The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Gabriel Paulista v pozornosti týmů z Premier League

Gabriel Paulista v pozornosti týmů z Premier League


Vedení Valencie se snaží vyjednat prodloužení smlouvy s Gabrielem Paulistou. V posledních dnech došlo k možnému tlaku na valencijského stopera, jelikož se hovoří o tom, že se objevil zájem o jeho služby z Premier League. Zatím ale není známo, že by byla předložena konkrétní nabídka.

Brazilský fotbalista se v posledních měsících snaží získat španělské občanství, na které má nárok, jelikož už pět let strávil ve Španělsku. Dva roky odehrál za Villarreal a tři roky strávil ve Valencii, kde se stal jedním z nejdůležitějších hráčů týmu. Mezitím dva roky strávil v Londýně, kde hrál pod barvami Arsenalu, tudíž v Premier League se už jedná o známého hráče.

Valencia přivedla v létě roku 2017 Gabriela Paulistu na Mestallu za 12 milionů eur, ale od té doby se jeho cena navýšila. Pokud nyní Brazilec získá ještě španělské občanství nebude se už počítat jako „ne-evropský“ hráč. To může zájem o jeho služby zvýšit hlavně v La Lize, kde je možné mít na soupisce maximálně 5 „ne-evropských“ hráčů. V Premier League se řídí jiným pravidlem.   

Pode deníku Marca se objevily dva kluby z Premier League, které již kontaktovaly Gabrielova agenta Huga Garciu, kterému vyjádřily svůj zájem o koupi hráče. Gabriel Paulista je však ve Valencii spokojený a ví, že vedení Valencie chce jeho smlouvu prodloužil. Aktuální smlouva je podepsaná ještě na další 2 roky, tedy do léta roku 2022. Podaří se podepsat novou smlouvu nebo dojde k velkorysé nabídce, které Paulista neodolá?

  • Ak stratíme jeden z hlavných pilierov obrany, tak obrana *1* pôjde pekne do ri*i *7* Kto tam bude hrať na pozícií stopéra? Poleno Diackhaby? *37*
    Ešte k tomu, pokiaľ ja viem, *1* nepredĺžila zmluvu s Argentínčanom *7* Na čo myslí vedenie? Budú kupovať mačku vo vreci? *26*
    Osobne by som rád videl Jimenéza na stopérskej pozícií *12*
    A Kraje máme pokryté *9*