Preview & Review
  • Registrace

Derby ukončí fotbalový rok 2017

previewZatímco česká fotbalová liga už zimní přestávku zahájila před třemi týdny, ve Španělsku se stále ještě hraje. Poslední kolo je rozvrženo netradičně do více dní. První zápas 17. kola začal již v úterý, další zápasy se sehrály ve středu, ve čtvrtek i v pátek. Poslední tři zápasy se uskuteční v sobotu. Nejdříve od 13:00 vypukne El Clasico, dále derby Valencia vs Villarreal od 16:15 a na závěr od 18:30 La Coruňa vs Celta Vigo.

Z valencijského tábora

V posledním zápase Valencia utrpěla druhou porážku v této sezóně. Zdolání přišlo na hřišti Eibaru, který včera znovu zvítězil a najednou se octil až na 7. místě v tabulce. Zaváhání využilo Atletico Madrid, které naposledy porazilo Alaves. To je posunulo na druhé místo v tabulce. Valencia momentálně tedy zaujímá třetí místo se ztrátou dvou bodů na druhé místo a na první místo již ztrácí bodů osm. Na čtvrtém místě je momentálně Real Madrid, který ztrácí na Netopýry tři body a v sobotu se utká na domácím hřišti s Barcelonou.

V bráně můžeme očekávat znovu Neta, který až na jednu výjimku odchytal všechny ligové zápasy. Na levé straně obrany vždycky nastupoval Gaya, který pouze chyběl v utkání proti Malaze. Avšak v posledním zápase musel vystřídat o poločase a během týdne se do tréninku s týmem nezapojoval. Zapojil se až v posledním pátečním tréninku, což dává možnou šanci Latovi, že by po druhé nastoupil v základní sestavě. Do základní sestavy by se mohl vrátit Ezequiel Garay, který se během celého týdne zapojoval do tréninku s celým týmem. Jeison Murillo podle prognózy zůstává na marodce do začátku února. Dalším návratem do základní sestavy bude pravděpodobně Goncalo Guedes, který v posledním utkání se dostal na hřiště ke konci zápasu. Sice ze začátku týdne se mluvilo o tom, že Carlos Soler bude připravený pro derby, ale opak je pravdou, a rýsuje se tak další možnost pro Andrease Pereiru v základní sestavě. Simone Zaza odpykal svůj trest za žluté karty, tedy nic nebrání tomu, aby znovu nastoupil na hřiště útok ve složení Rodrigo – Zaza.

Soupiska: Neto, Jaume, Montoya, Garay, Gabriel Paulista, Vezo, Gayà, Lato, Kondogbia, Parejo, Maksimovic, Nacho Gil, Andreas Pereira, Guedes, Santi Mina, Rodrigo, Zaza, Ferran Torres
Nezúčastní se: Carlos Soler, Jeison Murillo, Nacho Vidal, Rober Ibáñez

Z tábora soupeře

Villarreal od roku 2000 patří mezi stálé působící týmy v nejvyšší soutěži, až na jednu výjimku, kdy sezónu 2012/2013 odehráli v druhé lize. Drtivá většina všech sezón končí umístěním na předních příčkách a pokračuje účinkováním v evropských pohárech. Nejlepším ligovým umístěním je druhé místo ze sezóny 2007/2008. Nejdále v poháru Copa del Rey se dostali do semifinále v sezóně 2014/2015. V letošní sezóně se drží stále na místech, které zaručuje postup do evropských pohárů, ale momentálně na špičku již ztrácí značnou porci bodů. Jednou z hlavních příčin je momentální špatná forma, kdy během posledních pěti utkáních získali pouze 4 body. Celkově mají na kontě 24 bodů, což těsně stačí na 6. místo. Villarreal se na podzim účastnil skupinové části Evropské ligy, kde skupinu A vyhrál a pokračuje dále turnajem ve vyřazovací části proti Lyonu.

Ve španělské lize figuruje s lehce pozitivním skórem 23:20. Jejich nejlepším střelcem v lize je Cedric Bakambu, který se trefil devětkrát. Momentálně na marodce trenér Javier Calleja má tři důležité hráče. Útočníka Nicolu Sansoneho, který se zranil během pohárového zápasu s Pomferradinou. Dále bude určitě chybět třiatřicetiletý Bruno Soriano a Ruben Semedo, který přicházel ze Sportingu Lisabon s velkým očekáváním, ale skoro celou sezónu je zraněný.

Vzájemné zápasy

Zápasy mezi těmito dvěma celky byly vždycky vyrovnané. Výsledky vzájemných zápasů hovoří velmi těsně ve prospěch Los Che. Pokud se podíváme do historie Valencia vyhrála šestnáctkrát, Villarreal pouze o jedenkrát méně a remízou zápas skončil devětkrát. V těchto vzájemných zápasech Valencia nastřílela 54 gólů a Villarreal vstřelil pouze o jeden gól méně. Poslední vzájemné utkání skončilo vítězstvím Žluté ponorky 3:1.

