Preview & Review
  • Registrace

Valencia doma zabrala a porazila Athletic 2:0

Tým slaví gól do sítě BilbaaValencia v neděli odehrála proti Athleticu Bilbao na Mestalle velmi vydařené utkání. Trefili se Nani a Zaza, obrana pracovala vesměs dobře a co nezvládla, to vykryl Alves. Netopýři tak zvítězili 2:0, což je zároveň velmi slušnou pozvánkou na středu, kdy Los Ché na Mestalle hostí v rámci ligové dohrávky Real Madrid.

1. POLOČAS

V 5. minutě vysunul Perez přesnou nahrávkou Zazu, který z kraje pokutového území Bilbaa vyslal přízemní střelu, která skončila metr vedle soupeřovy branky. Brzy poté měl podobnou šanci i Munir, ale tomu skončil v poslední chvíli do střely obránce.

Největší šanci měli však ve 12. minutě hosté, když Lequeho u značky pokutového kopu nikdo nelídal. Stačila tak jednoduchá přihrávka na něj a rázem byl sám na Alvese, ale ten jej skvěle vychytal.

Během chvíle však Valencia trestala – Orellana našel ve velkém vápně soupeře za obranu nabíhajícího Naniho přesným pasem. Portugalský hráč pak bez problémů střelou k tyči poslal domácí do vedení 1:0.

Chybu při rozehrávce udělal v 22. minutě Alves, který mimo pokutové území odkopnul míč na San Joseho, jenž sklepnul míč před sebe na volného De Marcose a ten jej dopravil do prázdné branky. Sudí však správně odpískal ofsajd de Marcose a domácím se oddychlo.

Ve 33. minutě zkusil střelou z 20 metrů překvapit Raul Garcia, ale Alves byl na svém místě a míč chytil do náruče.

Na konci 43. minuty domácí mohli navýšit stav. Zaza při protiútoku našel u tyče Orellanu, který okamžitě před vybíhajícím brankářem vracel míč před odkrytou branku, ale tuto nahrávku vypíchnul obránce. Míč však našel Naniho, ale tomu střela nesedla a šla přímo na brankáře.

Jenže v nastaveném čase se při akci na jeden dotek nakonec publikum dočkalo, když míč našel volného Zazu, a ten střelou k tyči překonal Iraizoze. Poločas tak sudí ukončil za stavu 2:0.

2. POLOČAS

Na konci 47. minuty se Zaza řítil při protiútoku do další šance, ale obránce jej zavčasu doběhnul a odstavil ve velkém vápně od míče. Následný rohový kop našel na zadní tyči Garaye, ale ten usměrnil míč hlavou pouze do boční sítě.

V 55. minutě nečekanou střelou překvapil Iraizoze Orellana, ale brankář Bilbaa nakonec míč vyrazil.

Munir si o necelých 5 minutě později krásnou otočkou poradil na křídle s obráncem a poslal míč pod sebe na nabíhajícího Pareja, který vyslal míč střelou bez přípravy vysoko na tribuny.

Valencia rozhodně měla zápas pod kontrolou a do další akce se dostala při protiútoku, na jehož konci střílel zpoza velkého vápna Munir, ale jeho střela jen těsně minula branku Bilbaa.

O další dvě minuty později přišel další protiútok. Tentokrát unikl po levé straně Nani. Technickou stahovačkou si udělal místo na střelu okolo obránce, kterou ale Iraizoz parádním zákrokem zneškodnil.

Opět si další protiútok připravili domácí. V 69. minutě dostal Nani krátkou přihrávku do vápna, kde si ale zbytečně zkoušel pohrát s míčem a zbytečně tak o něj přišel, jelikož jej stihnul doběhnout obránce a vypíchnout mu jej.

První střídání na domácí straně se událo v 71. minutě. Za Enza Pereze šel na hřiště mladík Carlos Soler.

