Preview & Review
  • Registrace

Real Madrid nakonec o gól porazil Valencii 2:1

soler4882Valencia potřetí v řadě prohrála. Tentokrát to bylo na půdě lídra španělské ligy Realu Madrid. Domácí poslal do vedení Ronaldo. V druhé půli stejnému hráči vychytal Alves penaltu a Parejo krásnou střelou z přímého kopu vyrovnal na 1:1. Poté však o výhře 2:1 rozhodnul Marcelo.

1. POLOČAS

Už v 1. minutě se hosté mohli ujmout vedení. Dlouhý nákop Alvese za obranu Bílého Baletu obrana nezachytila a míč propadl do velkého vápna na nabíhajícího Minu, a ten ve skluzu napálil míč do Navase a následnou dorážku poslal do tyče!

Chvíli poté iniciativu již převzali domácí, ale dlouho hledali recept na obranu Netopýrů. Za zmínku stojí snad jen slabší hlavička Benzemy, který poslal míč přímo na Alvese.

V 17. minutě Nani dobře našel nabíhajícího Orellanu, jenž dostal míč přímo na kopačky do volné pozice ve velkém vápně, ale jeho střela z první mířila spíše k rohovému praporku. O chvíli později na druhé straně pálil po zemi z otočky Benzema, ale našel pouze Alvesovu náruč.

Po faulu Pareja, oceněném žlutou kartou, zahrával ve 22. minutě přímý kop Ronaldo, ale jeho střela šla nad branku Netopýrů.

Ve 26. minutě James zahrával přímý kop z pravé strany pokutového území a Alves se pouze ohlédl za míčem, který těsně minul branku.

O minutu později už měli domácí důvod k radosti. Nákop z pravého křídla mířil ke značce pokutového kopu, kde si obrana špatně pohlídala Ronalda a ten lacino usměrnil míč hlavou do sítě.

Los Ché dostali přímý kop z 20 metrů ve 30 minutě. Parejo se ujal jeho exekuce, ale míč pouze narazil na obranný val, konkrétně na Ramose. Následoval rohový kop, ale Navas si centr z něj pohlídal.

Po dlouhé době se ve 44. minutě připomněli hosté, Munir dostal míč před velkým vápnem, chvíli zaváhal, ale nakonec zkusil střelu zpoza bránícího Marcela, ale míč poslal mimo branku.

Rozhodčí se rozhodl nenastavit žádný další čas navíc, a tak poločas skončil za stavu 1:0.

2. POLOČAS

V druhém poločase se čekalo na zajímavější šanci do 53. minuty, kdy po přímém kopu dostal míč po vícero odrazech Parejo, ale vypálil vysoko nad branku.

V úvodu 55. minuty si míč ve vápně zpracoval Benzema, ale trefil pouze tyč. Vzápětí Parejo lehce přidržel Modrice a rozhodčí nekompromisně odpískal penaltu, ke které se postavil Ronaldo. Alves však jeho střelu odhadl a parádně jej vychytal!

V 57. minutě napřáhl při protiútoku ke střele z 20 metrů James, ale jeho střela šla nad branku.

Real poprvé střídal v 66. minutě, za Jamese poslal do hry Asensia. Valencia střídala o 3 minuty později. Nani šel ze hry a po dlouhém zranění se dostal do hry Rodrigo.

Krátce po střídání dostal Rodrigo centr do velkého vápna, ale hlavičkou minul branku domácích.

Domácí střídali podruhé v 72. minutě. Benzema odešel ze hry a místo něj nastoupil Morata.

V 78. minutě Ronaldo naběhl na centr na zadní tyč, ale míč se od něj odrazil nad branku. Ronaldova cesta následně skončila na tyči a domácí hráč si tak musel vyžádat ošetření.

V úvodu 81. minuty po faulu na Orellanu zahrával přímý kop ze zajímavé pozice Parejo a trefil se přesně do horního rohu branky. 1:1!

V 85. minutě hosté opět podruhé střídali hosté. Na levém beku vystřídal Lata Gayá.

V 86. minutě si Marcelo ve vápně sklepl centr, potáhnul míč a přes obránce vypálil k zadní tyči. Alves na míč nedosáhnul a Real šel opět do vedení – 2:1.

Poslední střídání Los Ché spáchali v 89. minutě. Orellana uvolnil místo pro Bakkaliho.

