The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dokáže Valencia porazit alespoň poslední Espanyol

Dokáže Valencia porazit alespoň poslední Espanyol


Ve čtvrtek večer proběhne předposlední kolo španělské La Ligy. Netopýři sice ještě nejsou úplně vyřazení ze hry o 6. místo, ale šance na probojování se nahoru už je velice malá. Všechny zápasy 37. kola startují od 21:00 (kromě utkání Eibar - Valladolid). Takže máme možnost současně sledovat vývoj všech soupeřů.

Poslední šance na Evropskou ligu

V minulém utkání Netopři nedokázali porazit Leganes, což je už mohlo vyřadit úplně ze hry. Tak se nestalo, jelikož Getafe nedokázalo porazit Deportivo Alaves. Momentálně Netopýři ztrácí na 6. pozici 4 body, tedy Getafe nesmí v posledních dvou utkáních získat více než 1 bod. Jejich soupeři budou Atletico Madrid a v posledním kole Levante. Stejná situace platí v případě Realu Sociedad, také nesmí získat více než 1 bod v posledních dvou utkáních, ve kterých se utkání se Sevillou a poté s Atleticem Madrid.

Ve hře o Evropskou Ligu je opět i Atletico Bilbao, které v minulém kole zvítězilo a dostalo se před Los Che v tabulce. Na Getafe a Real Sociedad ztrácí 3 body a stačí jim předběhnout alespoň jeden z těcho týmu, protože Bilbao se může kvalifikovat i ze 7. místa do EL. Jelikož Netopýři proti Bilbau mají horší vzájemná utkání, tak nesmí Bilbao  v posledních dvou kolech získat více než 4 body.

V tomto ročníku naposledy na domácím trávníku

V minulém utkání jsme měli možnost vidět na hřišti v jednom momentě většinu ofensivní síly Valencie. Důvodem byla snaha otočit zápas proti Leganesu, který posledních 40 minut dohrával pouze o 10 hráčích. Dosahnout branky i přes to se bohužel nepodařilo. Ve čtvrtek se budou Netopýři také muset vydat do útoku, jelikož výhra je poslední naděje a následně sledovat jak si počínali ostatní soupeři. Bohužel stále chybí Rodrigo Moreno a také Manu Vallejo a tak Voro budou mít k dispozici pouze tři zbylé útočníky.

Naštěstí v záložní řadě nejsou hlášené žádné absence a jsou k dispozici všichni krajní a ofensivní záložníci jako Ferran, Guedes, Soler, Chryshev či Kangin Lee. Za obránce není stále k dispozici Gaya a Piccini. Na soupisce se kromě Guerrera a Guillamona objevil další mladík Esquerdo.

Sestupující Espanyol už dohrává sezónu pouze z povinnosti

Do nadcházejícího kola nemohli dostat Netopýři přívětivějšího soupeře. Espanyol totiž je na samém dně ligové tabulky. Navíc už je jasné, že se nemůže v letošní sezóně nijak zachránit, a navíc ještě musí cestovat na Mestallu. Na stadion Valencie tedy zítra přijede soupeř, který v letošní sezóně vyhrál pouze 5 utkáních, s celkovým skórem 27:57 a nasbíral pouze 24 bodů.

Poslední tým letošní sezóny si momentálně nese dlouho sérii proher, která tvrá už u 8 utkáních. Tomu není divu, když se hráči dokázali prosadit pouze dvakrát ve zmíněném období. Poslední zisk bodů na svoje konto proběhl přesně před měsícem za bezbrankovou remízu proti Getafe.

Espanyolu to celkově letos vůbec nevyšlo, a tak se po dlouhých 26 letech musí rozloučit nejvyšší soutěží. Letošním ročníku barcelonskému klubu chyběl hlavně pořádný střelec, kterého nebyli schopni najít po odchodu Borji Iglesiase a Gerrarda Morena.

Základní informace

Valencia CF - RCD Espanyol; 37. kolo La Ligy 2019/2020; čtvrtek 16. 7. 2020 v 21:00

Předpokládané sestavy

Valencia: Cillessen, Costa, Diakhaby, Pualista, Wass, Guedes, Parejo, Kondogbia, Soler, Ferran, Gomez

Espanyol: López, Javi Lopez, Bernardo, Cabrera, Dìdac, Embarba, David López, Roca, DardercRaùl de Tomas, Campuzano

Více informací a novinek z La Ligy najdete na www.spanelskyfotbal.cz

Zápas budete moci sledovat formou textového přenosu na www.onlajny.com

Image may contain: 1 person, text

  • Já bych si jen dovolil upozornit účastníky naší tipovačky, kteří třeba nečetli naše tradiční ohlédnutí La Liga po 36. kole, že jeden zápas 37. kola má výkop už v 18:30. Tak aby to někdo neprošvihnul a pak si netrhal vlasy, že mu chybí body na vítězství dresu *14* Eibar s Valladolidem jsou v tabulce bodově nastejno a nemůžou už sestoupit a ani nemají šanci na pohárovou Evropu, takže jejich vzájemný zápas může být oddělen od ostatních.

  • V odpovědi na: ruty

    No jo..... jak je jednoduché přehlídnout jeden čas mezi všemi ostatními, které jsou stejné *20*