The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Valencia byla lepší, ale v Cádizu nakonec prohrála

Valencia byla lepší, ale v Cádizu nakonec prohrála


Valencia byla v zápase lepším týmem, ale nedokázala dát dost gólů, aby vyhrála. V první půli musel na gól soupeře rychle reagovat Guedes, poté ale následovala rasistická urážka Diakhabyho, kvůli které se nehrálo více jak 20 minut. Jenže v druhé půli nedokázali Netopýři dát vítěznou branku, zatímco v závěru soupeř křepvaivě skóroval a bere všechny tři body.

1. POLOČAS

Už ve 2. minutě Wass protáhnul brankáře tvrdou skákavou přízemní střelou, jenž směřovala do dolního rohu branky. Následovaly tři rohové kopy pro Netopýry, ale ani jeden z nich nebyl přetaven v pořádnou šanci.

V 11. minutě Wass napřáhnul ještě z větší dálky, ale gólman proti jeho střele směřující pod břevno vytáhnul další skvělý zákrok.

Byli to ale překvapivě domácí, kdo se dostal do vedení. V 15. minutě Salviho centr na přední tyč obrana Valencie odvrátila, míč se ale dostal na pravé křídlo k Pereovi. Ten ho posunul za obránce na Faliho, jehož centr srazil zády jeden z obránců Valencie tak, že míč vysokým obloukem padal do brankoviště a odtud ho Juan Cala, který předskočil Paulistu, hlavou poslal do sítě. 1:0.

Los Ché ale zareagovali rychle. Gameiro si naběhl za dva obránce, zatímco Guedes mu škvírou poslal míč do náběhu. Ani vybíhajícím gólman Ledesma už nic nezmohl, jelikož Gameiro s lehkou elegancí ťuknul do míče a poslal jej tak okolo gólmana do branky – 1:1.

Ve 32. minutě, po jednom ze soubojů o míč, měl domácí Cala údajně říct Diakhabymu rasistickou poznámku. Obránce Valencie to nenechalo chladným, nakonec se celý tým Valencie sbalil a odešel do útrob stadionu.

Po zhruba čtvrthodině nakonec vyšly oba týmy zpět na hřiště, daly si rozcvičku, a šlo se pokračovat s jednou změnou v sestavě – Diakhabyho nahradil Guillamon. Také se anuloval kus odehraného času a pokračovalo se od času 29:00.

Blanco ve 31. minutě vyslal z křídla skákavý míč na zadní tyč, kde ve skoku „rybičkou“ zakončoval hlavou Wass, ale míč poslal těsně mimo branku.

Ve 37. minutě mohl svého černého kolegu „pomstít“ Correia, když dostal do vápna krásný míč do běhu, ale jeho dělovka se otřela o tyč a skončila mimo hřiště. O necelé dvě minuty později zkusil vypálit zpoza vápna i Guedes, ale neudržel míč v rozumné výšce, a tak se mohlo následně rozehrávat od branky Cádizu.

Ještě ve 45. minutě mohlo dojít ke změně skóre. Guedes se protáhl k tyči a poté přihrával pod sebe, jenže přihrávku vystihl Jonsson, který míč ve snaze odpálit napálil do spoluhráče Caly, od nějž se míč nebezpečně odrazil těsně vedle domácí branky.

2. POLOČAS

Do druhé půli Cádiz vystřídal Calu, jenž byl v prvním poločase autorem oné rasistické poznámky vůči Diakhabymu. Na hřiště se tak podíval Mauro.

Ve 48. minutě získali hosté hned u boční strany pokutového území přímý kop, který Gayá trochu překvapivě zakončoval napřímo z kopu, ale míč poslal nad břevno branky.

Následovala klidnější pasáž, kterou ukončil v 57. minutě Negredo, jenž si na nákop z přímého kopu naskočil na hranici malého vápna Valencie a jen těsně minul břevno branky. Téměř identickou šanci měla o dvě minuty později Valencie, ale u zakončení byl neúspěšný Guillamon.

V 66. minutě si řekl o pozornost Račič, který vyslal přízemní dělovku, jenž musel s velkým úsilím gólman Ledesma vyrazit na roh.

V 73. minutě poslali hosté do hry Čeryševa, který vystřídal Alexe Blanca. Ze hry šel také Wass a na plac se dostal Manu Vallejo.

