Preview & Review
  • Registrace

Valencia pokračuje v úspěšné přípravě, zdolala i Werder Brémy

lato4954Netopýři se o víkendu představili na severu Německa a proti osmému týmu úplynulého ročníku Bundesligy vybojovali cenné vítězství 2:1, pod které se gólově podepsali Dani Parejo a Lato.

Úvodní sestava

Proti německému celku, v jehož základní sestavě se objevili i čeští hráči brankář Jiří Pavlenka a obránce Theodor Gebre Selassie, poslal Marcelino Garcia Toral základní sestavu ve složení brankář Jaume Domenech, pravý obránce Martin Montoya, stopeři Ruben Vezo a Javi Jimenez, levý obránce Jose Luis Gaya, pravý záložník Joao Cancelo, střední záložníci Alvaro Medran a Dani Parejo, levý záložník Carlos Soler a útočné duo Rodrigo a Simone Zaza. Kapitánskou pásku měl na rukávu Parejo, o kterém již nový trenér Netopýrů prohlásil, že s ním pro kapitánskou úlohu počítá i pro nadcházející sezónu 2017/2018.

1. poločas

Valencia zápas začala absolutní kontrolou na míči a k první šanci se propracovala díky standardní situaci ve 4. minutě, kdy Dani Parejo z volného přímého kopu nehledal spoluhráče v pokutovém území, ale pokusil se přímo ohrozit Pavlenkovu branku. Záložník Los Che však mířil těsně vedle, takže český gólman nemusel zasahovat. Ovšem jak se později ukázalo, Parejo se v tuhle chvíli teprve zastřeloval. Ale nepředbíhejme. Nedlouho po úvodní šanci Valencie totiž zahrozil i domácí celek, který se rovněž snažil využít volného příkopu. Exekutor Werderu dokonce v 6. minutě donutil Jaumeho k zákroku, kterým míč odvrátil na rohový kop. Ten však německý celek nevyužil. Úvodní šance Werderu však přinesla změnu ve vývoji zápasu, kdy se najednou aktivnějším celkem stali domácí hráči. Netopýři běhali většinou bez míče na kopačkách, ale vážnějším šancím čelit nemuseli. A taky když se na opačné straně hřiště po souboji dvou osmiček ocitl na zemi valencijský Medran, postavil se ve 21. minutě Parejo znovu k exekuci volného přímého kopu. A ač se Pavlenka v domácí brance natahoval jak nejvíc to šlo, míči v cestě do sítě zabránit nedokázal. Největší šanci na vyrovnání měl Augustinsson, ale valencijská obrana dokázala jeho pokus zblokovat a udržela tak poločasové vedení 1:0.

2. poločas

Pro začátek druhé půle provedl Marcelino pouze dvě změny ve svém kádru, po poločasové přestávce se na hřišti objevil Nacho Gil, který vystřídal Cancela, a gólman Neto, který vystřídal samozřejmě Jaumeho. Po změně stran začali aktivnějším pojetím hry hráči Werderu, obránci Valencie museli několikrát řešit ošemetné situace ve vlastním pokutovém území odkopem co nejdál od vlastní svatyně. Kolem 60. minuty nastalo velké střídání v oou týmech, za Valencii šli na hrací plochu Lato (za Gayu), Santi Mina (za Zazu), Fabian Orellana (za Rodriga), Nacho Vidal (za Montoyu), Nando (za Solera). V 68. minutě mohl vedení Netopýrů navýšit Nacho Gil, ale míč poslal pouze doprostřed branky, kde byl připraven domácí gólman Zetterer. V 72. minutě zkoušel své střelecké štěstí Santi Mina, který na bránu poslal lehký oblouček z celkem velké dálky, ale míč mezi tři tyče nenasměroval. A tak když se valencijským hráčům nepodařilo gólově odskočit, přišla v 74. minutě povedená akce domácího výběru, na jejímž konci byl na 1:1 skórující Kruse. Následně Marcelino přikročil k poslední sérii střídání a na hřiště zamířili Aymen Abdennour (za Jimeneze), Nemanja Maksimovic (za Pareja) a Eugeni Valderrama (za Medrana). Jediným valencijským hráčem, který na hřišti strávil proti Werderu plný počet minut, byl stoper Ruben Vezo. Když už se zdálo, že zápas míří k remízovému výsledku, tak Netopýři vybojovali ve středu pole balón, který následně dostali až do domácího pokutového území, konkrétně Santi Mina se tlačil do zakončení. Sám galicijský útočník byl sice neúspěšný, ale míč se odrazil přímo k Latovi, kterému již nedělalo problém připsat si první gól za seniorský výběr Los Che. Gól valencijského levého beka na 2:1 byl nakonec i gólem vítězným a stanovujícím konečnou podobu skóre.

