The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Getafe v divokém závěru otočilo, ale nakonec remizovalo

Getafe v divokém závěru otočilo, ale nakonec remizovalo


Zápas s Getafe přinesl dlouhé minuty vedení 1:0, jenž zařídil v první půli Musah, ale pak zbytečně Correia červenou kartou oslabil svůj tým. Valencia však spálila tutovky, které mohly pojistit vedení a naopak v 87. minutě vyrovnal na 1:1 Cucho Hernandez s pomocí vlastního gólu Paulisty. Hřebíček do rakve Netopýrů přišel v 95. minutě, kdy obrat dokonal Ángel, jenže v 96. minutě získala Valencia penaltu

1. POLOČAS

Úvodní desetiminutovka nic nepřinesla, ale hned po ní Getafe zahrozilo z rohového kopu, kdy po nákopu na přední tyč jeden z hostů tečoval míč dále na zadní tyč a před odkrytou brankou přistál míč na hlavě Olivera, ale ten jej naštěstí trestuhodně poslal nad branku.

Další gólovku si nechali hosté na 18. minutu. Tentokráte hbitě zahraný aut uvolnil ve vápně Cucurellu, který nasadil „jesličky“ Correiovi, a pak přenechal míč ve skvělé pozici volnému Oliverovi, jenže mu v poslední chvíli vletěl do střely Soler a zády jeho pokus zablokoval.

Valencia si připravila svoji první šanci až ve 23. minutě, kdy Paulista odhlavičkoval ze svého vápna centr z rohového kopu, načež míč dolétl k Musahovi, který se vydal na sprint až do vápna soupeře, kde jednoduchou přízemní střelou překonal brankáře.

Ve 28. minutě nenápadný nákop do vápna doběhl Čeryšev, jenž musel, pokryt obráncem, pálit z úhlu bez přípravy, což mělo za následek, že míč skončil místo v brance mimo hřiště.

Netopýři se dlouho vyvarovali chyb před vlastní brankou a naopak ve 39. minutě mohla pálit zpoza vápna na branku Getafe Wass, ale jeho skákavá střela neměla šanci zaskočit gólmana.

Ve 42. minutě měl šanci na vyrovnání Olivera, jehož hlavu našel ve vápně Valencie centr z přímého kopu, ale Jaume skryl jeho hlavičku v rukavicích.

2. POLOČAS

V první šanci druhé půle se ocitl na konci 52. minuty Cucho, jehož vyslala na polovinu soupeře přízemní přihrávka za obranu, načež Cucho uháněl sám na Jaumeho, který jej vychytal, zatímco následná dorážka Cucha šla už do boční sítě následovaná zvukem píšťalky, který ohlásil těsný ofsajd.

Na druhé straně se v 55. minutě protáhnul s míčem do vápna Getafe Čeryšev, ale jeho přízemní střela měla spíš tréninkové parametry.

V 56. minutě jako by Correia zapomněl, že už jednu žlutou kartu má a poté, co odevzdal míč Cucurellovi, jej zatáhnul za dres, což pro něj znamenalo druhou žlutou kartu a oslabení svého týmu.

V 58. minutě, po ťukesu před brankovištěm Valencie, vypálil bez přípravy Cucho a jeho tvrdou přízemní střelu musel krotit skokem do dolního rohu branky Jaume. Následovalo první střídání a Kangin Lee šel ze hry, zatímco naskočil Račič.

Další neúspěšnou střelu si Čeryšev schoval na 64. minutu, kdy jej dlouhým nákopem z vlastní poloviny vyslal do útoku Maxi a ruský expres dojel i s míčem na kraj vápna soupeře, kde ale vypustil střelu směřující nad břevno.

V 72. minutě uviděl Arambarri po střetu s Maxim přímou červenou kartu, ale pak následovalo zkoumání s VAR, načež záběry kamer jasně ukázaly, že se hráč Getafe útočníka Valencie sotva dotknul. Karta tak byla odvolána a udělena byla pouze žlutá.

Valencia podruhé střídala až v 78. minutě. Nepřesně střílející Čeryšev, ověnčený žlutou kartou, zamířil na střídačku a přišel čas pro Toni Lata.

Krásnou střelu vyslal na konci 79. minuty Ángel, jenž si před vápnem sklepl míč a pak vypálil technickou střelou ze vzduchu na zadní tyč, ale od gólu jej dělily decimetry.

Dost velkou minelu prodělalo Getafe před svojí brankou v 81. minutě, kdy dostal volný Maxi míč, trochu zazmatkoval a pak přihrál volnému Latovi, který ale napálil obránce a pak z voleje dorážel Racic, ale gólman míč ztlumil, načež míč pokračoval do branky, ale obránce jej odkopnul z brankové čáry.

O minutu později vyslal Soler do útoku Lata, který se zjevil sám před gólmanem Soriou. I on zazmatkoval, míč si zasekl, a po prodlevě se nakonec rozhodl vypálit, avšak brankář mu už zmenšil střelecký úhel, takže střelu zablokoval.

Getafe se nakonec dočkalo vyrovnání. Arambarri střelou z dálky pod břevno překvapil Jaumeho, který míč pouze vyboxoval na volného Cucha Hernandeze, jenž z úhlu vracel míč do branky, kam si jej srazil Paulista – 1:1.

Sudí nastavil 6 minut a v 5. minutě nastavení se prosadil Ángel, který z volené pozice po střele do tyče dorážel do prázdné branky.

Divoké utkání tím nekončilo. V 96. minutě vybojoval spornou penaltu Maxi Gomez a spolu s tím přišla za protesty i druhé žlutá karta pro Suareze. K penaltě se postavil ve 100. minutě Carlos Soler a chladnokrevně ji proměnil, čímž ukončil utkání se stavem 2:2.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Jaume 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Guillamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Kangin 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Maxi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Račič 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Lato 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Jason 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)

  • Prečo si *1* neustále musí nejako skomplikovať zápas? Jasné, Kaktusová hlava to posrala *7*, ale ešte viac trestuhodnejšie sú zahodené tie tutovky! *25*
    *1* v pohode mohla vyhrať rozdielom triedy a vysmiať, tak Grcafe *16* Namiesto toho všetko posrali *38*
    Majú šťastie za tú penaltu...