Preview & Review
  • Registrace

Souboj na špici se Sevillou

vcfsev5016Predikce o možném postupu na druhé místo v dosavadní tabulce se vyplnila. První místo stále drží Barcelona s náskokem 4 bodů. Situace na druhém a nižším umístění je stále velmi vyrovnána, kdy pouhé jedno zaváhání může znamenat propad o několik příček. Svoje výborné postavení si bude Valencia muset bránit v zápase se Sevillou v sobotu od 18:30.

Z valencijského tábora

Líbivé druhé místo, druhý nejproduktivnější tým v lize, to jsou dvě hodnocení patřící Netopýrům. V nadcházejícím kole můžou přeskočit Valencii tři týmy v případě ztráty bodů. Jedním z nich je právě sobotní soupeř. Potom Atletico Madrid, které se utká s Celtou Vigo. Třetím týmem je Real Madrid, který vyzve na souboj Eibar.

V minulém zápase jsme sice byli svědky neobvyklé kanonády, ale co se týče žebříčku střelců, tak k výrazným změnám nedošlo, jelikož všech 6 branek Los Che se rozdělilo mezi 6 hráčů. Na prvním místě v La Lize mezi střelci je stále Messi už s 11 góly, za ním následuje dvojice Zaza a Bakambu, oba se 7 zásahy, a dále trio Rodrigo, Sanabria a Maxi Gómez s 5 zásahy. Ve statistice asistencí momentálně patří prvenství ex-valencijskému Guardadovi se 6 asistencemi. Soler a Guedes se dělí o třetí místo se 4 finálními přihrávkami.

Žádné zásadní změny v základní jedenáctce očekávané nejsou. Jednou menší změnou je akorát návrat Martina Montoyi, místo kterého minulé utkání odehrál Nacho Vidal, který se nezúčastnil posledního tréninku, ale podle slov medií se nejedná o nic závažného. Dalším chybějícím hráčem na uvedeném tréninku byl Jaume Domenech. Naopak pozitivní zprávou je návrat Fabiana Orellany z marodky, který na svoje jméno zaslechl ihned několik pozitivních slov ze strany trenéra Marcelina.

V osmnáctce nominovaných pro sobotní utkání nejsou Rober Ibanez, Ruben Vezo, Fabián Orellana a Nacho Vidal, který se bude pár dní zotavovat. Jaume Domenech je připraven k zápasu. Kompletní výčet nominovaných: Neto, Jaume, Montoya, Garay, Paulista, Murillo, Lato, Gaya, Makimovic, Parejo, Soler, Kondogbia, Nacho Gil, Guedes, Andreas, Rodrigo, Zaza, Mina.

Z tábora soupeře

Zatímco poslední dva ročníky Los Che předváděli neuspokojivé výsledky, tak Sevilla bojovala o přední pozice a zajistila si postup do evropských pohárů. I v letošním ročníku vstoupila do sezóny dobře a po osmi kolech jí náleží 5. místo se ziskem 16 bodů po pěti vítězstvích, jedné remíze a dvou prohrám. Doposud z vlastní sítě brankář lovil 4 míče, kdežto do soupeřovy branky padlo míčů 9. V Lize mistrů, ve skupině E, jim náleží po třech utkání místo třetí. V úterý zaznamenali vysokou prohru na půdě soupeře 5:1 se Spartakem Moskva.

V letošním ročníku Sevilla nenalezla žádného střeleckého tahouna týmu. I když disponuje v ofenzívě hráči, kteří nesou na zádech známá jména jako Nolito, Jesus Navas, Luis Muriel, Ben Yedder, Pablo Sarabia a Joaquín Correa. Momentálně se manažer Eduardo Berizzo nepotýká jen s nízkou produktivitou týmu, ale i s absencí kapitána Nicolase Pareji, který zastává post stopera a Stevena N’Zonziho, který je klíčovým záložníkem hrajícím podobný styl hry jako valencijský Kondogbia.

Vzájemné zápasy

Valencii a Sevillu můžeme považovat za velké rivaly v posledních letech, kde poměr vítězství – remízy – prohry je srovnatelný. Poslední vzájemné měření sil skončilo bezbrankovou remízou. V sobotu hraje do karet Valencii fakt, že v letošním ročníku ještě neokusili prohru. Na druhou stranu Sevilla z osmi utkání neinkasovala ani jednu branku v pěti případech.