Resumé

Po soupeřích ze Švýcarska, Portugalska, USA a Anglie si tedy valencijští Netopýři v předsezónní přípravě před sezónou 2017/2018 poradili i s německým celkem. V šestém utkání si připsali páté vítězství, dosud podlehli pouze New York Cosmos v utkání hraném v Kanadě. Teprve podruhé v přípravě Los Che neudrželi čisté konto, poprvé inkasoval brazilský gólman Neto (předchozí dva góly, které Valencia dosud obdržela, inkasoval Jaume).

Od chvíle, kdy se k týmu připojili i hráči, kteří měli vlivem reprezentačních povinností prodlouženou dovolenou, sehrála Valencia dva zápasy a trenér Marcelino v obou nasadil totožnou základní jedenáctku, respektive desítku, neboť zatímco proti Bournemouthu stál mezi třemi tyčemi od úvodu Neto, tak zápas s Werderem zahájil Jaume. Hráči v poli však nastoupili od úvodního hvizdu totožní. V obraně tedy čtveřice Montoya, Vezo, Jimenez a Gaya, v záloze čtveřice Cancelo, Medran, Parejo a Soler a v útoku dvojice Rodrigo a Zaza. Lze tak předpokládat, že již sledujeme rýsující se základní sestavu trenéra Marcelina pro blížící se sezónu. Některých změn se nejspíš dočkáme. Pokud uzdravený Garay z Valencie neodejde, tak samozřejmě bude mít místo v základní sestavě. Podobně pokud naopak v závěru přestupového období přijdou Murillo, Kondogbia či Krychowiak, tak je těžko bude Marcelino využívat jen jako žolíky. Základní kostru týmu nám však již nejspíš Marcelino odhaluje.

Před ligou bude již jen Trofeo Naranja

Předpoklady ohledně sestavy se zase o něco více potvrdí či naopak mírně vyvrátí již tento týden v pátek, tedy 11. srpna 2017. Tento den se Valencia poprvé v rámci letošní předsezónní přípravy představí před vlastními diváky doma na Mestalle, čili na programu je Trofeo Naranja. Tradiční valencijský „turnaj“, kde bude letos soupeřem domácích Netopýrů italský celek Atalanta Bergamo. Před utkáním proběhne tradiční představování hráčů prvního týmu, což však neznamená, že někdo z představených nemůže do konce přestupového období odejít. Uvidíme, zda se v pátek večer ochozům Mestally představí ještě nějaká nová posila nebo jestli i nadále budou nováčky pouze srbský záložník Nemanja Maksimovic a brazilský gólman Neto.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 17/08/2017 - 14:08

Španělská a ostatní media stále zásobují infem, jak jsou přestupy skoro dojednané, ale stále ještě nic není oficiální.Takže vyčkáváme na oficiální oznámení a potom vydáme článek :)

JEFFINHO - 17/08/2017 - 13:08

Vietto udajne do Fiorentiny

duffman.sk - 17/08/2017 - 12:36

Gabriel Paulista se dva roky po přestupu z Villarrealu do Arsenalu vrátí do Španělska. Brazilský obránce má namířeno do Valencie, kluby jsou domluveny na odstupném pohybujícím se okolo jedenácti milionů eur.

jansosom - 14/08/2017 - 17:50

Suhlasim s nazorom Jose.Enrique,ze na pohare zial s tymto kadrom mozeme zabudnut,tipujem aj tuto sezonu okolo 10 miesta,ked sa nieco nezmeni v nakupovani hracov,tak zial o vyssich prieckach mozeme len snivat,kym tito mladi hraci dozreju a zacnes sa im darit tak nam ho vyfukne Barca,alebo Real,popripade ine velkokluby :(

martinpavlicekjr - 14/08/2017 - 17:43

Jedete někdo do Madridu kouknout na zápas s Realem?

