The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Bývalí hráči Valencie rozhodli o výhře Villarrealu

Bývalí hráči Valencie rozhodli o výhře Villarrealu


Valencia v neděli odpoledne doplatila na góly svých bývalých hráčů. V derby proti Villarrealu od 6. minuty prohrávala po penaltě, kterou proměnil Alcácer. Do poločasu krásnou ranou vyrovnal Guedes, ale výhru nakonec žluté ponorce vystřelil dělovkou o břevno Parejo.

1. POLOČAS

Po vlažném úvodu přišel první útok domácích koncem 4. minuty, kdy Chukwueze potáhnul míč okolo vápna a nacentroval na Pedrazu, jenže Correia si centr nepokryl, načež Paulista už zajel skluzem do soupeře a sudí okamžitě nařídil penaltu, kterou Alcácer proměnil. Od 6. minuty tak domácí vedli 1:0.

V úvodu 9. minuty pálil z první dělovku nad břevno Parejo. Následovaly další desítky vteřin, kdy Villarreal kontroloval hru na polovině bránící se Valencie. Až ve 12. minutě se dostal na polovinu soupeře při protiútoku Musah a před brankovištěm vybojoval přímý kop, jenže ten Wass poslal po zemi do obranné zdi.

Ve 14. minutě Paulista uklouznul ve vápně, a tak hosté měli čas na kombinaci, na jejímž konci pálil do dolního rohu branky Moi Gomez, ale Jaume si tuto střelu pohlídal. Valencia se vůbec na nic nezmohla, a tak v 17. minutě skončila další střela v rukavicích Jaumeho. Tentokráte Pedraza potáhnul míč po křídle a před vápnem našel volného Pareja, který vypálil doprostřed branky. O minutu později po přihrávce ve vápně pálil ze vzduchu Chukwueze, ale naštěstí nad branku.

Na konci 28. minuty se musel Jaume opět činit. Tentokrát se přes dva hráče protlačil zprava do vápna Pedraza, načež celou akci zakončil střelou z úhlu, ale gólman Netopýrů pozorně jeho střelu vyboxoval.

Na konci 33. minuty hosté alespoň trochu upoutali pozornost gólmana Asenja, když po centru Gayi z přímého kopu hlavičkoval přímo doprostřed branky Diakhaby.

Naději na lepší výsledek vykřesal v úvodu 37. minuty Guedes, jenž u rohového praporku převzal nakrátko rozehranou standardku, potáhnul si míč před pokutové území a z 22 metrů přesně zavěsil k tyči – 1:1.

Villarreal ještě zkusil do poločasu pár průniků k brance Valencie, ale obrana ve všech případech dokázala zafungovat.

2. POLOČAS

Ve 49. minutě se hostům podařilo dostat do přečíslení 5 na 3, načež posledním na konci akce byl volný Alex Blanco, ale jakmile si ve vápně zpracoval míč, stihl doběhnut obránce a zablokovat mu skluzem střelu.

V 53. minutě skončil zápas právě pro Alexe Blanca, jehož přišel vystřídat Čeryšev.

Druhý poločas působil vyrovnanějším dojmem, a tak nepřibývalo mnoho zajímavých útočných šancí.

Pak ale v 70. minutě získal míč před vápnem Valencie Parejo a vypálil bombu, která se otřela o břevno a skončila v hostující brance. Ex-kapitán Valencie tak poslal svého nového zaměstnavatele do vedení.

V 83. minutě napřáhnul z kraje vápna Bacca, ale jeho nevýrazná pozemní střela mířila mimo branku. Následovalo trojí střídání Valencie. Do hry zamířili Gameiro, Jason a Račič. Na lavičku se poroučeli Musah, Correia a Wass.

Valencia v posledních minutách bušila do Villarrealu, ale ne a ne se dostat do dobrého zakončení. Mezitím ze hry odešel Guedes, aby dostal šanci poslední sřídající - Vallejo. V 92. minutě přilil olej do ohně Kubo, jenž vyfasoval tři minuty před koncem svoji druhou žlutou kartu v zápase a oslabil tak domácí tým.

V 94. minutě Jason kolmým pasem našel za obránci ve vápně Diakhabyho, jenž natáhnul nohu, aby sklepnul míč na branku soupeře, ale sudí viděli velmi těsný ofsajd. Villarreal ještě v nastaveném čase zdržoval s ošetřováním a střídáním Pareja, takže se nakonec původní nastavený čas protáhnul, ale Valencia už gól dát nedokázala a z derby tak odchází jako poražený.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Jaume 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Blanco 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Maxi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
STŘÍDAJÍCÍ:
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Racic 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (0 hlasů)
Jason 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (0 hlasů)
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (0 hlasů)
Vallejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (0 hlasů)

  • Hodně slabý Villarreal, ale jak můžeme vyhrát když hraje základ Alex Blanco? Celých 53minut otřes !! Nepočítám tu šanci co neproměnil, ale celý zápas ztrácí míče *7**7* Jediný co předvedl, že se nechal "zfaulovat". Nechápu proč do tak důležitého zápasu, dá zase nějakého dřeváka a dá mu ještě víc jak 45minut *30* To je tak těžký nechat hrát základ Cherysheva ?? Ale to je škoda slov, když má Gracia za úkol těžit z mladých pušek, takže očekávám, že příště neporazíme ani Elche, protože tragéd Blanco bude zase připraven *4*

  • Mne hlava neberie to rozostavenie *34* Keď nie je Kondo, tak radšej Račića. On je defenzívne ladený presne tak ako černoško. Ale Srb na navrch to, že sa viac zapojí aj do ofenzívnej časti. Je viac tvorivejší. Tak neviem prečo radšej nedal do zálohy Soler-Račić a Kaktusovú hlavu neposadil na lavičku. Keď ma už také nestabilné výkony, nech radšej tam bude Wass. Už dokonca aj v dánskej repre hrá na tomto poste. Ďalšia vec je Hugo. Samá chvála z repre a on sedí ako tluk na lavičke. Nie že by radšej sa zoceľoval a zbieral viac skúsenosti pri Gabrielovi, ale Gracia ho necháva sedieť. Veľmi nechtiac klub s ním uzatvoril zmluvu a je vidieť, že hráč na to má. Oveľa radšej a s istotou by som videl dvojicu Gabriel-Hugo. Ako Gabriel-Tragéd alebo Gabriel-Mangala. A ten Blanco. No, ďalšia vec, ktorú mi hlava neberie. Na lavičke sedieť väčšie esá ako on, ale Gracia dá jeho do základu. Ak sa niečo nezmení, tak plač a škrípanie zubov bude zápas proti Elche.