Preview & Review
  • Registrace

Valencia si bilanci s Realem Sociedad nezlepšila

soler4882Nešťastný vstup do utkání, hra plná zbytečných nepřesností a soupeř, který má o co bojovat. To vše včera večer na Mestalle vyústilo v porážku domácího celku 2:3, přičemž Netopýři Nani a Zaza se gólově prosadili až při tříbrankovém vedení soupeře.

1. POLOČAS

Pokud si dovedete představit nejhorší možný vstup do utkání, tak Netopýři ho včera předvedli. Real Sociedad se dlouhým míčem dostal hned v 1. minutě do vápna domácích, kde balón sklepl Canales na stranu na Juanmiho. Ten už byl téměř za brankovou čarou, tak ještě ze zoufalství poslal míč před branku, kde nejspíš doufal v teč jednoho ze spoluhráčů. Teč přišla, ale postaral se o ni sám domácí gólman Diego Alves, jemuž míč prošel mezi nohama dřív, než stačil inkriminovaný prostor uzavřít, ovšem mírně opožděnou snahou o zákrok navíc balón, který by jinak prošel rovnoběžně s brankovou čárou, nasměroval do sítě. Tak to byla pro Valencii velká rána. Netopýři se sice snažili o tvorbu hry, ale vypíchnout nějaký pozitivní moment u nich příliš nelze. Spíše se domácí prezentovali až moc snadnými ztrátami míče v situacích, které by měl zvládnout prvoligový fotbalista v České republice, tím spíše v jedné z nejprestižnějších evropských lig.

Brazilci v dresu Valencie neměli včera povedený první poločas, po chybujícím Alvesovi se pod druhý gól podepsal levý bek Guilherme Siqueira, který se ve 28. minutě snažil ve vlastním pokutovém území před dotírajícím soupeřem tak dlouho krýt míč a vymyslet konstruktivní řešení jeho odehrání do bezpečí, že nakonec hrábl do obličeje hráče Realu Sociedad, který se samozřejmě skácel ihned k zemi. Výsledkem nebyly trvalé následky hráče baskického celku, ale žlutá karta pro Siqueiru a pokutový kop pro Real Sociedad. Za následné protesty si žlutý kartonek vysloužil i Ezequiel Garay. K exekuci pokutového kopu se postavil Willian Jose a s přehledem navýšil vedení hostí. Ani druhý gól domácí příliš neprobral a gólmana Rulliho poprvé zaměstnali snad až ve 45. minutě, kdy se musel natáhnout pro vysoký centr. V poločase tak na Mestalle panoval stav 0:2.

2. POLOČAS

Do druhé půle trenér Voro poslal na hřiště čerstvou krev v podobě mladého Lata, který na place vystřídal penaltového hříšníka Siqueiru. Ve 48. minutě dostal žlutou kartu Simone Zaza, který u postranní čáry vrazil do hostujícího hráče s až přehnanou razancí. Ital se každopádně tímto žlutým proviněním vyloučil z víkendového zápasu proti Realu Madrid, neboť během svého působení u Los Che nasbíral po včerejšku již pět žlutých karet. Ve 49. minutě se žlutilo i u Realu Sociedad, ale především Valencia získala možnost standardní situace ze zajímavé pozice. Jelikož Dani Parejo absentoval kvůli trestu za žluté karty, tak se volného přímého kopu chopil Nani, který však přestřelil zeď i hostující svatyni. I nadále však byli opticky aktivnější hosté, což nakonec vyústilo v třetí gól v síti Diega Alvese. V 65. minutě unikl po pravé straně Odriozola, který zpětnou přihrávkou nalezl ve vápně střídajícího Oyarzabala, pro kterého již nebyl problém umístit míč do sítě.

Někteří fanoušci domácí Valencie už v tu chvíli možná chtěli opouštět stadion, no naštěstí uplynulo jen pár minut a na Mestalle se gólově prosadili konečně i Netopýři. Po ruce jednoho z hostujících obránců ve vlastním pokutovém území byl v 68. minutě k vidění druhý pokutový kop v utkání, podobně jako k volnému přímému kopu se k jeho exekuci postavil Nani a svoji situaci zvládl s přehledem, čili snížil na 1:3. Proměněná penalta byla poslední věcí, kterou portugalský mistr Evropy na hřišti předvedl, neboť vzápětí ho vystřídal Santi Mina. Jednalo se o poslední střídání v domácí sestavě, neboť už v 62. minutě šel na hřiště Cancelo za Munira. Mimochodem Cancelo byl původně v oficiálních zdrojích uveden v zahajovací sestavě, no nakonec se na hřišti na postu pravého beka objevil Montoya.

