The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Proti přemožiteli Atletica Madrid bez Rodriga Morena

Proti přemožiteli Atletica Madrid bez Rodriga Morena


Nový formát Copy del Rey urychluje možnost postupu. Každé kolo až na výjimku semifinále se hraje pouze na jedno utkání. Valencia jakožto obhájce španělského poháru vyhrála pouze jednou, a už se dostala do osmifinále. Nový formát nepřinesl nejen zrychlení, ale také překvapivé výsledky. V osmifinále si totiž Netopýři poměří síly se třetiligovou Leonesou, která v minulém kole vyřadila Atletico Madrid. Utkání začíná ve středu od 19 hodin.

Z domácího tábora

V posledním ligovém utkání hráči Valencie předvedli skvělý výkon proti Barceloně, kterou porazili o dvě branky. Ve středu bude Valencia nastupovat v roli favorita, což jak už dobře víme, není v poslední době příznivá výchozí pozice. 

V minulém kole Copy del Rey souboj s Logronesou mohl být vyřešen už během první půle. Bohužel se Netopýrům z mnoha šancí podařila vstřelit pouze jedna branka, a tak naděje soupeře na srovnání byly patrné až do konce utkání. Nyní se pro Valencii otevírají už dveře do čtvrtfinále. Z losu vzešel potencionálně slabý soupeř, ale s vizitkou přemožitele Atletica Madrid.

Co bude zajímavé sledovat je rozhodnutí trenéra Celadese, jaké pošle hráče do utkání. Bude toto utkání už brát více vážně nebo pošle podobnou sestavu jako v předešlém kole. Minule byla sestava složena z méně využívaných hráčů. V základní sestavě nastoupil například nevyužívaný Mangala, Correia či nováček Esquerdo.

Na soupisce pro středeční utkání nenalezneme Cillessena, Cherysheva, Manu Valleja a Picciniho kvůli zraněním. Diakhaby a Guedes už znovu trénují, ale na soupisku se dostal prozatím pouze francouzský obránce. Vzhledem k okolnostem přestupového dění se ranního tréninku nezúčastnil Rodrigo a na soupisce jeho jméno také nenalezneme. Naopak na soupise znovu figuruje jméno mladíka Esquerda.

Představení soupeře

Cultural Leonesa hraje sice ve třetí španělské lize, ale s rezervním celkem VCF Mestalla se nepotkává. Důvodem je, že třetí španělská liga je rozdělena na čtyři skupiny podle lokace. Ve své skupině je Leonesa nyní na druhé pozici v tabulce. Na první pozici v tabulce je Logrones, tedy tým, který Valencia vyřadila v minulém kole Copy del Rey. Středeční soupeř Leonesa předvádí skvělé výkony a téměř po dobu dvou měsíců nebyla poražena.

Putování pohárem Copy del Rey začalo pro tamní hráče ve druhém kole, kde jednoznačně zvítězili 3:0 nad Las Rozas. V dalším kole se jim podařilo otočit zápas proti Huesce, kde prohrávali od deváté minuty. V závěru utkání vstřelili 2 branky a zajistili si postup do dalšího kola. V šestnáctifinále už čekal silný soupeř.

Atletico Madrid nasadilo až na pár výjimek zkušené hráče a výkonnostně bylo lepším týmem. Vytvořilo si mnoho šancí, ale prosadit se dlouho nemohlo. Brankář Gerard odchytal výborný zápas a inkasoval poprvé až v 63. minutě. Domací Leonesa se nevzdala a podařilo se hráčům vyrovnat po zahraní volného přímého kopu. Utkání šlo do prodloužení, kde Atletico diktovalo hru a bylo aktivnější a nebezpečnější. Poté přišel jeden rychlý brejk, který podceňovaný domácí tým proměnil a překvapivě vyřadil favorita utkání.

Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

No photo description available.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.