Preview & Review
  • Registrace

Povinnost splněna. Osasuna odjíždí z Mestally s čtyřgólovým přídělem

Garay slaví svůj gólValencia v neděli odpoledne přivítala na svém stadionu poslední tým španělské La Ligy – Osasunu. I přes pár dobrých šancí soupeře nakonec Los Ché tento zápas zvládli. V prvním poločase dal dvě branky Garay, další dvě pak přidali v druhém dějství Zaza a Rodrigo. V poslední minutě utkání však na 4:1 korigoval hostující Olavide.

1. POLOČAS

Úvodní pětiminutovka byla ve vlažném tempu, ale pak si Soler vyměnil míč s Perézem, jehož nakonec poslal do vápna ve vyložené pozici, ale Peréz poslal míč do vybíhajícího brankáře.

V 11. minutě Soler vypíchnul míč obránci, jemuž jej krátce předtím nahrál. Vypíchnutý míč našel ve vápně Cancela, jehož střela z úhlu byla něco mezi střelou a hledáním hráče k tečování míče u zadní tyče. Nakonec míč skončil kus vedle branky.

V úvodu 15. minuty míč proskákal z levého křídla mezi obránci až na Sergio Leona, který měl dost času si na hranici velkého vápna zpracovat míč, který však vyslal následně vysoko nad branku Los Ché.

Ve 20. minutě se Gayá zkoušel „proháčkovat“ přes obránce do pokutového území, ale byl tvrdě zastaven. Penalta z toho nakonec nebyla, ale slibný přímý kop zahrál Dani Parejo k bližší tyči, ale Sirigu skvělým zákrokem zamezil míči ocitnout se v bráně. Netopýři ale vytěžili rohový kop. Parejův centr se dočkal dvou odrazů, než našel Naniho, který zkoušel z otočky vystřelit, ale místo toho z toho byla nahrávka na zadní tyč, kde Garay už pouze sklepnul míč do branky – 1:0.

Svůj tým zachránil ve 26. minutě Jaume Domenech. Centr z dlouhého přímého kopu našel v malém vápně nabíhajícího Fausta, jehož hlavičku k tyči parádně zachytil brankář domácího týmu!

Ve 30. minutě předvedli pěknou spolupráci Gayá a Zaza. První jmenovaný si po cestě z levého křídla udělal ve vápně dost prostoru, aby našel skrz uličku nabízejícího se Zazu, ten následně od svého kolegy dostal míč, který se pokusil napálit ve skluzu na branku, ale nakonec z toho byla kolize s Faustem, který se obětavě vrhnul do střely, a bylo z toho hranění, které jej donutilo střídat. Nahradit jej musel Miguel De las Cuevas.

Ani dva obránci nestačili na Sergio Leona, který ve 36. minutě naběhl na daleký nákop před pokutové území, kam se spolu s ním vraceli hned dva obránci Valencie, kteří mu však dovolili vystřelit. Jeho střela naštěstí nebyla nebezpečná a šla přímo do náruče Jaumeho.

Ve 38. minutě se po rohovém kopu usídlili Netopýři před brankou soupeře. K míči se dostal po přihrávce od Cancela Nani, ale dlouho rozmýšlel, co s ním, až nakonec udělal kličku a zkusil prověřit přízemní střelou pozornost Siriguho, jenž mu však jeho střelu zpoza velkého vápna chytil.

V úvodu 44. minuty byl opět při střele Nani, který si potáhl míč ve velkém vápně kolem několika obránců a nakonec našel skulinu ke střele, do které se však stejně přimotal jeden z hostujících hráčů a byl z toho rohový kop.

Ve 45. minutě zpracoval dlouhý nákop ve vápně soupeře Zaza, rozhlédl se a poslal míč z druhé vlny nabíhajícímu Garayovi, jenž bez přípravy vypálil míč ke vzdálenější tyči. Na toto byl Sirigu krátký a svojí druhou brankou Garay navýšil stav utkání na 2:0. Za stejného stavu byl o dvě minuty později odpískán konec první půle.

2. POLOČAS

První vzrušení druhé půle bylo plané, a to když v 52. minutě krásným dloubáčkem za obranu dopadl míč Zazovi na prsa. Tomu už nezbývalo, než jen míč sklepnout a z otočky poslat za brankáře, jenže rozhodčí odhalili a odpískali italskému střelci ofsajd.