I přes nastavení 4 minut se Santiago Bernabeu nedočkalo další gólové šance a zápas tak skončil 2:1 pro domácí Real.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 17/08/2017 - 14:08

Španělská a ostatní media stále zásobují infem, jak jsou přestupy skoro dojednané, ale stále ještě nic není oficiální.Takže vyčkáváme na oficiální oznámení a potom vydáme článek :)

JEFFINHO - 17/08/2017 - 13:08

Vietto udajne do Fiorentiny

duffman.sk - 17/08/2017 - 12:36

Gabriel Paulista se dva roky po přestupu z Villarrealu do Arsenalu vrátí do Španělska. Brazilský obránce má namířeno do Valencie, kluby jsou domluveny na odstupném pohybujícím se okolo jedenácti milionů eur.

jansosom - 14/08/2017 - 17:50

Suhlasim s nazorom Jose.Enrique,ze na pohare zial s tymto kadrom mozeme zabudnut,tipujem aj tuto sezonu okolo 10 miesta,ked sa nieco nezmeni v nakupovani hracov,tak zial o vyssich prieckach mozeme len snivat,kym tito mladi hraci dozreju a zacnes sa im darit tak nam ho vyfukne Barca,alebo Real,popripade ine velkokluby :(

martinpavlicekjr - 14/08/2017 - 17:43

Jedete někdo do Madridu kouknout na zápas s Realem?

Lucas8 - 14/08/2017 - 09:51

Spis je to o tom ze na tom spatnem hledma aspon neci dobreho. Nejake velke jmena jsem na přestupech stejne nikdy nedelali... villa silva mata alba joaquin atd atd u nas teprve delali jmeno... myslim si ze skauting mame dobry a hodne dobrou akademii. Souhlasim ze to letos asi na prvnich pet nebude ale myslim ze pod marcelinem se na to bude dat divat ikdyz se bude prohravat

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:38

Vidím to tak,že jsme na tom stejně jako Sparta,ale ta aspoň koupila nějaká JMÉNA,zkusili předkolo EL dostali na frak,to my si o pohárech můžeme tak 3-5 let nechat zdát,než to někomu dojde a kádr který se teď buduje se prostě vymění a zase znova dokolečka,jinými slovy lépe už bylo a vzpomínky dělají Valencii.

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:33

Lucas8 a Kewell,klucíííí proč mám úplně opačný názor a to že jsme ve velké a hrozně hluboké pi.i????Rád bych se pletl (pak bych se i klidně omluvil),ale tohle mužstvo má stejně jako v loni,tak na dvanacté místo a tohle přece od Valencie nemůže stačit.

Lucas8 - 12/08/2017 - 19:35

Taky mam ten pocit.... jak jsem videl marcelina pracovat na treninku a po tom co jsem mluvil s mistnima ve valenciii tak to vypada ze jdem dobrou cestou po delsi dobe

Kewell - 12/08/2017 - 10:16

Tak jsem koukal na sestřih ze včerejšího Trofeo Naranja, chce to jen zlepšit bránění standardek a ono to půjde. Sice zatím žádný velký posily letos, ale nějak mám z toho týmu dobrej pocit. Uvidíme

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Sven - 09/08/2017 - 00:51

Ja bych radsi dodge ...dodge viper

ruty - 08/08/2017 - 11:15

JEFFINHO má pravdu, po bitvě je každý generál, takže radši pomlč Svene. Nebo piš dopředu, co se chystáš vsadit :D

JEFFINHO - 07/08/2017 - 22:08

A ja sem si vcera dal k obedu svickovou a zalil to pivem...tvl koho to jako zajima???

Sven - 07/08/2017 - 20:16

tak vcera jsem vsadil na jablonec plzen 2 jihlava slovacko 10 a ostrava slavia praha 0 za 100 a vyhral jsem 1274

Morawa - 07/08/2017 - 12:14

Chori Dominguez se vrací do Španělska, bude další sezónu hrát ve druhé lize za Rayo :)

Sven - 04/08/2017 - 19:28

chybi tady jinak ten smajlik s tou cigaretou :D ;)

Sven - 04/08/2017 - 18:23

Kua tohleto musel byl zapas jak prase https://www.youtube.com/watch?v=hsQ9i5oyXas skoda ze jsem byl na nocni ale videl jsem pak hned rano zrychleny zaznam na ct4 a k tomu mi hralo dune rainbow to the stars :D ;)

Morawa - 04/08/2017 - 12:24

Marcelino nepočítá s Orellanou a do role kapitána má jasno, bude jím Parejo....

duffman.sk - 03/08/2017 - 15:14

Udajne Vale dostane 2.4 MIL EUR.Inak Marca pise ze sa je zaujem o Krychowiaka (za 22M).

JEFFINHO - 03/08/2017 - 14:25

Murillo by měl byt už náš, na pět let, za 13mil. eur ... nevíte za jakých podmínek odešel ten Negredo do Besiktase???

Morawa - 02/08/2017 - 16:31

Případně z PSG

Ingi - 02/08/2017 - 15:28

Je tomu tak, snad to urychlí nějaký nákup z Interu.

