The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Atlético vybojovalo proti skvělé Valencii remízu

Atlético vybojovalo proti skvělé Valencii remízu


Valencia musela dvakrát v zápase s Atléticem dorovnávat skóre, ale celý druhý poločas sahala po vítězství. Byla jasně lepší, ale rozdílovou branku se jí i přes několikero šancí nepodařilo dát, a tak se oba týmy rozchází smírně 2:2.

1. POLOČAS

Úvod zápasu se hrál ve velkém nasazení, jenže oba týmy si také vzorně plnily obranné povinnosti, a tak Mestalla viděla první zajímavou šanci až v 15. minutě. Po kombinaci Atlética ve vápně Valencie Paulista nešťastně vypíchnul míč v malém vápně na osamoceného Llorenteho, který pouze sklepnul míč do branky a rovnou poslal Atlético do vedení.

Valencia měla nebezpečnější chvíle až ve 28. minutě, kdy nejprve vybojoval přímý kop na pravém kraji vápna Wass, ale Atlético jej ubránilo, stejně jako následný rohový kop, při němž Netopýři marně reklamovali soupeřovu hru rukou, která se však podle videozáznamu nekonala.

Ve 32. minutě si Gayá při náběhu do vápna soupeře pěkně vyměnil míč na jeden dotek s Maxi Gomezem, ale akci zakončil střelou z úhlu, která neměla šanci gólmana Oblaka zaskočit.

V úvodu 41. minuty si odčinil svůj podíl na obdržené brance Paulista. Dlouhý nákop našel až u brankové čáry Maxiho Gomeze, a ten okamžitě sklepával míč do vápna, kde byl před brankou nehlídaný Paulista, který trefil míč hlavou přesně do branky a zařídil tak vyrovnání na 1:1.

Jenže tento stav vydržel sotva dvě minuty. Ve 43. minutě totiž obrana Valencie naprosto ignorovala Thomase, kterého nechala jít s míčem až metr do vápna, kde měl navíc i prostor vypálit přesně k do dolního rohu branky a poslat tak Atlético znovu do vedení – 2:1.

S

Valencia v druhé půli více držela míč, ale nedokázala si vypracovat pořádnou šanci. Zoufalým výkřikem do tmy byla v 55. minutě Guedesova střela na branku.

Pak se ale na domácí usmálo štěstí. Dalekonosný centr z Parejova přímáku našel u značky pokutového kopu Kondogbiu, jenž netrefil míč jak by si představoval, ale míč spíš trefil jeho kopačku ze spodu a odtud doputoval do branky – 2:2.

Po vyrovnávací brance Valencia poprvé v utkání vystřídala. Guedes se šel posadit na lavičku, odkud přišel čerstvý Gameiro.

Vyrovnávací gól byl pro hosty jako facka. Atlético se na pár minut probralo a začalo se častěji drát k brance Valencie. V 62. minutě se tak dostal ke střele zpoza vápna Thomas Partey, ale jeho jedovatá střela jen prolétla nad břevnem Jaumeho branky.

Pak se ale dostali zase do šance Netopýři. V 64. minutě nahazoval míč na přední tyč z úhlu Soler, ale Atlético ubránilo jeho hrozbu za cenu rohového kopu.

Hosté se dále čím dál více pouze bránili, ale Los Ché ne a ne se dostat do zakončení. Nakonec si Ferran ukázkově v úvodu 74. minuty poradil na křídle se Saulem a poslal míč před odkrytou branku volném Gameirovi, který zblízka přestřelil trestuhodně branku!

V 80. minutě se rozhodl domácí kouč Celades pro změnu na levém křídle. Ze hry tak šel Soler a na plac nastoupil Čeryšev.

V 81. minutě ale Altético najednou probralo Netopýry. Centr do vápna našel Moratu, který nikým nehlídám hlavičkoval na vzdálenější tyč, ale Jaume předvedl exkluzivní zákrok. Krátce poté následovala dorážka, jenž skončila těsně vedle dolního rohu domácí branky.

Na druhé straně v 82. minutě přízemní přihrávkou pod sebe do vápna Atlética vybídl Ferran ke gólu Maxiho, ale ten ve volné pozici pálil bez přípravy rovnou vysoko nad branku.

V 90. minutě musel remízový stav zachraňovat Oblak, když po rohovém kopu vyboxoval míč před vápna na Gayu, a ten napálil míč pod břevno, kde ale rychlým reflexem zasáhnul opět hostující brankář.

V první minutě nastavení našel slouhý centr na levém kraji vápna Gayu, jenž okamžitě sklepával míč na zadní tyč, ale branku soupeře přestřelil.

V poslední minutě nastavení se ještě zranil Paulista a byl na posledních pár sekund vystřídán Diakhabym. Jenže zápas už nic dalšího nepřinesl a byl tak ukončen za stavu 2:2.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Jaume 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Mangala 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Ferran 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (8 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Kondogbia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Parejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Maxi Gomez 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.