Základní informace

Valencia CF – Villarreal CF; 17. kolo La Ligy, sobota 23. 12. 2017 v 16:15

Předpokládané sestavy

Valencia: Neto, Montoya, Garay, Pualista, Lato, Pereira, Kondogbia, Parejo, Guades, Zaza, Rodrigo

Villarreal: Asenjo, Costa, Ruiz, Gonzalez, Gaspar, Soriano, Fornals, Trigueros, Hernandez, Bacca, Bakambu

Přihlášení

Chatbox

Santi - 13/07/2018 - 17:22

Tak real chce Rodriga, jestli zaplatí výkupku klidně ať jde, koupil by se guedes + nějaký nadějný útočník i třeba dobrej pravej obránce

jansosom - 11/07/2018 - 16:52

Podla mna zase Gameiro preskoci Zazu 10-krat,vyslo mu par zapasov,ale je velmi nemotorny,velakrat spomali len akciu Valencie,ja som od neho cakal viac,ako sa chytil na zaciatku a potom len padala jeho vykonnost,snaha sa mu neda upriet,ale je to malo,Gameiro je rychlejsi a verim ,ze bude prinosom pre muzstvo a bude sa mu darit aj strelecky,este taky stary nie je.

JaakkoPN - 11/07/2018 - 10:29

Ale som prekvapený ze Wass,ktory patril medzi najlepsich v Celte,prisiel za tak nizku sumu...

Luky967 - 11/07/2018 - 08:10

Není na toho Gameira už trochu pozdě? Přece jen zbavit se 27 letýho Zazy a přivést 31 letýho Gameira mi moc smysl nedává. O to víc, když se Zaza u nás rozehrál. Ale zase na jaře přišel útlum, tak možná nevěří, že si Zaza tu výkonnost udrží, tak uvidíme...

Lucas8 - 10/07/2018 - 22:18

Za me pokud se ma Gameiro vymenit se Zazou... tak ok.

Harakant - 10/07/2018 - 13:41

Jasné, že Hans by rád z Atalanty do Valencie a zahraťsi i Ligu Majstrov :D Dúfam, že Montoya skončí.... Bo jeho chyby tento ročník boli enormné...

Harakant - 10/07/2018 - 13:38

Tak tak... Za Gameira 20 miliónov... Dúfam, že to nebude taká lemra jak ten... Jak sa volal? :D Vietto... lol ....

duffman.sk - 10/07/2018 - 13:23

Omg, ten Gameiro ma byt co? 20m za 31 rocneho hraca?

Ingi - 09/07/2018 - 18:06

Ano, oznámení Wasse očekáváme v nejbližších hodinách :) Budeme informovat, až to bude oficiální

duffman.sk - 09/07/2018 - 11:34

Takze asi pride Daniel Wass

Lucas8 - 08/07/2018 - 23:46

Jankto uzu prestoupil do Sampdorie

JaakkoPN - 08/07/2018 - 23:46

Tak vraj sme kupili Gameira za 20 mega...

jansosom - 08/07/2018 - 19:32

https://www.youtube.com/watch?v=d0ued8WbcBM

jansosom - 08/07/2018 - 19:30

To drevo Jankta snad nie

jansosom - 08/07/2018 - 19:30

Gameiro za 20 mil. na 3 roky do Valencie zevraj v utorok ma podpisat :)

JEFFINHO - 04/07/2018 - 12:24

Doufam, ze za Jankta takove prachy nevyhodime...Za Udine sem ho mockrat hrat nevidel, ale v repre me teda nepresvedcil

Lucas8 - 03/07/2018 - 23:04

Meli jsme o nej zajem ale prestupove cile se meni neustale. Mohl byt problem v jeho finanncnich pozadavcich...

Harakant - 03/07/2018 - 22:58

Práve som čital správu, že J. Pastore koncom júna prestúpil z PSG do AS Roma za 24mil €... Nemala náhodou Valencia záujem o tohoto hráča alebo aspoň Marcelino?

Targis - 21/06/2018 - 01:08

ahoj

Jose.Enrique - 17/06/2018 - 08:29

Tak Portugalsko vs Španělsko,to byla reklama na fotbal a Španělé jsou pro mě jasní favorité na zisk trofeje.

Lucas8 - 16/06/2018 - 00:27

Ronaldo je fakt mimozemstan... jinak Guedes nic moc. Jen tak dal, at ho nikdo nechce a my ho muzem vvykoupit

Harakant - 15/06/2018 - 20:13

Dnes to je RODRIGO vs GUEDES :DVaše tipy pre zápas...

