Preview & Review
  • Registrace

Sympatický výkon Valencie degradoval rozhodčí dvěmi penaltami pro Real

Estrada Fernandez nařizuje penaltuValencia podala v sobotu proti Realu Madrid velmi sympatický a dobrý výkon, jenže hned v první půli hosté kopali dvě penalty, z nichž jedna byla neprávem. Valencia ještě snížila na 1:2, ale i přes množství zajímavých šancí nakonec v závěru zápasu inkasovala a prohrála tak 1:4.

 

1. POLOČAS

V 7. minutě si neporozumněl při centru před domácí branku Garay s Netem. Obránce naběhl do brankáře, když vyboxovával míč, pak se odrazil míč na volného Balea, ale jeho střelu zblízka Neto zlikvidoval. Následovalo ošetřování obou zmíněných hráčů Valencie.

V 10. minutě se po dobře získaném míči dostal do zakončená před velkým vápnem Rodrigo, ale jeho jedovatá střela minula o kousek břevno madridské branky.

Ronaldo v 15. minutě vybojoval penaltu pro svůj tým. Valencia rozehrála rohový kop, ale toho se zmocnil Real. Při protiútoku se dostal do vápna Ronaldo, ale Montoya jej poslal k zemi a Ronaldo následnou penaltu proměnil – 0:1.

V úvodu 24. minuty se prokličkoval před vápno Realu Kondogbia, ale jeho následnou dělovku si vychutnal kvalitním zákrokem Navas.

O tři minuty později na druhé straně našel nákop ve vápně Valencie Ronalda nabíhajícího k tyči, ale míč sklepnul nevýrazně na branku do rukavic Neta.

Velkou šanci spáli ve 34. minutě Kondogbia. Rohový kop Pareja se totiž stočil za zadní tyč, kde míč sklepl na úrovni brankové čáry před branku Garay a právě před brankou sklepával míč do prázdné branky Kondogbia, jenže míč ze vzduchu pouze lehce škrtnul, a tak se dostal do rukavic Navase.

Druhou penaltu v zápase vybojoval Benzema, avšak neměla být pískána. Montoya v rovnocenném hlavičkovém souboji bojoval s Benzemou, který se však poroučel k zemi. Ronaldo penaltu proměnil.

Ve 44. minutě Mina našel prudkým nákopem k pokutovému puntíku Rodriga, který sklepával míč ze vzduchu na prázdnou branku, ale tu trestuhodně přestřelil.

Na konci nastaveného času ještě pálil z kraje velkého vápna skákavou střelu Guedes, ale jeho pokus jen proplul kolem zadní tyče.

2. POLOČAS

Do druhého polčasu zvolil domácí kouč překvapivé střídání, ze hry ššel Guedes a nahradil jej Carlos Soler. Opakované záběry pak ukázaly, že zřejmě v poslední akci poločasu si Guedes natáhl svaly v pravé noze.

Valencia první dvě minuty začala tlakem na polovině soupeře, ale v žádnou šanci to nevyústilo.

V 49. minutě si šel pro penaltu Mina, kterýd ostal nahrávku do vápna, ale Casemiro jej zastavil lehkým loktem do břicha. Sudí však nepískal pokutový kop.

V 54. minutě si zpracoval míč ve vápně Valencie Benzema, ale jeho střela šla pouze do boční sítě branky Neta.

Na druhé straně se o moment později proklouzal míč velkým vápnem Realu a na zadní tyči mohl sklepávat do prázdné branky Rodrigo, na mč však nedosáhl. Krátce poté Gayá zpracovával centr před brankou soupeře a poté, co padl na trávník při souboji s obráncem, se marně dožadoval penalty.

Konečně se Mina mohl zaradovat v úvodu 59. minutě, kdy jej našel na hranici malého vápna rohový kop Pareja a útočník Valencie hlavou zamířil přesně k tyči – 1:2!

Nádhernou akci ve 66. minutě zazdil ve finále Parejo. Po ťukesu na jeden dotek se ocitl sám před Navasem, ale jeho bídná střela šla přímo do brankáře. O chvíli později se k vybojovanému míči dostal Rodrigo, ale jeho střela minula vzdálenější tyč.

Na druhés traně hosté po akci z pravého křídla zabavili Neta, když Bale nahrával před branku, kde Ronaldo sklepával míč do branky, ale Neto se včas přemístil a míč nadvakrát zlikvidoval.

Druým střídáním poslal domácí kouč na plac Zazu, kterému uvolnil místo Rodrigo. O chvíli později šel v 77. minutě na plac Pereira a stažen byl Lato.

Příležitost k přímému kopu ze zhruba 30 metrů dostal v 79. minutě Ronaldo, ale jeho pokus šel nad břevno. O dvě minuty později měl Ronaldo další šanci, když mu Modric z levého kraje vápna poslal míč před branku, ale penaltový střelec Realu zamířil opět nad břevno.

