The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Přejeme vám mistrovské Vánoce

Přejeme vám mistrovské Vánoce


Rok se s rokem sešel a my tu máme opět čas Vánoční. Dovolte nám proto věnovat vám několik následujících řádků.

Jelikož před sebou máme posledních pár dní roku 2019 a stejně tak i jeho poslední zápas, dovolte mi udělat krátké shrnutí roku.

Letošní rok byl plný událostí především pro klub samotný. Tou největší z nich byl zisk španělského poháru Copa del Rey. K těm negativním pak patří odvolání Marcelina z pozice trenéra klubu.

Ačkoliv to tak nevypadalo, ani na našem webu jsme nezaháleli. Máme za sebou první sezónu tipovačky, kterou vyhrál Jose.Enrique, zatímco další sezóna tipovačky je již v plném proudu. Dále proběhl po dlouhých letech další fantastický sraz fanoušků Valencie na finále Copa del Rey a také jsme zvládli projekt elektronického průvodce vyhraným pohárem Copa del Rey, který si stále můžete zakoupit.

V příštím roce bych chtěl zatlačit především na Agrupación de peñas valencianistas, tedy oficiální sdružení fanklubů Valencie, kde jsme registrováni, avšak bez členů. Zatím nevidíme důvod nechat registrovat členy našeho webu do oficiálního fanklubu, a to z jediného prostého důvodu – pro zahraniční členy to výměnou za osobní údaje nemá absolutně žádný význam ani výhody. Budeme se tedy snažit, aby začala mít registrace ve fanklubu smysl, a my tak mohli registrovat oficiálně členy smysluplně.

Nyní mi dovolte přikročit k tomu hlavnímu, co bylo důvodem ke vzniku tohoto článku…

Rádi bychom vám jménem celé redakce ValenciaCF.cz popřáli mistrovské Vánoce. Ať jsou stejně kouzelné, jako byl zisk titulu Copa del Rey. Do nového roku vám pak přejeme jen to nejlepší, co lze vůbec přát a budeme se těšit na další příjemné zážitky, kterými nechť nás spojuje náš milovaný klub Valencia CF.

AMUNT VALENCIA!

Redakce ValenciaCF.cz

vanoce2019 2

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.