The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Zpátky do práce! Na Mestallu přijede nepříjemný Eibar

Zpátky do práce! Na Mestallu přijede nepříjemný Eibar


Se začátkem nového roku skončila zimní přestávka. Hráči se opět vrací do ostrého herního vytížení. Kromě fotbalových utkáních se zraky budou upínat také na přestupové záležitosti, jelikož zimní přestupové okno je otevřeno. Nejbližší akcí je sobotní utkání proti Eibaru, které se sehraje na domácím stadionu od 13:00.

Situace před zápasem

Hráči Valencie se budou snažit napravit zaváhání proti Valladolidu, které přišlo před vánočními svátky. Netopýři se mohli konečně přiblížit k nejlepším 6 týmům v La Lize, ale to by museli získat tři body za vítězství. Proto Los Che je nyní na 8. pozici a na šesté Getafe ztrácí 2 body, kdežto na čtvrté Atletico Madrid 4 body. Na výše postavené Bilbabo a Getafe čekají náročně utkání proti Seville, respektive Realu Madrid. Nabízí se tedy šance se posunout výše, ale Netopýři potřebují častěji vítězit.

Eibar je klub pocházející z malého města v Baskicku, který už pět let bojuje mezi nejlepšími španělskými kluby. V letošní sezóně to vypadá opět na hlídaní svého postavení před sestupem. Momentálně drží 16. místo s ziskem 19 bodů. Na venkovním hřišti Eibar doposud zvítězil pouze jednou, a to v souboji proti Leganes, které je jedním z adeptů na sestup. Eibar sice na soupeřově stadionu bodů moc nezískal, ale obdržel na hřišti soupeře méně branek než Valencia.

Dobrou zprávou je, že marodka Netopýrů se snížila zhruba o polovinu. Trenér Celades byl donucen některé hráče vynechat z sobotního výběru. Thierry Correia a Eliaquim Mangala se na soupisku nevešli, stejně jako Esquerdo a Rivero z rezervního celku, kteří v posledních zápasech zalepovali díry kvůli velkému počtu zraněních. Mezi zraněnými hráči nyní zůstává Gonçalo Guedes, Kang In Lee, Manu Vallejo a Cristiano Piccini.

Připraveni do hry jsou opět Maxi Gomez, Kevin Gameiro, Jasper Cillessen a Denis Cheryshev. Podle dostupné soupisky trenér Celades může sestavit dobrou základní jedenáctku, protože pro všechny posty má dostupné zkušené hráče.

Vzájemné zápasy

Vzájemné zápasy s Eibarem nejsou ty, na které by hráči Valencie vzpomínali v dobrém. Eibar si v utkáních proti Los Che dokázal ve většině případů dobře poradit. To dokládá fakt, že Eibar ze vzájemných zápasů získal více bodů. Valencia z posledních třech zápasů na svém stadionu Mestalla ani jednou nevyhrála. Naposledy se oba týmy setkaly v dubnu minulého roku, kdy utkání v nastavení rozhodl Charles, čímž ukořistil z Mestally pro svůj tým tři body.

Základní informace

Valencia CF – SD Eibar ;19. kolo La Ligy 2019/2020; sobota 4. 1. 2020 ve 13:00

Předpokládané sestavy

Valencia CF: Cillessen, Gaya, Paulista, Garay, Wass, Ferran Torres, Parejo, Coquelin, Soler, Rodrigo, Gameiro

SD Eibar: Dmitrović - Cote, Bigas, Paulo, Tejero - Inui, Edu Expósito, Escalante, Pedro León - Enrich, Charles

Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

Soupiska

Image may contain: 1 person

 

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.