Nedá se říct, že by vstřelený gól Netopýry nějak výrazně probral, ale faktem je, že v 72. minutě bylo na Mestalle ještě veseleji. To totiž od pravé postranní čáry perfektně odcentroval Cancelo a v pokutovém území Realu Sociedad vložil do dráhy míče nohu Zaza, čímž snížil už na 2:3. Před Valencií tak byla poslední dvacetiminutovka utkání s vidinou, že jeden jediný gól už by jí přinesl alespoň bod. A to už domácí celek ke zvýšené aktivitě probudilo. V 75. minutě letěl do vápna hostí další povedený centr a do zakončení se znovu tlačil Zaza, ale hlavou nezamířil přesně. V 76. minutě byl těsně před pokutovým územím Realu Sociedad faulován Soler, ale standardní situace z výhodné pozice se Orellanovy nepovedla, nastřelil jen zeď. V 83. minutě se o ofenzivní akci snažil Santi Mina, v 85. minutě pro změnu znovu centroval Cancelo, který už v tu dobu měl na kontě žluté napomenutí. Cancelo kvůli tomu stejně jako Zaza zmešká zápas s Realem Madrid. V posledních minutách přišlo ještě několik závarů před brankou Realu Sociedad, ale gól z nich nepadl, čili Valencia doma svému soupeři podlehla 2:3.

ZÁKLADNÍ INFORMACE

2 - VALENCIA CF: Alves, Montoya, Garay, Santos, Siqueira (46. Lato), Perez, Soler, Munir (62. Cancelo), Orellana, Nani (69. Santi Mina), Zaza

3 - REAL SOCIEDAD: Rulli, Odriozola, Arzallus, Navas, I. Martinez (46. Elustondo), Berchiche, Prieto, Illaramendi, Zurutuza, Juanmi, Jose (51. Oyarzabal), Canales (75. Granero)

Góly: 1. Alves vl. (0:1), 38. Jose pen. (0:2), 65. Oyarzabal (0:3), 68. Nani pen. (1:3), 72. Zaza (2:3)

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 17/08/2017 - 14:08

Španělská a ostatní media stále zásobují infem, jak jsou přestupy skoro dojednané, ale stále ještě nic není oficiální.Takže vyčkáváme na oficiální oznámení a potom vydáme článek :)

JEFFINHO - 17/08/2017 - 13:08

Vietto udajne do Fiorentiny

duffman.sk - 17/08/2017 - 12:36

Gabriel Paulista se dva roky po přestupu z Villarrealu do Arsenalu vrátí do Španělska. Brazilský obránce má namířeno do Valencie, kluby jsou domluveny na odstupném pohybujícím se okolo jedenácti milionů eur.

jansosom - 14/08/2017 - 17:50

Suhlasim s nazorom Jose.Enrique,ze na pohare zial s tymto kadrom mozeme zabudnut,tipujem aj tuto sezonu okolo 10 miesta,ked sa nieco nezmeni v nakupovani hracov,tak zial o vyssich prieckach mozeme len snivat,kym tito mladi hraci dozreju a zacnes sa im darit tak nam ho vyfukne Barca,alebo Real,popripade ine velkokluby :(

martinpavlicekjr - 14/08/2017 - 17:43

Jedete někdo do Madridu kouknout na zápas s Realem?

Lucas8 - 14/08/2017 - 09:51

Spis je to o tom ze na tom spatnem hledma aspon neci dobreho. Nejake velke jmena jsem na přestupech stejne nikdy nedelali... villa silva mata alba joaquin atd atd u nas teprve delali jmeno... myslim si ze skauting mame dobry a hodne dobrou akademii. Souhlasim ze to letos asi na prvnich pet nebude ale myslim ze pod marcelinem se na to bude dat divat ikdyz se bude prohravat

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:38

Vidím to tak,že jsme na tom stejně jako Sparta,ale ta aspoň koupila nějaká JMÉNA,zkusili předkolo EL dostali na frak,to my si o pohárech můžeme tak 3-5 let nechat zdát,než to někomu dojde a kádr který se teď buduje se prostě vymění a zase znova dokolečka,jinými slovy lépe už bylo a vzpomínky dělají Valencii.

