Preview & Review
  • Registrace

Totální obrana nestačila. Barcelona porazila Valencii 1:0

Valencia přijela na Nou Camp v rámci osmifinále Copa del Rey a první poločas naprosto odbránila na svojí polovině. V druhém dějství pak zaslouženě zajistil domácím výhru Suarez.

 

1. POLOČAS

Barcelona hrála od úvodu na polovině soupeře. Ve 2. minutě se tak dostal ke střele z kraje velkého vápna Messi, ale míč poslal mimo branku Los Ché.

Až v úvodu 12. minuty se Valencia dokázala osvobodit ze své poloviny hřiště, když Soler po křídle doběhl míč a nabídl jej před branku Rodrigovi, ale obránce včas zasáhnul a odklonil míč na roh.

Na druhé straně podobnou přihrávku na Suarezez vytěsnil ve 14. minutě Vezo. Po rohovém kopu se za velkým vápnem dostal k míči Vidal, ale jeho střela z voleje šla do nejvyšších pater tribun stadionu Camp Nou.

Valencia pak i nadále bránila dlouhé minuty na své polovině. Využít toho mohli domácí ve 22. minutě, kdy si Rakitic pěknou stahovačkou u tyče Jaumeho branky udělal prostor, aby přiťukl míč Messimu, jehož technická střela však skončila vedle branky.

Největším zklamáním bylo, že si hráči Valencie neuměli ani pořádně nahrát a tím pádem se ani dostat z vlastní poloviny hřiště, a tak pokračovala one man show v podání Barcelony, které ale odolávala dobrá obranná hra Netopýrů.

Ve 37. minutě zajel ve středu pole velmi nepříjemně Sergi Roberto do Pereiry a mohl být rád, že z toho vyvázl pouze se žlutou kartou.

Na konci 38. minuty měli domácí největší šanci, když Iniesta z úhlu nepropálil Jaumeho, ale míč pokračoval k opačné tyči, kdy volný Suarez v pádu minul míč, jenž mohl dorazit do prázdné branky.

Valencia si vzpomněla, co to je útočit, až nastavení první půle, a to když si Montoya vyměnil míč se Solerem a pak vypálil jedovatou střelu zpoza velkého vápna. Jeho pokus však šel těsně vedle.

2. POLOČAS

Kouč Marcelino překvapivě vystřídal do druhé půle. Na plac šel Maksimovic a ze hry Andreas Pereira. Je otázkou, zda nemohl být na vině krutý zákrok Sergiho z první půle.

Už ve 48. minutě si po Iniestově přihrávce udělal uličku do vápna Valencie Messi, ale jeho následná střela naštěstí skončila v boční síti valencijské branky.

Valencia se konečně v druhé půli také dostala na polovinu soupeře. V 52. minutě tak měl Parejo příležitost prověřit pozorného Cillessena střelou ze střední vzdálenosti, která však nebyla příliš výrazná.

Na straně Barcelony se jako první střídající odebral v 58. minutě ze hřiště Aleix Vidal a nahradil jej Coutinho.

V 63. minutě dostal Messi možnost otevřít skóre zápasu přímým kopem ze zhruba 21 metrů, ale jeho střela našla přímo rukavice Jaumeho.

Nakonec se domácí prosadili v 67. minutě. Messi z levého kraje velkého vápna nakopl míč na vzdálenější tyč, kde Suarez hlavou v pádu otevřel skóre – 0:1.

Za Valencii se v 72. minutě připomněl střelou z dálky Coquelin, ta však šla nad branku Barcelony.

Na druhé straně se dobrou střelou z dálky prezentoval Coutinho a Jaume se musel pořádně natáhnout, aby jeho střelu vytěsnil mimo branku.

Druhé střídání provedl hostující kouč Marcelino v 76. minutě. Carlos Soler šel ze hry a nahradil jej mladičký Ferran Torres.

V úvodu 80. minuty se od rohového kopu odrazil míč před velké vápno Valencie, kde jej našel Alcácer a střelou pod břevno z voleje prověřil připraveného Jaumeho.

Valencia v 83. minutě naposledy vystřídala a do hry naskočil Mina, jemuž uvolnil místo Rodrigo.

V 90. minutě dostal Mina nahrávku na polovinu soupeře, ale naproti mu vyběhl brankář Cillessen, který mu míč mimo velké vápno vypíchnul zpod kopaček.

V poslední minutě nastaveného času ještě dostal Mina do vápna pěkný centr, ale svoji hlavičku poslal mimo branku.

