Preview & Review
  • Registrace

Derby ukončí fotbalový rok 2017

previewZatímco česká fotbalová liga už zimní přestávku zahájila před třemi týdny, ve Španělsku se stále ještě hraje. Poslední kolo je rozvrženo netradičně do více dní. První zápas 17. kola začal již v úterý, další zápasy se sehrály ve středu, ve čtvrtek i v pátek. Poslední tři zápasy se uskuteční v sobotu. Nejdříve od 13:00 vypukne El Clasico, dále derby Valencia vs Villarreal od 16:15 a na závěr od 18:30 La Coruňa vs Celta Vigo.

Z valencijského tábora

V posledním zápase Valencia utrpěla druhou porážku v této sezóně. Zdolání přišlo na hřišti Eibaru, který včera znovu zvítězil a najednou se octil až na 7. místě v tabulce. Zaváhání využilo Atletico Madrid, které naposledy porazilo Alaves. To je posunulo na druhé místo v tabulce. Valencia momentálně tedy zaujímá třetí místo se ztrátou dvou bodů na druhé místo a na první místo již ztrácí bodů osm. Na čtvrtém místě je momentálně Real Madrid, který ztrácí na Netopýry tři body a v sobotu se utká na domácím hřišti s Barcelonou.

V bráně můžeme očekávat znovu Neta, který až na jednu výjimku odchytal všechny ligové zápasy. Na levé straně obrany vždycky nastupoval Gaya, který pouze chyběl v utkání proti Malaze. Avšak v posledním zápase musel vystřídat o poločase a během týdne se do tréninku s týmem nezapojoval. Zapojil se až v posledním pátečním tréninku, což dává možnou šanci Latovi, že by po druhé nastoupil v základní sestavě. Do základní sestavy by se mohl vrátit Ezequiel Garay, který se během celého týdne zapojoval do tréninku s celým týmem. Jeison Murillo podle prognózy zůstává na marodce do začátku února. Dalším návratem do základní sestavy bude pravděpodobně Goncalo Guedes, který v posledním utkání se dostal na hřiště ke konci zápasu. Sice ze začátku týdne se mluvilo o tom, že Carlos Soler bude připravený pro derby, ale opak je pravdou, a rýsuje se tak další možnost pro Andrease Pereiru v základní sestavě. Simone Zaza odpykal svůj trest za žluté karty, tedy nic nebrání tomu, aby znovu nastoupil na hřiště útok ve složení Rodrigo – Zaza.

Soupiska: Neto, Jaume, Montoya, Garay, Gabriel Paulista, Vezo, Gayà, Lato, Kondogbia, Parejo, Maksimovic, Nacho Gil, Andreas Pereira, Guedes, Santi Mina, Rodrigo, Zaza, Ferran Torres
Nezúčastní se: Carlos Soler, Jeison Murillo, Nacho Vidal, Rober Ibáñez

Z tábora soupeře

Villarreal od roku 2000 patří mezi stálé působící týmy v nejvyšší soutěži, až na jednu výjimku, kdy sezónu 2012/2013 odehráli v druhé lize. Drtivá většina všech sezón končí umístěním na předních příčkách a pokračuje účinkováním v evropských pohárech. Nejlepším ligovým umístěním je druhé místo ze sezóny 2007/2008. Nejdále v poháru Copa del Rey se dostali do semifinále v sezóně 2014/2015. V letošní sezóně se drží stále na místech, které zaručuje postup do evropských pohárů, ale momentálně na špičku již ztrácí značnou porci bodů. Jednou z hlavních příčin je momentální špatná forma, kdy během posledních pěti utkáních získali pouze 4 body. Celkově mají na kontě 24 bodů, což těsně stačí na 6. místo. Villarreal se na podzim účastnil skupinové části Evropské ligy, kde skupinu A vyhrál a pokračuje dále turnajem ve vyřazovací části proti Lyonu.

Ve španělské lize figuruje s lehce pozitivním skórem 23:20. Jejich nejlepším střelcem v lize je Cedric Bakambu, který se trefil devětkrát. Momentálně na marodce trenér Javier Calleja má tři důležité hráče. Útočníka Nicolu Sansoneho, který se zranil během pohárového zápasu s Pomferradinou. Dále bude určitě chybět třiatřicetiletý Bruno Soriano a Ruben Semedo, který přicházel ze Sportingu Lisabon s velkým očekáváním, ale skoro celou sezónu je zraněný.

Vzájemné zápasy

Zápasy mezi těmito dvěma celky byly vždycky vyrovnané. Výsledky vzájemných zápasů hovoří velmi těsně ve prospěch Los Che. Pokud se podíváme do historie Valencia vyhrála šestnáctkrát, Villarreal pouze o jedenkrát méně a remízou zápas skončil devětkrát. V těchto vzájemných zápasech Valencia nastřílela 54 gólů a Villarreal vstřelil pouze o jeden gól méně. Poslední vzájemné utkání skončilo vítězstvím Žluté ponorky 3:1.

