The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Netopýři se pokusí porazit Valladolid a získat konečně tři body

Netopýři se pokusí porazit Valladolid a získat konečně tři body


V úterý je na pořadu dne utkání Valencie. Jedná se o předposlední domácí utkání v této sezóně. Jako soupeř pro 35. kolo přijede na Mestallu Valladolid. Začátek utkání je stanoven na úterních 19:30.

Valencia přeskočila Granadu, Getafe si stále drží 6 bodů náskok

Příbližně 400 minut si museli fanoušci Valencie počkat na gólové prosazení svého podporovaného týmu. Nakonec se to povedlo hned dvakrát v posledním utkání proti Granadě. Gólové zásahy si připsal Manu Vallejo a Goncalo Guedes, ale nakonec to stačilo pouze na remízu. Před tímto utkáním Netopýři třikrát prohráli (proti Bilbau, Villarrealu a Eibaru), a proto jejich postavení nenaplňuje dřívější očekávání.

Valencia i přes remízu proti Granadě se posunula o příčku výše v tabulce. Předběhla právě Granadu, se kterou mají na kontě stejný počet bodů, ale nyní již víme výsledky vzájemných utkáních. Domácí utkání skončilo výhrou 2:0, venkovní remízou 2:2. Momentální situace je taková, že Bilbabo má na kontě o jeden bod více, Real Sociedad o tři body více, ale dneska večer sehraje ještě utkání Levante. Getafe bohužel získalo 1 bod za remízu s Osasunou, a tak rozdíl je stále 6 bodů s tím, že Getafe si počínalo lépe ve vzájemných utkáních. V následujícím kole Getafe hostí Villarreal, který by mohl pomoci Netopýrům snížit náskok na 6. pozici.

Voro se chystá dosáhnout prvního vítězství, koho upředností v útoku?

V následujících třech kolech čekají na Netopýry 3 slabší soupeři. Všechno začíná s prakticky už zachráným Valladolidem a dále to budou utkání proti Leganesu a Espanyolu, kteří mají blízko k sestupu. V úterý se Netopýři pokusí konečně zvítězit pod dočasným trenér Vorem. K dispozici nebude klasiky Piccini. Dále budou chybět dva velmi důležití hráči a to Gaya s Rodrigem. Naopak na soupisku se opět dostal levý obránce Guerrero i Thierry Correia. Na výběr bude mezi 4 stopéry a 4 útočníky. V záložní řadě nejsou hlášeny žádné absence. Voro má možnost postavit silnou sestavu a dosáhnout svého prvního vítězství po jeho jmenování do pozice trenéra hlavního mužstva.

S čístou hlavou nastoupí Valladolid, jelikož je téměř zachráněn

Real Valladolid se v tabulce nachází na 13. pozici. V posledním kole dokázal porazit Deportivo Alaves. Tento výsledek a zisk dalších 3 bodů na konto zajistil Valladolidu poklidné postavení v tabulce s náskokem 10 bodů před pásmem sestupu. V tento moment je tedy vysoce nepravděpodobné, že by Mallorca či Leganes ještě dokázali Valladolid předběnout.

V tomto ročníku se hráčům střelecky moc nedařilo a jsou třetím nejméně produktivním týmem v La Lize. Naopak co se týče obrany, tak ta se zase řadí mezi ty nejpevnější v La Lize. Poslední venkovní utkání skončilo remizou, když se podřilo ubránit velký nápor Sevilly. Zajímavým faktem je prvenství v počtu remízových výsledků, za které si hráči na konto připsali patnáckrát 1 bod.

Jak bylo zmíněno, tak Valladolid přílíš branek v této sezóně nestřelil a zítra to bude mít ještě těžší jelikož útočník Sandro Ramirez je zraněný. Ten byl loni spojován s možným přestupem do Valencie. Dále nebude moci hrát zkušený záložník Oscar Plano a nejistý je i start Michela, který byl na našem webu dříve zmiňován jako odchovanec, který příležitost na Mestalle nedostal.

Základní informace

Valencia CF - Real Valladolid; 35. kolo La Ligy 2019/2020; úterý 7. 7. 2020 v 19:30

Předpokládané sestavy

Valencia: Cillessen, Costa, Diakhaby, Pualista, Wass, Guedes, Parejo, Coquelin, Ferran, Manu Vallejo, Gomez

Valladolid: Masip - Nacho, Fernadez, Sanchez, Antonito - Villa, Alcarez, Fede, Hervias - Ünal, De La Fuente

 

Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

Obrázek

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.