Preview & Review
  • Registrace

Valencia se loučí s Copa del Rey. Podruhé nestačila na Barcelonu

Goncalo GuedesValencia nakonec v odvetě semifinále španělského poháru nepřekvapila a na svém stadionu podlehla Barceloně 0:2. V druhém poločase rozhodli brankami Coutinho a Rakitič.

1. POLOČAS

V úvodu se míče ujala Barcelona, ale Valencii neohrozila. Naopak po pěti minutách si Coquelin vyměnil na jeden dotek míč se Zazou, jenž mu jej vrátil do běhu a Coquelin z hranice velkého vápna vyslal nevýraznou pozemní střelu na Cillessena.

Na druhé straně měl k dispozici v 9. minutě přímý kop z dobré vzdálenosti Messi. Útočník Barcelony svoji střelu poslal k tyči, kam dolétl skvělý Jaume a míč vytěsnil.

V úvodu 12. minuty pak vystrašil a vyzkoušel svého rankáře Paulista, který tečoval nákop mířící před jeho branku tak, že míč letěl na Jaumeho.

Ve 14. minutě Gayá poslal nákop do vápna a Rodrigo hlavičkoval do břevna! Na druhé straně mohl mít o chvíli později velikou šanci Suarez, k němuž doskákal míč do velkého vápna Valencie, ale šel mu na paty, a tak si jej nedokázal pořádně zpracovat, díky čemuž jej vzápětí odzbrojil Garay.

Pak ale následovala klasická a dlouhá pasáž držení míče v podání Barcelony, která měla několik nebezpečných pokusů o další průniky před branku Valencie, jimž se však Netopýři statně bránili. Naopak domácí se občas dostali do útoku, ale vždy byl řešen neúspěšným centrem před branku Barcelony.

Poté, co ve 27. minutě zkazil Zaz nadějný protiútok špatnou přihrávku Viettovi, se ještě ke střele zpoza velkého vápna dostal Rodrigo. Jeho dělovku však pohotově vyrazil mimo pokutové území gólman Barcelony.

Do míče se o tři minuty později opřel z podobné vzdálenosti na druhé straně i Messi, ale jeho střele chybělo něco přes metr, aby šla na branku Jaumeho.

První žlutou kartu v zápase si vykoledoval ve 35. minutě Rodrigo. Následný přímý kop Messiho ze 27 metrů však naštěstí skončil v obranné zdi.

Dlouhé minuty se pak marně Barcelona tlačila do brankoviště Valencie a střela z toho byla až ve 44. minutě, kdy Suarez dostal přihrávku do vápna Valencie, kterou okamžitě po zemi adresoval přímo do náruče Jaumeho.

Na druhé straně se pak o minutu později mohli prosadit i domácí. Z levého kraje vápna centrující Coquelin našel na zadní tyči Kondogbiu, jenž chvíli zaváhal a pak vypálil míč do boční sítě. Tím také skončilo první dějství zápasu.

2. POLOČAS

André Gomes v prvním poločase nehrál dobře, a tak jej kouč Valverde nechal do druhé půle vystřídat Coutinhem.

Právě nový muž na hřišti otevřel skóre v 50. minutě zápasu. Suarez si poradil při cestě k domácí brance s Garayem a pak nakopnul míč na vzdálenější tyč, kde ve skluzu Coutinho jen lehce trefil míč, ale stačilo to k tomu, aby jej dopravil do protějšího dolního rohu. Barcelona změnila stav utkání na 0:1.

Jelikož Valencia potřebovala dát na postup alespoň tři góly, šli do hry za domácí v 55. minutě Guedes a Soler. Místo jim přenechali Rodrigo a Coquelin.

V úvodu 60. minuty se po rohovém kopu domácích odrazil míč před velké vápno Barcelony, kde číhal Soler, ale jeho přízemní střela šla pouze vedle tyče Cillessenovy branky.

