Preview & Review
  • Registrace

Pro tři body proti sestupující Osasuně

vcfosa4886Po nadějném období, kdy Valencia dokázala poprvé v této sezóně vyhrát tři utkání za sebou, přišla znovu trojice třech prohraných zápasů. Měsíc květen můžou Netopýři na svém stadionu začít vítězstvím, jelikož se jim k tomu nabízí nejlepší možná příležitost. Zápas proti poslednímu celku v tabulce, který již jistě sestupuje na konci sezóny. Jestli si Valencia znovu dokáže poradit s Osasunou, to můžete sledovat v neděli od 16:15.

Z valencijského tábora

Momentálně zaujímá Valencia v tabulce 13. místo se čtyřiceti body a s negativním skóre 50:61, což je v ohledu na počet inkasovaných gólů řadí až na 17. místo. Do konce sezóny zbývají pouze tři poslední zápasy a zisk maximálně devíti bodů. Jaké tedy můžeme očekávat konečné umístění Los Che v tomto ročníku? Budeme-li předpokládat úspěch ve zbývajících zápasech, mohou se Los Che posunout maximálně na 10. místo v tabulce. Budeme-li přepokládat naopak fiasko na závěr sezóny, může se Los Che propadnout nejhůře na 16. místo.

Jak vypadá souboj o nejlepšího střelce týmu v ligových zápasech? Na prvním místě se šesti zásahy jsou Santi Mina a Munir (Munir odehrál znatelně více minut). V posledních utkáních se dokázali prosadit Zaza a Parejo. Oba mají na kontě pět zásahů (Parejo odehrál znatelně více minut). Navrátivší Rodrigo se čtyřmi zásahy prozatím v této statistice ztrácí.

Do nedělního zápasu trenér Voro nominoval následujících 18 hráčů: Diego Alves, Jaume; Cancelo, Montoya, Santos, Garay, Mangala, Gayà; Enzo, Parejo, Medran, Soler, Orellana; Nani, Munir, Rodrigo, Mina a Zaza.

Z tábora soupeře

I když se Osasuna ještě pokusila zabojovat na začátku dubna o udržení, následně v dalších čtyřech zápasech získala z možných dvanáctí bodů pouhé dva body, což ji již odsoudilo na pozici zaručeně sestupujícího celku, jelikož k možné záchraně potřebují jedenáct bodů a je možné získat pouze již bodů devět. Poslední celek se nepotýká pouze s problémem nedostatečného počtu vstřelených branek, ale také s vysokou marodkou. Do zápasu proti Valenci nebude moci zasáhnout 6 hráčů a u dalších 3 hráčů visí ještě otazník u jejich možného startu.

Zatímco produktivita celého týmu je velmi nízká, v kádru se najde jeden gólový lídr. Tím je Leon Sergio, který nastoupil do 31 zápasů a gólově se prosadit desetkrát. Nedávno jsme vás informovali o tom, že španělský osmadvacetiletý útočník je i v přestupovém hledáčku Valencie.

Vzájemné zápasy

Poslední vítězství Osasuny se datuje až na jaro roku 2011. Od té doby vzájemné zápasy těchto dvou celku skončiliy třikrát remízou a šestkrát vítězstvím Valencie. Poslední vzájemný zápas se uskutečnil v lednu tohoto roku, kdy Dani Parejo v 86. minutě mohl tím teoreticky nejjednodušším možným způsobem zvýšit vedení na 4:2, ale penaltu neproměnil a na závěr v nastaveném čase Clerc srovnal stav na konečných 3:3.

Základní informace

Valencia CF – CA Osasuna; 36. kolo Primera Division; neděle 7. 5. 2017 v 16:15

Předpokládané sestavy

Valencia: Jaume, Montoya, Garay, Santos, Gaya, Perez, Soler, Parejo, Nani, Mina, Munir

Osasuna: Sirigu, Clerc, Fuentas, Mondragon, Garcia, Rodrado, Causič, Fausto, Torres, Leon, Oriol

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.