Lucas8 - 14/08/2017 - 09:51

Spis je to o tom ze na tom spatnem hledma aspon neci dobreho. Nejake velke jmena jsem na přestupech stejne nikdy nedelali... villa silva mata alba joaquin atd atd u nas teprve delali jmeno... myslim si ze skauting mame dobry a hodne dobrou akademii. Souhlasim ze to letos asi na prvnich pet nebude ale myslim ze pod marcelinem se na to bude dat divat ikdyz se bude prohravat

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:38

Vidím to tak,že jsme na tom stejně jako Sparta,ale ta aspoň koupila nějaká JMÉNA,zkusili předkolo EL dostali na frak,to my si o pohárech můžeme tak 3-5 let nechat zdát,než to někomu dojde a kádr který se teď buduje se prostě vymění a zase znova dokolečka,jinými slovy lépe už bylo a vzpomínky dělají Valencii.

Jose.Enrique - 13/08/2017 - 13:33

Lucas8 a Kewell,klucíííí proč mám úplně opačný názor a to že jsme ve velké a hrozně hluboké pi.i????Rád bych se pletl (pak bych se i klidně omluvil),ale tohle mužstvo má stejně jako v loni,tak na dvanacté místo a tohle přece od Valencie nemůže stačit.

Lucas8 - 12/08/2017 - 19:35

Taky mam ten pocit.... jak jsem videl marcelina pracovat na treninku a po tom co jsem mluvil s mistnima ve valenciii tak to vypada ze jdem dobrou cestou po delsi dobe

Kewell - 12/08/2017 - 10:16

Tak jsem koukal na sestřih ze včerejšího Trofeo Naranja, chce to jen zlepšit bránění standardek a ono to půjde. Sice zatím žádný velký posily letos, ale nějak mám z toho týmu dobrej pocit. Uvidíme

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Morawa - 09/08/2017 - 15:38

Tak v Turecku proti sobě dva exValencijský útočníci- Soldado do Fenerbahce

Sven - 09/08/2017 - 00:51

Ja bych radsi dodge ...dodge viper

ruty - 08/08/2017 - 11:15

JEFFINHO má pravdu, po bitvě je každý generál, takže radši pomlč Svene. Nebo piš dopředu, co se chystáš vsadit :D

JEFFINHO - 07/08/2017 - 22:08

A ja sem si vcera dal k obedu svickovou a zalil to pivem...tvl koho to jako zajima???

Sven - 07/08/2017 - 20:16

tak vcera jsem vsadil na jablonec plzen 2 jihlava slovacko 10 a ostrava slavia praha 0 za 100 a vyhral jsem 1274

Morawa - 07/08/2017 - 12:14

Chori Dominguez se vrací do Španělska, bude další sezónu hrát ve druhé lize za Rayo :)

Sven - 04/08/2017 - 19:28

chybi tady jinak ten smajlik s tou cigaretou :D ;)

Sven - 04/08/2017 - 18:23

Kua tohleto musel byl zapas jak prase https://www.youtube.com/watch?v=hsQ9i5oyXas skoda ze jsem byl na nocni ale videl jsem pak hned rano zrychleny zaznam na ct4 a k tomu mi hralo dune rainbow to the stars :D ;)

Morawa - 04/08/2017 - 12:24

Marcelino nepočítá s Orellanou a do role kapitána má jasno, bude jím Parejo....

duffman.sk - 03/08/2017 - 15:14

Udajne Vale dostane 2.4 MIL EUR.Inak Marca pise ze sa je zaujem o Krychowiaka (za 22M).

JEFFINHO - 03/08/2017 - 14:25

Murillo by měl byt už náš, na pět let, za 13mil. eur ... nevíte za jakých podmínek odešel ten Negredo do Besiktase???

Morawa - 02/08/2017 - 16:31

Případně z PSG

Ingi - 02/08/2017 - 15:28

Je tomu tak, snad to urychlí nějaký nákup z Interu.

Morawa - 02/08/2017 - 12:36

Negredo už prý je hráčem Besiktase :@ :( :@

jansosom - 02/08/2017 - 09:32

No vidim to s Valenciou zase je to na zaplakanie,s tymto timom mozeme na pohare znova zabudnut,velke reci len a normalne posily nikde,skor oslabenie timu,ked uz nas americke timy porazaju tak to je smutne,aj ked sa jedna len o priatelsky zapas :(

duffman.sk - 01/08/2017 - 22:57

Jeison Murillo by se měl po dvou letech vrátit na Pyrenejský poloostrov. Na příchodu kolumbijského obránce milánského Interu pracuje Valencia, která by mohla dohodu oznámit do konce týdne,

Sven - 29/07/2017 - 13:24

Valencianista: no valencie je cerny kun ale tak nekdy jo

Valencianista - 29/07/2017 - 00:20

Sven - Tak keď máš tolko šťastia tak vsádzaj aj na Vale v lige xD

Sven - 28/07/2017 - 12:24

vcera jsem vsadil m. boleslav skenderbeu 1 aik stockholm braga 0 a sturm graz fenerbahce 2 za 100 a vyhral jsem 1003

Ingi - 27/07/2017 - 12:21

Já sleduju příchody a odchody, všechno pořád ve fázi spekulací, nic ofiko

JEFFINHO - 27/07/2017 - 09:36

Co nějaké příchody? Pořád nic?