Šance Valencie na vyrovnání zhatil v 84. minutě Marcelo. Ten se po ťukesu s Asensiem dostal do vápna a z úhlu propálil Neta přímo mezi nohama – 1:3.

V úvodu 86. minutě se přes obránce dostal Zaza a mohl překonal Navase, ale sudí pískal ruku, což však nebyla pravda.

Pomyslný hřebíček do rakve přidal v 89. minutě Kroos, jenž zpoza velkého vápna střelou do dolního rohu upravil na konečných 1:4.

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 18/02/2018 - 19:58

Po jednom zápasu těžké soudit, ale myslím, že předvedl slušný výkon včera :)

Harakant - 17/02/2018 - 22:43

Opäť sa skoro konali veľké prekvapenie na úkor Valencie :O Ale netopiere to nevzdali a berú všetky 3 body ;) Čo hovoríte na výkon navrátilca Murilla? :)

Ingi - 13/02/2018 - 15:05

Čau, super nápad. Osobně mám nápad, jak to udělat. Přednesu to "šefům" a uvidíme, jestli se jim to bude líbit.

JEFFINHO - 13/02/2018 - 09:08

Borci..bylo by moc těžké udělat nějaké hodnocení jedlotlivých hráčů po každém zápase (myslím tím nějakou anketu, kde si každý ohodnotí, jak se mu hráčův výkon líbil) ... ukládat to do nějaké databáze a na konci sezony udělat nějakou výslednou tabulku?? :)

Ingi - 11/02/2018 - 21:33

Santi Mina stále trochu podceňovaný útočník :)

Jenseny - 11/02/2018 - 20:39

Dneska musíme! Bude to alespoň 4:0 :D pro nás samozřejmě

Luky967 - 11/02/2018 - 20:30

Dneska už není místo pro zaváhání, prostě musíme vyhrát, jestli chceme bojovat o LM!

Lucas8 - 11/02/2018 - 20:01

Guedes v zakladu... Dnes to prolomime!

Kr3mi - 10/02/2018 - 21:46

martinpavlicekjr: lístky nejlepší koupit z ofiko webu, jdou do prodeje cca 2-3 týdny před mačem, ale dá se i na Mestalle v pokladně, sám jsem byl na Realu před 2 týdny a lístky byly v prodeji i den před mačem. jinak doporčuji, Mestalla je magické místo! ;)

martinpavlicekjr - 10/02/2018 - 15:16

Proč? Protože stim nemám zkušenost :D ještě nevím na jaký zapas pojedem, ale teoreticky bysme možná jeli až na poslední, u kterého předpokládám, ze bude větší zájem o lístky.

Jose.Enrique - 09/02/2018 - 21:40

Proč si ty lístky na fotbal nekoupíš přímo na Mestalle???Nepamatuju se,kdy bylo u nás naposledy vyprodáno.Jen platíš veksláky s lupeny,Se zeptej Lucase,když jsme byli spolu,za kolik mu je prodali a jaký měl místo lol

martinpavlicekjr - 09/02/2018 - 11:05

Díky Lucas, chci poprvé na Valencii na Mestallu ale nejdřív bych chtěl vyřešit lístky a až potom letenky.

JaakkoPN - 08/02/2018 - 22:48

No nic,,tak im dame 3 a hor sa do finale

Jenseny - 08/02/2018 - 22:25

Barca nemít messsiho, tak je fakt průměrná

Snnume - 08/02/2018 - 22:24

ahoj, dneska boj :)

Jenseny - 08/02/2018 - 22:21

Hrajeme skvěle, dobře dopředu i dozadu... jen ať nám to vydrží, hlavně musíme dát gól a hlavně nedostat nějaký opravdu blbý...

Jose.Enrique - 08/02/2018 - 21:44

Dneska postoupíme do finále!

Jenseny - 08/02/2018 - 21:04

Z tohoto zápasu očekávám nejlepší týmový a srdcařský výkon v téhle sezóně a moc se těším. Podle mě vyhrajem 3:1

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:41

No jsem spis skepticky. Barca ma vice zkusenosti se zapasy vyrazovaci faze. Navic rozhodci jim zaseto urcite pomuze ale rad sekdyz budu plest

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:37

martinpavlicekjr 3 tydny max rekl bych

Harakant - 08/02/2018 - 19:30

Ako to dnes tipujete? :D Vschopí sa Los Che a bude dráma so sladkým koncom? :) Alebo to Blaugranas nedopustí a ostanú len oči pre plač... :(

martinpavlicekjr - 08/02/2018 - 10:09

Čau, nevíte někdo, jak dlouho před zápasem si muzu koupit vstupenku on-line na Valencii? :D

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

By nesměli bejt z Madridu,aby zase nefňukali,takový je prostě sport.