Základní informace

Valencia CF – Villarreal CF; 17. kolo La Ligy, sobota 23. 12. 2017 v 16:15

Předpokládané sestavy

Valencia: Neto, Montoya, Garay, Pualista, Lato, Pereira, Kondogbia, Parejo, Guades, Zaza, Rodrigo

Villarreal: Asenjo, Costa, Ruiz, Gonzalez, Gaspar, Soriano, Fornals, Trigueros, Hernandez, Bacca, Bakambu

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.

Přihlášení

Chatbox

Kr3mi - 18/01/2018 - 11:41

tak zápas s Realem je nakonec 27.1., musel jsem prebookovat letenky a lupeny pres web byly prvni 3 dny pouze pro permanentkare, ale nakonec to mam za 120 ecek :) wooho!

JEFFINHO - 17/01/2018 - 19:46

hodně slabá první půlka...tolik zbytečných ztrát

Joseph Dupleix - 15/01/2018 - 16:34

Za 40 by ještě stál. Velká škoda, ten jeho tah na bránu je prostě úžasnej.

JEFFINHO - 15/01/2018 - 16:01

Přesně tak ... 70 si za něj nemůžem dovolit..

Syphoon - 15/01/2018 - 15:51

Taky na to koukám, každý hráč má svojí cenu. Stejně tak jako Neymar nemá cenu 210 mega, tak ani Guedes nemá cenu 70 mega! Myslím, že částka 40 mega je adekvátní, ale nebuďme blázni! Hráč je to skvělý, ale můžeme si to dovolit po takových rozpačitých rocích? NE!

Santi - 15/01/2018 - 13:35

Taky jsem četl..., pokud chtějí hrát letos LM ,tak ho musí koupit..., ta cena je hodně vysoká, ale bohužel ten fotbalový svět se zbláznil..., bez něj by jsme tam neuhráli vůbec nic..., nebo sehnat za něj adekvátní náhradu..., ale nevím jakou.., a i ta by stála hodně..

JEFFINHO - 15/01/2018 - 12:41

A máme po ptákách...Valencia se sice chystala nabídnout PSG až 40 milionů eur za přetavení hostování Gonçala Guedese v přestup, tato částka jí však nakonec stačit nemá. Podle nových informací PSG zvedlo požadovanou sumu za portugalského křídelníka až na 70 milionů

ruty - 14/01/2018 - 19:25

Treba se nam teprve vratila smula ze zapasu na hristi Las Palmas nebo z predvanocniho zapasu s Villarrealem :p

Ingi - 13/01/2018 - 23:02

Dneska jsme si vybrali štěstí na tři další zápasy :D

JEFFINHO - 13/01/2018 - 22:36

tvl vic stesti jak rozumu...

Gaspa - 13/01/2018 - 18:38

Ahoj, tad dneska musíme brát tři body :)

JEFFINHO - 13/01/2018 - 00:10

No uz by se zase mel pomalu rozstrilet Zaza...prece jenom by mel utocnik c. 1 byt vice produktivni nez v soucasnosti je...

Harakant - 12/01/2018 - 13:37

Kondogbia predsa potrebuje parťáka :) Nemôže predsa všetkú čiernu prácu oddrieť iba on :D

Joseph Dupleix - 10/01/2018 - 15:49

No snad ne. Není to úplnej bídák, ale Kondogbia mi přijde lepší. Doufám, že se přivádí jen jako backup a varianta do středu, aby mohl Maksimovič na hostování.

JEFFINHO - 10/01/2018 - 15:41

Tak jsem prej dohodli Coquelina z Arsenalu za 10,5 mega liber..znamena to snad ze jsme rezignovali na ziskani Kondogbii???

Ingi - 10/01/2018 - 10:43

Super zápas, konečně žádný inkasovaný gól a střelecky po dlouhé době více než dva góly :) Teď jde o to, jestli takhle bude Vietto i pokračovat ...

Syphoon - 10/01/2018 - 07:25

Tak včera Vietto fantazie :D třetím golem ve mně vybudil vzpomíhnky na Davdia Villu :)

beaver - 09/01/2018 - 21:15

Díky moc :)

Kewell - 09/01/2018 - 11:46

Čau, já byl na prohlídce loni v únoru v den zápasu. Lístek na zápas jsem měl, ale prohlídku jsme si stejně platil (možná jsem se mohl zeptat :-D). Na prohlídce jsem byl sám jedinej, takže se nečekalo až se nashromáždí lidi.

