The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencijský útok by formou hostování mohl posílit Luis Suarez z Watfordu

Valencijský útok by formou hostování mohl posílit Luis Suarez z Watfordu


V souvislosti s rozsáhlou přestavbou kádru, kterou Valencia plánuje provést až do konce aktuálního přestupového období 5. října, je útok jednou z nejdůležitějších pozic, neboť v ofenzivě Los Che je plánována celá řada odchodů, které samozřejmě bude potřeba pokrýt novými příchody. Novou posilou by se mohl stát například Luis Suarez z Watfordu, jehož hostování na Mestalle by navíc pro těžce zkoušenou ekonomickou situaci Netopýrů mohlo být schůdné.

Útočník Watfordu na sebe evropské kluby upozornil během uplynulé sezóny, kdy hostoval v Zaragoze v Segunda Division a ve 39 zápasech nastřílel 19 gólů. Bohužel pro španělský klub se Zaragoze s Watfordem nepodařilo domluvit prodloužení hostování dvaadvacetiletého kolumbijského útočníka až do srpna a Zaragoza tak musí v těchto dnech v play-off bojovat o postupové místo do nejvyšší soutěže bez něj. Mimochodem Suarez má se Španělskem bohaté zkušenosti, neboť nejdříve z rodné Kolumbie hostoval v Granadě, tehdy ještě v mládežnických kategoriích tohoto klubu. Po přestupu do Watfordu se pak do Španělska pravidelně vracel, když na Pyrenejském poloostrově hostoval postupně v Realu Valladolid, Gimnasticu a naposledy tedy v Realu Zaragoza.

Dle spekulací by se do Španělska mohl vrátit i pro příští sezónu, zájem o něho mají valencijští Netopýři. Ti v současné době vůbec netuší, kdo jim v útoku zůstane a kdo naopak odejde. Valencia by chtěla vydělat především na odchodech Kevina Gameira a Rodriga Morena, kteří mají z útočníků nejvyšší platy. Oba by však odešli jen v případě adekvátních nabídek, ovšem po odchodech Ferrana Torrese, Francise Coquelina a Daniho Pareja těžko říct, co bude pro valencijské vedení dostatečná nabídka. Kromě toho nejspíš odejdou i Ruben Sobrino a Manu Vallejo. První jmenovaný kvůli tomu, že se za rok a půl na Mestalle vůbec neprosadil, zatímco druhý by měl zamířit za sběrem zkušeností někam na hostování. Jediné jisté místo má ve valencijském útoku Maxi Gomez.

Spekulace o zájmu Los Che o útočníka Watfordu není žádná novinka, o této možnosti jsme vás informovali už v článku o přestavbě valencijského útoku, který jsme zveřejnili v průběhu letošní koronavirové přestávky, kdy byly přerušeny fotbalové soutěže. Valencia však není jediným zájemcem a Watford tak cítí šanci na příjemný výdělek. Dle listu El Periodico de Aragon anglický celek stanovil hráčovu cenu na 15 milionů eur. Samozřejmě že pokud by ho Netopýři přivedli jen na hostování, tak by je to vyšlo výrazně levněji.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.