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 18/02/2018 - 19:58

Po jednom zápasu těžké soudit, ale myslím, že předvedl slušný výkon včera :)

Harakant - 17/02/2018 - 22:43

Opäť sa skoro konali veľké prekvapenie na úkor Valencie :O Ale netopiere to nevzdali a berú všetky 3 body ;) Čo hovoríte na výkon navrátilca Murilla? :)

Ingi - 13/02/2018 - 15:05

Čau, super nápad. Osobně mám nápad, jak to udělat. Přednesu to "šefům" a uvidíme, jestli se jim to bude líbit.

JEFFINHO - 13/02/2018 - 09:08

Borci..bylo by moc těžké udělat nějaké hodnocení jedlotlivých hráčů po každém zápase (myslím tím nějakou anketu, kde si každý ohodnotí, jak se mu hráčův výkon líbil) ... ukládat to do nějaké databáze a na konci sezony udělat nějakou výslednou tabulku?? :)

Ingi - 11/02/2018 - 21:33

Santi Mina stále trochu podceňovaný útočník :)

Jenseny - 11/02/2018 - 20:39

Dneska musíme! Bude to alespoň 4:0 :D pro nás samozřejmě

Luky967 - 11/02/2018 - 20:30

Dneska už není místo pro zaváhání, prostě musíme vyhrát, jestli chceme bojovat o LM!

Lucas8 - 11/02/2018 - 20:01

Guedes v zakladu... Dnes to prolomime!

Kr3mi - 10/02/2018 - 21:46

martinpavlicekjr: lístky nejlepší koupit z ofiko webu, jdou do prodeje cca 2-3 týdny před mačem, ale dá se i na Mestalle v pokladně, sám jsem byl na Realu před 2 týdny a lístky byly v prodeji i den před mačem. jinak doporčuji, Mestalla je magické místo! ;)

martinpavlicekjr - 10/02/2018 - 15:16

Proč? Protože stim nemám zkušenost :D ještě nevím na jaký zapas pojedem, ale teoreticky bysme možná jeli až na poslední, u kterého předpokládám, ze bude větší zájem o lístky.

Jose.Enrique - 09/02/2018 - 21:40

Proč si ty lístky na fotbal nekoupíš přímo na Mestalle???Nepamatuju se,kdy bylo u nás naposledy vyprodáno.Jen platíš veksláky s lupeny,Se zeptej Lucase,když jsme byli spolu,za kolik mu je prodali a jaký měl místo lol

martinpavlicekjr - 09/02/2018 - 11:05

Díky Lucas, chci poprvé na Valencii na Mestallu ale nejdřív bych chtěl vyřešit lístky a až potom letenky.

JaakkoPN - 08/02/2018 - 22:48

No nic,,tak im dame 3 a hor sa do finale

Jenseny - 08/02/2018 - 22:25

Barca nemít messsiho, tak je fakt průměrná

Snnume - 08/02/2018 - 22:24

ahoj, dneska boj :)

Jenseny - 08/02/2018 - 22:21

Hrajeme skvěle, dobře dopředu i dozadu... jen ať nám to vydrží, hlavně musíme dát gól a hlavně nedostat nějaký opravdu blbý...

Jose.Enrique - 08/02/2018 - 21:44

Dneska postoupíme do finále!

Jenseny - 08/02/2018 - 21:04

Z tohoto zápasu očekávám nejlepší týmový a srdcařský výkon v téhle sezóně a moc se těším. Podle mě vyhrajem 3:1

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:41

No jsem spis skepticky. Barca ma vice zkusenosti se zapasy vyrazovaci faze. Navic rozhodci jim zaseto urcite pomuze ale rad sekdyz budu plest

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:37

martinpavlicekjr 3 tydny max rekl bych

Harakant - 08/02/2018 - 19:30

Ako to dnes tipujete? :D Vschopí sa Los Che a bude dráma so sladkým koncom? :) Alebo to Blaugranas nedopustí a ostanú len oči pre plač... :(

martinpavlicekjr - 08/02/2018 - 10:09

Čau, nevíte někdo, jak dlouho před zápasem si muzu koupit vstupenku on-line na Valencii? :D

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

By nesměli bejt z Madridu,aby zase nefňukali,takový je prostě sport.

