slepi to vidi,zial obe zasluzene penalty,slaby je ako caj,neskoro v subojoch

Harakant - 27/01/2018 - 13:03

Real má formu na figu :D Ale to Valencia tiež :D A k tomu pár hráčov mimo :( Ale výhra Los Che by isto pitešila :P

JEFFINHO - 27/01/2018 - 10:54

Strasne me stve ze nasledujici 4 zapasy s takovyma tymama neuvidim..no a k Realu: kdy jindy je porazit kdyz ne dnes?

Ingi - 26/01/2018 - 16:40

Ahoj, Daspa :)

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

  • Bodové hodnocení hráčů

    Lucas8 20 úno 2018

    No zatim se Vitto nejevi na přestup no... důležitější je sehnat penize na kondogbiu... vsechno se bu...

  • Bodové hodnocení hráčů

    JEFFINHO 20 úno 2018

    Záloha: Že je Parejo nejlepší a že bysme bez něj byli uplně v prdeli tady všichni víme, ikdyž nás pr...

  • Bodové hodnocení hráčů

    JEFFINHO 20 úno 2018

    Parádní článek, díky!!!

    Co se týká hodnocení:
    Brankáři: Docela mě překvapilo tak nízké hodnocení Jaume...

Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__