Lucas8 - 08/01/2018 - 22:02

Beaver kdyz se podivas nejake dva mesice zpatky tak je tady na webu clanek primo o tour de mestalla a jinak je to co hodinu ale mimo jejich siestu... jestli mas koupeny listek na zápas pres net tak mas prohlidku v cene. Nebo to tak aspon v loni bylo....

beaver - 08/01/2018 - 20:35

Caute, máte někdo zkušenosti s prohlídkou mestally? První únorový víkend budu ve Vale a rád bych se tam podíval. Na netu sem se dočetl, že tam bývá co půl hodiny prohlídka, myslíte že budou lidi, nebo budu muset čekat až se nashromazdi nějaká skupina? Pokud už někdo absolvoval budu moc rád za jakékoliv postřehy.

Valencianista - 03/01/2018 - 21:57

Jediná šanca LP za polčas a dajú gol... Ale za tú sračku sme si nič iné nezaslúžili. Santi Mina momentálne na Valenciu nemá, neviem čo sa sním stalo ale hrozne sa na neho pozerá a mal by ísť dole. Kombinačná hra bez Solera a Pareja neexistuje, iba to nakopávajú a nič z toho. LP naopak hrajú luxusne a ten pressing nám robí riadne problémy. Uvidíme či to zvládnu kondične. A Maksimovič to luxusne zajebal na konci

JEFFINHO - 03/01/2018 - 21:53

Moc se na to opět nedá dívat. Ukazuje se, že jestli se budem chtít udržet v první čtverce - musíme nutně posílit v podstatě do všech řad. Mina mně uplně leze na nervy jak se snaží zakončovat z každé pozice a při každém doteku padá a chce faul...záloha bez Pareja nic moc dopředu nevymyslí a myslím že místo Montoyi by měl jednoznačně taky přijít lepší hráč...

Joseph Dupleix - 03/01/2018 - 17:34

Co říkáte na možný příchod Marcana? Stoper, co není lazar by se hodil a navíc v nejlepším věku a nejspíš i formě.

Ingi - 28/12/2017 - 22:59

To je ta naše klasika, malé kluby neporážíme a hraje na nic. A když hrajeme s silnými kluby, tak výkon dobrý, ale obyčejně to nestačí :D

Jose.Enrique - 23/12/2017 - 22:19

A jinak všem netopýrům krásný vánoce Amunt.

Jose.Enrique - 23/12/2017 - 22:19

Ty vole místo abychom se po zaváhání Atletica vrátili na druhou příčku,můžeme být rádi,že prohrál Real i Sevilla,Už zase bychom měli začít vyhrávat nebo příští rok LM nebude,

jansosom - 23/12/2017 - 17:32

To je psychopat ten Zaza,cim skor zohnat nejakeho normalneho utocnika,nemotorny je a takto sproste sa necha vylucit,uz sa vracia do svojich starych kolaji

Lucas8 - 21/12/2017 - 14:15

Doporucuju sektor vedle kotle... ja jsem byl v prizemi v rohu a parada

Kr3mi - 20/12/2017 - 18:13

Kewell: díky i tobě. snad to nechají na tu neděli, bych musel koupit letenku s odletem o den dřív, to by se lehce prodražilo. A budu to kupovat přes web, chápu, že top sektory ve výběru nebudou :/

Kewell - 20/12/2017 - 13:15

Ideální je mít ve Valencii nekoho kdo ti lístky koupí na místě, protože na webu, jdou často do prodeje jen některé sektory. Jinak ale lístky koupit na webu Valencie (nejsou tam poplatky), ale na entradas.com, když se blíží prodej, se dá dočíst kdy se otevře prodej pro veřejnost (Zatím tam nic není). Jinak bez problému se dájí lupeny koupit na místě v den zápasu od překupníků, ale počítat minimálně s přirážkou 100% :-D.

JEFFINHO - 20/12/2017 - 13:00

Goncalo Guedes letos úspěšně hostuje z PSG ve Valencii a ve španělském klubu by mohl zakotvit natrvalo. O hráče stojí například Real Madrid, Valencia ovšem portugalského fotbalistu hodlá udržet a podle posledních zpráv je na světě dohoda o přestupu za 35 milionů eur.

Kewell - 20/12/2017 - 11:58

Čau,co vím tak přesný termíny a časy zápasů se určují tak 3 týdny až měsíc před zápasem. Takže s tím 28. bych ještě nepočítal (může to být kdykoliv o tom víkendu) Já vzdycky koukal na laliga.es a celendario. Aktuálně tam mají rozlosovaný teprve víkend kolem 14.1. Na toho 28.1. tam jsou zatím všechny zápasy na stejnej den což se bude tutově měnit.