Přihlášení

Chatbox

Sven - 24/05/2017 - 13:27

Je tu nejak mrtvo :) https://www.youtube.com/watch?v=NJg3bWaZYqM

JEFFINHO - 22/05/2017 - 12:47

Škoda prohry, protože si myslím, že sme nehráli vůbec špatně. Už se moc těším na přestupy, su zvědavý koho si nový trenér vyberea kdo bude odejit

Sven - 21/05/2017 - 13:06

Ty jo, jakto, ze nejde odesilat komentare v clancich? Nebo mi zas neco uniklo? Nevim no, ale k veci. Tak tedy, budu strucny. I trinacte misto by bylo pro nas za techto okolnosti uspech, proto preji dnes vsem at si zapas hlavne uziji

QooBo - 19/05/2017 - 18:50

Vraj mame zaujem o Badelja, Coquelina a Camacha .. to by boli celkom fajn posily

Joseph Dupleix - 17/05/2017 - 11:13

Naše rezerva bude hrát první dvojzápas o postup do Segundy s rezervou Celty Vigo (21. a 28. května).

Joseph Dupleix - 14/05/2017 - 14:01

h 2 postoupí do Segundy DivisiónTakže jestli chce Mestalla postoupit, musí vyhrát 3 dvojzápasy.Omlouvám se, že to je namačkaný a možná nepřehledný :O

Joseph Dupleix - 14/05/2017 - 13:59

Jenom bych doplnil info k rezervě.Jak přesně vypadá pavouk nevím, ale zkusím to zjednodušeně:1. fázeNejdříve čtvrtfinále týmů z 2.-4. místa -> z 12 týmů postoupí 6Mezitím se hraje semifinále týmů, které skončily na 1. místě -> ze 4 týmů 2 postupují do prvního finále (už mají jistý postup do Segundy División, ale ještě budou hrát o 1. místo) a 2 poražené týmy se přidají k postupujícím ze čtvrfinále2. fázeDruhé semifinále: 6 postupivších z čtvrtfinále týmů ze 2.-4. místa + 2 poražení ze semifinále týmů z 1. místa -> z 8 týmů postupují 4 týmyPrvní finále o 1 místo týmů z 1. místa -> už jen formalita, protože oba postupují3. fáze:Druhé finále 4 týmů ze který

Sven - 12/05/2017 - 21:14

jako ve vale :)

Sven - 12/05/2017 - 21:11

jo k te predpredchozi zprave jsem myslel nechat munira

Sven - 12/05/2017 - 20:11

Ta plzen je slaba jak caj

JamClide - 12/05/2017 - 11:38

Viagra American Express Sildenafil Purchase Online Cialis Economico Online Cialis Lilly Precio Shop Generic Propecia viagra Vente Cialis 20 Mg Prix Cialis France Pharmacie Getting Viagra Fast. Levitra 20 Mg Commenti

JEFFINHO - 12/05/2017 - 07:04

Tak u nás vítej. Na eurofotbalu někdo psal že se chce zbavit Alvese, Enza a Naniho tak su hoooodně zvědavý na přestupové okno

JaakkoPN - 11/05/2017 - 16:32

Toral

JaakkoPN - 11/05/2017 - 16:32

Marcelino Garcia Tiral bude novym trenerom Valencie.

JEFFINHO - 10/05/2017 - 12:36

Jenom jeden rok možná stráví ve Valencii Ezequiel Garay. Argentinský obránce přišel loni ze Zenitu Petrohrad a španělský klub se údajně nebrání jeho prodeji, aby získal finanční prostředky, zájem o fotbalistu už mají Inter Milán a Chelsea.

Woyta - 07/05/2017 - 17:37

Nebýt Jaumeho, už to mohlo být 2:2...

