The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia potřebuje nutně zvítězit, bude to muset dokázat mimo jiné i bez Gayi

Valencia potřebuje nutně zvítězit, bude to muset dokázat mimo jiné i bez Gayi


Ve 30. kole se Valencia představí na domácí půdě proti Osasuně. Do konce ročníku už zbývá odehrát pouze 4 domácí a 5 venkovních utkáních. Pokud chce Valencia ještě pomýšlet na pohárovou Evropu, tak už si nemůže dovolit další zaváhání. Utkání začíná v neděli od 19:30.


Valencia venku hraje otřesně, ale na domácí půdě je to o dost lepší

V posledních pěti venkovních utkáních utrpěla Valencia vysoké prohry. Za posledních 5 venkovních utkáních vstřelili hráči Valencie pouze 2 branky, ale inkasovali 14 branek. Na Mestalle se hráčům daří o dost lépe a stále drži dlouhou sérii neporazitelnosti. V tomto ročníku na svém stadioně nebyla doposud poražena pouze Barcelona, Real Madrid a Valencia. V posledním domácím utkání Valencia uhrála pouze remízu 1:1 proti Levate a ztratila velmi cenné dva body.

Špatný návrát do sezóny znamená propad v tabulce

Momentálně jsou Netopýři na 8. pozici a na vysněnou 4. příčku ztrácí 6 bodů. Co se týče postupu do Evropské ligy, tak zde máme dvě, respektive tři pozice, které jsou vzdálené všechny shodně o 4 body. Nejlépe si po restartu ligy počínal Villarreal, který ziskal všechny body a posunul se na 7. pozici. Naopak Getafe si v posledních třech utkáních připsalo pouze 2 bod a bylo předběhnuto Atleticem Madrid, které je nyní na 4. pozici. Nejbližším pronásledovatel je Granada, ale ta v tomto kole už Los Che nemůže ohrozit, protože ve 30. kole svoje utkání prohrála.

Osasuna byla v minulém kole deklasovana

V předešlém kole Osasuna odehrála na svém stadioně duel proti Atleticu Madrid a ten se ji vůbec ne vydařil. Inkasovat na svém stadioně 5 golů muselo být velkým utrpením, které by se mohlo podepsat i v dalším výkonu. Osasuna se nachází v poklidném středu tabulky a v neděli ji budou chybět někteří hráči. V posledním utkání se zranil Toni Latorre, který toho v této sezóně opravdu moc neodehrál. Dále bude chybět obránce Roncaglia a také nejlepší útočník týmu Chimy Avila, který byl dříve spojován s možným přestupem do Valencie.

Kvůli několika absencím Celades povolá i mladíky z rezervy

Během nucené přestávky měla Valencia možnost uzdravit svoje hráče, což je ve většině případů podařilo. Nyní se ale k dlouhodobě zraněným hráčům jako je Piccini a Garay přidávají další. Na marodce je Paulista u něhož se netrpělivě čeká na návrat, nově také Coquelin a menší prolémy se objevily i u Maxi Gomeze. Navíc v neděli nebude pochopitelně moc nastoupit Kangin Lee kvůli červené kartě a také Jose Gaya, kvůli posíbraným žlutým kartám. Nakonec se objevila dobrá zpráva ve formě, že Gabriel Paulista se na soupisce objevil a tak můžeme doufat v jeho návrat na hřiště. Na soupisce také najdeme Maxi Gomeze a dále dva mladíky z rezervního celku Esquerda a Gozálbeze.

Základní informace

Valencia CF - CA Osasuna; 30. kolo La Ligy 2019/2020; neděle 21. 6. 2020 v 19:30

Předpokládané sestavy

Valencia CF: Cillessen, Costa, Diakhaby, Pualista, Florenzi, Soler, Parejo, Kondogbia, Ferran, Rodrigo, Gameiro

CA Osasuan: Ruben, Estupinan, Garcia, Navas, Adriane, Torres, Perez, Oier, Brasanac, Adrian, Enric

 

Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

 

Obrázek

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.