The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Otřesný výkon přinesl remízu

Otřesný výkon přinesl remízu


Pokud chce Valencia pomýšlet na zisk španělského poháru, rozhodně nesmí hrát jako v pondělí proti Rayu Vallecano. Tým Josého Bordaláse byl o dost slabším a jen štěstím se Valencia dostala v druhé půli do vedení, které ale Netopýři neubránili až do konce a zápas tak skončil 1:1.

1. POLOČAS

Úvod zápasu byl dravý z obou stran, avšak na zajímavou střeleckou příležitost se čekalo do úvodu 8. minuty, kdy domácí Oscar pálil přízemní střelu jen pár decimetrů vedle tyče Mamardašviliho branky.Po úvodní desetiminutovce přišla umírněnější pasáž zápasu.

Za Netopýry se dostal ke střele až v úvodu 26. minuty z dálky Guedes, ale jeho skákavý pokus byl pro gólmana snadným soustem.

Jen centimetry před svým pokutovým územím fauloval ve 27. minutě Guillamón a domácím se tak naskytla slibná příležitost. Přímý kop sice Palazón napřed napálil do zdi, ale míč se mu odrazil zpátky a on vší silou znovu napálil míč, tentokrát do dolního rohu. Jenže gólman Netopýrů předvedl zákrok jako z učebnice!

Domácí byli aktivnější a Valencia musela, často s problémy, odvracet nápor soupeře u své branky.

Ve 34. minutě Guardiola centroval z ostrého úhlu Guardiola a míč se snesl nebezpečně na břevno hostující branky.

Není divu, že pro Valencii byl hvizd ukončující první poločas doslova vysvobozením. Tým Josého Bordaláse se totiž většinu prvního dějství hlavně bránil.

2. POLOČAS

Hostující kouč reagoval na špatný první poločas a do toho druhého poslal hned dva nové hráče – Marcose Andrého a Dmitri Foulquiera. Na lavičce museli na jejich úkor zůstat Moriba s Hugo Durem.

První minuty druhé půle neukázaly žádnou změnu obrazu hry oproti té první. V 57. minutě ale museli domácí spolknout hořkou pilulku, a to když Guedes doběhl míč na prvém kraji vápna a poslal jej pod sebe nabíhajícímu Solerovi, jenž sklepával míč na branku, jenže jej po cestě do branky ještě nešťastně přizvedl domácí obránce. Valencia tak šla do vedení.

V 64. minutě se hosté radovali pár sekund z vyrovnávacího gólu, který jim pro ofsajd anuloval sudí. Po centru do vápna hlavičkoval nejprve jeden hráč, který prodloužil míč dál na svého spoluhráče, který hlavou míč uklidil do branky.

V 71. minutě centr do vápna Valencie ve skoku hlavou odrážel Alderete, avšak přímo do soupeře, od nějž se míč naštěstí odrazil mimo branku.

Valencia poté vystřídala Yunuse Musaha a do hry zamířil Uroš Račič.

V 75. minutě se činil z kraje vápna pěknou střelou kroucenou k tyči Palazón, ale Mamardašvili opět předvedl luxusní zákrok.

Guedes se v 81. minutě poroučel ze hřiště a na plac zamířil Vazquez.

V 82. minutě si s Guedesem vyměnil míč v pohybu Račič, načež už stačilo z úhlu překonat brankáře, ale záložník Valencie minul vzdálenější tyč branky.

O minutu později vytrestal Netopýry na druhé straně Guardiola, jehož při náběhu do vápna našel přesně Palazón. Domácí útočník zachoval chladnou hlavu a pěknou střelou si poradil s gruzínským gólmanem – 1:1.

Dalším střídaným v týmu Valencie byl Paulista, jehož nahradil po vyrovnávacím gólu Comert.

V úvodu 93. minuty mohli domácí dokonat obrat, když měl Palazón dost času ve vápně zpracovat míč a vypálit po zemi, ale Mamardašvili zase čaroval. Brzy poté měl další šanci domácích Bebé, jemuž na zadní tyč Valencie přilétl centr, který ale netrefil ideálně a sklepl jej pouze nad branku.

V 96. minutě Palazón našel Nteka nabíhajíco do vápna Valencie, ale Mamardašvili vyběhl a skočil pod nohy protihráči, což ho stálo srám na hlavě, ale také udržení remízového stavu. Utkání už nic dalšího nepřineslo a skončilo tak 1:1.

HODNOCENÍ HRÁČŮ

Mamardashvili 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (5 hlasů)
Correia 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Paulista 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Alderete 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Gayá 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (1 hlas)
Musah 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Moriba 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Soler 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Duro 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Guillamon 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Guedes 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
STŘÍDAJÍCÍ:
Foulquier 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
M. André 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Račič 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)
Vazquez 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (4 hlasů)
Comert 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení (3 hlasů)

  • Akorát menší chybička v Hodnocení hráčů, Lato nehrál a místo něho náš kapitán Gaya *35*

  • Tento zápas stačí vyjadriť takto: *38**38**38*
    Gól bol len so šťastím *7* Takto sa nehrá predsa o vyššie miesta a nie s celkami nižšie *7*
    Niekto tu raz písal, že ku záveru sezóny budeme hrať so súpermi ľahšími, keďže celky ako Real Madrid, FC Barcelona, FC Sevilla, Atlético Madrid, atď sa s nami už pohrali *37* No vidieť, že nielen špica či prvá polovica tabuľky robia *1* problémy, ku podivu aj druhá časť *6*
    Je to proste hanba *15*

  • V odpovědi na: Harakant

    Zial treba uznat,ze znova nemame na poharove priecky a s tymto timom co by sme robili v Europe,tu ked chceme nieco dosiahnut,treba vymenit cely stred pola,co uz pisem par rokov,sem tam nieco uhra Soler,ale aj ten je este slaby,nedrzi si vykonnost,v nejakom vacsom klube by len zohrieval lavicku a nevidim tu ruzovo ani proti Betisu,bude zazrak z mojho pohladu ked ich porazime,nasi predvadzaju alibisticky futbal,ziadny system,pripada mi to tak,ze podme na ihrisko ved volaco bude,stiahnime sa na svoju polovicu,nevadi,ze ani nevystrelime len sa branme,hanba sveta ked nas prehanaju celky z konca tabulky a to uz trva par rokov,spocitam hadam na dvoch rukach kedy sme boli lepsim timom,kym neprebuduje Valencia celu zalohu,tak zial toto nas bude cakat.

  • Byla to opět tragédie, to samé jako proti Cadizu, bez myšlenky, bez momentu překvapení, bez jakéhokoliv nasazení směrem dopředu... *38* Jediné pozitivum posledních zápasů je, že nám konečně začala v rámci možností fungovat obrana, ale jestli to spíš není tím, co proti nám hraje za soupeře. Jak jsem se bezprostředně po postupu do finále CdR těšil a věřil jsem, že máme na výhru, tak teď se toho začínám spíše obávat, abychom tam nepředvedli nějakou ostudu.