The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Jaume, Maxi a Guerrero k výhře nad Valladolidem

Jaume, Maxi a Guerrero k výhře nad Valladolidem


Valencia v úterý konečně plně bodovala a díky výhře nad Valladolidem se přiblížila k příčkám zajišťující evropské poháry. K zápasu se vyjádřil Jaume Domènech, který stál mezi třemi tyčemi poprvé od koronavirové pauzy, pak dále autor první trefy Maxi Gómez a Adrián Guerrero, který poprvé vyběhl na hřiště s A - týmem od první minuty. Rozhovory s nimi Vám dodatečně přinášíme před dalším nadcházejícím utkáním.

Jaume Domènech

,,Je to důležité vítězství, protože nás udrželo v boji o účast v Europa League. Doufám, že si udržíme výhru i v dalších dnech. Dnešek konečně přinesl úspěch a to by nám mohlo dodat sílu pro zbývající ,,finálové" zápasy. Když máte ke konci pořád sílu, ale nezískáte kýžené 3 body, je těžké udržet hlavu nahoře. Nicméně jsme se zatáhli a dnes jsme si vysloužili vítězství. Uvidíme, jestli dokážeme udržet formu i dál a dostat se tam, kde bychom na konci sezóny chtěli být. Připouštím, že první minuta 2. poločasu byla jak rána do obličeje potom, co jsme je dokázali udržet celou první polovinu bez šance. Nečekal jsem, že by mohli takhle zremizovat. Ale podle mě se tým vzpamatoval velice rychle a i proto jsme si tu výhru zasloužili. Náš cíl byl dostat se zpět na cestu vítězství a opět získat nějakou tu sebedůvěru.

Myslím, že dnešek je důležitým a velkým krokem po zápasu s Granadou. Teď se musíme zaměřit na střetnutí s Leganes; pořádně se připravíme a půjdem si pro vítězství.

Jsem vždycky rád, když si s týmem zahraju a zabojuju. Byl jsem připraven jim pomoct dosáhnout těch 3 bodů. A taky proto tady všichni jsme. Budeme na sobě tvrdě makat, abychom měli více takových šancí. Tuto výhru bych chtěl věnovat vedle fanoušků i své dceři Valentině a manželce, za něž jsem také velice vděčný.

Naši fanoušci si zaslouží tyto 3 body stejně jako my. I přestože nemohou být s námi tady na Mestalle, aspoň na dálku a velmi nás podporují. Uvidíme, jestli dosáhneme našeho cíle, v což všichni doufáme, aby na nás mohli být fanoušci pyšní. Každý zápas je od teď finálový. Musíme nyní postupovat zápas po zápasu a připravit se na neděli. I tam se budeme snažit zopakovat dnešní úspěch."

Maxi Gómez

,,Zasloužili jsme si to vítězství. Hodně jsme o něj bojovali. Myslím, že jsme si zasloužili víc i proti Granadě, ale na konci zápasu jsme všichni udělali chyby, co nás přišly draho. Z dnešního zápasu jsme však vyšli v dobré kondici a podle mě byl tým skvělý i v prvním poločase. Sice jsme dostali gól v poločase druhém, ale nepřestávali jsme tvrdě dřít a bojovat. I díky tomu pak přišel výherní gól od Kang In Leea, za co mu patří velká gratulace."

Adrián Guerrero

,,Zjistili jsme, že to není tak jednoduché. Tohle je Primera División a tady nás může porazit kdokoliv. Pokud to platí i pro Tercera División, Segunda B a Segunda, představte si, co je pak na vrcholu La Ligy. Každý tým tady je velice těžké porazit. Jsou utkání, kde vidíme lepší hru i horší, kde je lepší práce s míčem a kde ne, ale vždy musíme dohrát až do konce. Stále pokračujeme ve svém úsilí a dnes jsme získali svou odměnu. Jsem tady, abych pomohl a vydám ze sebe vše, protože vím, co je to hrát pro Valencia CF. Všichni víme, že cíl je pohárová Evropa. Potřebujeme výhry, co jsme získali, a doufáme, že dokážeme vyhrát i zbylé zápasy."

  • Žádné komentáře nebyly nalezeny.