Hosté mohli konečně snížit v 75. minutě, kdy ani tři hráči nestihli dohnat Williamse, který si naběhl na polovině Valencie na centr a upaloval směrem k Alvesovi, kterého chtěl nakonec překonat střelou k tyči, jenže brazilský gólman ukázal fantastické reflexy!

S další akcí se musel Alves popasovat v 78. minutě, kdy centr z přímého kopu našel u značky pokutového kopu Raula Garcíu, ale ten sklepl míč přímo na domácího brankáře.

V 79. minutě střídali Los Ché podruhé. Na pozici pravého obránce šel místo Montoyi Joao Cancelo.

Velmi častý obrázek tohoto zápasu – v 84. minutě si opět Nani převzal nahrávku ve velkém vápně soupeře a mezi třemi obránci si udělal místo na střelu. Tentokrát skončila vedle branky.

Jako poslední žolík přišel v 84. minutě do hry Bakkali, kterému přenechal místo na hřišti Orellana.

Další šanci domácích spálil v 87. minutě Zaza, který dostal do vápna soupeře pěknou přihrávku, ale v pádu následně zakončil jen těsně vedle tyče branky Bilbaa.

Lidé v této konverzaci

  • Dneska velmi pěkné utkání, obrana celkem šlapala, i když občas tam bylo okénko, ale Alves ukázal své kvality. Na čem bychom ale měli zapracovat jsou protiútoky. Tolik šancí na protiútok a vždycky jsme to zazdili.

    Líbí se mi 0 Krátká URL:

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 17/08/2017 - 14:08

Španělská a ostatní media stále zásobují infem, jak jsou přestupy skoro dojednané, ale stále ještě nic není oficiální.Takže vyčkáváme na oficiální oznámení a potom vydáme článek :)

JEFFINHO - 17/08/2017 - 13:08

Vietto udajne do Fiorentiny

duffman.sk - 17/08/2017 - 12:36

Gabriel Paulista se dva roky po přestupu z Villarrealu do Arsenalu vrátí do Španělska. Brazilský obránce má namířeno do Valencie, kluby jsou domluveny na odstupném pohybujícím se okolo jedenácti milionů eur.

jansosom - 14/08/2017 - 17:50

Suhlasim s nazorom Jose.Enrique,ze na pohare zial s tymto kadrom mozeme zabudnut,tipujem aj tuto sezonu okolo 10 miesta,ked sa nieco nezmeni v nakupovani hracov,tak zial o vyssich prieckach mozeme len snivat,kym tito mladi hraci dozreju a zacnes sa im darit tak nam ho vyfukne Barca,alebo Real,popripade ine velkokluby :(

martinpavlicekjr - 14/08/2017 - 17:43

Jedete někdo do Madridu kouknout na zápas s Realem?

Lucas8 - 14/08/2017 - 09:51

Spis je to o tom ze na tom spatnem hledma aspon neci dobreho. Nejake velke jmena jsem na přestupech stejne nikdy nedelali... villa silva mata alba joaquin atd atd u nas teprve delali jmeno... myslim si ze skauting mame dobry a hodne dobrou akademii. Souhlasim ze to letos asi na prvnich pet nebude ale myslim ze pod marcelinem se na to bude dat divat ikdyz se bude prohravat

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:38

Vidím to tak,že jsme na tom stejně jako Sparta,ale ta aspoň koupila nějaká JMÉNA,zkusili předkolo EL dostali na frak,to my si o pohárech můžeme tak 3-5 let nechat zdát,než to někomu dojde a kádr který se teď buduje se prostě vymění a zase znova dokolečka,jinými slovy lépe už bylo a vzpomínky dělají Valencii.

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:33

Lucas8 a Kewell,klucíííí proč mám úplně opačný názor a to že jsme ve velké a hrozně hluboké pi.i????Rád bych se pletl (pak bych se i klidně omluvil),ale tohle mužstvo má stejně jako v loni,tak na dvanacté místo a tohle přece od Valencie nemůže stačit.

