The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

O Josého Gayu se nyní zajímá Juventus

O Josého Gayu se nyní zajímá Juventus


Levý bek Valencie José Luis Gayá je již nějakou dobu na seznamu přání FC Barcelony, avšak do hry nyní vstupuje nový zájemce, italský Juventus Turín.

Čas do zahájení zimního přestupového období se pomalu, ale jistě, krátí. Není tedy divu, že skauti fotbalových klubů již nyní pracují na plné obrátky, aby mohly pro svůj tým získat reference na ty správné posily.

Gayá je sice dlouhodobě spojován s Barcelonou, avšak jak jsme nedávno informovali v našem článku, katalánský tým nemá dostatek finančních prostředků pro to, aby si mohl v zimě dovolit služby tohoto španělského reprezentanta.

Zatímco kapitán Netopýrů hodlá prodloužit na Mestalle svůj stávající kontrakt, o pravý opak se má nyní snažit Juventus. Ačkoliv se sám hráč dle svých slov cítí ve Valencii šťastný, list El Nacional uvedl pravý opak, a to, že Gayá je nespokojen, a to především se způsobem, jakým je tým řízen skrze majitele klubu Petera Lima.

Italský tým, vedený koučem Allegrim, má v plánu posílit právě na pozici levého obránce a nemá problém zaplatit za šestadvacetiletého obránce 20 milionů eur. Ačkoliv média spekulují o této částce, specializovaný portál transfermarkt uvádí tržní hodnotu hráče 35 milionů eur.

A jaká adekvátní částka za přestup Josého Gayi podle vás?