Cádiz se poté dvakrát dostal do nebezpečné šance před brankou Valencie, ale Jaume nakonec mohl zůstat v klidu. V prvním případě to skončilo dělovkou mimo branku, v tom druhém zachránil situaci Paulista. Pro Valencii to byl největší útlum v celém zápase.

V úvodu 81. minutě zaspolupracovali dva čerství hráči. Čeryšev od postranní lajny našel u bližší tyče Valleja, který po zemi napálil míč na připraveného Ledesmu.

Pak to v úvodu 84. minuty byl pro změnu Čeryšev, kdo mohl být za hrdinu, když po zpracování hrudníkem pálil z úhlu z voleje těsně mimo branku a s přispěním tečujícího soupeře.

Jenže v 88. minutě přišla studená sprcha. Na decentní nákop před malé vápno doběhl Mauro a v pádu hlavičkou zakončil k tyči. Jaume nestihl zareagovat, a tak se skóre měnilo na 1:2.

Okamžitě byl vystřídán Gameiro a Correia. Na plac zamířili Musah a Cutrone, jenže na utkání už to nemělo žádný vliv, a tak domácí překvapivě a nezaslouženě porazili Valencii 2:1.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Jaume 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Diakhaby 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Wass 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Račič 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (8 hlasů)
Blanco 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
Gameiro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (7 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Guillamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (6 hlasů)
Čeryšev 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Vallejo 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Cutrone 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)

  • Proč hrál základ Gameiro a ne například Vallejo ? Gameiro stejně bude na 100% u nás končit. Proč šel na plac Cheryshev, který taky u nás bude končit, místo toho mohl hrát Kangin, který chce hrát každý zápas. Gabriel nejhorší hráč na hřišti dneska.

  • Gameirov prvý polčas fajn *4* Ale v druhom mal ísť na hrot Cutrone. Neviem prečo to tak robí Gracia *26* A súhlas. Paulista najhorší. Stále tvrdím, že od zranenia to proste nie je on a nevie sa dostať do rytmu. Toto nebol prvý zápas, v ktorom sme pre jeho hrúbky dostali góly *34*

  • Hrál dobře, ale sezona už je ztracená a radši bych dal šanci hráčům, kteří u nás budou hrát i příští sezonu. Vallejo se mi hodně libí a furt nedostává tolik šanci kolik by si zasloužil.

  • Graciovi niekedy vôbec nerozumiem *34* Ale kto vie. Možno Gracia pretlačí Gameira ešte na rok *37*

  • Efektivita *1* je strašná. Toľko šancí a nič z toho, len brankára Cádizu nechali hráči *1* vyniknúť. Kévin odohral prvý polčas famózne, ale v druhom bol stratený a totálne vymazaný. A popri tom *1* tlačila. To Gracia nevidí, že je potreba striedať? Jasné, že Musah a Cutrone nemajú žiadny vplyv na hru, keď prídu na necelých 5 minút hry *7* Keby bol Maxi, tak ho strieda Kévin a opačne. Už neraz tak bolo, že mal ísť Cutrone na pľac, ale nie, Gracia to proste urobí úplne, že opačne a potom sa čudujme, že *1* nedokáže s výsledkom niečo urobiť. Paulista začína srať zápasy. Čo sa s ním deje? *28* Škoda tých bodov. *1* mohla byť po 29. kole na 10., resp. 9. mieste *3* a predskočiť Granadu a Levante *16* No nič *34* ďalší zápas doma *4* ale proti Sockám *10* To už nebude 5 výhra v rade na Mestalli *37*

  • Včera hral Cadiz hodně ustrašeně. Bez napadání a čekal na vlastní polovině. Díky tomu jsme měli v prvním poločase držení míče asi 72%.
    Dostali jsem gól po nedomluvení Paulisty a Jaumeho, ale rychle jsme dokázali zase vyrovnat na 1:1 po pěkné rychlé akci.
    Měli jsme nějakých 70 minut na to vypracovat něco kloudného, ale postupem času to bylo jenom horší a horší a golové šance nikde. Žádný velký souvislý tlak, žádné velké závary, nic.
    Potom dostaneme z jednoho ušmudlahé centru gól a jedeme zase domů bez bodů..... Soupeř se 2x trefí mezi tyče a 2x skóruje, to se nám můžeme jenom zdát.