Lucas8 - 12/08/2017 - 19:35

Taky mam ten pocit.... jak jsem videl marcelina pracovat na treninku a po tom co jsem mluvil s mistnima ve valenciii tak to vypada ze jdem dobrou cestou po delsi dobe

Kewell - 12/08/2017 - 10:16

Tak jsem koukal na sestřih ze včerejšího Trofeo Naranja, chce to jen zlepšit bránění standardek a ono to půjde. Sice zatím žádný velký posily letos, ale nějak mám z toho týmu dobrej pocit. Uvidíme

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Sven - 09/08/2017 - 00:51

Ja bych radsi dodge ...dodge viper

ruty - 08/08/2017 - 11:15

JEFFINHO má pravdu, po bitvě je každý generál, takže radši pomlč Svene. Nebo piš dopředu, co se chystáš vsadit :D

JEFFINHO - 07/08/2017 - 22:08

A ja sem si vcera dal k obedu svickovou a zalil to pivem...tvl koho to jako zajima???

Sven - 07/08/2017 - 20:16

tak vcera jsem vsadil na jablonec plzen 2 jihlava slovacko 10 a ostrava slavia praha 0 za 100 a vyhral jsem 1274

Morawa - 07/08/2017 - 12:14

Chori Dominguez se vrací do Španělska, bude další sezónu hrát ve druhé lize za Rayo :)

Sven - 04/08/2017 - 19:28

chybi tady jinak ten smajlik s tou cigaretou :D ;)

Sven - 04/08/2017 - 18:23

Kua tohleto musel byl zapas jak prase https://www.youtube.com/watch?v=hsQ9i5oyXas skoda ze jsem byl na nocni ale videl jsem pak hned rano zrychleny zaznam na ct4 a k tomu mi hralo dune rainbow to the stars :D ;)

Morawa - 04/08/2017 - 12:24

Marcelino nepočítá s Orellanou a do role kapitána má jasno, bude jím Parejo....

duffman.sk - 03/08/2017 - 15:14

Udajne Vale dostane 2.4 MIL EUR.Inak Marca pise ze sa je zaujem o Krychowiaka (za 22M).

JEFFINHO - 03/08/2017 - 14:25

Murillo by měl byt už náš, na pět let, za 13mil. eur ... nevíte za jakých podmínek odešel ten Negredo do Besiktase???

Morawa - 02/08/2017 - 16:31

Případně z PSG

Ingi - 02/08/2017 - 15:28

Je tomu tak, snad to urychlí nějaký nákup z Interu.

Morawa - 02/08/2017 - 12:36

Negredo už prý je hráčem Besiktase :@ :( :@

jansosom - 02/08/2017 - 09:32

No vidim to s Valenciou zase je to na zaplakanie,s tymto timom mozeme na pohare znova zabudnut,velke reci len a normalne posily nikde,skor oslabenie timu,ked uz nas americke timy porazaju tak to je smutne,aj ked sa jedna len o priatelsky zapas :(

duffman.sk - 01/08/2017 - 22:57

Jeison Murillo by se měl po dvou letech vrátit na Pyrenejský poloostrov. Na příchodu kolumbijského obránce milánského Interu pracuje Valencia, která by mohla dohodu oznámit do konce týdne,

Sven - 29/07/2017 - 13:24

Valencianista: no valencie je cerny kun ale tak nekdy jo

Valencianista - 29/07/2017 - 00:20

Sven - Tak keď máš tolko šťastia tak vsádzaj aj na Vale v lige xD

Sven - 28/07/2017 - 12:24

vcera jsem vsadil m. boleslav skenderbeu 1 aik stockholm braga 0 a sturm graz fenerbahce 2 za 100 a vyhral jsem 1003

Ingi - 27/07/2017 - 12:21

Já sleduju příchody a odchody, všechno pořád ve fázi spekulací, nic ofiko

JEFFINHO - 27/07/2017 - 09:36

Co nějaké příchody? Pořád nic?