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

https://www.sport.cz/fotbal/la-liga/clanek/958544-godin-jako-drakula-penalta-se-ale-nepiskala-budou-muset-nekoho-zabit--abychom-ji-kopali-zuri-kouc.html#hp-artcl

Harakant - 04/02/2018 - 23:11

Ak chce Valencia podávať i naďalej takéto výsledky a výkony. Tak s LM sa naisto môže rozlúčiť. Minimálne môže rátať s EL a maximálne s ničím. Rysuje sa výkonnosť z minulého ročníka.

mikita10sM - 04/02/2018 - 22:47

absolutne cele zle toto, do predu sme boli uplne čajový, nič nevieme vymyslet, len si to stale nahrávať dozadu a atletico absolutny antifotbal lol

Ingi - 04/02/2018 - 21:29

Dostaneme okolo 70. na 1:0, a tak to i skončí :D

Snnume - 04/02/2018 - 21:05

ahoj, tak kolik to tipujete dneska? :)

Harakant - 04/02/2018 - 16:55

Je to kus na hlavu :S Valencia proti Realu prišla s výpraskom a Leganes ukoristil bod :@ Čo je toto za systém.... :O

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:06

Krasne vysledky pro nas... bohuzel se obavam ze my zitra bodovat taky nebudeme....

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:05

Sevilla a Villarreal dneska

JaakkoPN - 03/02/2018 - 14:30

Orellana zatial 2 goly proti Seville...

Lucas8 - 01/02/2018 - 23:32

Skoda... remiza by byla super...tak odveta bude tezka ale jeste to neni beznadejne. Barca bude pristilepsi tyden po Lize a taky LM tak treba mozna....

mikita10sM - 01/02/2018 - 23:24

sakra proč to Mina nedaval s prvej ? šak mal prazdnu branku...

Jose.Enrique - 01/02/2018 - 22:56

Zrovna jsem chtěl napsat jestli udržíme 0:0 a doma předvedeme zázrak.....no a dostaneme kouska.

Santi - 01/02/2018 - 22:45

ten maksimovic to dobře dojebal

Ingi - 01/02/2018 - 22:36

Můj tip je, že hraji na 0:0. Chtějí uzdravit do odvety hráče, a potom na domácím hřišti předvést zázrak :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:32

Tezko marcelinovi neco vycitat... co chces proti nim hrat a jeste u nich? Momentalne asi mužstvo s nejlepsi formou v evrope a jeste s týmem ktery ma na kazdy post top kvality hrace. Jako ruku na srdce my v tomhle nejsme konkurence ani v nejlepsi forme...

Santi - 01/02/2018 - 22:26

No nevím, jestli to tak chtějí hrát, nebo jestli je tam takový rodíl v kvalitě.. , ale nahrát si neumí

Ingi - 01/02/2018 - 22:26

Valencia parked bus :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:22

Zatim tezka defenziva ale nedostali jsme gol... zatim!

Gaspa - 01/02/2018 - 21:45

ok :)

Lucas8 - 01/02/2018 - 21:07

Pro vsechny! Jsou opraveny kometare pod clanky tak budeme radi kdyz se zapojite... ;)

Daspazin - 30/01/2018 - 14:22

ahoj

Snnume - 28/01/2018 - 22:50

škoda :(

Vlacho - 28/01/2018 - 00:54

Taky sem toho názoru, že obě pencky jasné, i když té druhé benzema dost pomohl, ale Montoya tam nemúže do něho nesmyslně skákat když míč stejně letěl za ně. Jinak výkon vcelku dobrý (po delší době co jsem měl možnost vidět zápasy), škoda nevyužitých šancí, ale ty byly i na straně Realu. Výhra Realu zasloužená, ale výsledek vcelku krutý pro nás :/

jansosom - 27/01/2018 - 16:54

No Montoya vyriesil zapas,nechapem ako moze ist tak do subojov,aj slepi to vidi,zial obe zasluzene penalty,slaby je ako caj,neskoro v subojoch

Harakant - 27/01/2018 - 13:03

Real má formu na figu :D Ale to Valencia tiež :D A k tomu pár hráčov mimo :( Ale výhra Los Che by isto pitešila :P

JEFFINHO - 27/01/2018 - 10:54

Strasne me stve ze nasledujici 4 zapasy s takovyma tymama neuvidim..no a k Realu: kdy jindy je porazit kdyz ne dnes?

Ingi - 26/01/2018 - 16:40

Ahoj, Daspa :)

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

  • Bodové hodnocení hráčů

    Harakant 24 úno 2018

    Pravda s tou cenou :D Hovorili to i komentátory v jednom prenose, keď Los Che hrali v pohári... Myslím...

  • Bodové hodnocení hráčů

    Lucas8 20 úno 2018

    No zatim se Vitto nejevi na přestup no... důležitější je sehnat penize na kondogbiu... vsechno se bu...

  • Bodové hodnocení hráčů

    JEFFINHO 20 úno 2018

    Záloha: Že je Parejo nejlepší a že bysme bez něj byli uplně v prdeli tady všichni víme, ikdyž nás pr...

Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__