Základní informace

Valencia CF – FC Sevilla; 9. kolo La Ligy, sobota 21.10. 2017 v 18:30

Předpokládané sestavy

Valencia: Neto, Montoya, Garay, Murillo, Gaya, Guedes, Kondogbia, Parejo, Soler, Zaza, Rodrigo

Sevilla: Rico, Carole, Lenglet, Kjaer, Corchia, Pizzaro, Banega, Vazquez, Correa, Ben Yedder, Navas

Přihlášení

Chatbox

Gudweks - 26/04/2018 - 12:10

Propecia Generique Discount Real On Line Elocon Tablet Medicine Overseas Mastercard cialis Secure Generic Elocon 0.1% In Germany

Keleagego - 26/04/2018 - 01:16

Viagra Cialis Generico п»їcialis Levitra 20mg 8 Stuck Preisvergleich

Keleagego - 25/04/2018 - 17:35

Generic Viagra 50 Mg Cheap For Sale Generic 120mg Sildenafil Keflex Products online cialis Fluoxetine Fluoxetinum Genuine Viagra Cheap

Keleagego - 25/04/2018 - 04:54

Order Tamoxifen Online Commander Viagra cialis from canada Cialis Kaufen Internet Nuevo Hora Para Tomar Propecia

Keleagego - 24/04/2018 - 21:42

Mavidol cialis How Do A Zithromax Capsule Look

JEFFINHO - 23/04/2018 - 13:52

Cancelo udajne podepsal v Interu na 4roky...tak a ted chci videt stejne zpravy o nas a Kondogbiovi

venab - 22/04/2018 - 21:36

zdravím, měl by někd zájem o krásnou vlajku VCF koupeno během superpohar08 na Mestalle? vodnikk @ seznam.cz

Keleagego - 22/04/2018 - 14:41

Zithromax For Oral Suspension online pharmacy Tadalafil 20 Mg Softgel Discount Viagra Pills

Keleagego - 22/04/2018 - 01:54

Package Insert Amoxicillin Can I Buy Synthroid Online cialis generic Buy Clomid In Uk Keflex For Staph

Lucas8 - 21/04/2018 - 16:33

lepsi link http://extremotvplay.com/en-vivo/directv-sports.php

Lucas8 - 21/04/2018 - 16:17

link http://capoliga79.blogspot.cz/2018/03/capo2.html

Lucas8 - 21/04/2018 - 16:13

pojdem Celta je bez Aspase polovicni... coz se da rict i o nas bez Pareja ale tak snad...

Harakant - 20/04/2018 - 11:20

Nechápem tú zostavu... Už ide do tuhého... Finiš sezóny je skoro tu a Marcelino zavalí takúto zostavu? Nebyť tej prehry, tak máme narovnako body s Real Madrid a už len trojbodové manko na Atletico Madrid... :(

holm-x - 18/04/2018 - 20:41

A famozní Montoya. Po sezoně hostující hráči odejdou a toto bude standart. Čeká nás dost práce.

JEFFINHO - 18/04/2018 - 20:24

Ja opravdu nechapu proc chteji koupit nuloveho Perreiru...a co dela v zakladu minusovy Vietto to mi hlava taky nebere..to muzem hrat rovnou v deseti...k tomu se pridal neviditelny Maksimovic, spatne branici Murillo a rozhodci ktery nevi co ma piskat a vypada to jak to vypada

holm-x - 18/04/2018 - 20:06

Sakra pošli tam normální sestavu. Tenhle soubor si ani neškrtne.....

JEFFINHO - 14/04/2018 - 17:08

Zatim hrajem dost dobre...ale z tolika sanci se proste musi dat gol, kor na Camp Nou

Daupe - 09/04/2018 - 11:21

ahoj

Harakant - 08/04/2018 - 19:31

Real s Atleticom dnes remozovali!!! :O Los Che to dnes musia dať a ŠUP na tretie miesto :) AMUNT

Harakant - 06/04/2018 - 21:46

Neviem, či som dobre zahliadol... Ale dnes pred odchodom do mesta som len zahliadol na sociálnej siete správu ohľadom Guedesa a 35 miliónov €... Nevie niekto niečo bližšie???

JEFFINHO - 01/04/2018 - 17:04

...no zatim i ten vykon je takovy aprilovy...

Bembli - 01/04/2018 - 13:38

Tak co sejdeme se v Plzni ? :D snad seženu lítky, docela se těším :D

Woyta - 01/04/2018 - 12:08

Osobni zkusenost s tim nemam, ale dle informaci od jinych co to vyuzili ti to prijde na mail a ty to iba vytlacis.

aimardj - 01/04/2018 - 11:42

Diky za radu. Tieto 2 moznosti som vybral aj ja. Lebo inym strankam neverim. A nevies nahodou ako to chodi na tej stranke valencie ? Ci listky poslu na mail alebo postou ?

Woyta - 01/04/2018 - 11:20

ahoj, tak to ti tajně závidím. Také mne čeká rozlučka se svobodou, ale bohužel ne ve Valencii. Na Getafe určitě nebudou před zápasem vyprodané, takže doporučuji zajít odpoledne na pokladny a osobně koupit. Pokud máš i tak obavy, Případně lze i online, přes oficiálního distributora, ale lístky teprve začnou prodávat až cca týden před zápasem. Lístky ti nebudou posílat, ale vytiskneš si je. Link zde: http://en.valenciacf.com/ver/1002/buy-tickets-online.html

aimardj - 01/04/2018 - 11:09

Caute. Potreboval by som poradit. Mam rozlucku zo slobodu vo Valencii a chcel by som kuknut aj zapas. Valencia-Getafe. Kde mam kupit lisky ? Myslite ze by mi do 2 tyzdnov prisli lisky ? Ak ano aka stranka ? Alebo radsej az na mieste ?

