The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

V pátek večer se Valencia představí i bez Rodriga

V pátek večer se Valencia představí i bez Rodriga


V pátek začne 24. ligové kolo. V prvním utkání tohoto kola se představí Valencia, která se utká s Atleticem Madrid. Pro utkáni bude chybět tentokrát i Rodrigo. Naopak dobrou zprávou je, že všichni záložníci jsou nyní zdraví. Podaří se Netopýrům prodloužit jejích domácí neporazitelnost?

Z valencijského tábora

Valencia se po totální prohře s Getafe vrátila zpátky na 7. pozici v tabulce. Pokud by zvítězila mohla být nyní dokonce na třetí pozici, ale tento posun se v sobotu nepodařilo získat. Další utkání proběhne už v pátek večer a bude se jednat znovu o dalšího těžkého soupeře. Na Mestallu přijede Atletico Madrid. Netopýři mají na kontě nyní 37 bodů, to je stejně jako Real Sociedad, ale o 2 body méně než Sevilla a Atletico Madrid. Pokud Netopýři nebudou v pátek bodovat, může se stát, že ztratí v tabulce kontakt s první šesticí, a navíc je může předběhnout ještě Villarreal, který má nyní na kontě o 2 body méně.

V pátek večer se představí v bráně opět Jaume, jelikož Cillessen je stále zraněný, tedy pro tento post není konkurence. U obránců kromě dlouhodobě zraněného Garaye bude navíc chybět ještě Florenzi, který v minulém utkání obdržel červenou kartu. Mezi záložníky se naopak objevilo více možností, koho je možné využít. Z marodky se vrátil i Cheryshev, což znamená, že nyní jsou kromě Coquelina všichni záložníci k dispozici. Pro utkání jsou připraveni pouze tři útočníci. V pátek se na herní plochu bude moct dostat pouze Gameiro, Gomez a Sobrino.

Z tábora soupeře

V posledních letech třetí tým španělské ligy si letos počíná hůře než obvykle. Zatímco Barcelona a Real Madrid si už dokázali vytvořit menší náskok, tak Atletico Madrid je zatím na 4. místě a má pouze malý náskok před několika pronásledovateli. Nyní jedním z pronásledovatelů je i Valencia.

V posledních utkáních nebyly výsledky nejlepší. Za posledních 5 utkáních zisk pouze 7 bodů za výhru nad Levante a Granadou, plus jeden bod za remízu Leganes. Utkání proti Eibaru a Realu Madrid skončila dvěma porážkami. Jako obvykle se Atletico prezentuje výbornou obranou, která inkasovala prozatím druhý nejnižší počet branek v La Lize. Co se týče venkovních utkáních, tak tady se hráčům Simeona Diega moc nedaří. Důvodem je velmi nízká produktivita.

Co Atletico nyní spojuje s Valencií je, že oba týmy trpí na velký počet zraněných hráčů. Na marodce je například velmi drahý mladík Joao Felix či zkušený útočník Diego Costa. Původně byl na marodce i neproduktivnější hráč týmu Morata, ale nakonec se stihl uzdravit. Dále na marodce je i Trippier anebo Herrara.

Vzájemné zápasy

Posledních pět utkáních mezi pátečními soupeři byly velmi vyrovnané. Bohužel ani jednou se nepodařilo Netopýrům zvítězit. Tři utkání z posledních pěti skončily remízovým výsledkem a dvakrát zvítězilo Atletico, ale pouze o jednu branku. V letošní sezóně oba týmy se v prvním vzájemném utkání rozešli nerozhodně 1:1. Valencia musela dotahovat ztrátu po většinu zápasu, nakonec v 82. minutě se podařilo vyrovnat z penalty Parejovi.  

Základní informace

Valencia CF – Atletico Madrid; 24. kolo La Ligy 2019/2020; pátek 14. 2. 2020 ve 21:00

Předpokládané sestavy

Valencia CF: Jaume, Gaya, Paulista, Diakhaby, Wass, Guedes, Coquelin, Parejo, Soler, Gomez, Gameiro

Atletico Madrid: Oblak, Renan Lodi, Hermoso, Savič, Vrsaljko, Saul, Thomas, Llorente, Koke, Vitolo, Correa

Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.