The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Maxi vystřelil Valencii první výhru v novém roce

Maxi vystřelil Valencii první výhru v novém roce


Valencia v sobotu po poledni přehrála doma Eibar a připisuje si na úvodu roku první výhru. Ačkoliv Netopýři zahodili v utkání mnoho velkých šancí, dokázali se alespoň jednou úspěšně trefit Maxi Gomez, jehož branka byla nakonec jediná v utkání.

1. POLOČAS

První minuty byly velice opatrné. Pak ale v 5. minutě unikl po křídle Ferran, jenž vytěžil při pokusu o  centr rohový kop. Toho se ujal Parejo, jenž poslal míč ke značce pokutového kopu, kde jej Maxi Gomez hlavičkou sklepl na Rodriga a ten zblízka ve velké šanci napálil míč pouze do brankáře Dmitrovice. Sudí pak ještě odpískal ofsajd, ale jak ukázal opakovaný záběr, Rodrigo v něm nebyl.

Netopýři pokračovali následně v dalších akcích. Hned chvíli poté přetažený centr zachytil na hranici vápna soupeřovy branky Ferran, který napálil míč jen těsně vedle vzdálenější tyče branky Eibaru.

Pak podobnou střelu vyslal v 10. minutě na branku Valencie Inui, ale i on zamířil těsně vedle.

Mestallu pak zvedl ze sedaček ve 14. minutě Maxi Gomez, jemuž poslal Rodrigo míč za obranu na polovinu soupeře, Maxi si obešel brankáře a poslal míč do odkryté branky. Jenže mělo to jeden háček – sudí následně odpískali správně ofsajdové postavení útočníka Valencie.

V 18. minutě Parejo našel centrem z rohového kopu Rodriga, ale jeho hlavička skončila těsně nad brankou. Pár minut poté měl Rodrigo daleko větší šanci, a to když si Maxi potáhnul míč ve vápně směrem k tyči, a pak z úhlu poslal míč směrem na protější tyč, načež Rodrigo před brankou málem ve skluzu zakončil do odkryté branky, chybělo mu však pouhých pár centimetrů, aby na míč dosáhl.

Nakonec se domácí dočkali ve 28. minutě. Tentokrát Wass centroval do vápna z prostoru pravého křídla a našel přesně hlavu Maxiho, který sklepl míč za záda pozdě reagujícího brankáře Dmitrovice.

Hosté po delší době zahrozili ve 36. minutě, kdy nikdo nehlídal před Jaumem Sergiho Enricha, jemuž přistál na hlavě centr, který ale poslal mimo branku. Krátce poté vypálil z dálky tvrdou střelu pod břevno branky Netopýrů Pedro León, ale gólman Jaume byl pozorný a jeho pokus vyboxoval do bezpečí.

2. POLOČAS

Hráči Eibaru v poločase jistě neměli příjemný rozhovor se svým trenérem v kabině. Do druhého dějství tak nastoupili aktivnější a v 51. minutě už to málem neslo ovoce. Po rohovém kopu srazil Rodrigo míč před vlastní brankou na hlavu Bigase, jenž vyslal míč přímo do břevna!

Pár minut ještě hosté drželi míč, ale pak se hra začala obracet. Nejprve v 55. minutě dostal míč do pohybu za obranu Maxi, obešel si brankáře, ale místo prázdné brány trefil obráce, načež byl pískán ofsajd. V 56. minutě Valencia zahrála rohový kop, po němž skončila hlavička těsně vedle branky Eibaru.

Obrovskou šanci pak v 57. minutě zahodili Netopýři, když nákop k vápnu Eibaru doběhl Rodrigo, odstavil od míče ve vápně obránce, a poté poslal míč před prázdnou bránu na vzdálenější tyč, ale dobíhajícímu Maximu chyběly centimetry, aby míč ve skluzu usměrnil do branky!

Domácí ale sbírali neproměněné šance i nadále. V 60. minutě Ferran našel přihrávkou pod sebe Solera, jenž svojí dělovkou napálil míč přímo do ruky bránícího obránce. Sudí však nenařídil penaltu.

Domácí se opět dožadovali penalty v 66. minutě, kdy Soler parádně stihl doběhnout míč na levém okraji vápna dřív, než obránce, a pak jej okamžitě poslal k bližší tyči, kdy měl zakončovat Maxi, ale obránce jej skluzem zbavil míče a poslal na zem. Sudí však zůstal v klidu a ani nyní se nerozhodl nařídit pokutový kop.

Netopýři poprvé vystřídali na konci 71. minuty. Palič šancí Maxi Gomez byl stažen ze hry a na jeho místo nastoupil Gameiro.

V 77. minutě musel po dlouhé době zachraňovat Valencii Jaume, když na nákop do vápna dosáhnul hlavou Charles a míč se stočil pod břevno, kam ale včas dosáhnul domácí gólman. Jenže za dvě minuty musel Jaume znovu čarovat. Pedro Leon z kraje vápna napálil tvrdě míč pod břevno a Jaume opět ukázal skvělé reflexy a střelu vykryl!

V 84. minutě se domácí trenér rozhodl pro bránění výsledku, a tak stáhnul ze hry Rodriga a poslal do hry Kondogbiu.

Valencia si koledovala o vyrovnání i nadále. V 86. minutě nikdo nehlídal u tyče Sergi Enricha, jemuž přistál na noze míč, ale Enrich zapnikaři, míč si zasekl, a poté jej poslal nesmyslně až před vápno, kde nikdo z jeho spoluhráčů nebyl. Všichni totiž čekali na míč od něj v malém vápně a blízkém okolí.

Třetí střídání na konci 89. minuty znamenalo konec pro Coquelina a šanci pro čerstvého Čeryševa.

Naděje na vyrovnání pohřbil v úvodu nastavení Oliviera, který si skluzem na Pareja řekl o druhou žlutou kartu a musel tak předčasně do sprch.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Jaume 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Ferran 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Coquelin 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Parejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Maxi Gomez 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Rodrigo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Kondogbia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.