The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Rozjetý Villarreal si brousí zuby na labilní Valencii

Rozjetý Villarreal si brousí zuby na labilní Valencii


Velké zaváhání a velké zklamání přinesl poslední zápas pro fanoušky Netopýru. Hráči Valencie se nedokázali chopit nabídnuté šance vyšplhat se v tabulce směrem vzhůru. Neházejme ještě flintu do žita, protože 32. kolo také může kartami zamíchat. V neděli od 17:00 začne utkání proti Villarrealu.


V tomto kole vypukne přímá bitva o Evropskou ligu

Nevyužitá možnost odsoudila Netopýry k setrvání na 8. pozici. Na 7. pozici je stále Real Sociedad, který pro restartu uhrál pouze 1 bod. Na 6. pozici už je Villarreal, kterému se zatím daří a z možných 12 bodů dokázal získat 10 bodů. Na 5. pozici s nákokem 3 bodů je Getafe. Vysnívané 4. místo se zdálilo o 1 další bod, tedy nyní ztráta činí již 7 bodů. Nebližším momentálním pronásledovatelem je Bilbao, která v sobotu zvítězilo a ztráci na Netopýry pouze 1 bod.

Ve 32. kole se můžeme těšit na přímý souboj momentálních uchazečů o postup do Evropské ligy. Valencia se na venkovní půdě střetne s Villarrealem, tedy můžeme se těšit opět na lokální derby. Getafe na svém stadioně bude očekávat Real Socieadad. Tyto 2 utkání tedy mohou zamíchat s pořádím na 5. až 8. místě v tabulce.

Koho vyšle trenér Celades do derby, a co Maxi Gomez?

Špatné výkony znamenají negativní a rozlazenou náladu v kabině. V posledních dnech mezi největší nešvary patří hádka Maxi Gomeze s trenérem a kritika Diakhabyho za špatné výkony. Taková situace samozřejmě vůbec ničemu nepomáhá. Trenér Celades bude opět muset přemýšlet koho na hřšitě vyslat. V obraně mu bude chybět klasicky Garay a Piccini. Dále ale také zraněný Diakhaby a vykartovaný Mangala. Tedy to vypadá nyní na stoperskou dvojici Paulista a Guillamon. Třetím stoperem bude Javi Jimmenez. V záloze žádné absence nebudou, jelikož Coquelin se stihl uzdravit. Novou otázkou nyní je, kdy a jestli vůbec někdy dostane Parejo odpočinek nebo odehraje všechny utkání až do konce sezóny. Do útoku je připraveno nastoupit všech pět útočníků včetně Sobrina. Zde se můžeme ptát, jestli Maxi Gomez nastoupí nyní v základu nebo ho trenér Celades bude trochu přehlížet po jejich slovní neshodě názorů.

Rozjetý Villarreal bude chtít opět zvítězit

Jeden z týmů, kterému nucená přestávka pomohla je právě Villarrel. V únoru tým zažil několik porážek, ale po restartu sbírá zdárně body na své konto. Nejdříve se povedlo porazit Celtu Vigo, poté Mallorcu a Granadu. V posledním kole si Villarreal vyšlápnul na Sevillu, ale nedokázal vedení udržet a utkání nakonec skončilo remizou 2:2.

Villarreal je v této sezóně silný hlavně v útoku. Má na kontě 49 vstřelených branek, to je druhý nejlepší výsledek v La Lize. Největší zásluhu na tom má Gerard Moreno s 12 zásahy a Santi Cazorla s 8 vstřelnými góly. Mezi střelce se už zapsal i Paco Alcacer, který v zimě přestoupil z Borussie Dortmund. V obraně Žlutá ponorka není nejsilnější a se 40 inkasovanými góly patří spíše mezi hůře bránici celky v La Lize.

Základní informace

Villarreal CF- Valencia CF; 32. kolo La Ligy 2019/2020; neděle 28. 6. 2020 v 17:00

Předpokládané sestavy

Villarreal: Asenjo, Moreno, Torres, Albiol, Mario Gaspar, Cazorla, Iborra, Trigueros, Chukweuze, Moreno, Bacca

Valencia CF: Cillessen, Gaya, Guillamon, Pualista, Florenzi, Guedes, Parejo, Kondogbia, Ferran, Rodrigo, Gameiro

Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

 

Image may contain: 1 person

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.