The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Napínavé derby přineslo vyrovnání v posledních vteřinách

Napínavé derby přineslo vyrovnání v posledních vteřinách


Dlouho očekávané městské derby proti Levante, kterým ukončila Valencia nucenou koronavirovou přestávku, přineslo několikero šancí, vyrovnaný fotbal, a červenou kartu pro Levante. Nic z toho ale nemělo vliv na skóre až do samotné 90. minuty zápasu, kdy otevřel skóre Rodrigo, ale v posledních vteřinách vyrovnal z penalty na konečných 1:1 Melero.

1. POLOČAS

Oba týmy vstoupily do utkání velmi bojovně. Největší šanci měl v úvodu 6. minuty Maxi, jemuž z křídla přistál ve vápně skákavý míč u značky pokutového kopu, ale útočník Valencie na něj ve vilném prostoru ve skluzu jen těsně nedosáhnul.

Valencia měla i dále o něco více ze hry, ale na další zajímavější šanci si musela počkat až do 18. minuty, kdy se z úhlu konečně osmělil Soler, ale míč napálil nad branku.

V úvodu 26. minuty se ozvali i hosté, kdy při akci na jeden dotek dostal míč do vápna Valencie přímo na nohu Bardhi, ale střela z první mu úplně nevyšla a naštěstí tak skončila daleko od branky.

Další šanci darovali soupeři Netopýři o dvě minuty později, kdy Parejo z přímého kopu přihrál na nohu přímo protihráči, a tak se zrodil protiútok, který ale neštěstí díky kostrbaté kombinaci hostí stihl uhasit skluze v poslední chvíli Florenzi.

Obrovskou šanci zahodil ve 29. minutě Soler. Rodrigo totiž dosprintoval míč na křídle, okamžitě jej poslal k bližší tyči, kde jej Maxi sklepl na kopačky volnému Solerovi, ale ten vypálil pod břevno a gólman Fernandez vytáhl parádní zákrok, kterým míč vytěsnil na břevno.

Ve 34. minutě napřáhl ke střele z úhlu Rochina, ale jeho pokus přizvedl nohou obránce, takže míč skončil těsně nad břevnem. Hosté tak v krátkém sledu získali postupně 2 rohové kopy, ze kterých ale nedokázali ohrozit branku Los Ché.

Vyvážit hru se pokusil Gayá, který si ve vápně Levante udělal dost prostoru pro slibnou střelu u úhlu, ale i jeho výtvor nakonec skončil na tribunách. Brzy poté musel Cillessen na druhé straně krotit v rukavicích dalekonosnou přízemní střelu směřující do dolního rohu.

V samém závěru první půle ještě stihl Parejo centr z přímého kopu, který dopadl ve vápně Levante až na nohu Diakhabyho, odkud si to namířil do spojnice tyčí hostující branky. Chybělo pár centimetrů a do kabin by se nešlo za bezbrankového stavu.

2. POLOČAS

V druhém poločase využili Los Ché první dvě střídání v 56. minutě. Florenzi a Maxi se poroučeli ze hry a na plac šli Wass s Gameirem.

V 64. minutě měl dobrou šanci Wass, jenž se dostal k míči na levém okraji malého vápna a okamžitě posílal před odkrytou branku, kde na něj ale nikdo z jeho spoluhráčů nedosáhnul.

 V 67. minutě už se to neobešlo bez zásahu brankáře, a to když ve vápně z úhlu vypálil Rodrigo, ale na strážce soupeřovy branky si nepřišel.

Následovalo střídání, kdy Ferran nahradil Carlose Solera. Domácím tak zbyla tak 3 z 5 střídání...

Na konci 74. minuty dostali domácí obrovskou výhodu. Svou druhou žlutou kartu v utkání uviděl Roger Martí a poslal tak svůj tým po zbytek utkání do početní nevýhody.

Nakonec se Netopýrům podařilo dostat do slibné šance až o 9 minut později, kdy centr do vápna našel volného Rodriga a ten poslal hlavou míč směrem na branku, ale obránce Postigo stehnem před brankovou čárou zamezil gólu. I kdyby se ale míč nakonec do sítě dostal, skóre by se neměnilo, protože sudí zapískal následně ofsajd, jenž předcházel střele Rodriga.

V 87. minutě Netopýři poslali do hry čtvrtého čerstvého muže, a to Čeryševa, který nahradil Guedese.

Nakonec se domácí dočkali v 90. minutě, kdy Gayá doběhl míč do běhu na levém křídle a okamžitě jej adresoval do dráhy Rodrigovi, jenž ve vápně skluzem poslal míč pod brankářem na zadní tyč a otevřel gólový účet zápasu.

Hosté už museli hrát o vše, a tak nastavené čas odtrpěla pro změnu Valencia. V poslední minutě nastavení navíc Diakhaby faulovala na samé čáře velkého vápna a rozhodčí se musel dlouho dohadovat s VAR, až nakonec uznal penaltu, ze které vyrovnal na konečných 1:1 Melero.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Cillessen 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Florenzi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Guillamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (8 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (9 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (8 hlasů)
Coquelin 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Parejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Rodrigo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Maxi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Ferran 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)

  • Po 3 měsících se člověk těší na fotbal a dostane tohle. Velká nuda a to z obou stran. Zatímco Levante nemá už moc o co hrát, tak Valencia potřebuje každý bod získat, ale žádný tlak a herní nasazení jsem neviděl. Viděl jsem spoustu nepodařených přihrávek na 10 metrů, spoustu centrů, které prolítli 5 metru nad hlavami všech ve velkém vápně. V každém poločase jsme si vytvořili asi 2 šance, to je hodně slabé. Gameiro, Rodrigo ani Gomez nejsou schopni projít 1 na 1, a to dlouhodobě. K čemu takoví útočníci jsou? Většina našich útočných akcích je vedeno přes kraje hřiště a spolehá se pouze na rychlost nikoliv na dribbling.