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

https://www.sport.cz/fotbal/la-liga/clanek/958544-godin-jako-drakula-penalta-se-ale-nepiskala-budou-muset-nekoho-zabit--abychom-ji-kopali-zuri-kouc.html#hp-artcl

Harakant - 04/02/2018 - 23:11

Ak chce Valencia podávať i naďalej takéto výsledky a výkony. Tak s LM sa naisto môže rozlúčiť. Minimálne môže rátať s EL a maximálne s ničím. Rysuje sa výkonnosť z minulého ročníka.

mikita10sM - 04/02/2018 - 22:47

absolutne cele zle toto, do predu sme boli uplne čajový, nič nevieme vymyslet, len si to stale nahrávať dozadu a atletico absolutny antifotbal lol

Ingi - 04/02/2018 - 21:29

Dostaneme okolo 70. na 1:0, a tak to i skončí :D

Snnume - 04/02/2018 - 21:05

ahoj, tak kolik to tipujete dneska? :)

Harakant - 04/02/2018 - 16:55

Je to kus na hlavu :S Valencia proti Realu prišla s výpraskom a Leganes ukoristil bod :@ Čo je toto za systém.... :O

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:06

Krasne vysledky pro nas... bohuzel se obavam ze my zitra bodovat taky nebudeme....

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:05

Sevilla a Villarreal dneska

JaakkoPN - 03/02/2018 - 14:30

Orellana zatial 2 goly proti Seville...

Lucas8 - 01/02/2018 - 23:32

Skoda... remiza by byla super...tak odveta bude tezka ale jeste to neni beznadejne. Barca bude pristilepsi tyden po Lize a taky LM tak treba mozna....

mikita10sM - 01/02/2018 - 23:24

sakra proč to Mina nedaval s prvej ? šak mal prazdnu branku...

Jose.Enrique - 01/02/2018 - 22:56

Zrovna jsem chtěl napsat jestli udržíme 0:0 a doma předvedeme zázrak.....no a dostaneme kouska.

Santi - 01/02/2018 - 22:45

ten maksimovic to dobře dojebal

Ingi - 01/02/2018 - 22:36

Můj tip je, že hraji na 0:0. Chtějí uzdravit do odvety hráče, a potom na domácím hřišti předvést zázrak :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:32

Tezko marcelinovi neco vycitat... co chces proti nim hrat a jeste u nich? Momentalne asi mužstvo s nejlepsi formou v evrope a jeste s týmem ktery ma na kazdy post top kvality hrace. Jako ruku na srdce my v tomhle nejsme konkurence ani v nejlepsi forme...

Santi - 01/02/2018 - 22:26

No nevím, jestli to tak chtějí hrát, nebo jestli je tam takový rodíl v kvalitě.. , ale nahrát si neumí

Ingi - 01/02/2018 - 22:26

Valencia parked bus :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:22

Zatim tezka defenziva ale nedostali jsme gol... zatim!

Gaspa - 01/02/2018 - 21:45

ok :)

Lucas8 - 01/02/2018 - 21:07

Pro vsechny! Jsou opraveny kometare pod clanky tak budeme radi kdyz se zapojite... ;)

Daspazin - 30/01/2018 - 14:22

ahoj

Snnume - 28/01/2018 - 22:50

škoda :(

Vlacho - 28/01/2018 - 00:54

Taky sem toho názoru, že obě pencky jasné, i když té druhé benzema dost pomohl, ale Montoya tam nemúže do něho nesmyslně skákat když míč stejně letěl za ně. Jinak výkon vcelku dobrý (po delší době co jsem měl možnost vidět zápasy), škoda nevyužitých šancí, ale ty byly i na straně Realu. Výhra Realu zasloužená, ale výsledek vcelku krutý pro nás :/

jansosom - 27/01/2018 - 16:54

No Montoya vyriesil zapas,nechapem ako moze ist tak do subojov,aj slepi to vidi,zial obe zasluzene penalty,slaby je ako caj,neskoro v subojoch

Harakant - 27/01/2018 - 13:03

Real má formu na figu :D Ale to Valencia tiež :D A k tomu pár hráčov mimo :( Ale výhra Los Che by isto pitešila :P

JEFFINHO - 27/01/2018 - 10:54

Strasne me stve ze nasledujici 4 zapasy s takovyma tymama neuvidim..no a k Realu: kdy jindy je porazit kdyz ne dnes?

Ingi - 26/01/2018 - 16:40

Ahoj, Daspa :)

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

  • Bodové hodnocení hráčů

    Harakant 24 úno 2018

    Pravda s tou cenou :D Hovorili to i komentátory v jednom prenose, keď Los Che hrali v pohári... Myslím...

  • Bodové hodnocení hráčů

    Lucas8 20 úno 2018

    No zatim se Vitto nejevi na přestup no... důležitější je sehnat penize na kondogbiu... vsechno se bu...

  • Bodové hodnocení hráčů

    JEFFINHO 20 úno 2018

    Záloha: Že je Parejo nejlepší a že bysme bez něj byli uplně v prdeli tady všichni víme, ikdyž nás pr...

Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__