The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Konečně tři body!

Konečně tři body!


Hráčům Valencie se dnes večer konečně může dobře usínat. Po osmi ligových zápasech bez výhry dnes porazili Real Valladolid a zároveň jej i přeskočit v tabulce. Stačila k tomu jediná dobrá trefa z kopačky Solera.

1. POLOČAS

Už v úvodní minutě měli Netopýři dobrou šanci, nahrávku Wasse do vápna propustil Maxi až za sebe na volného Gayu, který pálil z úhlu, ale v poslední chvíli mu skočil do střely obránce.

I soupeř se činil, a to hned v další minutě, kdy si přihrávku za obranu převzal ve vápně Roque Mesa, ale z úhlu poslal míč pouze do boční sítě.

Na konci 7. minuty měl šanci po chybné rozehrávce domácích Kangin, kterému míč před vápno posunul bleskurychle Čeryšev, ale jeho technická střela skončila nad brankou.

V 9. minutě pro změnu Wass přehodil centrem kus pokutového území a míč dopadl Gayovi přímo na kopačky, ale levý bek nedokázal z voleje trefit branku. O minutu později mířil lépe Maxi, ale jeho slabá skákavá přízemní střela skončila v rukavicích brankáře.

Na druhé straně v 15. minutě vystřelil podobně a se stejným výsledkem Jota.

Dynamický fotbal pokračoval. O minutu později našel pozemní nahrávku Correia ve vápně Čeryševa, jenž z otočky vypálil, ale ztratil rovnováhu, takže střela neměla razanci, čímž jí brankář stihl chytit.

V úvodu 18. minuty Roque Mesa zopakoval svoji šanci z 2. minuty, kdy opět zakončoval do boční sítě Jaumeho branky.

Pěknou šanci měl ve 29. minutě Weissmann, jenž si doběhl pro cent za obranu a následně šel sám na Jaumeho, jenž mu nohou vykopl míč. Sice se domácí dožadovali penalty, ale nakonec byl pískán ofsajd.

Na druhé straně ale ve 30. minutě odražený míč přistál před vápnem Valladolidu na kopačkách Gayi, který zakroutil tvrdou střelu přímo do spojnice tyčí na vzdálenějším rohu branky!

Ve 33. minutě se připomněl Mesa, jehož technickou střelu ale Jaume skryl v rukavicích.

V poslední minutě základní hrací doby první půle, zkusil Čeryšev ze vzduchu nakopnout míč technicky na branku. No, mnoho nechybělo a zapadnul by pod břevno branky.

2. POLOČAS

V úvodu 49. minuty si z obranu seběhnul pro nahrávku Weissmann, ale Jaume byl u míče o chloupek rychleji. Prakticky skoro stejná situace se opakovala v 50. minutě, kdy Guillamon nestihl Weissmanna, načež Jaume musel skočit pod nohy unikajícímu útočníkovi. Zatímco domácí se dožadovali penalty, sudí si u VAR ověřil, že Weissmann byl v ofsajdu.

V 54. minutě pro změnu Perez centroval z křídla ke značce pokutového kopu na Weissmanna, který jen o kousek nedosáhnul na míč ve snaze sklepnout jej ve skluzu do branky.

O deset minut později se dostala do zajímavé šance i Valencia, a to když rohový kop sklepnul hlavou Guillamon k tyči, kde byl Maxi Gomez, ale z úhlu nastřelil pouze brankovou konstrukci.

Valencia poprvé vystřídala až v 73. minutě, kdy nevýrazného Kangina nahradil na place Manu Vallejo.

Když se Netopýrům nedařilo prosadit se ve vápně, vzal to Soler na sebe. V 76. minutě napřáhnul a z 25 metrů zaskočil gólmana, jenž na střelu nestihl zareagovat, načež tedy musel lovit míč ze sítě – 0:1.

Domácí to nezabalili. V 85. minutě zavařili obraně Los Ché, kdy po dlouhé kombinaci pálil z volné pozice Plano, ale špatně napálil míč, a ten tak skončil mimo hrací plochu.

Už to vypadalo, že v 87. minutě pojistí výhru Vallejo, a to když Wassův přízemní nákop ve vápně Maxi srazil před svého spoluhráče Valleja, jenž okamžitě uklidil míč do branky. Jenže celé akci předcházel velmi těsný ofsajd, jež odhalil VAR a gól tak Valencii smazal.

V úvodu šestiminutového nastavení poslal kouč Gracia na plac Musaha s Latem, zatímco na tribuny zamířili Wass s Čeryševem.

Na konci 95. minuty Musah přesprintoval s míčem celé hřiště, a pak vybídnul ke skórování úplně osamoceného Valleja, který ale v zakončení selhal.

Naopak v poslední minutě Orellanův přímý kop z úhlu jeden z jeho spoluhráčů tečoval hlavou do tyče valencijské branky! Naštěstí to byla poslední významná akce zápasu, a tak se Valencia může radovat z vítězství.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Jaume 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Guillamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Racic 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
SolerLein 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Kangin Lee 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Maxi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Vallejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Lato 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)

  • Hurá, hurá, hurá! V boji o záchranu důležité body! Tabulka se zdá být vyrovnána, ale i přes veškerý optimismus si myslím, že boj o záchranu nás nemine. :/