    Za mě včera nejlepší Gaya. Směrem dozadu to byla jistota a směrem dopředu kompletně zastínil výkon Guedese, který byl podle mě nejhorší hráč a nechápu, co dělal na hřišti tak dlouho. Dále skvělý výkon od Huga, který odehrál svůj první celý zápas a byl dobrý. Až na tu žlutou kartou mě nic jiného špatého neupoutalo. Teď jenom doufám, že bude hrát on v základu do zbytku sezóny, získa zkušenosti a od další sezóny už bude hrát jistý fotbal. No, a teď mě asi na závěr sežerete, ale výkon Diakhabyho podle mě nebyl špatný. Spolupráce v obraně fungovala dobře, někdy jsem teda trhnul hrůzou jak si to tam Diakhaby a Hugo dávají před dotírajícími útočníky, ale předvedli že naši stopeři umí lépe kličkovat než naši útočníci. No, potom přišla ta osudová chyba v poslední minutě zápasu. To Diakhaby prostě posral a že to není poprvé že? Asi by ho Celadeses měl vždy v 85. minutě stáhnout ze hřiště :D

  • Presne ako Ingi napísal, obrana šlapala skvelo, Hugo uplne na jedničku, no a Diakhaby... proste neskusený vúl ktorý nezvláda konce zápasov ale...
    Príčinu by som hladal v celom týme, neni možné že po strelení golu a výhode o jedneho hráča sa celý tým nechá zatiahnuť a dostať pod tlak pred vlastnú 16-ku.
    Keby sme mali útok celkovo co k čemu, mohlo byt 2-3:0 a bol by pokoj. No za celý zápas poriadne žiadna strela a ani šanca, okrem Solerovho brvna.

    Za mňa najhorší Parejo a Guedes , a o 2 triedy nad všetkými na ihrisku bol suverenne Gaya, čo ten chlapec nabehal.. neskutočné, ako by ani pauza nebola.

    PS : Diakhaby asi najlepšie predať za balík rúšok, lebo už na neho nervy nemám *16*

  • Já sem včera dobře věděl,proč se nedívám,nasraný (a musel bych se ožrat) sem ještě teď,do háje nám nějaký pauza vůbec nepomohla a jak psal Woyta o LM,tak na to nemůžeme ani myslet,zase by nás s ostudou vyklepl někdo jako Atalanta a na EL jsme mohli myslet,pouze v případě,že by se nedohrála sezona,tím pádem ani pohár.

    Jinak to s námi nevidím vůbec dobře,už jsme zkrátka,jen průměrné mužstvo a postavení v tabulce tomu odpovídá.


    DO P.ČÉÉÉÉÉÉÉÉ,JAK JÁ SEM NASRANÝ!!!!!!!

  • No stoperská dvojice sice působila celkem dobře, samozřejmě pomineme-li ten Diakhabyho penaltový zákrok, ale obávám se, že to je dost vinou toho, že Levante od začátku působilo, jako by si přijelo pro bod za bezbrankovou plichtu. Proto je smutné, že když pak v 90. minutě dostali gól, tak jim na vyrovnání stačilo zapnout na pár minut, a to ještě v oslabení. Jinak ale doufám, že to bude pro Guillamona, bez ohledu na to, s čím přijel soupeř, dobrá psychická podpora, že si dokázal, ze na první ligu má.

    Jinak tu byli zmiňováni hráči, kteří včera hráli dobře, no já bych k nim přidal i Carlose Solera. Mně se líbil a změnu za Ferrana vidím bohužel jako změnu k horšímu.

  • Ja by som Vás skôr opravil, pretože Celades penil na v zápase na Diackhabyho už počas zápasu jeho prihrávkami, súbojmi a všetko to vyvrcholilo až tou penaltou. Nováčik z rezervy Hugo odohral podstatne kvalitnejší zápas ako on. A páčil sa mi jeho výzor, resp. mimika v tom zmysle: ,, Ce zo mňa pravidla neprejdú" *14* Namiesto černoška to radšej už mohol hrať i Javi. Ale to už nezmeníme. Za mňa v obrane najlepší Hugo a Gaya, ktorý behal po ihrisku ako motorová myš *22*
    GG ako islamský džihádista bol slabý. To áno. Ale snaha bola. Ale očakával som skoršie vystriedanie. A to ako tu už niekto spomínal, že *1*Vale nevie prejsť cez 1na1, tak je to dosť smutné, pretože túto sezónu im to ide fakt k hovnu. Kto si pamätá časy ako Piccini prešiel cez dvoch obrancov? *37* To bola lakôtka *19* Celkovo aj Parejo sral dosť veľa lôpt. Za mňa Soler podal dobrý výkon a potom i novú energiu vniesol Wass.
    V útoku bola *1* jalová tak ako vždy *38* To tam rovno mohli dať Sobrina alebo hráča z rezervy *31* Až Rodrigo uvalil poriadnu šajbu. Mne celý zápas pripadal tak akoby nik by si nechcel vziať na seba finálnu strelu. Loptu si pohadzovali ako malé deti *25*
    A k tomu všetkému *1* hrala posledných 15 minút vo výhode a Levante po inkasovanom góle tlačila na pílu? A to že *1* inkasovala v samom závere fatálnymi chybami? Prosím Vás. Toto sa deje vo *1* celú sezónu. Toto nie je prvý zápas. Len nechápem tej blbej logike. Dáme gól a ide sa betónovať! *25* K čomu? Zbytočne stratené body (opäť) vlastnou vinou *7**26**25*