Preview & Review
  • Registrace

Real Madrid nakonec o gól porazil Valencii 2:1

soler4882Valencia potřetí v řadě prohrála. Tentokrát to bylo na půdě lídra španělské ligy Realu Madrid. Domácí poslal do vedení Ronaldo. V druhé půli stejnému hráči vychytal Alves penaltu a Parejo krásnou střelou z přímého kopu vyrovnal na 1:1. Poté však o výhře 2:1 rozhodnul Marcelo.

1. POLOČAS

Už v 1. minutě se hosté mohli ujmout vedení. Dlouhý nákop Alvese za obranu Bílého Baletu obrana nezachytila a míč propadl do velkého vápna na nabíhajícího Minu, a ten ve skluzu napálil míč do Navase a následnou dorážku poslal do tyče!

Chvíli poté iniciativu již převzali domácí, ale dlouho hledali recept na obranu Netopýrů. Za zmínku stojí snad jen slabší hlavička Benzemy, který poslal míč přímo na Alvese.

V 17. minutě Nani dobře našel nabíhajícího Orellanu, jenž dostal míč přímo na kopačky do volné pozice ve velkém vápně, ale jeho střela z první mířila spíše k rohovému praporku. O chvíli později na druhé straně pálil po zemi z otočky Benzema, ale našel pouze Alvesovu náruč.

Po faulu Pareja, oceněném žlutou kartou, zahrával ve 22. minutě přímý kop Ronaldo, ale jeho střela šla nad branku Netopýrů.

Ve 26. minutě James zahrával přímý kop z pravé strany pokutového území a Alves se pouze ohlédl za míčem, který těsně minul branku.

O minutu později už měli domácí důvod k radosti. Nákop z pravého křídla mířil ke značce pokutového kopu, kde si obrana špatně pohlídala Ronalda a ten lacino usměrnil míč hlavou do sítě.

Los Ché dostali přímý kop z 20 metrů ve 30 minutě. Parejo se ujal jeho exekuce, ale míč pouze narazil na obranný val, konkrétně na Ramose. Následoval rohový kop, ale Navas si centr z něj pohlídal.

Po dlouhé době se ve 44. minutě připomněli hosté, Munir dostal míč před velkým vápnem, chvíli zaváhal, ale nakonec zkusil střelu zpoza bránícího Marcela, ale míč poslal mimo branku.

Rozhodčí se rozhodl nenastavit žádný další čas navíc, a tak poločas skončil za stavu 1:0.

2. POLOČAS

V druhém poločase se čekalo na zajímavější šanci do 53. minuty, kdy po přímém kopu dostal míč po vícero odrazech Parejo, ale vypálil vysoko nad branku.

V úvodu 55. minuty si míč ve vápně zpracoval Benzema, ale trefil pouze tyč. Vzápětí Parejo lehce přidržel Modrice a rozhodčí nekompromisně odpískal penaltu, ke které se postavil Ronaldo. Alves však jeho střelu odhadl a parádně jej vychytal!

V 57. minutě napřáhl při protiútoku ke střele z 20 metrů James, ale jeho střela šla nad branku.

Real poprvé střídal v 66. minutě, za Jamese poslal do hry Asensia. Valencia střídala o 3 minuty později. Nani šel ze hry a po dlouhém zranění se dostal do hry Rodrigo.

Krátce po střídání dostal Rodrigo centr do velkého vápna, ale hlavičkou minul branku domácích.

Domácí střídali podruhé v 72. minutě. Benzema odešel ze hry a místo něj nastoupil Morata.

V 78. minutě Ronaldo naběhl na centr na zadní tyč, ale míč se od něj odrazil nad branku. Ronaldova cesta následně skončila na tyči a domácí hráč si tak musel vyžádat ošetření.

V úvodu 81. minuty po faulu na Orellanu zahrával přímý kop ze zajímavé pozice Parejo a trefil se přesně do horního rohu branky. 1:1!

V 85. minutě hosté opět podruhé střídali hosté. Na levém beku vystřídal Lata Gayá.

V 86. minutě si Marcelo ve vápně sklepl centr, potáhnul míč a přes obránce vypálil k zadní tyči. Alves na míč nedosáhnul a Real šel opět do vedení – 2:1.

Poslední střídání Los Ché spáchali v 89. minutě. Orellana uvolnil místo pro Bakkaliho.

I přes nastavení 4 minut se Santiago Bernabeu nedočkalo další gólové šance a zápas tak skončil 2:1 pro domácí Real.

