The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia uzavírá rok utrápenou remízou

Valencia uzavírá rok utrápenou remízou


Valencia nepředvedla na půdě Realu Valladolid naprosto nic. Velmi nudný a nevýrazný výkon od Valencie. Naopak domácí v druhé půli zasypali branku soupeře několika šancemi a v 83. minutě nakonec úspěšně vstřelili z přímého kopu vedoucí gól, jenže v závěru nastavení Netopýři vyrovnali na konečných 1:1.

1. POLOČAS

Deštivý poločas začal velmi opatrně. Oba týmy měly chvíle, kdy se dokázaly na chvíli usídlit před brankou soupeře, ale dlouho z toho nevyšla pořádná akce.

Za zmínku stála jakž takže standardka, kterou si domácí po půlhodině hry vybojovali hned na bočním okraji velkého vápna Valencie, ale její exekuce už se nezdařila – šla zhruba metr nad břevno.

První střela Valencie v zápase přišla až na konci 37. minuty, kdy Rodrigo ve vápně hlavičkoval centrovaný míč vysoko nad branku.

Ve 41. minutě Parejo zahrál rohový kop, jenž zatočil přímo na branku, ale brankář jej zvládl vyboxovat. Pak se domácí dostali do protiútoku, načež zpoza vápna pálil Villa, ale branku Netopýrů přestřelil.

O tři minuty později Los Ché zahrozili z dalšího rohu, kdy centr Pareja dopadl překvapivě na stehno bráněného Paulisty, odkud putoval pod břevno domácí branky, ale gólman Masip včas zareagoval a vytlačil rukou míč nad břevno.

Poločas tak krátce poté skončil za bezbrankového stavu.

2. POLOČAS

Domácím se podařilo v 55. minutě poprvé v zápase překonat Jaumeho, a to když si Ünal zaběhl za obranu do vápna Valencie a nadvakrát propálil gólmana Netopýrů. Rozhodčí ale správně odpískali jasný ofsajd, a tak se skóre zápasu neměnilo.

Valencia reagovala na obraz hry prvním střídáním v 60. minutě. Po zranění se konečně podíval do hry uzdravený Čeryšev, jenž na place nahradil Sobrina.

Velikou šanci měli domácí v 61. minutě, kdy přímý kop u rohu vápna Valencie zamířil těsně nad zemí před branku, kde jej Moyano ztečoval jen těsně vedle horního rohu Jaumeho svatyně.

Další příležitost Valladolid spálil brzy poté. Ünal se zbavil straně vápna obránce a u značky pokutového kopu našel Sandra, který si dokázal míč zpracovat, poté si jej přes obránce potáhl do strany a z posledních sil vystřelil, ale Jaume byl pozorný.

Nečekanou změnu v útoku provedli v 68. minutě hosté. Rodrigo byl stažen ze hry a na place se objevil Vallejo.

Valencia se domácí obraně připomněla v 69. minutě, kdy Čeryšev zaskočil střelou zpoza vápna gólmana Masipa, jenž proti jeho přízemní střele v poslední chvíli vytáhnul zákrok, jímž střelu do dolního rohu branky zneškodnil.

Pak ale zase útočili domácí. V 72. minutě prostrčil Ünal míč na nabíhajícího Plana a první jmenovaný byl rázem sám před Jaumem, ale nedokázal jej z úhlu prostřelit, zatímco Jaume čaroval.

A brankář Valencie za pár sekund čaroval znovu. Tentokrát z voleje z úhlu pálil Guardiola, ale španělský gólman byl jako zeď.

Domácí se velice snažili a pokračovali i dále v tlaku na obranu Valencie, která se bránila zuby nehty. Nakonec ale přeci jen branky dosáhli. V 83. minutě z přímého kopu vypálil do horního rohu branky Guardiola. Jaume sice jeho pokus vyboxoval, ale jak ukázal VAR, bylo tomu až za brankovou čárou. Valladolid tak šel do vedení 1:0.

V úvodu 86. minuty hosté naposledy vystřídali. Za Solera šel do hry mladík Esquerdo.

V 89. minutě Guardiola připsal do statistik další střelu, tentokrát ve volné pozici pálil ve velkém vápně, ale Jaume opět podržel svůj tým.

V 93. minutě ještě mohli hosté vyrovnat. To by ale musel křižný centr Solera do vápna domácích Vallejo trefit, což se nestalo. Nakonec se ale v posledních vteřinách zápasu zadařilo. Tentokrát ze strany vápna přihrával do malého vápna před branku Ferran a našel tam nepokrytého Valleja, který sklepl míč do odkryté branky a uzavřel stav zápasu brankou na 1:1.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Jaume 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Garay 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Ferran 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Coquelin 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Parejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Rodrigo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Sobrino 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Vallejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Esquerdo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)

  • Asi najhorší výkon od zápasu vo Vigu *38*

  • Jako obvykle. Abychom předvedli dobrý výkon, musíme buď prohrávat nebo hrát proti silnému soupeři.
    V zápasu proti Chelsea, jsme předvedli asi náš nejlepší výkon, leč utkání skončilo remízou 2:2. Zápas proti Ajaxu a Realu Madrid byl takticky dobře zvládnutý.
    Když jsme prohrávali s Levante o dvě branky, tak najednou se začalo hrát a padly tam 4 góly. Včera jsem začali hrát až potom, co jsme inkasovali a během nastavení jsme si vytvořili první šance a měli jsme štěstí, že to tam padlo.