The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia v poslední moment zvrátila pohárovou ostudu

Valencia v poslední moment zvrátila pohárovou ostudu


Ačkoliv Terassa FC hraje čtvrtou nejvyšší soutěž, ještě 10 minut před koncem utkání vedla nad Valencií 2:0. Netopýři naštěstí stihli vyrovnat, aby pak v prodloužení rozhodl dvěma góly Guedes.

1. POLOČAS

Ve 4. minutě si Vallejo po přihrávce Čeryševa pohrál s obránci, ale poté už ve vápně nestihl vystřelit, jelikož v rozhodující chvíli ztratil stabilitu a skončil na zemi.

Naopak na druhé straně o chvíli později domácí útočník Jaume zůstal ve vápně Valencie sám a po přihrávce od spoluhráče pálil na gólmana Rivera, ale tvrdá střela šla naštěstí spíše doprostřed branky, takže Rivero míč chytil.

V 9. minutě už se domácím zadařilo. Po přečíslení 2 na 1 se stihla nakonec obrana Valencie stáhnout k brance, ale Lledo pak poslal míč do Jaume Pascualovi, který nabíhal z druhé vlny a ve volném prostoru vypálil po zemi, načež Rivero na míč nestihl dosáhnout – 1:0 pro Terrassu.

Valencia po gólu znervózněla, často faulovala a soupeř se dostával blízko branky, naštěstí však bez větších střeleckých příležitostí.

Tu si připravil až ve 31. minutě Rodriguez, jenž pálil nebezpečně zpoza vápna, ale těsně nad břevno hostující branky.

Na druhé straně začala Valencia více zlobit. Nejlepší šanci připravil ve 39. minutě Čeryšev přihrávkou z křídla před malé vápno, kde Vallejo pálil bez přípravy, ale míč netrefil ideálně, a tak skončil mimo hřiště.

Poslední minutu základní hrací doby mohli domácí zakončit dalším gólem. Před Riverem se objevil samotný hráč, ale gólman Valencie skvělým zákrokem zachránil svůj tým!

2. POLOČAS

V 52. minutě domácí pojistili vedení. Alex Fernandez poslal míč z přímého kopu k tyči a Rivero byl bezradný – 2:0.

Aby toho nebylo málo, krátce poté dostal Molina druhou žlutou kartu, a byl tak vykázán ze hry. Valencia byla tedy nucena odehrát zbytek utkání v deseti.

V 54. minutě šli ze hry Jason a Koba, do hry zamířili Alex Blanco a Uroš Račič.

V úvodu 59. minuty Blanco vypíchl domácím rozehrávku, našel před vápnem Valleja, ale jeho technickou střelu v pohodě chytil gólman Ortega.

Ani oslabení Netopýry neodradilo. V úvodu 68. minuty se zlobil Vallejo, jenž se dožadoval penalty. S míčem uniknul do vápna soupeře a při pokusu o přízemní střelu se poroučel k zemi, jakmile ucítil kontakt od obránce. Sudí ale však zůstal k jeho prosbě hluchý.

Pak mohl na druhé straně pojistit Kilian, který dostal přihrávku před prázdnou branku, kterou ale z půl metru přestřelil nad!!!

V 71. minutě poslal kouč do hry Solera a Guedese, poroučeli se Čeryšev a Esquerdo.

Následovaly dlouhé minuty, kdy se Valencia nedokázala dostat pořádně k brance soupeře, jenž byl vzadu dobře organizován.

Nakonec se Valencia dočkala alespoň penalty, kdy po krátce rozehraném rohovém kopu upaloval k brance Vallejo, ale dostal ve vápně „bodyček“. Penalty se ujal Soler a proměnil ji bez problémů do dolního rohu branky.

Na druhé straně ale v 84. minutě musel krotit tvrdou přízemní střelu zpoza vápna Rivero.

Posledním střídajícím na straně Netopýrů byl Yunus Musah, jenž přišel na hřiště nahradit v 86. minutě Vazqueze.

Terassa mohla jít opět do dvougólového vedení v 87. minutě, ale zblízka střílející hráč trefil bránícího Mangalu. Těsně poté domácí pálili v další šanci z úhlu nad branku.

Počet hráčů se v 90. minutě po faulu Lucase na unikajícího Musaha, kdy první jmenovaný za skluz vyfasoval červený kartónek.

Soler na začátku nastavení vybojoval rohový kop, který sám odcentroval do vápna, kde míč dopadl přímo na kopačky Musahovi, a ten sklepnul míč do sítě, čímž zázračně vyrovnal.

PRODLOUŽENÍ

Nakonec se šlo do prodloužení. V 97. minutě zahodil slibnou šanci střelou na tribuny Guedes, přičemž krátce poté tak učinil znovu a se stejným výsledkem.

Ve 101. minutě se míč odrazil k Solerovi, jenž pálil ze zhruba 25 metrů, avšak nad branku.

Nakonec se trefil Guedes, jemuž ve vápně posunul míč Blanco a Portugalec propálil vše, co mu stálo v cestě.

Ve 108. minutě se podruhé trefil Guedes, když z zpravé strany vápna posílal k zadní tyči přihrávku Sobrino a Guedes už jen uklidil míč do prázdné branky.

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.