The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia umí Real Madrid na Mestalle porazit. Podaří se to znovu?

Valencia umí Real Madrid na Mestalle porazit. Podaří se to znovu?


Čekají na nás poslední dvě prosincová utkání. V neděli se na Mestalle představí domácí Valencia letos naposledy. Bude se jednat o velké utkání, jelikož hostujícím týmem bude Real Madrid. Naposledy se podařilo Netopýrům tento slavný tým porazit. Navážou hráči na tento výsledek znovu? Utkání začíná v neděli večer od 21:00.

Situace před utkáním

Do nedělního zápasu se určitě přenese radost z výsledku posledního utkání, kdy Valencia dokázala porazit Ajax, čímž si zajistila postup do jarní části Ligy mistrů, a to dokonce z první pozice. Netopýři jsou momentálně při chuti, nejen že si vybojovali tento postup, ale také dokázali porazit regionálního rivala Villarreal a městského rivala Levante. Nyní na ně čeká další těžký oříšek v podobě Realu Madrid, který už našel lepší formu než na začátku sezóny.

Start do letošní sezóny se nepodařil ani jednomu ze španělských favoritů, ale v posledních týdnech už favorité dokázali vice naplňovat očekávání svých fanoušků. Real Madrid a Barcelona opět bojují o první místo v tabulce a s menším odstupem čeká na zaváhaní Sevilla. Real Madrid má na svém kontě shodný počet bodů jako Barcelona, a to díky tomu že v posledních pěti utkáních Bílý balet získal nejvyšší počet bodů.

Netopýry stále trápí rozsáhla marodka, která trvá přes polovinu podzimní části sezóny. Nejlépe na tom je obrana, kde chybí dlouhodobě pouze Piccini, který odehrál na podzim pouze dvě utkání. Mezi záložníky stále chybí Guedes, Cheryshev a Kangin. Novinkou je návrat Kondogbii, který bude spíše začínat na střídačce. I přes návrat Kondogbii, na soupisce stále zůstává i nedávný debutant Esquerdo. Do útoku může Celades tentokrát volit pouze z trojice Rodrigo, Manu Vallejo a Sobrino, jelikož Gameiro i Maxi Gomez jsou zranění. No, a na závěr tady máme ještě zranění Cillessena, takže v brance znovu uvidíme Jaume Domenecha, kterému záda bude krýt rezervní brankář Rivero.

Vzájemná utkání

Valencia a Real Madrid sehrávají spolu poměrně dramatická utkání. V posledních letech si Valencia na svém stadioně počínala dobře. Z posledních pěti vzájemných utkáních na Mestalle vzešlo Los Che třikrát jako vítěz. Všechny tři vítězné utkání skončily stejným výsledkem 2:1. Naposledy se to stalo na jaře tohoto roku. V tomto utkání Valencii poslal do vedení Guedes a ke konci utkání navýšil vedení Garay. Ze závěrečného náporu v nastaveném čase ještě snížil stav Benezma, ale to už nic neměnilo na tom, že všechny tři body přistály na konto domácích.

Základní informace

Valencia CF – Real Madrid; 17. kolo La Ligy 2019/2020; neděle 15. 12. 2019 ve 21:00

Předpokládané sestavy

Valencia CF: Jaume, Gaya, Paulista, Garay, Wass, Ferran Torres, Parejo, Coquelin, Soler, Rodrigo, Vallejo

Real Madrid: Courtois, Nacho, Ramos, Varane, Carvajal, Kroos, Casemiro, Valverde, Bale, Benzema, Rodrygo

Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.