Sven - 30/03/2018 - 13:44

hele a podsem tady tady mam spiciho jezise i s vojakama :)

JaakkoPN - 26/03/2018 - 11:22

Ale Jose nebud na chlapca zly...mozno je len fanusikom Emeryho heh

Jose.Enrique - 25/03/2018 - 09:59

Sven no tvl.Ty si marný,tady si na stránce klubu Valencia CF,ne někde i slimejšů v Abu Dhabí,vůbec nechápu proč nás informuješ o tom co se děje v tom uměle vytvořeném klubu,který ani z ropou nedokázal NIC,tedy pokud nepočítám Ligue 1,což je liga opravdu na "úrovni"

Sven - 24/03/2018 - 21:51

l nebo nabil zase jak chcete jen na dno dzeka

Sven - 24/03/2018 - 21:49

PSG v létě vymění kouče, prozradil MeunierO tom, že kouč Unai Emery by v létě mohl opustit Paris Saint Germain se od vyřazení klubu v osmifinále Ligy mistrů mluví takřka neustále. Tentokrát to ale prohlásil přímo jeden z hráčů PSG. "V létě dojde v PSG k mnoha změnám, včetně kouče," prohlásil během reprezentačního srazu Belgičan Thomas Meunier a slova okamžitě převzala řada francouzských médií včetně L'Equipe. Emery s klubem ve své první sezóně vyhrál domácí pohár i ligový pohár. Letos může obě trofeje obhájit a přidat i ligový triumf. (dailymail.co.uk)to jsou jenom kecy nebo zvasty jak chcete nejake zbloudile, poblouznene dusicky, belgicani jsou nejlepsi ve fotbale, ale odsad pocad, asi si dal pulku do nosa a da

JaakkoPN - 23/03/2018 - 21:07

Rodrigo dava gol Nemecku

Ingi - 16/03/2018 - 21:37

Ano, na oba přáteláky. Proběhnou 23. a 27. března

JaakkoPN - 16/03/2018 - 18:30

Dani Parejo vraj premierovo v nominacii Španielska na zapasy proti Nemecku a Argentine ?

Joseph Dupleix - 16/03/2018 - 15:11

To vypadá dost blbě. Aderlan odehrál v Sao Paolu 8 minut a Abdennour v Marseille taky zrovna nezáří, takže se u nich uplatnění opce očekávat nedá + ten Nani. Dá se očekávat, že Orellanu vykoupí Eibar a Cancela Inter. Jinak bída.

JEFFINHO - 15/03/2018 - 08:35

Tak prej nakonec Kondogbiu vykoupime (zdroj EF)..to by byla parada!!! Docela bych uvital nejaky clanek o nasich hracich na hostovani a jak to vypada s uplatnenim opci (napr sem cetl, ze Naniho Lazio nevykoupi a my se ho budem snazit prodat do Ciny...)

Sven - 13/03/2018 - 14:42

villa gol v nedeli

Harakant - 12/03/2018 - 20:28

A prečo sú dortmunďáci hajzli :D :D :D

Harakant - 12/03/2018 - 20:28

A prečo sú dortmunďáci hajzli :D :D :D

Sven - 12/03/2018 - 19:01

ten dortmund to jsou hajzlicci :)

Orven - 12/03/2018 - 13:53

ahoj

Harakant - 10/03/2018 - 22:01

Mimo reč... Minule som tu zachytil diskusiu ohľadom vstupeniek na zápasy a podobne.Náhodou nejaký "výlet" spojený so zápasom sa nekonali v minulosti?Len tak pre info xD

Harakant - 10/03/2018 - 21:58

Nebyť tej sérií prehier, tak Valencia by mohla byť aj vyššie :)Ale, ak už Netopiere nezaváhajú a súperi áno :S ...Tak na konci sezóny to môže vyzerať aj inak :P

Jenseny - 10/03/2018 - 18:15

Rodrigo se hezky rozehrál... kdo by to do něj ještě před dvěma lety řekl... :D

Jose.Enrique - 10/03/2018 - 17:42

Tak jestli vyhrajeme u těch blbečků v Seville,tak příští rok hrajeme ligu mistrů.

Syphoon - 09/03/2018 - 07:56

Čelt jsem to, ale to bude nějakej blaf! Tedka mu to tam sice nepadá, ale i tak hraje dobře!

Santi - 07/03/2018 - 22:22

Taky se smeju, to není normální

JEFFINHO - 07/03/2018 - 21:04

Prej chceme prodat Zazu a ze ho pustime za 5mega...wtf? Opet nas klasicky nakup za draho / prodej za levno???

Santi - 06/03/2018 - 18:14

Tak prej na Goncala nebudou prachy, prý se bude jednat o dalším ročním hostování..., což je asi utopie, jelikož PSG potřebuje prodávat..., zdroj eurofotbal

Santi - 06/03/2018 - 16:10

Šak Cancelo 35M a Kondogbia 25M, tak 10 ještě zbyde..ať šetrří na Guedese.., třeba za 40 nebo 45 nám ho prodají

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__