QooBo - 07/06/2018 - 22:41

Rychlo kupme Guedesa nech si este viac nezvysi cenu na MS

Ingi - 07/06/2018 - 12:30

Bohužel všechno se točí kolem peněz, takže si myslím, že Valencia čeká jenom na nějakou super nabídku na Zazu a nebude mít problém to podepsat. Na druhou stranu na jaře byl o dost horší jak na podzim, takže nečekám, že přijde nějaká bomba nabídka. Závěrem bude, že zůstane ve Vale :D

Ingi - 07/06/2018 - 12:30

Bohužel všechno se točí kolem peněz, takže si myslím, že Valencia čeká jenom na nějakou super nabídku na Zazu a nebude mít problém to podepsat. Na druhou stranu na jaře byl o dost horší jak na podzim, takže nečekám, že přijde nějaká bomba nabídka. Závěrem bude, že zůstane ve Vale :D

JEFFINHO - 07/06/2018 - 11:59

Moc nerozumím té strategii prodat ještě pořád mladého Zazu a koupit 31 letého Gameira

ruty - 07/06/2018 - 11:48

JEFFINHO: Máš tu jednu přestupovou spekulaci do útoku ;) Ingi je teď velmi pilný redaktor, takže v nejbližších dnech přijdou i další spekulace :D

JEFFINHO - 07/06/2018 - 07:05

Co nejaké přestupové spekulace? Su moc rád, že ve vedení měli rozum a opci na Vietta neuplatnili

Harakant - 01/06/2018 - 20:11

Môže mi vlastne niekto vysvetliť, že ako môžu takéto kluby s takýmito dlhmi existovať? :( :S :O https://sport.aktuality.sk/c/339777/ako-zadlzene-su-spanielske-kluby-lobotkova-celta-si-moze-oproti-gigantom-vydychnut/

JEFFINHO - 29/05/2018 - 13:40

Doufam ze to nedopadne, ten uz ma to nejlepsi za sebou

Luky967 - 29/05/2018 - 07:43

podle Dailystar.co.uk máme spolu s Villarrealem zájem o Cesca Fabregase :O

Kesp - 28/05/2018 - 10:50

ahoj

Syphoon - 25/05/2018 - 13:48

Přestupové okno ještě nezačalo a já už jsem s přestupy skoro spokojenej :)

Harakant - 24/05/2018 - 16:06

Pravda svätá :) Do roku 2022 ... A Gaya tiež predlžil kontrakt do roku 2023 :D Už len niečo urobiť s druhým krajom... Bo akosi tam nikoho najsť schopného.... A čo bude s Guedesom?

Luky967 - 24/05/2018 - 13:50

Kondogbia už je náš! :p

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 15:58

Náhodou,třeba by byl rád kdyby mu kamarádi z jeho webu přijeli na svatbu plným autobudem a místo Ave María by mu hrála Valencijská hymna :D

Syphoon - 22/05/2018 - 15:04

Jose: Ty máš kontakty všude :) Woyta raději změní termín a místo konání svatby než abychom mu tam přijeli takový hovada jako jsme my :D lol

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:20

A klucííí odpovídejte mi do soukromé pošty,přece mu nedáme vědět kolik nás tam nakonec přijede :D

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:20

A klucííí odpovídejte mi do soukromé pošty,přece mu nedáme vědět kolik nás tam nakonec přijede :D

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:17

Viděl bych to tak,že se potkáme v Praze,odjedeme do Pardubic a až zjistíme kde se žení,uneseme mu budoucí manželku a dokud nedostaneme pozvánky,tak jí nevrátíme,tzn.že svatba buď bude s námi,nebo nebude :D xD hlaste se hromadně,nebudu odpovídat každému zvlášť. lol

Jose.Enrique - 22/05/2018 - 10:14

Zdravím Vás všechny kamarádi,Dověděl sem se jednu tajnou informaci o kterou se s námi ředitel a majitel portálu nechtěl podělit a to,že se první Červnový víkend žení.Asi chtěl ušetřit (nebo jste někdo dostali pozvánku?) a tak plánuji se pozvat sami.

JaakkoPN - 21/05/2018 - 16:37

Rodrigo v nominacii na MS.

Harakant - 12/05/2018 - 20:06

Musím povedať, že Vietto druhý polčas hrá o čosi lepšie ... Dokonca i gól vsietil .... Aspoň si to kus vylepší u fanúšikov, keď Valencia vyhrá :D

Harakant - 12/05/2018 - 19:06

Bože môj! :@ Čo robí ten Montoya a Vietto! :@ Jeden to ku#ví a druhý si koleduje o vylúčenie...

Keleagego - 12/05/2018 - 18:54

Cialis Kaufen Duisburg Viagra Super Force cialis 20mg for sale Does Retin A Require Prescription

Harakant - 06/05/2018 - 14:26

Valencia má jedno šťastie, že Betis prehral v Bilbau... Inak by mohla byť ešte pekná šaráda 2 kola pred koncom ligy...A predpokladám, že Marcelino bude teraz posledné dva zápasy experimentovať... 3 miesto má asi dávno v čudu ... Škoda toho

Valencianista - 05/05/2018 - 22:37

Boha krista na konci dostaneme gol

Valencianista - 05/05/2018 - 10:54

Ako je to s tým Adidas? Končí u nás či sa ešte nevie?

Harakant - 29/04/2018 - 18:35

Poďme Valecnia!!!Dnes sa zapíšeme do nasledujúceho ročníka Ligy Majstrov!!!AMUNT!!!

JEFFINHO - 23/04/2018 - 13:52

Cancelo udajne podepsal v Interu na 4roky...tak a ted chci videt stejne zpravy o nas a Kondogbiovi

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__