Sven - 25/07/2017 - 21:36

dnes jsem vsadil fcsb plzen 0 a aek cska 2 za 100 a vyhral jsem 926

Joseph Dupleix - 20/07/2017 - 14:04

Tak snad se Sivera prosadí a budeme ho moci koupit zpátky.

Sven - 19/07/2017 - 21:45

tak naposledy co jsem vyhral na copa america 2015 v zakladni skupine druheho kola za 100 nebo 200 pres 1400 pak jsem sice delsi dobu nesazel jsem dnes vsadil na rosenborg dundalk 0 a kodan zilina 02 za 100 a vyhral jsem 1530

Valencianista - 19/07/2017 - 17:26

Čo sa týka Antonia Siveru, tak je to dobré rozhodnutie pre všetky 3 strany. Lenže ak zahviezdi v Alavese a bude tam chcieť aj ostať pričom ho Deportivo nebude chcieť predať, tak možno budeme lutovať že sme ho neposlali len na hosťovanie.

Lucas8 - 18/07/2017 - 19:44

Villalba je hodne specificky hrac. Uz loni nehral pripravu protoze trucoval kdyz jsme ho nechteli pustit do barcelony a letos by tomu mohlo byt podobne. Krouzi kolem nej jine kluby... podrobnosti nevim ale aktualne je porad netopyrem

Vlacho - 18/07/2017 - 15:11

zdravičko, mám dotaz, jak to je s Franem Villalbou, je ještě u nás? A jestli jo jaktože se nepřipravuje s áčkem?

Morawa - 17/07/2017 - 17:15

https://www.transfermarkt.de/statistik/vertragslosespielerDocela dobrá jména.... :)

duffman.sk - 17/07/2017 - 15:52

Yup, transfermarkt - Current market value: 5,00 Mill. € :(

Valencianista - 17/07/2017 - 14:56

No ak predali Diega za 300 tisíc tak nech ide celé vedenie do piče. Keby sa aspoň stal jednotkou Jaume....

MelvinSig - 17/07/2017 - 09:14

https://youtu.be/EBthD9jeCso

Jenseny - 17/07/2017 - 07:53

Přál bych jim Áčko, ale podle mě to je utopie....

Luky967 - 16/07/2017 - 21:26

Není náhodou ten problém s posilováním způsobený i finanční fair play vzhledem k tomu, že jsme se nedostali do žádných pohárů? Nevím, jak to přesně funguje... ;) Na druhou stranu hráči z rezervy se mi zatím hodně líbí v přátelácích :)

Valencianista - 16/07/2017 - 19:15

Už vidím ako si Bakkali namaže našu obranu na chleba hneď v prvom vzájomnom zápase

Lisandro - 16/07/2017 - 13:48

By me zajímalo, kdy představíme nejake posily ? Pořád jen prodáváme nebo pujcujeme a nikoho nekupujeme. Neříkalo se, že , když Lim nastoupil, že si budem moct dovolit hráče světové extratridy ? Ze začátku jsme dali miliony a teď nemáme ani peníz na nějaký nákup ? Není to divný ?

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 22:25

Kluci podali bojovnej výkon, skoro to ani nevypadalo na přátelák :) ten třetí gól byl naprostá paráda.

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:22

Jinak Alavés má zájem o Siveru,. Doufám, že ho vedení neprodá, protože by to byla další facka a Neto by potom musel chytat jako bůh.

JEFFINHO - 13/07/2017 - 21:21

Ty jo, zatím velice sympatický výkon...hrajem fakt dobře

Joseph Dupleix - 13/07/2017 - 21:17

je na youtubu:https://www.youtube.com/watch?v=IZv51FNv3Nc

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Dneska velmi pěkné utkání, obrana celkem šlapala, i když občas tam bylo okénko, ale Alves ukázal své...
Po každém zápase mám s to chutí vyhodit některého hráče za absolutně bídný výkon a dneska asi budu v...
Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__