The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Jak by mohly vypadat dresy Valencie pro příští sezónu?

Jak by mohly vypadat dresy Valencie pro příští sezónu?


Aktuální sezóna je stále přerušená a tak se spekuluje. A to nejen ohledně přestupů, ale například i o možné podobě dresů pro sezónu 2020/2021. A vzhledem k tomu, že se tyto spekulace objevují u zdrojů, které před rokem v předstihu odhalily téměř přesnou podobu dresů pro tuto sezónu, tak by nejspíš bylo dobré, věnovat jim pozornost.

Před rokem jsme vám zhruba týden před oficiálním představením dresů pro sezónu 2019/2020 přinesli spekulace o dresech dle specializovaného serveru FootyHeadlines.com a dle twitterového účtu Ofoball, který se rovněž specializuje na fotbalové dresy. Že se jejich spekulace příliš nelišily od později odhalené skutečnosti, to si můžete připomenout v našem tehdejším článku. Tentokrát vám opět přinášíme spekulace z těchto zdrojů a navíc z dalšího specializovaného serveru TodoSobreCamisetas.com, neboť všechny tři prameny se v otázce podoby nových dresů Los Che shodují. Do oficiálního odhalení dresů pro příští sezónu 2020/2021 je sice ještě nejspíš dost daleko, což však nemusí nutně znamenat, že se spekulace, které vám na následujících řádcích předložíme, nepotvrdí. Původně měly být dresy odhaleny v červnu, ale to se může vzhledem k nestandardnímu průběhu aktuální sezóny změnit.

Domácí dres by měl být klasický, tedy bílé triko, černé trenýrky a černé stulpny. Oproti letošním domácím dresům má na domácím dresu scházet oranžová barva. Triko dresu má výt sice na první pohled jednoduché bíle, nicméně při pohledu bližším na něm má být rozpoznatelná zajímavá grafika odkazující na vzhled stropu v budově Llotja de la Seda, což je jedna z hlavních turistických atrakcí ve východošpanělském městě a od roku 1995 je zapsána na seznamu světového dědictví UNESCO. Tedy i našim čtenářům doporučujeme, aby se na následující obrázek zadívali pečlivě.

dres doma1127

Zatímco na domácím dresu pro příští sezónu mají prvky oranžové barvy scházet, tak tento nedostatek bude dle spekulací více než vynahrazen venkovními dresy, které mají být kompletně oranžové. V této barvě budou údajně triko, trenýrky i stulpny. Jedinou další barvou přítomnou na venkovních dresech má být tmavě modrá, ovšem touto barvou budou vyvedeny jen některé detaily, oranžová má být opravdu zcela dominantní. I předek trika venkovního dresu má zdobit zajímavá grafika, která navíc v tomto případě bude viditelnější než na dresu domácím.

dres venku1127

Třetí dres valencijských Netopýrů má být opět modrý, tedy jako je tomu v aktuální sezóně. Nicméně pro sezónu 2020/2021 nebude dres tak výrazný, jako ten letošní, ale jako převládající barvu má mít světle modrou, což má odkazovat na dílo valencijského malíře Joaquina Sorolly. Triko, trenýrky i stulpny mají být vyvedeny ve stejné barvě.

dres treti1127

  • Domáci dres = Nestarnúca klasika *31* Ten oranžový hosťujúci dres vyzerá skvelo *19* Ale ten modrý je k *38**38**38*

  • No ja jsem tedy dost zklamany z Pumy, i letos a i s touto spekulaci. Ty dresy jdou od 10 k 5 co se vzhledu tyce.

  • Túto sezónu to bola vyslovene tragédia, toto je o čosi lepšie, ale celkovo sú tie dresy od Pumy strašná slabota. Neviem sa zbaviť pocitu, že Adidas robil oveľa lepšie dresy, a úplne to vyšperkoval v jubilejnej sezóne, to boli pre mňa najkrajšie dresy za posledné roky. Mimochodom, mne ten modrý vzorom pripomína potlač na toaleťáku *19*

  • No jako u domácích člověk nemůže očekávat nic převratného, ale přece jen je možné dresy nějak oživit. Ne jen černým límečkem a černými kraji rukávů. Že tam bude grafika jak na stropě nějaké cenné budovy ve Valencii je sice pěkná myšlenka, nicméně když bude ta grafika na první pohled víceméně neviditelná, tak to smysl poněkud ztrácí. Mohli tu grafiku zkusit udělat viditelně černou barvou a bylo by to alespoň něco nového. Pro oranžovou mám slabost, takže ty venkovní by se mi takhle asi líbily. Zato ten třetí, to škoda slov. Přijde mi to pomalu jak nějaké pyžamo. Celkově mě ta Puma od jejího návratu k Los Che taky moc netěší, ale pořád můžeme doufat, že to jsou jen spekulace, od kterých se podoba dresů může ještě někam posunout.

  • Na twitteru řada fanoušků předvádí své představy o tom, jak by měly dresy Los Che vypadat, no minimálně pár jich tam vypadá určitě lépe, než to, co nás asi čeká od Pumy *5*

    https://ibb.co/qNnGkD6

  • V odpovědi na: ruty

    Vložení obrázku se koukám nezdařilo, tak snad vás tento odkaz na ten obrázek přímo zavede *5*

  • V odpovědi na: ruty

    Dresy s netopierom sa mi páčia najviac *17* Sú skvelé *5* TIe by som bral všemi desiatmi *14*

  • Domací dres se mi líbí. Mam rád jednoduché věci. Hlavně ať dají k tomu černé trenky. Kombinace bíle triko, bílé trenky a černé štuplny mě hodně vytáčela :D Hodnotím 8 z 10.
    Jako venkovní barvu mam rád oranžovou. Určitě lepší pro mě než černé dresy. Akorát ta textura na tom se mi moc nelíbí. Hodnotím 6 z 10.
    Alternativní modrá vypadá spíše jako tričko pro nějakého dělníka do práce, ale koneckoncům to mohlo být i horší. Hodnotím 5 z 10 za nevšednost :)

  • V odpovědi na: Ingi

    Minulú sezónu som nikdy nevedel, či hrá Valencia alebo Sevilla

  • Neviete niekto, na koľko rokov bola podpísaná zmluva s Pumou? Lebo čo sa týka tričiek a iných fanúšikovských predmetov, tak tie sú vyslovene tragické od príchodu Pumy.

  • V odpovědi na: Panzherr

    Když se v roce 2019 oficiálně oznámila spolupráce Valencie s Pumou, tak nebylo zveřejněno, na jak dlouho. Objevovalo se jen označení smlouvy jako dlouhodobé. To média interpretovala jako minimálně na tři roky. Ostatně že bude smlouva mezi Valencií a Pumou do roku 2022, to třeba Marca uváděla už v roce 2018, kdy vlastně ta spolupráce nebyla ani oficiálně potvrzena.