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 18/02/2018 - 19:58

Po jednom zápasu těžké soudit, ale myslím, že předvedl slušný výkon včera :)

Harakant - 17/02/2018 - 22:43

Opäť sa skoro konali veľké prekvapenie na úkor Valencie :O Ale netopiere to nevzdali a berú všetky 3 body ;) Čo hovoríte na výkon navrátilca Murilla? :)

Ingi - 13/02/2018 - 15:05

Čau, super nápad. Osobně mám nápad, jak to udělat. Přednesu to "šefům" a uvidíme, jestli se jim to bude líbit.

JEFFINHO - 13/02/2018 - 09:08

Borci..bylo by moc těžké udělat nějaké hodnocení jedlotlivých hráčů po každém zápase (myslím tím nějakou anketu, kde si každý ohodnotí, jak se mu hráčův výkon líbil) ... ukládat to do nějaké databáze a na konci sezony udělat nějakou výslednou tabulku?? :)

Ingi - 11/02/2018 - 21:33

Santi Mina stále trochu podceňovaný útočník :)

Jenseny - 11/02/2018 - 20:39

Dneska musíme! Bude to alespoň 4:0 :D pro nás samozřejmě

Luky967 - 11/02/2018 - 20:30

Dneska už není místo pro zaváhání, prostě musíme vyhrát, jestli chceme bojovat o LM!

Lucas8 - 11/02/2018 - 20:01

Guedes v zakladu... Dnes to prolomime!

Kr3mi - 10/02/2018 - 21:46

martinpavlicekjr: lístky nejlepší koupit z ofiko webu, jdou do prodeje cca 2-3 týdny před mačem, ale dá se i na Mestalle v pokladně, sám jsem byl na Realu před 2 týdny a lístky byly v prodeji i den před mačem. jinak doporčuji, Mestalla je magické místo! ;)

martinpavlicekjr - 10/02/2018 - 15:16

Proč? Protože stim nemám zkušenost :D ještě nevím na jaký zapas pojedem, ale teoreticky bysme možná jeli až na poslední, u kterého předpokládám, ze bude větší zájem o lístky.

Jose.Enrique - 09/02/2018 - 21:40

Proč si ty lístky na fotbal nekoupíš přímo na Mestalle???Nepamatuju se,kdy bylo u nás naposledy vyprodáno.Jen platíš veksláky s lupeny,Se zeptej Lucase,když jsme byli spolu,za kolik mu je prodali a jaký měl místo lol

martinpavlicekjr - 09/02/2018 - 11:05

Díky Lucas, chci poprvé na Valencii na Mestallu ale nejdřív bych chtěl vyřešit lístky a až potom letenky.

JaakkoPN - 08/02/2018 - 22:48

No nic,,tak im dame 3 a hor sa do finale

Jenseny - 08/02/2018 - 22:25

Barca nemít messsiho, tak je fakt průměrná

Snnume - 08/02/2018 - 22:24

ahoj, dneska boj :)

Jenseny - 08/02/2018 - 22:21

Hrajeme skvěle, dobře dopředu i dozadu... jen ať nám to vydrží, hlavně musíme dát gól a hlavně nedostat nějaký opravdu blbý...

Jose.Enrique - 08/02/2018 - 21:44

Dneska postoupíme do finále!

Jenseny - 08/02/2018 - 21:04

Z tohoto zápasu očekávám nejlepší týmový a srdcařský výkon v téhle sezóně a moc se těším. Podle mě vyhrajem 3:1

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:41

No jsem spis skepticky. Barca ma vice zkusenosti se zapasy vyrazovaci faze. Navic rozhodci jim zaseto urcite pomuze ale rad sekdyz budu plest

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:37

martinpavlicekjr 3 tydny max rekl bych

Harakant - 08/02/2018 - 19:30

Ako to dnes tipujete? :D Vschopí sa Los Che a bude dráma so sladkým koncom? :) Alebo to Blaugranas nedopustí a ostanú len oči pre plač... :(

martinpavlicekjr - 08/02/2018 - 10:09

Čau, nevíte někdo, jak dlouho před zápasem si muzu koupit vstupenku on-line na Valencii? :D

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

By nesměli bejt z Madridu,aby zase nefňukali,takový je prostě sport.

