Preview & Review
  • Registrace

Valencia si pohlídala postup, Zaragozu porazila 4:1

Mina dal dvě brankyValencia si v odvetě Copa del Rey bez problémů poradila s druholigovou Zaragozou a k výsledku 2:0 z venkovního zápasu nyní přidala vítězství 3:0 z Mestally. Netopýři měli zápas pod kontrolou a doplnili jej o dva góly Santiho Miny, jeden gól Ibaneze a jeden gól Veza.

1. POLOČAS

Ve 4. minutě využil Araujo krkolomné rozehrávky domácích a před hranicí velkého vápna soupeře se dostal k míči, který následně poslal mimo branku.

Poté už kontrolovala hru hlavně Valencia, ale až v 10. minutě zahrozila, když po nahrávce do vápna Zaragozy z úhlu Lato chtěl nahrát ke značce pokutového kopu nabíhajícímu Minovi, ale v poslední chvíli vložil do přihrávky nohu jeden z obránců.

V 17. minutě se připomněli hosté, když po centru do vápna musel následnou střelu Buffa ramenem odrazit na rohový kop Rodrigo. Z následného rohu hlavičkoval na zadní tyči Araujo, ale přestřelil branku Los Ché.

O dvě minuty později vzal na sebe útočnou akci Pereira, když si stáhnul míč podél velkého vápna Zaragozy a pak tvrdou střelou vyprášil rukavice pozorného gólmana Ratóna.

Ve 21. minutě dostal pěkně míč do vápna za obránce Zaza, jenž si seběhnul před brankáře, kterého si položil, ale v momentě, kdy se chystal zakončit do odkryté branky, byl napadán obráncem Grippem, načež upadnul na zem v žádosti o penaltu, které nebylo vyhověno.

V úvodu 29. minuty se domácí už prosadili. Špatnou rozehrávkou hostí se dostal k míči Mina, poslal míč do útoku nabíhajícímu Zazovi, jenž jej zavlekl do vápna a pak jej vrátil ke značce pokutového kopu, kam mu stihl Mina doběhnout, ten už pak uklidil míč za Ratóna – 1:0.

Další individuální akcí se pochlubil ve 35. minutě Pereira, když slalom mezi protihráči zakončil jedovatou střelou zpoza velkého vápna, jenž však skončila tesně vedle branky hostí.

Pereira se nečekaně ujal i přímého kopu ve 39. minutě, ale jeho pokus byl pro ratóna na půli cesty k tyči, a tak neměl problém jej přímo do náruče chytit.

V samém závěru první půle poslal Lato od levé lajny krásný centr do vápna, kde byl nepokrytý Mina, ale jeho hlavička šla těsně mimo branku. Poločas tak skončil pouze 1:0.

2. POLOČAS

 V 53. minutě zahodil tutovku Zaza. Vypíchnul míč obránci před jeho brankovištěm, poté šel sám na brankáře, toho obešel, ale z úhlu místo odkryté branky trefil pouze boční síť.

Další šanci si domácí borci vypracovali v 59. minutě, kdy Zaza na hranici velkého vápna položil obránce a tvrdě vypálil na Rotóna, ten však vyrazil míč pouze před sebe, kde si jej mezi dvěma obránci zpracoval Mina a poté jej uklidil ke vzdálenější tyči – 2:0.

V 62. minutě přišel čas na první střídání a bylo hned dvojité. Na plac šli Ibanez a Soler, ze hry pak Pereira s Parejem.

Třetí branku zápasu mohl přidat v 64. minutě právě čerstvý Soler, když po špatné rozehrávce soupeře měl dost času si zpracovat míč před vápnem soupeře, ale jeho následnou střelu Ratón zlikvidoval.

O minutu později si neuvěřitelným sprintem naběhl na přihrávku do vápna Lato, ale když už byl před brankářem, míč mu utekl od nohou a rázem tak z celé akce sešlo.

V úvodu 68. minuty se nakonec Mestalla dočkala, když Ibanez dostal tečovanou přihrávku od Zazy do vápna, zde si kličkou nejprve položil obránce a pak propálil brankáře – 3:0.

Poslední střídání znamenalo debut pro Ferrána Torrese, který přišel na hřiště v 71. minutě místo Nacha Gila.

Zaza ne a ne dát gól. V 73. minutě se prosoukal mezi třemi obránci do zakončení v pádu, ale Ratón jej opět vychytal. Poprvé v zápase se pak ozval Gabriel Paulista, na kterého propadl centr z rohového kopu, ale on však vypálil nad branku.

Další zmařenou šanci si Zaza odškrtnul v 81. minutě, kdy z úhlu ve velkém vápně špatně napálil míč a přestřelil tak branku Zaragozy.

Když už to vypadalo na poklidný závěr, centr z rohového kopu našel u penaltového puntíku Rubéna Veza a ten parádní hlavičkou do dolního rohu navýšil na 4:0. Psala se 86. minuta.