Lucas8 - 06/05/2017 - 20:37

Jaume dostane jako za odmenu za celosesezonni práci a loajatu moznost zachytat si posledni 3 zapasy v tomto rocniku. Lato posili Vcf Mestalla v boji o play off la liga2

Sven - 05/05/2017 - 13:17

munira neprodávat a koupit kevina de bruyna

Lucas8 - 04/05/2017 - 14:57

Munira za 12 urcite ne!!! Rodriga prodat a koupit fakt top utocnika klidne i starsiho ale goloveho konecne.... nemame od dob soldada strelce :@

Ingi - 04/05/2017 - 14:18

Munira osobně rád nemám, sice přispěl několika góly, ale z jeho herního projevu cítím, že ve Vale hrát nechce. Myslím, že za 12 Mega se nechá sehnat nějaký starší zkušenější útočník/křídleník, který přinese větší užitek :)

Ingi - 04/05/2017 - 14:18

Munira osobně rád nemám, sice přispěl několika góly, ale z jeho herního projevu cítím, že ve Vale hrát nechce. Myslím, že za 12 Mega se nechá sehnat nějaký starší zkušenější útočník/křídleník, který přinese větší užitek :)

Ingi - 04/05/2017 - 14:18

Munira osobně rád nemám, sice přispěl několika góly, ale z jeho herního projevu cítím, že ve Vale hrát nechce. Myslím, že za 12 Mega se nechá sehnat nějaký starší zkušenější útočník/křídleník, který přinese větší užitek :)

JEFFINHO - 03/05/2017 - 17:46

Tak pry nechame odejit Munira, protoze nechceme zaplatit 12M eur. Ja z jeho vykonu nadseny taky nejsu, ale uz sme x krat zaplatili vetsi prachy za vetsi drevaky..co si o tom myslite Vy?

AaronFAM - 01/05/2017 - 20:39

Hello. And Bye.

JEFFINHO - 29/04/2017 - 17:55

Parejoooooooooooo

JEFFINHO - 29/04/2017 - 17:09

Hrajem dobre

Kewell - 29/04/2017 - 12:33

tak dneska očekávám zajímavej zápas od začátku až do konce,Klidně muzeme udělat i nějakej bod, proti dobrejm týmům umíme zahrát :-) Amunt Valencia !!!!

Gaspa - 26/04/2017 - 22:19

škoda :o/

Kewell - 26/04/2017 - 21:48

tak zatím to je hodně špatnej vtip...věděl jsem že Parejo bude chybět ale že budem takhle marný to jsem nečekal

JEFFINHO - 26/04/2017 - 20:42

Nemáte nekdo HD stream???

Tryska - 26/04/2017 - 20:33

To mám jako hned vypnout ?!!

Ingi - 26/04/2017 - 14:07

Proti Sockám se vůbec nedaří, navíc mezi sepsáním a publikací článku se už odehrál zápas mezi Bilbaem a Eibarem. Bilbavo vyhrálo, takže odsunulo Socky až na 7 sedmé místo, takže tím pádem do zápasu půjdou ještě s větším chtíčem. Tím samozřejmě neříkám, že výhra je nemožná :) Určitě věřím, že bychom mohli konečně prolomit tu řadu porážek od Socek :)

JEFFINHO - 26/04/2017 - 13:56

Su na ten dnešní výkon zvědavý - minule to bylo o hovně a dnes bez Mangale a Pareja...snad mě mile překvapí a doma vyhrají

Jose.Enrique - 24/04/2017 - 14:13

Povinná četba pro všechny a pěkně mi na email napíšete čemu jste se (Vy neználkové) přiučili xD kdo se testu nezůčastní,nepojede do Vale 10 možná i 20 let lol

Jose.Enrique - 24/04/2017 - 14:11

https://www.novinky.cz/cestovani/evropa-a-stredomori/435584-valencie-spanelske-mesto-okouzli-minulosti-i-soucasnosti.html

lenar - 22/04/2017 - 15:06

Takovej klasickej zápas s Malagou, žádná velká zábava. I když nám to dnes nešlo fotbalově, tak ta bojovnost tam byla.

