The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Konečně výhra! Kangin vystřelil Netopýrům tři body

Konečně výhra! Kangin vystřelil Netopýrům tři body


Valencia nezahrála proti Valladolidu vůbec špatně. V první půli ji poslal do vedení Maxi Gomez, ale v úvodu druhého dějství hosté vyrovnali. I přes převahu v držení míče se domácím ale nedařilo a spasil je až v 89. minutě vítězným gólem Kangin Lee.

1. POLOČAS

První zajímavou šanci měl ve 12. minutě Maxi Gomez, jenž dostal do malého vápna soupeře centr, který ale nedokázal správně trefit, a tak byl gólman Masip bez práce.

O tři minuty Parejo zahrál přímý kop centrem k bližší tyči, kam seběhl Kondogbia, jemuž už se podařila prudká hlavička, ale branku přestřelil. Stejný hráč zkusil zakončit tvrdou střelou z dálky v 19. minutě, ale opět mu scházela přesnost. Stejně to zkusil i o tři minuty později, ale poslal míč přímo do náruče gólmana.

Na druhé straně si Waldo udělal ve vápně Valencie ve 26. minutě dost místa, aby vystřelil okolo bránícího Paulisty do bližšího dolního rohu, ale Jaume byl pozorný.

Ve 28. minutě Waldo centroval z levého křídla na zadní tyč, kde nabíhajícího Victor García domácí nepokryli, ale naštěstí hlavičkoval mimo.

Ve 31. minutě už se ale skóre měnilo. Domácí využili soupeřovy chyby v rozehrávce, míč dostal do vápna Gameiro a okolo nohou obránců poslal míč k zadní tyči, kde jej uklidil Maxi do odkryté branky – 1:0.

Pěknou šanci zahodil ve 37. minutě Perez. Waldo mu poslal míč od brankové čáry před branku, stačila lehká klička a zbavil se Solera, načež měl před sebou volný koridor ke střele, ale míč napálil špatně mimo branku.

Valencia zbytek poločasu dohrála s jasnou převahou na míči, ale ne a ne se dostat do nějaké zajímavé šance.

2. POLOČAS

Valladolidu stačily necelé dvě minuty druhé půle na vyrovnání. Sražený centr dopadl ke značce pokutového kopu, kde Diakhaby nebyl dost důsledný a nechal Victoru Garciovi čas a prostor si míč sklepnout a vypálit z otočky. Na jeho střelu už gólman Jaume nedosáhnul, a tak bylo vyrovnáno na 1:1.

Valencia ale bojovala, aby se dostal znovu do vedení. Po několika zásazích domácí obrany se dostal v 53. minutě ke hlavičce ve vápně Maxi, ale poslal míč pouze do brankáře.

V 64. minutě Netopýři poprvé vystřídali, a to hned tři hráče najednou. Gameira nahradil Vallejo, Solera Kangin Lee a Pareja Coquelin.

Právě k Vallejovi nečekaně doskákal v 68. minutě centr do vápna soupeře, ale útočník Valencie z voleje napálil jen těsně vedle dolního rohu branky.

V 75. minutě zápas skončil pro Florenziho, jehož trenér nahradil Danielem Wassem.

Jako poslední se dostal do hry Čeryšev, jenž v úvodu 83. minuty vystřídal překvapivě Guerrera.

V 83. minutě Kangin využli chyby v rozehrávce a okamžitě centroval do vápna Valladolidu, kde našel nabíhajícího Maxiho, jenž ale hlavičkoval pouze do břevna!

V 86. minutě nikdo nepohlídal centr k tyči domácí branky a Jaume tak musel vyběhnout proti Alcarazovi, které přímo do něj napálil míč. O minutu později to bylo horší. Volný Sergi Guardiona tvrdě pálil z kraje vápna a Jaume vyrazil míč, načež vychytal i tvrdou dorážku soupeře z blízka.

V 89. minutě nevěděl Kangin Lee, co před vápnem s míčem. A když nevíš, co s míčem - vystřel. A přesně to udělal Kangin, jehož střela prošla mezi obránci a skončila v dolním rohu branky překvapeného gólmana Masipa. 2:1!