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:33

Lucas8 a Kewell,klucíííí proč mám úplně opačný názor a to že jsme ve velké a hrozně hluboké pi.i????Rád bych se pletl (pak bych se i klidně omluvil),ale tohle mužstvo má stejně jako v loni,tak na dvanacté místo a tohle přece od Valencie nemůže stačit.

Lucas8 - 12/08/2017 - 19:35

Taky mam ten pocit.... jak jsem videl marcelina pracovat na treninku a po tom co jsem mluvil s mistnima ve valenciii tak to vypada ze jdem dobrou cestou po delsi dobe

Kewell - 12/08/2017 - 10:16

Tak jsem koukal na sestřih ze včerejšího Trofeo Naranja, chce to jen zlepšit bránění standardek a ono to půjde. Sice zatím žádný velký posily letos, ale nějak mám z toho týmu dobrej pocit. Uvidíme

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Sven - 09/08/2017 - 00:51

Ja bych radsi dodge ...dodge viper

ruty - 08/08/2017 - 11:15

JEFFINHO má pravdu, po bitvě je každý generál, takže radši pomlč Svene. Nebo piš dopředu, co se chystáš vsadit :D

JEFFINHO - 07/08/2017 - 22:08

A ja sem si vcera dal k obedu svickovou a zalil to pivem...tvl koho to jako zajima???

Sven - 07/08/2017 - 20:16

tak vcera jsem vsadil na jablonec plzen 2 jihlava slovacko 10 a ostrava slavia praha 0 za 100 a vyhral jsem 1274

Morawa - 07/08/2017 - 12:14

Chori Dominguez se vrací do Španělska, bude další sezónu hrát ve druhé lize za Rayo :)

Sven - 04/08/2017 - 19:28

chybi tady jinak ten smajlik s tou cigaretou :D ;)

Sven - 04/08/2017 - 18:23

Kua tohleto musel byl zapas jak prase https://www.youtube.com/watch?v=hsQ9i5oyXas skoda ze jsem byl na nocni ale videl jsem pak hned rano zrychleny zaznam na ct4 a k tomu mi hralo dune rainbow to the stars :D ;)

Morawa - 04/08/2017 - 12:24

Marcelino nepočítá s Orellanou a do role kapitána má jasno, bude jím Parejo....

duffman.sk - 03/08/2017 - 15:14

Udajne Vale dostane 2.4 MIL EUR.Inak Marca pise ze sa je zaujem o Krychowiaka (za 22M).

JEFFINHO - 03/08/2017 - 14:25

Murillo by měl byt už náš, na pět let, za 13mil. eur ... nevíte za jakých podmínek odešel ten Negredo do Besiktase???

Morawa - 02/08/2017 - 16:31

Případně z PSG

Ingi - 02/08/2017 - 15:28

Je tomu tak, snad to urychlí nějaký nákup z Interu.

Morawa - 02/08/2017 - 12:36

Negredo už prý je hráčem Besiktase :@ :( :@

jansosom - 02/08/2017 - 09:32

No vidim to s Valenciou zase je to na zaplakanie,s tymto timom mozeme na pohare znova zabudnut,velke reci len a normalne posily nikde,skor oslabenie timu,ked uz nas americke timy porazaju tak to je smutne,aj ked sa jedna len o priatelsky zapas :(

duffman.sk - 01/08/2017 - 22:57

Jeison Murillo by se měl po dvou letech vrátit na Pyrenejský poloostrov. Na příchodu kolumbijského obránce milánského Interu pracuje Valencia, která by mohla dohodu oznámit do konce týdne,

Sven - 29/07/2017 - 13:24

Valencianista: no valencie je cerny kun ale tak nekdy jo

Valencianista - 29/07/2017 - 00:20

Sven - Tak keď máš tolko šťastia tak vsádzaj aj na Vale v lige xD

Sven - 28/07/2017 - 12:24

vcera jsem vsadil m. boleslav skenderbeu 1 aik stockholm braga 0 a sturm graz fenerbahce 2 za 100 a vyhral jsem 1003

Ingi - 27/07/2017 - 12:21

Já sleduju příchody a odchody, všechno pořád ve fázi spekulací, nic ofiko

JEFFINHO - 27/07/2017 - 09:36

Co nějaké příchody? Pořád nic?