Na konci 56. minuty měl na hlavě kontaktní gól Vujadinovic, který stál při rohovém kopu na správném místě, ale centr, který propadnul skrze několik hráčů až na jeho hlavu, nakonec přetavil ve střelu, která jen těsně minula branku domácích!

Valencia pro změnu zahrozila v 59. minutě, když odražený míč ve velkém vápně dopadával přímo před Gayu, který jej z úhlu z voleje napálil doslova na zadní tyč, kterou orazítkoval a vrátil se zpět do hry.

Hra nabírala na atraktivitě. O minutu později Serigo Leon kličkou obešel dva obránce, ale Jaume jeho následný pokus fantasticky vychytal!

Domácí se rozhodli vsadit na dravé mládí. Daniho Pareja tak nahradil v 69. minutě Rodrigo Moreno.

Už o minutu později Rodrigo splatil trenérovi důvěru. Po krásné nahrávce do běhu od Mangaly, se Rodrigo dokázal uvolnit a vyvézt míč do velkého vápna, poté našel přesnou nahrávkou volného Zazu, a ten už pouze „zametl“ míč do odkryté branky – 3:0!

V 75. minutě Montoya nahrával před branku z pravé strany hřiště a když se po míč natahoval brankář Sirigu, jeho spoluhráč Vujadinovic vložil do nahrávky nohu a přehodil tak vlastního brankáře. Míč dopadl přesně před brankovou čáru, kde číhal volný Rodigo, a ten těch pár centimetrů s míčem doslova došel do branky.

Netopýři dvojnásobně střídali v 78. minutě. José Gayá šel ze hry a místo něj šel na plac Santi Mina. Místo Solera pak šel do hry Medrán.

V 82. minutě se po přihrávce z 25 metrů pokusil střelou z otočky překvapit Nani, ale jeho tvrdý pokus jen těsně minul branku soupeře. Valencia kontrolovala hru, která se odehrávala především na polovině Osasuny.

Když už to vypadalo na klidný závěr, vypustila v poslední minutě nastavení domácí obrana snahy obrat o míč po levé lajně unikajícího Berengueze, který se dostal až do velkého vápna, kde nahrál pod sebe na nepokrytého Olavideho a ten přesnou ranou k tyči zakončil zápas brankou na 4:1.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 17/08/2017 - 14:08

Španělská a ostatní media stále zásobují infem, jak jsou přestupy skoro dojednané, ale stále ještě nic není oficiální.Takže vyčkáváme na oficiální oznámení a potom vydáme článek :)

JEFFINHO - 17/08/2017 - 13:08

Vietto udajne do Fiorentiny

duffman.sk - 17/08/2017 - 12:36

Gabriel Paulista se dva roky po přestupu z Villarrealu do Arsenalu vrátí do Španělska. Brazilský obránce má namířeno do Valencie, kluby jsou domluveny na odstupném pohybujícím se okolo jedenácti milionů eur.

jansosom - 14/08/2017 - 17:50

Suhlasim s nazorom Jose.Enrique,ze na pohare zial s tymto kadrom mozeme zabudnut,tipujem aj tuto sezonu okolo 10 miesta,ked sa nieco nezmeni v nakupovani hracov,tak zial o vyssich prieckach mozeme len snivat,kym tito mladi hraci dozreju a zacnes sa im darit tak nam ho vyfukne Barca,alebo Real,popripade ine velkokluby :(

martinpavlicekjr - 14/08/2017 - 17:43

Jedete někdo do Madridu kouknout na zápas s Realem?

Lucas8 - 14/08/2017 - 09:51

Spis je to o tom ze na tom spatnem hledma aspon neci dobreho. Nejake velke jmena jsem na přestupech stejne nikdy nedelali... villa silva mata alba joaquin atd atd u nas teprve delali jmeno... myslim si ze skauting mame dobry a hodne dobrou akademii. Souhlasim ze to letos asi na prvnich pet nebude ale myslim ze pod marcelinem se na to bude dat divat ikdyz se bude prohravat

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:38

Vidím to tak,že jsme na tom stejně jako Sparta,ale ta aspoň koupila nějaká JMÉNA,zkusili předkolo EL dostali na frak,to my si o pohárech můžeme tak 3-5 let nechat zdát,než to někomu dojde a kádr který se teď buduje se prostě vymění a zase znova dokolečka,jinými slovy lépe už bylo a vzpomínky dělají Valencii.

