The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Jak proběhlo hostování hráčů Valencie

Jak proběhlo hostování hráčů Valencie


Fotbal se ve světě téměř úplně zastavil, ale hráčské smlouvy běží dále. Valencia má momentálně na hostování 7 hráčů. Jejich budoucnost se bude také muset postupem času vyřešit. Jak si hráči počínali na hostování v letošní sezóně?

Jason Remesseiro je nejstarším hráčem, kterého Los Che vyslalo na hostování. Křídelní záložník přišel z Levante jako volný hráč. Jason za Levante hrál aktivně, ale odmítl podepsat další novou smlouvu a jako nové útočiště si vybral sousední Valencii. U Netopýru se ale moc dlouho neohřál, jelikož vedení Valencie využila této situace spíše jako pojistky, kdyby nemohla v letním přestupním okně provádět normální nákupy.  V polovině letní přípravy Jason zamířil do Getafe.  Nejdříve hrával velmi aktivně, a dokonce ve vzájemném utkání proti Valencii vstřelil branku. Postupem času ale dostával méně příležitostí až skoro žádné. Odehrál celkem 11 ligových utkáních, 2 utkání v Copě del Rey a 3 utkání v Evropské lize.

Jorge Saenz podobně jako Jason přestoupil k Netopýrům jako taková pojistka. Už v polovině července odešel na hostování do Celty Vigo a stal se takovým přestupním bonusem v transakci Santi Miny za Maxi Gomeze. V tomto případě bylo hostování podepsáno na dva roky a Celta Vigo má možnost budoucího odkupu za 7 milionů eur. Valencia si navíc do smlouvy přidala možnost odkoupit si hráče zpět za případných 10 milionů eur v následující sezóně po případné aktivaci opce. Nyní již vidíme, že o Jorge Saenze nebude nejspíše velká přetahovaná, jelikož za Celtu Vigo odehrál pouze 3 ligová utkání a 2 utkání v Copě del Rey. Navíc Valencia už během sezóny přemýšlela o zrušení hostování kvůli velké marodce stoperů, nakonec k tomuto kroku nepřistoupila.

Odchovanec Toni Lato se vydal na hostování do nizozemského PSV. Brzy se ukázalo, že toto hostování se vůbec nezdařilo. Absolutně nevyužívaný Lato během zimního přestupového okna se vrátil do Španělska. Nové hostování podepsal u Osasuny, za kterou bohužel stihl odehrát pouze jedno utkání. 

Relativně vydařené hostování proběhlo u Alexe Carbonella, který se k Los Che připojil v létě minulého roku. Po pár dnech odešel na hostování do nizozemského Sittardu. Zde odehrál téměř všechny utkání, do kterých byl zdravotně připraven. Bohužel se nedokázal ani jednou střelecky prosadit, což není pro útočníka dobrá vizitka.

Dalším zajímavý odchovancem je levý obránce Alex Centelles. Důležitý člen týmu VCF Mestalla se přesunul na hostování do Portugalska. Za prvoligový tým Famalicao odehrál 18 utkáních, a to většinou plných 90 minut. Během léta se může očekávat nabídka přesunu do seniorskému týmu Netopýrů.

Uroš Račič přestoupil do Valencie v létě roku 2018. Zatím dostal šanci si pouze zahrát v poháru Copa del Rey. Následně odešel hostovat do Tenerife a letošní sezónu strávil na hostování ve Famalicao. Stejně jako v případě Centellese se jedná o vydařené hostování. Srbský záložník odehrál většinu utkáních jako hráč základní sestavy. Navíc se dokázal ze svého postu i třikrát gólově prosadit. Vedení Valencie by mělo být ve střehu, jelikož výkony Račiče se v Portugalsku zalíbili FC Portu, které přemýšlí, že by se hráče pokusilo oslovit k přestupu. 

Nakonec se podíváme na hostování Alexe Blanca. Většinu svého fotbalového mládí strávil ve Valencii a v letošní sezóně se vydal na hostování do Realu Zaragoza. Za druholigový tým sice nastoupil do 21 utkáních, ale jednalo téměř vždy pouze o střídání ke konci zápasu. V hlavní sestavě se objevil pouze jednou, a to v poháru Copa del Rey, kde se mu podařilo skórovat proti Mallorce.

  • Mne osobne sa Racic páčil a vedel by som si ho predstaviť ako nástupcu alebo náhradu za Pareja. Srb má perspektívu.
    S Latom to ide dole vodou... No čo už s ním...
    Blanco a Centelles sú zaujímaví hráči a pýtajú siiesto aj do prvého tímu.
    Zvyšok už nič moc ...

  • V odpovědi na: Harakant

    Ten Račič bude ale spíše jako defenzivní záložník než tvůrce hry, takže náhradou Pareja asi by nedokázal být :)

  • V odpovědi na: Ingi

    Mladý, talentovaný a kreatívny.
    Ak nie moc, tak sa pretvori na toho koho chceme.
    Ako sa hovorí: Ohýbaj ma mamko, pokiaľ som ja Janko. Keď už budem Jano, neohneš má mamko
    *19**37**24*