Kr3mi - 18/12/2017 - 18:16

Syphoon&Lucas: díky oběma! budu to hlídat každý den. Ještě se zeptám, mají v Lalize taky čachry s termíny zápasů skrz TV prává jako u nás nebo se toho termínu 28.1. můžu držet? Ještě by mě naštvalo, kdyby ten zápas odložili, ale LM se v zimě nehraje a s pohárem se to krýt nebude.

Syphoon - 18/12/2017 - 11:45

Kr3mi: já kupoval na Real cca 5 let dozadu za 1OO euro přes klub. Problém byl, že lístky do prodeje skočily tehdá pouze 3 týdny před utkáním a letenky už jsem měl asi 3 měsíce :) Myslím, že je možnost to koupit přes sprostřetkovatele i půl roku dopředu, ale ta cena je tak 2x vyšší. :) PS: lístky jsem objednal na netu, ale vyzvedával jsem si je až v den zápasu na kase na stadionu, ale to už dneska bude asi jinak :)

Lucas8 - 17/12/2017 - 20:41

Kr3mi jo pres ofik web je toto nejlepsi... akorat toze hlidej real bude vyprodany hned

JEFFINHO - 16/12/2017 - 20:36

To zas byl vykon teda..Montoya uz klasicky velice slaby, Perreira nulovy, Rodrigo taky nic neukazal...jediny kdo si zaslouzil pochvalu je Kondogbia...v zime musine posilit

Kr3mi - 15/12/2017 - 21:09

Má tady někdo zkušenosti s nákupem lupenů na VCF? Chtěl bych mrknout v lednu na Real. Za každý tip budu rád. Předpokládám, že nejlepší bude kupovat lístk přímo z ofiko webu.

Jenseny - 09/12/2017 - 22:37

za ten druhý poločas facku!! Ale štěstí, že si za tu penaltu mohli sami :D

Jenseny - 09/12/2017 - 21:43

hodně pohledný fotbal, jenom bychom měli proměňovat tutovky nebo se to vymstí! Jinak přijde mi, že pereira hodně brzdí útoky a zbytečně vymýšlí blbosti

Ingi - 09/12/2017 - 21:14

Zaza :) Konečně to tam padlo :)

Lucas8 - 06/12/2017 - 08:39

Pastoreho bych asi taky bral ikdyz si pamatuju ze kdyz sel z Palerma tak to byl celkem problemovy hrac... kazdopadne bude asi s tema posilama problem kvuli toho debilniho fair play a stale jsme minus kvuli neucasti v poharech... aby nas spis necekal vyprodej o5

jansosom - 05/12/2017 - 20:54

Ja si myslim tiez,ze by bol prinosom pre nase muzstvo Pastore,on je velmi kreativny hrac a niekedy mi tam nieco take chyba,ako aj teraz v Getafe,nic prekvapujuce,kazda akcia ako cez kopirak,aj ked teraz by som nehladal vinnika v Parejovi,tim zlyhal takticky a este ked isiel dole Kongdobia,to uz ani nehovorim,toho si musi Valencia udrzat,dovolim si povedat zatial nas najlepsi hrac v sezone,kolko spinavej roboty urobi,vyhrava skoro kazdy osobny suboj a este podporuje aj utok.

JEFFINHO - 05/12/2017 - 11:32

Pastoreho bych asi bral. Hlavne Parejo by si musel zacit hlidat ty jeho ztraty..protoze kdyz by nehral dobre, vedel by, ze na lavce ceka kvalitni hrac, ktery ho muze nahradit .... momentalne si Parejo muze hrat jak se mu zachce, protoze za nej nemame nahradu

jansosom - 03/12/2017 - 18:06

Zial za predvedenu hru si nezasluzime dnes ani bod,nechapem mame o hraca viac a my si cely zapas nevytvorime normalnu sancu,jedine standardky boli nebezpecne,iba nakopavame lopty ach jaj.

JEFFINHO - 03/12/2017 - 16:43

pekna divocina zatim

Harakant - 03/12/2017 - 12:04

Neeee :D Síce bez pár kľúčových hráčov, ale Los Che to dá a na šmejdov z Katalánska sa dotiahne na rozdiel 2 bodov :p

mikita10sM - 03/12/2017 - 10:17

no co bude to dnes za 3b či už sa nám to zlomí ? :D

Ingi - 01/12/2017 - 19:50

Ahoj, nějaká nová tvář? :D

Gaspa - 30/11/2017 - 21:30

Ahoj :)

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

Dneska velmi pěkné utkání, obrana celkem šlapala, i když občas tam bylo okénko, ale Alves ukázal své...
Po každém zápase mám s to chutí vyhodit některého hráče za absolutně bídný výkon a dneska asi budu v...
Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__