Morawa - 02/08/2017 - 12:36

Negredo už prý je hráčem Besiktase :@ :( :@

jansosom - 02/08/2017 - 09:32

No vidim to s Valenciou zase je to na zaplakanie,s tymto timom mozeme na pohare znova zabudnut,velke reci len a normalne posily nikde,skor oslabenie timu,ked uz nas americke timy porazaju tak to je smutne,aj ked sa jedna len o priatelsky zapas :(

duffman.sk - 01/08/2017 - 22:57

Jeison Murillo by se měl po dvou letech vrátit na Pyrenejský poloostrov. Na příchodu kolumbijského obránce milánského Interu pracuje Valencia, která by mohla dohodu oznámit do konce týdne,

Sven - 29/07/2017 - 13:24

Valencianista: no valencie je cerny kun ale tak nekdy jo

Valencianista - 29/07/2017 - 00:20

Sven - Tak keď máš tolko šťastia tak vsádzaj aj na Vale v lige xD

Sven - 28/07/2017 - 12:24

vcera jsem vsadil m. boleslav skenderbeu 1 aik stockholm braga 0 a sturm graz fenerbahce 2 za 100 a vyhral jsem 1003

Ingi - 27/07/2017 - 12:21

Já sleduju příchody a odchody, všechno pořád ve fázi spekulací, nic ofiko

JEFFINHO - 27/07/2017 - 09:36

Co nějaké příchody? Pořád nic?

Sven - 25/07/2017 - 21:36

dnes jsem vsadil fcsb plzen 0 a aek cska 2 za 100 a vyhral jsem 926

Joseph Dupleix - 20/07/2017 - 14:04

Tak snad se Sivera prosadí a budeme ho moci koupit zpátky.

Sven - 19/07/2017 - 21:45

tak naposledy co jsem vyhral na copa america 2015 v zakladni skupine druheho kola za 100 nebo 200 pres 1400 pak jsem sice delsi dobu nesazel jsem dnes vsadil na rosenborg dundalk 0 a kodan zilina 02 za 100 a vyhral jsem 1530

Valencianista - 19/07/2017 - 17:26

Čo sa týka Antonia Siveru, tak je to dobré rozhodnutie pre všetky 3 strany. Lenže ak zahviezdi v Alavese a bude tam chcieť aj ostať pričom ho Deportivo nebude chcieť predať, tak možno budeme lutovať že sme ho neposlali len na hosťovanie.

Lucas8 - 18/07/2017 - 19:44

Villalba je hodne specificky hrac. Uz loni nehral pripravu protoze trucoval kdyz jsme ho nechteli pustit do barcelony a letos by tomu mohlo byt podobne. Krouzi kolem nej jine kluby... podrobnosti nevim ale aktualne je porad netopyrem

Vlacho - 18/07/2017 - 15:11

zdravičko, mám dotaz, jak to je s Franem Villalbou, je ještě u nás? A jestli jo jaktože se nepřipravuje s áčkem?

Morawa - 17/07/2017 - 17:15

https://www.transfermarkt.de/statistik/vertragslosespielerDocela dobrá jména.... :)

duffman.sk - 17/07/2017 - 15:52

Yup, transfermarkt - Current market value: 5,00 Mill. € :(

Valencianista - 17/07/2017 - 14:56

No ak predali Diega za 300 tisíc tak nech ide celé vedenie do piče. Keby sa aspoň stal jednotkou Jaume....

MelvinSig - 17/07/2017 - 09:14

https://youtu.be/EBthD9jeCso

Jenseny - 17/07/2017 - 07:53

Přál bych jim Áčko, ale podle mě to je utopie....

Luky967 - 16/07/2017 - 21:26

Není náhodou ten problém s posilováním způsobený i finanční fair play vzhledem k tomu, že jsme se nedostali do žádných pohárů? Nevím, jak to přesně funguje... ;) Na druhou stranu hráči z rezervy se mi zatím hodně líbí v přátelácích :)

Valencianista - 16/07/2017 - 19:15

Už vidím ako si Bakkali namaže našu obranu na chleba hneď v prvom vzájomnom zápase

Lisandro - 16/07/2017 - 13:48

By me zajímalo, kdy představíme nejake posily ? Pořád jen prodáváme nebo pujcujeme a nikoho nekupujeme. Neříkalo se, že , když Lim nastoupil, že si budem moct dovolit hráče světové extratridy ? Ze začátku jsme dali miliony a teď nemáme ani peníz na nějaký nákup ? Není to divný ?

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 22:25

Kluci podali bojovnej výkon, skoro to ani nevypadalo na přátelák :) ten třetí gól byl naprostá paráda.

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:22

Jinak Alavés má zájem o Siveru,. Doufám, že ho vedení neprodá, protože by to byla další facka a Neto by potom musel chytat jako bůh.

JEFFINHO - 13/07/2017 - 21:21

Ty jo, zatím velice sympatický výkon...hrajem fakt dobře

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:17

je na youtubu:https://www.youtube.com/watch?v=IZv51FNv3Nc

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Dneska velmi pěkné utkání, obrana celkem šlapala, i když občas tam bylo okénko, ale Alves ukázal své...
Po každém zápase mám s to chutí vyhodit některého hráče za absolutně bídný výkon a dneska asi budu v...
Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__