The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Oficiální představení nových dresů proběhlo letos jen skrze sociální sítě

Oficiální představení nových dresů proběhlo letos jen skrze sociální sítě


VIDEO - Doba přetrvávajících protikoronavirových opatření měla vliv i na prezentaci dresů Los Che pro sezónu 2020/2021, která proběhla tento týden. Fanoušci navíc díky předchozím událostem, kdy se už dresy nejdřív na chvíli objevily v prodeji a následně jejich podobu den před oficiální prezentací na svých sociálních sítích odhalila společnost Puma, byli ochuzeni o jakékoliv překvapení. Při klubové oficiální prezentaci, která tentokrát proběhla víceméně jen zveřejněním videa na klubových sociálních sítích, se tak dočkali alespoň valencijských hráčů pózujících v nových dresech.

Fotbal je pro odvážné! S tímto heslem pokračuje druhým rokem spolupráce fotbalového klubu Valencia CF s oděvní společností Puma. Při návrzích nových dresů, které budou Netopýři oblékat v sezóně 2020/2021, se německý oděvní gigant nechal inspirovat východošpanělským městem a několika jeho atributy.

inspirace1235

Odkazuje se na ně i ve videu, kterým letos byly nové dresy oficiálně představeny. Udělat tradiční prezentaci za přítomnosti hráčů, novinářů a pozvaných hostů je totiž v současnosti kvůli protikoronavirovým opatřením nemožné. Na video, ve kterém účinkují například hráči Los Che Gabriel Paulista, Geoffrey Kondogbia, Daniel Wass, Maxi Gomez či Carlos Soler se můžete podívat níže.

A nyní už se pojďme podívat na jednotlivé dresy a přiblížit si, kde pro ně designéři Pumy hledali inspiraci. Domácí dresy jsou bílé, jen na rukávech a límci je černé lemování. Pod každým ramenem jsou viditelné laserem řezané trojúhelníkové zóny pro lepší prodyšnost. Co už tak viditelné na první pohled není (alespoň to tak z fotografií vypadá), to je design na přední straně dresu, který odkazuje na klenbu populární valencijské budovy Lonja de la Seda.

dres dom1235

Venkovní dresy jsou oranžové a jejich barva odkazuje na všudypřítomné pomeranče na valencijských tržištích. Zářivě oranžovou barvu, která zobrazuje veškerou energii klubu a jeho příznivců, doplňuje tmavě modrý pás na ramenou. Venkovní dresy mají laserem řezané otvory pro lepší prodyšnost krom prostoru pod rameny i v horní části zad.

dres ven1235

No a konečně třetí dres. Na první pohled se někomu může zdát jako neuspořádaná čmáranice bez myšlenky, ovšem při bedlivějším zaměření zraku ti pozornější jistě uvidí vlny Středozemního moře, které omývá valencijské břehy. Tento dres, který rovněž není ochuzen o laserem řezané otvory pro lepší prodyšnost, se inspiruje právě rozsáhlou vodní plochou rozkládající se daleko na východ od domova Netopýrů, ale krom toho vzdává hold i valencijskému malíři Joaquinu Sorollovi.

dres tri1235

Nové dresy již jsou k dostání v klubovém fanshopu ve Valencii, ale pokud se vám nové dresy líbí a do východošpanělského města zrovna cestu nemáte, tak nemusíte zoufat, protože si je můžete pořídit i skrze eshop zde. Závěrem se můžete podívat na video, jak probíhalo focení hráčů v nových dresech.

Související články:

Jak by mohly vypadat dresy Valencie pro příští sezónu?

Nové dresy Los Che budou představeny příští týden, první kusy však již nejspíš unikly do prodeje

Puma zřejmě omylem odhalila nové valencijské dresy!

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.