The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Bílá, vínová a modrá jako dominantní barvy dresů pro příští sezónu?

Bílá, vínová a modrá jako dominantní barvy dresů pro příští sezónu?


Letošní sezóna se vlastně teprve rozjíždí, no už nyní jsme se už ale dočkali spekulací o dresech pro sezónu 2021/2022. Zatím tedy jen o barvách, které by hráči Los Che měli nosit. Informace jako první přinesl specializovaný youtubový kanál Gol De Sergio a následně je převzal specializovaný web Footy Headlines.

U prvních dresů, které budou hráči Valencie nosit převážně v domácích zápasech, se žádné inovace prý nedočkáme. Trika by měla být bílá a trenýrky černé, tedy kombinace, kterou Netopýři oblékají pravidelně, mimo jiné i v této sezóně. Podobně jako v letošní sezóně pak na první sadě dresů má absentovat oranžová barva, která byla jejich sice drobným, ale zároveň i nepřehlédnutelným, doplňkem například v sezóně minulé. Pro oranžovou barvu si návrháři z Pumy připravili jiné využití, o kterém se zmíníme později.

gabriel1348

K nejvýraznější změně prý dojde u druhé sady dresů, tedy u venkovních. A nebude to jen změna oproti letošní či loňské sezóně. Bude to návrat k barvám, které tu už pěkných pár let nebyly. Pro věrné návštěvníky a čtenáře našich stránek, to však nebude překvapením, neboť již před nějakým časem jsme přinesli obsáhlý článek, že se na dresy Los Che vrátí barva „Torino“ nebo chcete-li červená. Součástí článku byla zmínka i o petici fanoušků požadujících návrat barvy „Torino“ na valencijské dresy. Červená v mnoha různých odstínech byla s dresy Netopýrů v minulosti častokrát spojena, svého času to byla dokonce druhá nejvyužívanější barva na valencijských dresech hned po bílé. Naposledy v nich však nastupovali někdy na začátku 90. let minulého století. Byl tu sice třetí sada dresů v sezóně 2011/2012, které dominovalo červené triko, ale Valencia ji tehdy moc nevyužívala. Jak již bylo zmíněno, tak barva „Torino“ byla v historii na dresech v mnoha různých odstínech. V příští sezóně by se měla vrátit v odstínu vínovém, respektive v odstínu připomínajícím slavné dresy, v nichž Netopýři v roce 1934 vyběhli k svému historicky prvnímu finále Copa del Rey. Mimochodem v sezóně 2012/2013 vytvořila společnost Joma repliku těchto dresů, nicméně určena byla jen pro fanoušky, hráči ji v žádném zápase neoblékli. V příští sezóně by vínové triko měly doplnit černé trenýrky. Tak jako ve vzpomínaném pohárovém finále v roce 1934.

torino1128

A dostáváme se ke třetí sadě dresů. V minulé sezóně byly třetí valencijské dresy modré. V letošní sezóně jsou rovněž modré. A modrá má být dominantní i pro třetí sadu dresů pro sezónu 2021/2022. Při pohledu na letošní a loňskou třetí sadu dresů je zřejmé, že i modrá se dá používat v mnoha různých odstínech, tedy je otázkou, jaká modrá bude valencijské dresy zdobit příští rok. Dle zveřejněných informací by dresy měly připomínat třetí sadu ze sezóny 2005/2006, kdy například David Villa vstřelil svůj legendární pětiminutový hattrick do sítě Athleticu Bilbao v modrém triku a oranžových trenýrkách.

villa hattrick1029

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.