O minutu později však hosté najednou korigovali na 4:1. Nenápadný centr mezi dva obránce našel volného Pomba, jenž hlavičkoval přesně k tyči.

Více už se však nestalo a zápas skončil 4:1.

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 18/02/2018 - 19:58

Po jednom zápasu těžké soudit, ale myslím, že předvedl slušný výkon včera :)

Harakant - 17/02/2018 - 22:43

Opäť sa skoro konali veľké prekvapenie na úkor Valencie :O Ale netopiere to nevzdali a berú všetky 3 body ;) Čo hovoríte na výkon navrátilca Murilla? :)

Ingi - 13/02/2018 - 15:05

Čau, super nápad. Osobně mám nápad, jak to udělat. Přednesu to "šefům" a uvidíme, jestli se jim to bude líbit.

JEFFINHO - 13/02/2018 - 09:08

Borci..bylo by moc těžké udělat nějaké hodnocení jedlotlivých hráčů po každém zápase (myslím tím nějakou anketu, kde si každý ohodnotí, jak se mu hráčův výkon líbil) ... ukládat to do nějaké databáze a na konci sezony udělat nějakou výslednou tabulku?? :)

Ingi - 11/02/2018 - 21:33

Santi Mina stále trochu podceňovaný útočník :)

Jenseny - 11/02/2018 - 20:39

Dneska musíme! Bude to alespoň 4:0 :D pro nás samozřejmě

Luky967 - 11/02/2018 - 20:30

Dneska už není místo pro zaváhání, prostě musíme vyhrát, jestli chceme bojovat o LM!

Lucas8 - 11/02/2018 - 20:01

Guedes v zakladu... Dnes to prolomime!

Kr3mi - 10/02/2018 - 21:46

martinpavlicekjr: lístky nejlepší koupit z ofiko webu, jdou do prodeje cca 2-3 týdny před mačem, ale dá se i na Mestalle v pokladně, sám jsem byl na Realu před 2 týdny a lístky byly v prodeji i den před mačem. jinak doporčuji, Mestalla je magické místo! ;)

martinpavlicekjr - 10/02/2018 - 15:16

Proč? Protože stim nemám zkušenost :D ještě nevím na jaký zapas pojedem, ale teoreticky bysme možná jeli až na poslední, u kterého předpokládám, ze bude větší zájem o lístky.

Jose.Enrique - 09/02/2018 - 21:40

Proč si ty lístky na fotbal nekoupíš přímo na Mestalle???Nepamatuju se,kdy bylo u nás naposledy vyprodáno.Jen platíš veksláky s lupeny,Se zeptej Lucase,když jsme byli spolu,za kolik mu je prodali a jaký měl místo lol

martinpavlicekjr - 09/02/2018 - 11:05

Díky Lucas, chci poprvé na Valencii na Mestallu ale nejdřív bych chtěl vyřešit lístky a až potom letenky.

JaakkoPN - 08/02/2018 - 22:48

No nic,,tak im dame 3 a hor sa do finale

Jenseny - 08/02/2018 - 22:25

Barca nemít messsiho, tak je fakt průměrná

Snnume - 08/02/2018 - 22:24

ahoj, dneska boj :)

Jenseny - 08/02/2018 - 22:21

Hrajeme skvěle, dobře dopředu i dozadu... jen ať nám to vydrží, hlavně musíme dát gól a hlavně nedostat nějaký opravdu blbý...

Jose.Enrique - 08/02/2018 - 21:44

Dneska postoupíme do finále!

Jenseny - 08/02/2018 - 21:04

Z tohoto zápasu očekávám nejlepší týmový a srdcařský výkon v téhle sezóně a moc se těším. Podle mě vyhrajem 3:1

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:41

No jsem spis skepticky. Barca ma vice zkusenosti se zapasy vyrazovaci faze. Navic rozhodci jim zaseto urcite pomuze ale rad sekdyz budu plest

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:37

martinpavlicekjr 3 tydny max rekl bych

Harakant - 08/02/2018 - 19:30

Ako to dnes tipujete? :D Vschopí sa Los Che a bude dráma so sladkým koncom? :) Alebo to Blaugranas nedopustí a ostanú len oči pre plač... :(

martinpavlicekjr - 08/02/2018 - 10:09

Čau, nevíte někdo, jak dlouho před zápasem si muzu koupit vstupenku on-line na Valencii? :D

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

By nesměli bejt z Madridu,aby zase nefňukali,takový je prostě sport.

