The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia se přiblížila k získání podpisu Jose Callejona

Valencia se přiblížila k získání podpisu Jose Callejona


Vedení Valencie se příblížilo k dojednání přestupu Jose Callejona. Podle španělského deníku Marca mají Netopýři nejlepší vyjednávací pozici v porovnání s dalšími zájemci. V létě by se mohl veterán Neapole vrátit zpět do Španělska jako volný hráč.

Bývalý hráč Getafe a Realu Madrid svojí největší fotbalovou slávu zažil až v Neapoli, kde v posledních sedmi sezónách odehrál celkem 245 ligových utkáních a vstřelil 62 branek. Stal se klíčovým hráčem klubu. V současné sezóně se jeho vytížení trochu snížilo. Callejon není žádný mladík, už je mu 33 let, a to je nejspíše i jeden z důvodů, proč ho tréner Carlo Ancelotti nebo Gennaro Gattuso posílali na hřiště již méně často.

Zhruba před měsícem jsme vás informovali, že se stále ještě čeká, jestli hráč neprodlouží v Itálii smlouvu. Deník Marca hlásí, že Callejon odmítl další setrvání v klubu a upřednostňuje přestup do Valencie před Evertonem, Sevillou či Villarrealem.

Zástupci Los Che si nyní snaží získat podpis smlouvy a nabídli hráči kontrakt na další dva roky. K přesvědčení o podpisu smlouvy nabízí hráči roční plat ve výši 3,5 milionu eur. Nyní se čeká na vyjádření hráče, jestli tuto nabídku bude akceptovat a přestoupí v léta jako volný hráč do dresu Valencie.