Na druhé straně měli větší šanci hosté. Hned mezi tří hráče si naběhl na kraj velkého vápna Messi, kde jej zastihla přihrávka, kterou okamžitě přetavil ve střelu na branku, ale Jaume ukázal skvělé reflexy a soupeře vychytal. K dorážce se ale pak dostal Alba, jemuž do střely následně padnul Montoya, jemuž střela trefila ruku. Rozhodčí ale penaltu nepískal. Vtipné je, že už při první Messiho střele zahrál rukou míč tečující Garay.

V 65. minutě si na hlavičku ve vápně soupeře naskočil Guedes, ale míč poslal pouze nad břevno. O moment později Soler přiťuknul nenápadně před velké vápno míč na nabíhajícího Vietta, ale jeho následná střela mířící na tyč Cillessena nepřekvapila.

Na druhé straně špatnou rozehrávkou darovali Netopýři protiútok Barceloně, ale Messi byl v poslední chvíli při průniku před branku zastaven skluzem. K míči se pak ještě dostal Rakitič, ale svoji střelu poslal zcela mimo branku.

Valencii se při uvedené akci zranil stoper Garay, a tak musel kouč Marcelino nuceně poslední střídání využít na postu středového obránce a do hry poslal v 71. minutě Rubéna Veza.

V 73. minutě se po dlouhé době připomněl soupeři Coutinho střelou zpoza velkého vápna, ale Jaumeho náruč byl připravena zpracovat míč.

Valencii asi nebylo souzeno skórovat. Guedes si udělal na levém kraji vápna Barcelony místo k centru, který našel u zadní tyče Solera, jenž hlavičkou sklepnul míč ke značce pokutového kopu, kde už pouze volný Gayá napálil míč do branky, jenže smolně trefil ruku přemísťujícího se brankáře Cillessena.

Jakékoliv naděje Valencie na postup )plně zrušil v 82. minutě Rakitič. Parejo nahrál špatně míč na Suareze a Suarez se pak dobře zbavil domácích hráčů a poslal následně míč před branku volnému Rakitičovi, jenž neměl problém propálit Jaumeho – 0:2.

Barcelona do konce zápasu udržovala vedení a nikam se nehnala. Sudí tak po dvou nastavených minutách odpískal konec za stavu 0:2 a jasného postupu Barcelony.

Přihlášení

Chatbox

Ingi - 18/02/2018 - 19:58

Po jednom zápasu těžké soudit, ale myslím, že předvedl slušný výkon včera :)

Harakant - 17/02/2018 - 22:43

Opäť sa skoro konali veľké prekvapenie na úkor Valencie :O Ale netopiere to nevzdali a berú všetky 3 body ;) Čo hovoríte na výkon navrátilca Murilla? :)

Ingi - 13/02/2018 - 15:05

Čau, super nápad. Osobně mám nápad, jak to udělat. Přednesu to "šefům" a uvidíme, jestli se jim to bude líbit.

JEFFINHO - 13/02/2018 - 09:08

Borci..bylo by moc těžké udělat nějaké hodnocení jedlotlivých hráčů po každém zápase (myslím tím nějakou anketu, kde si každý ohodnotí, jak se mu hráčův výkon líbil) ... ukládat to do nějaké databáze a na konci sezony udělat nějakou výslednou tabulku?? :)

Ingi - 11/02/2018 - 21:33

Santi Mina stále trochu podceňovaný útočník :)

Jenseny - 11/02/2018 - 20:39

Dneska musíme! Bude to alespoň 4:0 :D pro nás samozřejmě

Luky967 - 11/02/2018 - 20:30

Dneska už není místo pro zaváhání, prostě musíme vyhrát, jestli chceme bojovat o LM!

Lucas8 - 11/02/2018 - 20:01

Guedes v zakladu... Dnes to prolomime!