Sven - 25/07/2017 - 21:36

dnes jsem vsadil fcsb plzen 0 a aek cska 2 za 100 a vyhral jsem 926

Joseph Dupleix - 20/07/2017 - 14:04

Tak snad se Sivera prosadí a budeme ho moci koupit zpátky.

Sven - 19/07/2017 - 21:45

tak naposledy co jsem vyhral na copa america 2015 v zakladni skupine druheho kola za 100 nebo 200 pres 1400 pak jsem sice delsi dobu nesazel jsem dnes vsadil na rosenborg dundalk 0 a kodan zilina 02 za 100 a vyhral jsem 1530

Valencianista - 19/07/2017 - 17:26

Čo sa týka Antonia Siveru, tak je to dobré rozhodnutie pre všetky 3 strany. Lenže ak zahviezdi v Alavese a bude tam chcieť aj ostať pričom ho Deportivo nebude chcieť predať, tak možno budeme lutovať že sme ho neposlali len na hosťovanie.

Lucas8 - 18/07/2017 - 19:44

Villalba je hodne specificky hrac. Uz loni nehral pripravu protoze trucoval kdyz jsme ho nechteli pustit do barcelony a letos by tomu mohlo byt podobne. Krouzi kolem nej jine kluby... podrobnosti nevim ale aktualne je porad netopyrem

Vlacho - 18/07/2017 - 15:11

zdravičko, mám dotaz, jak to je s Franem Villalbou, je ještě u nás? A jestli jo jaktože se nepřipravuje s áčkem?

Morawa - 17/07/2017 - 17:15

https://www.transfermarkt.de/statistik/vertragslosespielerDocela dobrá jména.... :)

duffman.sk - 17/07/2017 - 15:52

Yup, transfermarkt - Current market value: 5,00 Mill. € :(

Valencianista - 17/07/2017 - 14:56

No ak predali Diega za 300 tisíc tak nech ide celé vedenie do piče. Keby sa aspoň stal jednotkou Jaume....

MelvinSig - 17/07/2017 - 09:14

https://youtu.be/EBthD9jeCso

Jenseny - 17/07/2017 - 07:53

Přál bych jim Áčko, ale podle mě to je utopie....

Luky967 - 16/07/2017 - 21:26

Není náhodou ten problém s posilováním způsobený i finanční fair play vzhledem k tomu, že jsme se nedostali do žádných pohárů? Nevím, jak to přesně funguje... ;) Na druhou stranu hráči z rezervy se mi zatím hodně líbí v přátelácích :)

Valencianista - 16/07/2017 - 19:15

Už vidím ako si Bakkali namaže našu obranu na chleba hneď v prvom vzájomnom zápase

Lisandro - 16/07/2017 - 13:48

By me zajímalo, kdy představíme nejake posily ? Pořád jen prodáváme nebo pujcujeme a nikoho nekupujeme. Neříkalo se, že , když Lim nastoupil, že si budem moct dovolit hráče světové extratridy ? Ze začátku jsme dali miliony a teď nemáme ani peníz na nějaký nákup ? Není to divný ?

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 22:25

Kluci podali bojovnej výkon, skoro to ani nevypadalo na přátelák :) ten třetí gól byl naprostá paráda.

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:22

Jinak Alavés má zájem o Siveru,. Doufám, že ho vedení neprodá, protože by to byla další facka a Neto by potom musel chytat jako bůh.

JEFFINHO - 13/07/2017 - 21:21

Ty jo, zatím velice sympatický výkon...hrajem fakt dobře

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:17

je na youtubu:https://www.youtube.com/watch?v=IZv51FNv3Nc

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Dneska velmi pěkné utkání, obrana celkem šlapala, i když občas tam bylo okénko, ale Alves ukázal své...
Po každém zápase mám s to chutí vyhodit některého hráče za absolutně bídný výkon a dneska asi budu v...
Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__