The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nové dresy Los Che budou představeny příští týden, první kusy však již nejspíš unikly do prodeje

Nové dresy Los Che budou představeny příští týden, první kusy však již nejspíš unikly do prodeje


Již je to pravidlem, že ještě před oficiálním odhalením skutečné podoby dresů pro nadcházející sezónu ze strany klubu se realitě dost přiblíží spekulace na specializovaných webech či specializovaných účtech na sociálních sítích. A nejednou se už i stalo, že ještě před oficiální prezentací nových dresů se první kusy omylem objeví již v prodeji. Tento případ očividně nastal i letos. Klub plánuje odhalení nových dresů na příští týden, pravděpodobně na středu 5. srpna, ale pozorný fanoušek už dnes objevil nové dresy v nákupním centru Carcaixent.

Pojďme ale postupně. Během koronavirové pauzy fotbalových soutěží přinesly v průběhu dubna spekulace o podobě valencijských dresů pro sezónu 2020/2021 specializované servery FootyHeadlines.com a TodoSobreCamisetas.com a specializovaný twitterový účet Ofoball. Všechny tři prameny se v otázce podoby nových dresů Los Che, které opět vzejdou z dílny společnosti Puma, shodly a vy si jejich předpověď můžete připomenout v našem tehdejším článku. Stručně připomeňme, že dle tehdy zveřejněných spekulací mají být domácí dresy klasické, tedy bílé triko, černé trenýrky a černé stulpny. Oproti letošním domácím dresům má na domácím dresu scházet oranžová barva. Venkovní dresy by dle spekulací měly být naopak kompletně oranžové. V této barvě budou údajně triko, trenýrky i stulpny. Jedinou další barvou přítomnou na venkovních dresech má být tmavě modrá, ovšem touto barvou budou vyvedeny jen některé detaily, oranžová má být opravdu zcela dominantní. Předek trik domácího i venkovního dresu mají zdobit zajímavé grafiky. Třetí dres valencijských Netopýrů má být dle spekulací světle modrý, což má odkazovat na dílo valencijského malíře Joaquina Sorolly. Triko, trenýrky i stulpny mají být vyvedeny ve stejné barvě.

Před pár dny se na twitterovém účtu Radia Taronja objevily fotografie zobrazující nový domácí a venkovní dres Los Che dětské velikosti. Při pohledu na tyto fotografie se dá říct, že výše uvedené spekulace z doby koronavirové pauzy se ukázaly býti celkem přesnými.

dresradio1220

Všechny dosud uvedené informace o podobě nových dresů pro sezónu 2020/2021 nebyly ze strany klubu nijak komentované, ovšem nyní se již přiblížil den, kdy Netopýři své nové úbory oficiálně představí. Dle serveru ElDesmarque.com by mělo k utnutí spekulací dojít v příštím týdnu, a to konkrétně ve středu 5. června. Vzhledem k tomu, že spolu s podobou nových dresů jsou odhalovány například i podoby tréninkových sad, tak je potřeba, aby oficiální prezentace nových dresů proběhla ještě před návratem Netopýrů do tréninkového procesu. A k tomu má dojít již v pondělí 10. srpna. Vzhledem k přetrvávajícím protikoronavirovým opatřením má být letošní prezentace virtuální formou.

Nicméně ještě než došlo k oficiálnímu představení nových dresů, tak se Valencia i společnost Puma dočkaly další nepříjemnosti. Dle všeho se už totiž nové dresy objevily minimálně na jednom místě v prodeji. Pozorný fotbalový fanoušek si jich všiml v nákupním centru Carcaixent a svůj objev si samozřejmě nenechal pro sebe. Na sociálních sítích se tak objevila fotografie, na které můžeme vidět všechny tři dresy Valencie pro nadcházející sezónu. Vlevo je světle modrý dres, který bude pro Netopýry třetí variantou. Uprostřed je pak v dětské velikosti dres pro domácí zápasy Los Che. Vpravo je pak oranžový venkovní dres, pod nímž je zavěšen znovu domácí dres, tentokrát v dospělé velikosti. Po této fotografii již nejspíš nezbývá žádný prostor pro pochybnosti ohledně podoby nových dresů Los Che.

dresobchod1220