Kr3mi - 10/02/2018 - 21:46

martinpavlicekjr: lístky nejlepší koupit z ofiko webu, jdou do prodeje cca 2-3 týdny před mačem, ale dá se i na Mestalle v pokladně, sám jsem byl na Realu před 2 týdny a lístky byly v prodeji i den před mačem. jinak doporčuji, Mestalla je magické místo! ;)

martinpavlicekjr - 10/02/2018 - 15:16

Proč? Protože stim nemám zkušenost :D ještě nevím na jaký zapas pojedem, ale teoreticky bysme možná jeli až na poslední, u kterého předpokládám, ze bude větší zájem o lístky.

Jose.Enrique - 09/02/2018 - 21:40

Proč si ty lístky na fotbal nekoupíš přímo na Mestalle???Nepamatuju se,kdy bylo u nás naposledy vyprodáno.Jen platíš veksláky s lupeny,Se zeptej Lucase,když jsme byli spolu,za kolik mu je prodali a jaký měl místo lol

martinpavlicekjr - 09/02/2018 - 11:05

Díky Lucas, chci poprvé na Valencii na Mestallu ale nejdřív bych chtěl vyřešit lístky a až potom letenky.

JaakkoPN - 08/02/2018 - 22:48

No nic,,tak im dame 3 a hor sa do finale

Jenseny - 08/02/2018 - 22:25

Barca nemít messsiho, tak je fakt průměrná

Snnume - 08/02/2018 - 22:24

ahoj, dneska boj :)

Jenseny - 08/02/2018 - 22:21

Hrajeme skvěle, dobře dopředu i dozadu... jen ať nám to vydrží, hlavně musíme dát gól a hlavně nedostat nějaký opravdu blbý...

Jose.Enrique - 08/02/2018 - 21:44

Dneska postoupíme do finále!

Jenseny - 08/02/2018 - 21:04

Z tohoto zápasu očekávám nejlepší týmový a srdcařský výkon v téhle sezóně a moc se těším. Podle mě vyhrajem 3:1

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:41

No jsem spis skepticky. Barca ma vice zkusenosti se zapasy vyrazovaci faze. Navic rozhodci jim zaseto urcite pomuze ale rad sekdyz budu plest

Lucas8 - 08/02/2018 - 19:37

martinpavlicekjr 3 tydny max rekl bych

Harakant - 08/02/2018 - 19:30

Ako to dnes tipujete? :D Vschopí sa Los Che a bude dráma so sladkým koncom? :) Alebo to Blaugranas nedopustí a ostanú len oči pre plač... :(

martinpavlicekjr - 08/02/2018 - 10:09

Čau, nevíte někdo, jak dlouho před zápasem si muzu koupit vstupenku on-line na Valencii? :D

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

By nesměli bejt z Madridu,aby zase nefňukali,takový je prostě sport.

Jose.Enrique - 05/02/2018 - 18:33

https://www.sport.cz/fotbal/la-liga/clanek/958544-godin-jako-drakula-penalta-se-ale-nepiskala-budou-muset-nekoho-zabit--abychom-ji-kopali-zuri-kouc.html#hp-artcl

Harakant - 04/02/2018 - 23:11

Ak chce Valencia podávať i naďalej takéto výsledky a výkony. Tak s LM sa naisto môže rozlúčiť. Minimálne môže rátať s EL a maximálne s ničím. Rysuje sa výkonnosť z minulého ročníka.

mikita10sM - 04/02/2018 - 22:47

absolutne cele zle toto, do predu sme boli uplne čajový, nič nevieme vymyslet, len si to stale nahrávať dozadu a atletico absolutny antifotbal lol

Ingi - 04/02/2018 - 21:29

Dostaneme okolo 70. na 1:0, a tak to i skončí :D

Snnume - 04/02/2018 - 21:05

ahoj, tak kolik to tipujete dneska? :)

Harakant - 04/02/2018 - 16:55

Je to kus na hlavu :S Valencia proti Realu prišla s výpraskom a Leganes ukoristil bod :@ Čo je toto za systém.... :O

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:06

Krasne vysledky pro nas... bohuzel se obavam ze my zitra bodovat taky nebudeme....

Lucas8 - 03/02/2018 - 20:05

Sevilla a Villarreal dneska

JaakkoPN - 03/02/2018 - 14:30

Orellana zatial 2 goly proti Seville...

