The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia CF potvrdila zájem o prodloužení smlouvy Kangina Lea

Valencia CF potvrdila zájem o prodloužení smlouvy Kangina Lea


Během léta jsme byli bohužel donuceni spíše přinášet negativní zprávy, ale nyní můžeme oznámit jednu pozitivní novinku. V očích vedení Valencie je Kangin Lee hráčem, se kterým chce do budoucna počítat, a proto pokračuje ve vyjednávání o prodloužení smlouvy.

Podle deníku Deportes Cope Valencia se nejspíše brzy dočkáme prodloužení hráčské smlouvy. Zatím nepadla přímá dohoda, ale na stole leží nabídka s dobou platnosti až do léta roku 2025. Tuto skutečnost novinářům potvrdilo vedení Valencie. Nyní se čeká na přílet otce nadějného Korejce ze Seoulu, který by měl zpečetit podpis nové smlouvy.

Kromě zatím neznámé výše platu bude Kangin dále vyžadovat mnohem větší herní nasazení a postavení soustavně využívaného hráče. Tímto krokem si chce zajistit, že zaplní volné místo po prodeji Ferrana Torrese, který v uplynulé sezóně odehrál čtvrtý nejvyšší počet (2260) ligových minut.

V sezóně 2019/2020 Kangin odehrál pouze 445 ligových minut. Do základní sestavy se dostal pouze třikrát a čtrnáctkrát nastoupil ze střídačky v závěrečných minutách utkáních. Není tedy divu, že pro nadcházející sezónu si chce hráč zajistit mnohem lepší postavení.

Navíc hra na pravém kraji záložní řady není jeho jediným oblíbeným postem. Ačkoliv se zatím Kangin jeví jako náhrada po prodaném Ferranu Torresovi, tak tento malý Korejec také umí zastat pozici útočníka. To by mohlo eventuálně znamenat, že by mohl zaujmout místo po Rodrigovi, který je momentálně hlavně spojovaný s přestupem do Atletica Madrid.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.