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:33

Lucas8 a Kewell,klucíííí proč mám úplně opačný názor a to že jsme ve velké a hrozně hluboké pi.i????Rád bych se pletl (pak bych se i klidně omluvil),ale tohle mužstvo má stejně jako v loni,tak na dvanacté místo a tohle přece od Valencie nemůže stačit.

Lucas8 - 12/08/2017 - 19:35

Taky mam ten pocit.... jak jsem videl marcelina pracovat na treninku a po tom co jsem mluvil s mistnima ve valenciii tak to vypada ze jdem dobrou cestou po delsi dobe

Kewell - 12/08/2017 - 10:16

Tak jsem koukal na sestřih ze včerejšího Trofeo Naranja, chce to jen zlepšit bránění standardek a ono to půjde. Sice zatím žádný velký posily letos, ale nějak mám z toho týmu dobrej pocit. Uvidíme

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Sven - 09/08/2017 - 00:51

Ja bych radsi dodge ...dodge viper

ruty - 08/08/2017 - 11:15

JEFFINHO má pravdu, po bitvě je každý generál, takže radši pomlč Svene. Nebo piš dopředu, co se chystáš vsadit :D

JEFFINHO - 07/08/2017 - 22:08

A ja sem si vcera dal k obedu svickovou a zalil to pivem...tvl koho to jako zajima???

Sven - 07/08/2017 - 20:16

tak vcera jsem vsadil na jablonec plzen 2 jihlava slovacko 10 a ostrava slavia praha 0 za 100 a vyhral jsem 1274

Morawa - 07/08/2017 - 12:14

Chori Dominguez se vrací do Španělska, bude další sezónu hrát ve druhé lize za Rayo :)

Sven - 04/08/2017 - 19:28

chybi tady jinak ten smajlik s tou cigaretou :D ;)

Sven - 04/08/2017 - 18:23

Kua tohleto musel byl zapas jak prase https://www.youtube.com/watch?v=hsQ9i5oyXas skoda ze jsem byl na nocni ale videl jsem pak hned rano zrychleny zaznam na ct4 a k tomu mi hralo dune rainbow to the stars :D ;)

Morawa - 04/08/2017 - 12:24

Marcelino nepočítá s Orellanou a do role kapitána má jasno, bude jím Parejo....

duffman.sk - 03/08/2017 - 15:14

Udajne Vale dostane 2.4 MIL EUR.Inak Marca pise ze sa je zaujem o Krychowiaka (za 22M).

JEFFINHO - 03/08/2017 - 14:25

Murillo by měl byt už náš, na pět let, za 13mil. eur ... nevíte za jakých podmínek odešel ten Negredo do Besiktase???

Morawa - 02/08/2017 - 16:31

Případně z PSG

Ingi - 02/08/2017 - 15:28

Je tomu tak, snad to urychlí nějaký nákup z Interu.

Morawa - 02/08/2017 - 12:36

Negredo už prý je hráčem Besiktase :@ :( :@

jansosom - 02/08/2017 - 09:32

No vidim to s Valenciou zase je to na zaplakanie,s tymto timom mozeme na pohare znova zabudnut,velke reci len a normalne posily nikde,skor oslabenie timu,ked uz nas americke timy porazaju tak to je smutne,aj ked sa jedna len o priatelsky zapas :(

duffman.sk - 01/08/2017 - 22:57

Jeison Murillo by se měl po dvou letech vrátit na Pyrenejský poloostrov. Na příchodu kolumbijského obránce milánského Interu pracuje Valencia, která by mohla dohodu oznámit do konce týdne,

Sven - 29/07/2017 - 13:24

Valencianista: no valencie je cerny kun ale tak nekdy jo

Valencianista - 29/07/2017 - 00:20

Sven - Tak keď máš tolko šťastia tak vsádzaj aj na Vale v lige xD

Sven - 28/07/2017 - 12:24

vcera jsem vsadil m. boleslav skenderbeu 1 aik stockholm braga 0 a sturm graz fenerbahce 2 za 100 a vyhral jsem 1003

Ingi - 27/07/2017 - 12:21

Já sleduju příchody a odchody, všechno pořád ve fázi spekulací, nic ofiko

JEFFINHO - 27/07/2017 - 09:36

Co nějaké příchody? Pořád nic?