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

https://www.sport.cz/fotbal/la-liga/clanek/958544-godin-jako-drakula-penalta-se-ale-nepiskala-budou-muset-nekoho-zabit--abychom-ji-kopali-zuri-kouc.html#hp-artcl

Harakant - 04/02/2018 - 23:11

Ak chce Valencia podávať i naďalej takéto výsledky a výkony. Tak s LM sa naisto môže rozlúčiť. Minimálne môže rátať s EL a maximálne s ničím. Rysuje sa výkonnosť z minulého ročníka.

mikita10sM - 04/02/2018 - 22:47

absolutne cele zle toto, do predu sme boli uplne čajový, nič nevieme vymyslet, len si to stale nahrávať dozadu a atletico absolutny antifotbal lol

Ingi - 04/02/2018 - 21:29

Dostaneme okolo 70. na 1:0, a tak to i skončí :D

Snnume - 04/02/2018 - 21:05

ahoj, tak kolik to tipujete dneska? :)

Harakant - 04/02/2018 - 16:55

Je to kus na hlavu :S Valencia proti Realu prišla s výpraskom a Leganes ukoristil bod :@ Čo je toto za systém.... :O

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:06

Krasne vysledky pro nas... bohuzel se obavam ze my zitra bodovat taky nebudeme....

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:05

Sevilla a Villarreal dneska

JaakkoPN - 03/02/2018 - 14:30

Orellana zatial 2 goly proti Seville...

Lucas8 - 01/02/2018 - 23:32

Skoda... remiza by byla super...tak odveta bude tezka ale jeste to neni beznadejne. Barca bude pristilepsi tyden po Lize a taky LM tak treba mozna....

mikita10sM - 01/02/2018 - 23:24

sakra proč to Mina nedaval s prvej ? šak mal prazdnu branku...

Jose.Enrique - 01/02/2018 - 22:56

Zrovna jsem chtěl napsat jestli udržíme 0:0 a doma předvedeme zázrak.....no a dostaneme kouska.

Santi - 01/02/2018 - 22:45

ten maksimovic to dobře dojebal

Ingi - 01/02/2018 - 22:36

Můj tip je, že hraji na 0:0. Chtějí uzdravit do odvety hráče, a potom na domácím hřišti předvést zázrak :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:32

Tezko marcelinovi neco vycitat... co chces proti nim hrat a jeste u nich? Momentalne asi mužstvo s nejlepsi formou v evrope a jeste s týmem ktery ma na kazdy post top kvality hrace. Jako ruku na srdce my v tomhle nejsme konkurence ani v nejlepsi forme...

Santi - 01/02/2018 - 22:26

No nevím, jestli to tak chtějí hrát, nebo jestli je tam takový rodíl v kvalitě.. , ale nahrát si neumí

Ingi - 01/02/2018 - 22:26

Valencia parked bus :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:22

Zatim tezka defenziva ale nedostali jsme gol... zatim!

Gaspa - 01/02/2018 - 21:45

ok :)

Lucas8 - 01/02/2018 - 21:07

Pro vsechny! Jsou opraveny kometare pod clanky tak budeme radi kdyz se zapojite... ;)

Daspazin - 30/01/2018 - 14:22

ahoj

Snnume - 28/01/2018 - 22:50

škoda :(

Vlacho - 28/01/2018 - 00:54

Taky sem toho názoru, že obě pencky jasné, i když té druhé benzema dost pomohl, ale Montoya tam nemúže do něho nesmyslně skákat když míč stejně letěl za ně. Jinak výkon vcelku dobrý (po delší době co jsem měl možnost vidět zápasy), škoda nevyužitých šancí, ale ty byly i na straně Realu. Výhra Realu zasloužená, ale výsledek vcelku krutý pro nás :/

jansosom - 27/01/2018 - 16:54

No Montoya vyriesil zapas,nechapem ako moze ist tak do subojov,aj slepi to vidi,zial obe zasluzene penalty,slaby je ako caj,neskoro v subojoch

Harakant - 27/01/2018 - 13:03

Real má formu na figu :D Ale to Valencia tiež :D A k tomu pár hráčov mimo :( Ale výhra Los Che by isto pitešila :P

JEFFINHO - 27/01/2018 - 10:54

Strasne me stve ze nasledujici 4 zapasy s takovyma tymama neuvidim..no a k Realu: kdy jindy je porazit kdyz ne dnes?

Ingi - 26/01/2018 - 16:40

Ahoj, Daspa :)

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

  • Bodové hodnocení hráčů

    Lucas8 20 úno 2018

    No zatim se Vitto nejevi na přestup no... důležitější je sehnat penize na kondogbiu... vsechno se bu...

  • Bodové hodnocení hráčů

    JEFFINHO 20 úno 2018

    Záloha: Že je Parejo nejlepší a že bysme bez něj byli uplně v prdeli tady všichni víme, ikdyž nás pr...

  • Bodové hodnocení hráčů

    JEFFINHO 20 úno 2018

    Parádní článek, díky!!!

    Co se týká hodnocení:
    Brankáři: Docela mě překvapilo tak nízké hodnocení Jaume...

Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__