The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Javi Jimenez podepsal novou smlouvu

Javi Jimenez podepsal novou smlouvu


V posledních dnech jsme se dozvěděli o tom, že Hugo Guillamon podepsal novou smlouvu. Krátce poté se klub domluvil i s dalším obráncem. Smlouva byla prodloužena o jeden rok u Javi Jimeneze, u kterého nyní platí dohoda až do léta roku 2022.

Javi Jimenez je obránce, jehož jméno se objevuje na soupisce často, pokud se objeví zdravotní problémy u stoperů prvního týmu. V letošním ročníku byl z rezervního celku povolán několikrát, ale nikdy se přímo do hry nedostal. Jedná se o dalšího valencijského odchovance, který celou svoji fotbalovou kariéru čeká na nabídku od seniorského týmu Valencie.

Posledních 5 sezón Javi Jimenez strávil v rezervním celku VCF Mestalla. V každé sezóně je několikrát povolán k utkáním prvního týmu, ale do ligového utkání zatím nenastoupil. Avšak měli jsme ho možnost zahlédnout v utkáních Copy del Rey. Například v roce 2017 si zahrál utkání Copy del Rey proti Celtě Vigo, které skončilo tragicky. Vysoká prohra 1:4, a navíc Jimenez zapříčil jednu penaltu a vlastní gól.

Nyní s podpisem nové smlouvy se Jimenez stává trvalým hráčem A-týmu Valencie. Transferu se dočkal až ve svých 23 letech. O jeho budoucnosti se rozhodne během letá podle toho, jak dopadnou přestupy na pozici stopera. Nicméně primárně je Javi Jimenez zařazen mezi uvolněné hráče pro hostování do menších prvoligových klubů.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.