Překvapivě se infarktový závěr nekonal a Valencia si vzorně pohlídala výhru 2:1.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Jaume 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Florenzi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Guerrero 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Kondogbia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Parejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Maxi GOmez 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Vallejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Kangin Lee 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Coquelin 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)

  • Nemohli Celadesa vyhodiť už skôr? Čím ďalej, tak predvádza *1* istotne lepšie výkony. Väčšia nasadenosť, odhodlanie a bojovnosť. Ďalší zápas, v ktorom sme videli 2 góly zo strany *1* Odchovanci ukazujú, že sú hodní prvého tímu. Že by ešte svietila nádej aspoň pre EL? *28*

  • Po dlhej dobe sa pripomínam :) No súhlasím, že Voro priniesol do tímu pohodu a uvolnenie. Bolo vidieť, že sú hráči viac v pohode. Sú kreatívnejší a skúšajú nové veci.
    Určite sú tam aj problémy ohľadom kvality niektorých hráčov a chcelo by to značne prekopať. No hlavne to chce opäť trénera, ktorý má víziu a dá tímu nejakú tvár. Sú tam mená, s ktorými sa dá pracovať a budovať ich.

    Určite by som vsadil na mladých a káder preriedil. Hlavne, ak sa nám nepodarí EL. Mená ako Gameiro, Kondo, Chery, Sobrino, Mangala (Diakhaby nie je starý, ale dal by som ho tiež preč :D) a nechal priestor mladým ako Torres, Soler, Kang In, Guerrero, Guillamon. Mohlo by im to lepšie fungovať, keď sa tým dá viac do kopy a so skúsenými hráčmi ako Rodrigo, Parejo, Guedes (aj keď mi už tiež vadí, že spomaľuje hru) by to mohlo dosť dobre fungovať. Máme v odchovancoch veľký potenciál a je čas im dať priestor. Z predaja dotiahnúť ešte niečo kvalitné a perspektívne do obrany. Možno by som aj Cillesena dal preč, keďže veľký rozdiel medzi nimi nevidím a nechal Domenecha, nech konečne chytá a v zime kúpil niečo nové, ak by nepresvedčil. Vysrať sa na preplácanie starých mien a trochu to prekopať. Myslím, že táto sezóna je asi už stratená, keďže rozpis našich súperov tiež nie je veľmi priaznivý.

  • V odpovědi na: aadam_s

    Mal som namysli, že hru spomaľuje Parejo :D

  • V odpovědi na: aadam_s

    Guedes poslední zápasy hraje moc dobře *17* Už bylo načase.

  • V odpovědi na: JakubOcko

    Za tie prachy by sa patrilo :)

  • V odpovědi na: aadam_s

    Aj Parejo aj GG spomaľujú hru. Jaký jeden čert, tak taký druhý.

  • Jako dalo se na to tentokrát i celkem dívat. Atraktivnějšímu pojetí hry jistě pomohl ten vyrovnávací gól na začátku druhé půle, protože nebýt jeho, tak jsme možná někdy po hodině hry přešli na tvrdě defenzivní styl. Nejhůř nám bylo asi v průběhu druhé půle poté, co tam Valladolid poslal tři čerstvé hráče. Ale naštěstí do dobře dopadlo.

    Z hráčů se mi asi nejvíc líbil Kondogbia. Takhle ho mám rád. Míče si kryl tak, že se na ně soupeř nemohl dostat, a naopak z kopaček hráčů Valladolidu je odebíral většinou čistě. Opravdový pán středu hřiště. Jinak dobře zahráli i oba krajní beci, což zaslouží pochvalu především u Guerrera vzhledem k jeho věku.

    Co podle mě nefungovalo, to byl útok. Jako ano, Gameiro přihrál a Maxi skóroval, ale stejně mi toto složení přijde nevhodné. Podle mě si jsou typologicky až moc podobní a jeden pak musí jít pryč ze své komfortní zóny. To se včera týkalo Maxiho, kterého jsem často viděl i při ofenzivní snaze hrát hodně hluboko či až někde u postranních lajn. Oni k sobě do dvojice potřebují někoho, kdo by se staral o tvorbu hry a připravoval jim ty šance. To dělá Rodrigo, při jeho neúčasti by to v jisté míře mohl zahrát Manu Vallejo. A co třeba na tuto práci zkusit Kangina? Protože ten mi často přijde na hřišti až moc ztracený, jako by pro něho trenéři nedokázali najít to ideální místo. Ovšem gól včera parádní, o tom žádná. Ten stojí za připomenutí, obzvlášť když je opatřený korejským komentářem. No a Parejo? Potřebovali bychom někoho s jeho fotbalovým myšlením, technikou a schopností konstruktivních přihrávek, ale aby byl výrazně rychlejší.

  • V odpovědi na: ruty

    S útokom súhlasím, Maxi je hráč, ktorý chce byť stredobodom pozornosti a teda mal by byť vpredu sám. K tomu dobré prihrávky do šancí. Kondo bol v defenzive fajn, ale dopredu to už viazne a teda v strede je to smerom dopredu bieda. Dávame málo gólov, záloha veľa toho pre útok tiež nevytvorí a gólov dostávame až príliš veľa... teda chce to prestavať :)