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

https://www.sport.cz/fotbal/la-liga/clanek/958544-godin-jako-drakula-penalta-se-ale-nepiskala-budou-muset-nekoho-zabit--abychom-ji-kopali-zuri-kouc.html#hp-artcl

Harakant - 04/02/2018 - 23:11

Ak chce Valencia podávať i naďalej takéto výsledky a výkony. Tak s LM sa naisto môže rozlúčiť. Minimálne môže rátať s EL a maximálne s ničím. Rysuje sa výkonnosť z minulého ročníka.

mikita10sM - 04/02/2018 - 22:47

absolutne cele zle toto, do predu sme boli uplne čajový, nič nevieme vymyslet, len si to stale nahrávať dozadu a atletico absolutny antifotbal lol

Ingi - 04/02/2018 - 21:29

Dostaneme okolo 70. na 1:0, a tak to i skončí :D

Snnume - 04/02/2018 - 21:05

ahoj, tak kolik to tipujete dneska? :)

Harakant - 04/02/2018 - 16:55

Je to kus na hlavu :S Valencia proti Realu prišla s výpraskom a Leganes ukoristil bod :@ Čo je toto za systém.... :O

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:06

Krasne vysledky pro nas... bohuzel se obavam ze my zitra bodovat taky nebudeme....

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:05

Sevilla a Villarreal dneska

JaakkoPN - 03/02/2018 - 14:30

Orellana zatial 2 goly proti Seville...

Lucas8 - 01/02/2018 - 23:32

Skoda... remiza by byla super...tak odveta bude tezka ale jeste to neni beznadejne. Barca bude pristilepsi tyden po Lize a taky LM tak treba mozna....

mikita10sM - 01/02/2018 - 23:24

sakra proč to Mina nedaval s prvej ? šak mal prazdnu branku...

Jose.Enrique - 01/02/2018 - 22:56

Zrovna jsem chtěl napsat jestli udržíme 0:0 a doma předvedeme zázrak.....no a dostaneme kouska.

Santi - 01/02/2018 - 22:45

ten maksimovic to dobře dojebal

Ingi - 01/02/2018 - 22:36

Můj tip je, že hraji na 0:0. Chtějí uzdravit do odvety hráče, a potom na domácím hřišti předvést zázrak :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:32

Tezko marcelinovi neco vycitat... co chces proti nim hrat a jeste u nich? Momentalne asi mužstvo s nejlepsi formou v evrope a jeste s týmem ktery ma na kazdy post top kvality hrace. Jako ruku na srdce my v tomhle nejsme konkurence ani v nejlepsi forme...

Santi - 01/02/2018 - 22:26

No nevím, jestli to tak chtějí hrát, nebo jestli je tam takový rodíl v kvalitě.. , ale nahrát si neumí

Ingi - 01/02/2018 - 22:26

Valencia parked bus :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:22

Zatim tezka defenziva ale nedostali jsme gol... zatim!

Gaspa - 01/02/2018 - 21:45

ok :)

Lucas8 - 01/02/2018 - 21:07

Pro vsechny! Jsou opraveny kometare pod clanky tak budeme radi kdyz se zapojite... ;)

Daspazin - 30/01/2018 - 14:22

ahoj

Snnume - 28/01/2018 - 22:50

škoda :(

Vlacho - 28/01/2018 - 00:54

Taky sem toho názoru, že obě pencky jasné, i když té druhé benzema dost pomohl, ale Montoya tam nemúže do něho nesmyslně skákat když míč stejně letěl za ně. Jinak výkon vcelku dobrý (po delší době co jsem měl možnost vidět zápasy), škoda nevyužitých šancí, ale ty byly i na straně Realu. Výhra Realu zasloužená, ale výsledek vcelku krutý pro nás :/

jansosom - 27/01/2018 - 16:54

No Montoya vyriesil zapas,nechapem ako moze ist tak do subojov,aj slepi to vidi,zial obe zasluzene penalty,slaby je ako caj,neskoro v subojoch

Harakant - 27/01/2018 - 13:03

Real má formu na figu :D Ale to Valencia tiež :D A k tomu pár hráčov mimo :( Ale výhra Los Che by isto pitešila :P

JEFFINHO - 27/01/2018 - 10:54

Strasne me stve ze nasledujici 4 zapasy s takovyma tymama neuvidim..no a k Realu: kdy jindy je porazit kdyz ne dnes?

Ingi - 26/01/2018 - 16:40

Ahoj, Daspa :)

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

  • Bodové hodnocení hráčů

    Lucas8 20 úno 2018

    No zatim se Vitto nejevi na přestup no... důležitější je sehnat penize na kondogbiu... vsechno se bu...

  • Bodové hodnocení hráčů

    JEFFINHO 20 úno 2018

    Záloha: Že je Parejo nejlepší a že bysme bez něj byli uplně v prdeli tady všichni víme, ikdyž nás pr...

  • Bodové hodnocení hráčů

    JEFFINHO 20 úno 2018

    Parádní článek, díky!!!

    Co se týká hodnocení:
    Brankáři: Docela mě překvapilo tak nízké hodnocení Jaume...

Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__