Sven - 25/07/2017 - 21:36

dnes jsem vsadil fcsb plzen 0 a aek cska 2 za 100 a vyhral jsem 926

Joseph Dupleix - 20/07/2017 - 14:04

Tak snad se Sivera prosadí a budeme ho moci koupit zpátky.

Sven - 19/07/2017 - 21:45

tak naposledy co jsem vyhral na copa america 2015 v zakladni skupine druheho kola za 100 nebo 200 pres 1400 pak jsem sice delsi dobu nesazel jsem dnes vsadil na rosenborg dundalk 0 a kodan zilina 02 za 100 a vyhral jsem 1530

Valencianista - 19/07/2017 - 17:26

Čo sa týka Antonia Siveru, tak je to dobré rozhodnutie pre všetky 3 strany. Lenže ak zahviezdi v Alavese a bude tam chcieť aj ostať pričom ho Deportivo nebude chcieť predať, tak možno budeme lutovať že sme ho neposlali len na hosťovanie.

Lucas8 - 18/07/2017 - 19:44

Villalba je hodne specificky hrac. Uz loni nehral pripravu protoze trucoval kdyz jsme ho nechteli pustit do barcelony a letos by tomu mohlo byt podobne. Krouzi kolem nej jine kluby... podrobnosti nevim ale aktualne je porad netopyrem

Vlacho - 18/07/2017 - 15:11

zdravičko, mám dotaz, jak to je s Franem Villalbou, je ještě u nás? A jestli jo jaktože se nepřipravuje s áčkem?

Morawa - 17/07/2017 - 17:15

https://www.transfermarkt.de/statistik/vertragslosespielerDocela dobrá jména.... :)

duffman.sk - 17/07/2017 - 15:52

Yup, transfermarkt - Current market value: 5,00 Mill. € :(

Valencianista - 17/07/2017 - 14:56

No ak predali Diega za 300 tisíc tak nech ide celé vedenie do piče. Keby sa aspoň stal jednotkou Jaume....

MelvinSig - 17/07/2017 - 09:14

https://youtu.be/EBthD9jeCso

Jenseny - 17/07/2017 - 07:53

Přál bych jim Áčko, ale podle mě to je utopie....

Luky967 - 16/07/2017 - 21:26

Není náhodou ten problém s posilováním způsobený i finanční fair play vzhledem k tomu, že jsme se nedostali do žádných pohárů? Nevím, jak to přesně funguje... ;) Na druhou stranu hráči z rezervy se mi zatím hodně líbí v přátelácích :)

Valencianista - 16/07/2017 - 19:15

Už vidím ako si Bakkali namaže našu obranu na chleba hneď v prvom vzájomnom zápase

Lisandro - 16/07/2017 - 13:48

By me zajímalo, kdy představíme nejake posily ? Pořád jen prodáváme nebo pujcujeme a nikoho nekupujeme. Neříkalo se, že , když Lim nastoupil, že si budem moct dovolit hráče světové extratridy ? Ze začátku jsme dali miliony a teď nemáme ani peníz na nějaký nákup ? Není to divný ?

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 22:25

Kluci podali bojovnej výkon, skoro to ani nevypadalo na přátelák :) ten třetí gól byl naprostá paráda.

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:22

Jinak Alavés má zájem o Siveru,. Doufám, že ho vedení neprodá, protože by to byla další facka a Neto by potom musel chytat jako bůh.

JEFFINHO - 13/07/2017 - 21:21

Ty jo, zatím velice sympatický výkon...hrajem fakt dobře

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:17

je na youtubu:https://www.youtube.com/watch?v=IZv51FNv3Nc

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Dneska velmi pěkné utkání, obrana celkem šlapala, i když občas tam bylo okénko, ale Alves ukázal své...
Po každém zápase mám s to chutí vyhodit některého hráče za absolutně bídný výkon a dneska asi budu v...
Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__