The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Maxi Gomez musí na operaci a minimálně do dubna Valencii nepomůže

Maxi Gomez musí na operaci a minimálně do dubna Valencii nepomůže


Série zranění valencijských hráčů pokračuje, posledním přírůstkem na marodce Los Che je uruguayský útočník Maxi Gomez, který proti Betisu utrpěl zlomeninu jedné ze zánártních kůstek na levé noze. V úterý se nejlepší ligový střelec Netopýrů podrobí operaci a na hřiště se vrátí nejdříve v dubnu.

Není snad v této sezóně valencijského zápasu, po kterém by nenásledovala zpráva o zranění dalšího z Netopýrů. Tentokrát je nově zraněným hráčem Maxi Gomez, který byl prvním střídaným hráčem Valencie ve včerejším ligovém utkání proti Betisu. První poločas uruguayský střelec ještě dohrál, ale po poločasové pauze už na hřiště místo něho vyběhl Goncalo Guedes, který pak k vítězství Los Che přispěl asistencí u gólu Kevina Gameira. To už Gomez sledoval pouze ze střídačky. Pozápasová vyšetření pak u něho odhalila zlomeninu páté zánártní kůstky na levé noze, což je zranění vyžadující operaci a následně několikatýdenní rekonvalescenci.

Maxi Gomez, který v této sezóně vstřelil už devět ligových gólů a je v tomto ohledu nejlepší z týmu, tak rozšířil už tak početnou marodku valencijského týmu. Vždyť jen z útoku jsou na ní Rodrigo Moreno a Manu Vallejo, kterým dělá společnost celá řada spoluhráčů. Nicméně z čistokrevných útočníků má nyní trenér Aberto Celades k dispozici pouze Kevina Gameira a Rubena Sobrina. Pokud se naplní předpoklady, že se Maxi Gomez do zápasového kolotoče vrátí až v průběhu dubna, tak uruguayský reprezentant propásne minimálně ligové zápasy proti Deportivu Alaves, Levante a Realu Madrid a odvetné osmifinálové utkání Ligy mistrů, ve kterém se Netopýři budou snažit proti Atalantě o zázračný obrat po porážce 1:4 v úvodním utkání v Itálii. Mimochodem ze zdravotních důvodů už Maxi Gomez v této sezóně vynechal většinu prosincových zápasů Valencie.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.