The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kapitán Valencie si na světovém šampionátu nezahraje

Kapitán Valencie si na světovém šampionátu nezahraje


Pro příznivce Los Che dorazila z Blízkého východu smutná zpráva. Kapitán Netopýrů Jose Luis Gaya se sice dostal do španělské nominace pro letošní mistrovství světa, které již za dva dny vypukne v Kataru, ale v týdnu si bohužel během jednoho z tréninků poranil kotník a trenér La Roja Luis Enrique následně přistoupil ke změně v nominaci a valencijského levého beka poslal domů.

Španělsko včera večer sehrálo poslední přípravné utkání před světovým šampionátem a porazilo Jordánsko 3:1. Hráči Valencie do utkání nezasáhli, přičemž o absenci Joseho Luise Gayi se následně trenér španělského národního týmu Luis Enrique zmínil na pozápasové tiskové konferenci. Řekl, že kapitán Los Che má problémy s kotníkem a že během pátku bude rozhodnuto o jeho budoucnosti vzhledem k nadcházejícímu turnaji nejlepších světových reprezentačních výběrů. Dnes bohužel španělský fotbalový svaz zveřejnil zprávu, kterou si žádný fanoušek Valencie nepřál slyšet – Jose Luis Gaya je ve španělské nominaci nahrazen barcelonským Alejandrem Baldem a vrací se na Pyrenejský poloostrov. Každou změnu v nominaci musí schvalovat příslušný výbor FIFA, přičemž v případě zranění je možné před startem týmu v turnaji změnu udělat, nicméně se hovoří o vážném zranění. Je tedy zajímavé, že výměna valencijského levého beka byla schválena, protože všechny zdroje hovoří o tom, že Gaya má jen lehké zranění kotníku. Každopádně v tuto chvíli je zásadní to, že si sedmadvacetiletý Netopýr v Kataru nezahraje.

Ve španělském národním týmu tak z hráčů Los Che zůstal osamocený Hugo Guillamon a celkově počet hráčů Valencie na šampionátu klesl na pět. Připomeňme, že záložník Yunus Musah bude v Kataru reprezentovat USA, obránce Eray Comert bude oblékat dres Švýcarska, záložník Uros Racic (který v této sezóně z Valencie hostuje v Braze) se dostal do nominace Srbska a útočník Edinson Cavani bude hájit barvy Uruguaye. O zápasovém programu všech Netopýrů v Kataru jsme psali v nedávném článku.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.