Lucas8 - 01/02/2018 - 23:32

Skoda... remiza by byla super...tak odveta bude tezka ale jeste to neni beznadejne. Barca bude pristilepsi tyden po Lize a taky LM tak treba mozna....

mikita10sM - 01/02/2018 - 23:24

sakra proč to Mina nedaval s prvej ? šak mal prazdnu branku...

Jose.Enrique - 01/02/2018 - 22:56

Zrovna jsem chtěl napsat jestli udržíme 0:0 a doma předvedeme zázrak.....no a dostaneme kouska.

Santi - 01/02/2018 - 22:45

ten maksimovic to dobře dojebal

Ingi - 01/02/2018 - 22:36

Můj tip je, že hraji na 0:0. Chtějí uzdravit do odvety hráče, a potom na domácím hřišti předvést zázrak :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:32

Tezko marcelinovi neco vycitat... co chces proti nim hrat a jeste u nich? Momentalne asi mužstvo s nejlepsi formou v evrope a jeste s týmem ktery ma na kazdy post top kvality hrace. Jako ruku na srdce my v tomhle nejsme konkurence ani v nejlepsi forme...

Santi - 01/02/2018 - 22:26

No nevím, jestli to tak chtějí hrát, nebo jestli je tam takový rodíl v kvalitě.. , ale nahrát si neumí

Ingi - 01/02/2018 - 22:26

Valencia parked bus :D

Lucas8 - 01/02/2018 - 22:22

Zatim tezka defenziva ale nedostali jsme gol... zatim!

Gaspa - 01/02/2018 - 21:45

ok :)

Lucas8 - 01/02/2018 - 21:07

Pro vsechny! Jsou opraveny kometare pod clanky tak budeme radi kdyz se zapojite... ;)

Daspazin - 30/01/2018 - 14:22

ahoj

Snnume - 28/01/2018 - 22:50

škoda :(

Vlacho - 28/01/2018 - 00:54

Taky sem toho názoru, že obě pencky jasné, i když té druhé benzema dost pomohl, ale Montoya tam nemúže do něho nesmyslně skákat když míč stejně letěl za ně. Jinak výkon vcelku dobrý (po delší době co jsem měl možnost vidět zápasy), škoda nevyužitých šancí, ale ty byly i na straně Realu. Výhra Realu zasloužená, ale výsledek vcelku krutý pro nás :/

jansosom - 27/01/2018 - 16:54

No Montoya vyriesil zapas,nechapem ako moze ist tak do subojov,aj slepi to vidi,zial obe zasluzene penalty,slaby je ako caj,neskoro v subojoch

Harakant - 27/01/2018 - 13:03

Real má formu na figu :D Ale to Valencia tiež :D A k tomu pár hráčov mimo :( Ale výhra Los Che by isto pitešila :P

JEFFINHO - 27/01/2018 - 10:54

Strasne me stve ze nasledujici 4 zapasy s takovyma tymama neuvidim..no a k Realu: kdy jindy je porazit kdyz ne dnes?

Ingi - 26/01/2018 - 16:40

Ahoj, Daspa :)

Chat je pouze pro registrované!

Sledujte nás na Facebooku

Poslední komentáře

  • Bodové hodnocení hráčů

    Harakant 24 úno 2018

    Pravda s tou cenou :D Hovorili to i komentátory v jednom prenose, keď Los Che hrali v pohári... Myslím...

  • Bodové hodnocení hráčů

    Lucas8 20 úno 2018

    No zatim se Vitto nejevi na přestup no... důležitější je sehnat penize na kondogbiu... vsechno se bu...

  • Bodové hodnocení hráčů

    JEFFINHO 20 úno 2018

    Záloha: Že je Parejo nejlepší a že bysme bez něj byli uplně v prdeli tady všichni víme, ikdyž nás pr...

Скачать бесплатно темы Joomla. Плагины Joomla на joomlaru.com _j18__