JEFFINHO - 22/04/2017 - 14:29

Dneska je to zatím pekna bida. Neslane, nemastne..nudny zapad

Joseph Dupleix - 21/04/2017 - 19:03

Chtěl bych trenéra, který by skloubil zapracování hráčů z akademie a kádr ještě vhodně doplnil + zbavil se naplavenin. Samozřejmě srdce je pro setrvání Vora, ale nemyslím si, že do toho půjde. Případně bych dal šanci Curro Torresovi nebo Barajovi, prostě někomu, kdo má ke klubu vztah, ale je jasné, že by to byl risk. Z těch 3 kandidátů bych asi nejradši bral Marcelina (s pozvednutím klubu už má zkušenosti). Hlavně doufám, že mendesoviny už jsme nechali za sebou a nový trenér si to bude moci poskládat, jak bude chtít.

Jenseny - 20/04/2017 - 23:26

Upřímně bych si přál setrvání Vora. Hrajeme pod ním pěkný fotbal, konečně si hráči na sebe začínají zvykat a ačkoli je to relativně nezkušený trenér (např. střídání ještě nevychytává), tak má v kabině podle mě obrovský respekt (jednou jsem ho viděl se šklebit a měl jsem taky v gatích :D). Navíc je to Netopýr. Nový trenér, byť sebelepší, by začal zase dělat čachry v sestavě, zase všechno by pro hráče bylo jinak a stejně si myslím, že po 4 neúspěšných měsících by měl tým pod rukou zase Voro. Jen škoda, že v té funkci pokračovat nechce.....

Lucas8 - 19/04/2017 - 09:49

Jenze tehdy to neslo objednat na oficialnich strankach a bylo to pres jedu zidackou agenturu. Ted to myslim bude vklidu. Ceny jsou stejne jako na miste ;)

Jose.Enrique - 18/04/2017 - 22:26

Vikac:neblázni a vůbec nekupuj lístky přes net,nebylo vyprodáno ani na Madrace nebo uefalonu,prostě si kup lístky přímo na Mestalle,nebo dopadneš jako Lucas,měl drahý lístky a na piču místo,když my s Jaakkem jsme na tom byli přesně naopak xD xD xD

Vikac - 18/04/2017 - 16:52

Ahoj. Začátkem května míříme ve 4 lidech do Španělska a rádi bychom zašli na zápas Valencia - Osasuna. Máte někdo osobní zkušenost s nákupem vstupenek z ČR přes internet před oficiální stránky klubu? Na co si dát pozor atd..? Díky

Lucas8 - 17/04/2017 - 20:59

Uvidime kdo bude.trener a koho privede... :S

Valencianista - 17/04/2017 - 13:36

A čo tak Quique Setién? Záujem o Boatenga by tak dával zmysel keďže sa so Setiénom dobre pozná...

Lucas8 - 16/04/2017 - 17:19

Orellana jestli mu to vydrzi tak to bude nakup desetileti za ty drobne...

Lucas8 - 16/04/2017 - 17:09

Rozhodci zatim pro nas nic nepiskl tak snad v druhem polocase. Neni to spatne ale chtelo to aspon jeden gol

jansosom - 16/04/2017 - 17:05

Hm zapas bez tempa zatial,cakal som viac od tohto zapasu,skor to vidim na vylucenie niektoreho naseho hraca,

ruty - 16/04/2017 - 16:17

Woyta: Hele ale ono to asi až tak nevadí, protože vidíš sám, že si toho někdo všiml až po týdnech.

Woyta - 16/04/2017 - 16:11

ruty: nene, nevim si spis s temi komentari rady...

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Dneska velmi pěkné utkání, obrana celkem šlapala, i když občas tam bylo okénko, ale Alves ukázal své...
Po každém zápase mám s to chutí vyhodit některého hráče za absolutně bídný výkon a dneska asi budu v...
Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__