The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia je zpět v boji o Evropu, nyní potřebuje porazit Eibar

Valencia je zpět v boji o Evropu, nyní potřebuje porazit Eibar


Netopýři ve čtvrtek zamíří do Baskicka, jelikož ve 31. kole se budou snažit získat body na půde Eibaru. Valencii se na půdě soupeřů dlouhodobě nedaří. Eibar v posledních utkáních této sezóny bude bojovat o záchranu v La Lize, takže body na jejich půdě nebude lehké získat. Utkání začne ve čtvrtek od 19:30.

Valencia opět v kontaktu s předními místy

Utkání dvou poločasu tentokrát vyšlo pro Valencii vítězně. Zisk 3 bodů sice vylepšení pozice v tabulce nepřineslo, ale snížilo alespoň rozestup. Před začátkem 32. kola Valencia ztrácela na 5. místo pouze 2 body. Horší situace je ve ztrátě na 4. pozici, kde je rozdíl stále 6 bodů. Jelikož Valencia opět bude hrát až mezi posledními, už bude vědět, jak její konkurenti v tomto kole dopadli. Nejdříve utkání odehrál Villarreal proti Seville, které skončilo remizou 2:2, a tak Villarreal má nyní náskok pouze 2 body před Valencií. Getafe uhrálo pouze další remízu, tedy ztráta na 5. pozici se ze 2 bodů navýšila na 3 body. Real Sociedad sehraje utkání ve středu večer. Dobrou zprávou je, že nejbližím pronásledovatelem je nyní Granada, která už 31. kolo odehrála, a i přesto ztrácí na Netopýry 3 body.

Diakhaby určitě nenastoupí, ale stat Pareja je také nejistý

V úvodních 3 utkáních se ukázalo, že jedničkou v bráně bude opět Cillessen. V obranně řadě zatím probíhají rošády, ale ukázalo se, že Hugo Guillamon dostal důvěru i v posledním utkání, kdy byli všichni 4 stopeři k dispozici. To by se mohlo ve čtvrtek změnit, jelikož na tréninku Celades zkoušel možnost součinosti Garbiela Paulisty a Mangaly. Tentokrát by nemusel nastupit kapitán Parejo, který by dostal odpočinek od herního vytížení. Na tréninku se totiž objevil ve středu záložní řady Wass a Kondogbia. V útoku se nyní nejvíce daří Rodrigovi, který v posledních 3 utkáních vstřelil 4 góly, ale pouze 2 z nich rozhodčí uznal. Ve čtvrtek by do utkání měli být připraveni nastoupit opět všichni útočnici krom Sobrina, který se tentokrát na soupisku nevešel. Naopak se na soupisku dostali mladící Kangin Lee, Esquerdo i dokonce Javi Jamenez.

Eibar propadl tešně nad hranici sestupu

V minulém kole se podařilo Celtě Vigo rozstřílet Deportivo Alaves 6 góly. To znamenalo propad Eibaru až na 17. pozici, protože Eibaru se zatím nepodřilo po restartu ještě zvítězit. V červnu byl nejdříve Eibar poražen od Realu Madrid a poté uhrál dvě remízy. Dva body získal proti Bilbau a Getafe, což se náramně hodí do karet Los Che. Pozice nad sestupovou hranicí není určitě příjemná a nyní se Eibar bude snažit ze všech sil si uhájet domací body proti Valencii.
Eibar momentálně drží náskok tři bodů nad sestupovým pásmem a na vítězství už čeká 5 utkáních. Tři body za vítězství si naposledy připsal v únoru, když doma porazil Levante. Nejlepším střelcem týmu je Fabian Orellana, který je pro naše fanoušky známý, neboť před 3 lety také působil na Mestalle. Dále v týmu najedeme brankáře Yoela, který má spojenou historii s Valenciíí, ale nyní pouze zahřívá lavičku, jelikož jasnou jedičkou v bráně je Marko Dmitrovič.

Základní informace

SD Eibar - Valencia CF; 31. kolo La Ligy 2019/2020; čtvrtek 25. 6. 2020 v 19:30

Předpokládané sestavy

SD Eibar: Dmitroič, Correa, Oliviera, Arbilla, Cote, Leon, Escalante, Exposito, Orellana, Kike, Enrich

Valencia CF: Cillessen, Gaya, Mangala, Pualista, Florenzi, Guedes, Wass, Kondogbia, Ferran, Rodrigo, Gameiro


Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

 

Image may contain: 1 person

  • Drevák Diackhaby je mimo. Výborne. A pre mňa dobrá správa je, že na súpiske je vidieť Jimenéza.
    Trochu mám obavy, že ako by to bolo bez Pareja. Bez neho si Vale niekedy ani neprdne.
    Cillissen sa pozdáva byť na dobrej ceste ostať vo Vale alebo ho ešte lepšie speňažiť.
    Dúfam vo výhru a posun smerom hore.

  • V odpovědi na: Harakant

    Pre mňa osobne mi je trochu ľuto Sobrina. Je to sympoš, tak presne isto ako Gameiro. Len škoda, že sa Rúbenovi nedarí síce je bojovník.

  • V odpovědi na: Harakant

    Tak Socky dneska prohráli, takže se můžeme bodově dotáhnout na 5. místo, které drží Getafe.
    Moc bych si přál, aby to zítra vyšlo, ale každý asi už víme, jak to s těmi výkony z naší strany bývá ...

  • V odpovědi na: Ingi

    To máš pravdu. Výkony hodné k *38**38**38*
    Ale, ak by predviedli celo zápasový výkon ako z prvých polčasov proti Realu či Osasune...
    Tak to má *1*Vale v kapse *24*

  • V odpovědi na: Harakant

    Diakhaby je sice mimo, ale je to kvůli zranění (něco s lýtkem), ne snad proto, že by ho už Celades nadobro odepsal *5*

  • V odpovědi na: ruty

    Je to fuk! Poleno riadne! Možno i preto *1* vyhrala proti Osasune *9* Nič v zlom, ale mám pocit, že ten chalan nosí *1* smolu...