Sven - 25/07/2017 - 21:36

dnes jsem vsadil fcsb plzen 0 a aek cska 2 za 100 a vyhral jsem 926

Joseph Dupleix - 20/07/2017 - 14:04

Tak snad se Sivera prosadí a budeme ho moci koupit zpátky.

Sven - 19/07/2017 - 21:45

tak naposledy co jsem vyhral na copa america 2015 v zakladni skupine druheho kola za 100 nebo 200 pres 1400 pak jsem sice delsi dobu nesazel jsem dnes vsadil na rosenborg dundalk 0 a kodan zilina 02 za 100 a vyhral jsem 1530

Valencianista - 19/07/2017 - 17:26

Čo sa týka Antonia Siveru, tak je to dobré rozhodnutie pre všetky 3 strany. Lenže ak zahviezdi v Alavese a bude tam chcieť aj ostať pričom ho Deportivo nebude chcieť predať, tak možno budeme lutovať že sme ho neposlali len na hosťovanie.

Lucas8 - 18/07/2017 - 19:44

Villalba je hodne specificky hrac. Uz loni nehral pripravu protoze trucoval kdyz jsme ho nechteli pustit do barcelony a letos by tomu mohlo byt podobne. Krouzi kolem nej jine kluby... podrobnosti nevim ale aktualne je porad netopyrem

Vlacho - 18/07/2017 - 15:11

zdravičko, mám dotaz, jak to je s Franem Villalbou, je ještě u nás? A jestli jo jaktože se nepřipravuje s áčkem?

Morawa - 17/07/2017 - 17:15

https://www.transfermarkt.de/statistik/vertragslosespielerDocela dobrá jména.... :)

duffman.sk - 17/07/2017 - 15:52

Yup, transfermarkt - Current market value: 5,00 Mill. € :(

Valencianista - 17/07/2017 - 14:56

No ak predali Diega za 300 tisíc tak nech ide celé vedenie do piče. Keby sa aspoň stal jednotkou Jaume....

MelvinSig - 17/07/2017 - 09:14

https://youtu.be/EBthD9jeCso

Jenseny - 17/07/2017 - 07:53

Přál bych jim Áčko, ale podle mě to je utopie....

Luky967 - 16/07/2017 - 21:26

Není náhodou ten problém s posilováním způsobený i finanční fair play vzhledem k tomu, že jsme se nedostali do žádných pohárů? Nevím, jak to přesně funguje... ;) Na druhou stranu hráči z rezervy se mi zatím hodně líbí v přátelácích :)

Valencianista - 16/07/2017 - 19:15

Už vidím ako si Bakkali namaže našu obranu na chleba hneď v prvom vzájomnom zápase

Lisandro - 16/07/2017 - 13:48

By me zajímalo, kdy představíme nejake posily ? Pořád jen prodáváme nebo pujcujeme a nikoho nekupujeme. Neříkalo se, že , když Lim nastoupil, že si budem moct dovolit hráče světové extratridy ? Ze začátku jsme dali miliony a teď nemáme ani peníz na nějaký nákup ? Není to divný ?

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 22:25

Kluci podali bojovnej výkon, skoro to ani nevypadalo na přátelák :) ten třetí gól byl naprostá paráda.

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:22

Jinak Alavés má zájem o Siveru,. Doufám, že ho vedení neprodá, protože by to byla další facka a Neto by potom musel chytat jako bůh.

JEFFINHO - 13/07/2017 - 21:21

Ty jo, zatím velice sympatický výkon...hrajem fakt dobře

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:17

je na youtubu:https://www.youtube.com/watch?v=IZv51FNv3Nc

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Dneska velmi pěkné utkání, obrana celkem šlapala, i když občas tam bylo okénko, ale Alves ukázal své...
Po každém zápase mám s to chutí vyhodit některého hráče za absolutně bídný výkon a dneska asi budu v...
Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__